Download It
Download It
Um Bom dia a Todos 🙏🙏 . . @pagodesaudade . . . #pagodesaudade #pagode90 #melhorespagode90 #sambaepagode #osmelhorespagode90 #samba #sambaepagode #osmelhorespagode90 #samba #sambaepagode #pagodeando #pagoderetro #pagodenostalgia #samba #sambaepagode #pagode #samba #salveosamba #pagode90 #pagodeando #pagoderetro
30 Comments

People Also Viewed

Red Currants. Credit: @testini_prague The winners of this week are @natalieokoneshnikova_ (for the Best Picture of this Week and the Best Picture of Fall Fruit Pies&Cakes theme) and @maridol777 (for the Best Food Styling: Grapes theme) Tag  your high quality pics #hautecuisines (please provide the short name of a submitted dish IN ENGLISH!) for a chance to be featured. Every Monday we announce two winners: the Best Picture of a Week (Received most of your likes) and the Best Picture of a Theme (Choice of HC). The themes of this week are Apple Pies, Tarts & Cakes and Food Styling: Figs. The theme of next week will be Pancakes and Eggs (Any savory dish where eggs are the main or distinctive ingredient) Also, we'll be having the following themes shortly: Halloween, Porridge, Tea, Food Styling: Apples, Pumpkin Pies&Tarts, Fall Soup, and some others so you might start preparing. Please suggest the themes will be interesting to you! #foodphotoaday  #foodphotography #foodshare #foodgasm #foodphoto #foodporn #foodstyling #food #foodstagram #foodstyle #delicious #yummyfood #tasty #yummy #berries #redcurrants #fruit #fallfood #styling  #beautifulpics #amazingtfood  #beautifulfood #stunningpicture #gorgeous

Kalo urus diri sendiri aja ga becus,gausa sok urusin hidup orang lain,kalo mau sok2an urusin hidup orang lain tuh jangan ngomongin yang ngedabrus2 tok bisae ,sekalian ngehidupin kebutuhannya tiap hari dong😍mending jd orang yang cuek kayak Pania (kecuali kalo orang membutuhkan gaboleh dicuekin ya)@vaniagemash_gwiyomi @vaniagemash_official Jangan lupa subscribe youtube VaniaGemashMuskila yash www.youtube.com/c/PrincessVaniaGemash #indonesian#javanese#manado#menbeautyheels#muskila#vaniagemashofficial#vaniagemashonly#vaniagemashonly_bandung#vaniagemashonly_manado#gemash#gemash#indonesian#gemashmuskila#vaniaveronicakristianti#princessgemash#princessvaniagemash#beyourself#indonesian#asian#vaniagemashmuskila#gemash#vaniagemash_gwiyomi#medan

😈@annamatthewsss😈

based on the results from the poll yesterday ❤️ ini diaaaa! usai disini - @raisa6690 ☁️ tag temen yang lagi patah hati:( #indomusikgram #coversaik #indozonemusic #indomusiktv #usaidisini

😽 (papa meong) : "sini dek papa sama mama mau ngomong," 😻 (Adek meong) : *ndusel* 😽 (Papa meong) : "sebenernya kamu anak adopsi nak.. tapi kami tetep sayang kok..." . . 📷 From @midorinotanbo 👍 Like dan tag teman kamu yang suka kucing 🍏 Kunjungi kucingmalas.com untuk update artikel-artikel termeow . . 🐱 #kucingmalas #kucingmanja #manja #kucingcomel #kucinglucu #meong #cat #cats #catsagram #catstagram #kitten #kitty #kittens #pet #animal #animals #petstagram #petsagram #catsofinstagram #ilovemycat #instagramcats #catoftheday #lovecats #furry #kucing #lovekittens #adorable #catlover #instacat

Users who like this media