#dietstartstoday

10,563 posts tagged with #dietstartstoday

Photos and Videos about #dietstartstoday

KEBAIKKAN BUAH KURMA . Bulan puasa dah nak dekat. Buah yang paling famous waktu berbuka nanti ialah buah kurma. . Ramai yang tak tahu kelebihan buah kurma ni. Yang kita tahu, ia makanan sunnah. Alhamdulillah. . . . Tapi apa kata kita belajar sikit pasal fakta nutrisi berkaitan buah kurma ni? Lepas dah tahu kelebihan kurma, bolehlah gantikan jajan, gula-gula atau kerepek yang biasa kita makan tu. . . Hargai diri kita. Kita sepatutnya bagi makanan yang bagus untuk diri kita kalau kita betul-betul sayang badan kita ni. . Coach Uswah Hasanah....014-5401727 . . . #teamuswahhasanah #teamnickhinhussien #teamsyuhadaamran . . . #dietstartstoday #turunberat #janganbertangguh #senangje #keepitsimple #serius #people #only #onlinecoaching #mealplan #healthiswealth #kurus #gemuk #sihat #plussize #dramasangat #tudunglabuhlover #bajumenyusu #makan #resepibonda #masak #khairulaming #diet

How are you spending these free days? My day went around fish, again, no surprised. Started the day with some cereal and yogurt with some nuts. For lunch and dinner I had the same thing. Is like a stew? Porridge? It has some carrots, green onions, celery, brown rice and fish. #vegetable #fish #diet #kpop #kpopdiet #kimpilsuk #kimpilsukdiet #pilsukdiet #dietplan #healthy #dieting #dietfood #healthylifestyle #healthylife #green #natural #dieta #foodinspo #dietstartstoday #challenge #iu #korean

Sejujurnya saya kesian tengok orang yang semangat nak kurus tapi hanya fokus pada exercise. . Kita kena jujur dengan diri sendiri. Kalau dah sebulan berlari sampai sakit-sakit lutut tapi masih belum turun berat, baik berhenti menyeksa badan. . Saya tak menyalahkan joging dan exercise. Ia bagus untuk stamina anda. Cuma anda perlu tahu bahawa untuk turun berat secara sihat bukanlah dengan berlari 1 jam tetapi menjaga pemakanan anda yang 5-6 kali sehari tu. . Rules untuk hilang berat secara sihat sangat straight forward. 80% pemakanan sihat, 20% exercise. . Coach Uswah Hasanah....014-5401727 . . . #teamnickhinhussien #teamsyuhadaamran #teamuswahhasanah . . . #dietstartstoday #kualalumpur #dramasangat #bringiton #azamtahunbaru #2019 #diet #tv3 #negaraku #obesiti #telurbungkus #khairulaming #makan #jalanjalancarimakan #resepi #datinismatia #yatiekitchen #fattzura #faizaltahir #antapermana #weekend #cutie #kurus #cantik #onlinecoaching #resepi #makanpagi #raffieyusoff

Happy Birthday #bishop 👨🏼‍🦳❤️🐶 #bulldog #oldeenglishbulldog #dietstartstoday

A few weeks ago I asked peeps on social media if they’d like me to produce a guide to help with weekends and keep them on track.⁣ ⁣ Well, I’ve done one better.⁣ ⁣ I give you The Impact Bible v2.0⁣ ⁣ This 99 page document contains everything you need to help you understand and manage your nutrition in simplistic terms.⁣ ⁣ I even drop some F bombs in it too!⁣ ⁣ From calories to caffeine, I’ve got your back.⁣ ⁣ As it’s Easter and I work online, I can’t give you an Easter egg, so you can have this on me for FREE.⁣ ⁣ Head over to the link in my bio to get hold of your copy.⁣ ⁣ Enjoy!⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ #weightlossmotivation⁣ #healthydiet⁣ #weightlosssupport⁣ #weightlosstips⁣ #fatlossjourney⁣ #weightlosshelp⁣ #weightlossfood⁣ #postpartumweightloss⁣ #iifymwomen⁣ #healthyweightloss⁣ #foodfreedom⁣ #weightlossdiet⁣ #weightlossideas⁣ #nutritionfacts⁣ #fitnessnutrition⁣ #nutritional⁣ #nutritionmatters⁣ #weightlosss⁣ #weightlosss⁣ #weightlossfoods⁣ #losingpounds⁣ #weightlossstruggles⁣ #weightlossupport⁣ #fattytofitty⁣ #caloriescounting⁣ #dietstartstoday⁣ #thisisnotadiet⁣ #caloriecountedmeals⁣ #transformation2019⁣ #caloriesmatter

Saya workout bukan untuk turun berat. Tapi untuk fitness dan increase muscle mass. Sebab saya faham nak turun berat 80 peratus datangnya dari pemakanan. Lagi 20 peratus exercise untuk lebih fit and for overall health being. Itu mindset yang perlu ada. Kalau exercise untuk kurus, anda akan cepat give up bila terlalu push. . . . So yang dah ideal, tak perlu takut untuk exercise. Sebab exercise takkan buat anda kurus. Tapi bagus untuk increase strength and muscle mass. Apa pun balik pada pemakanan. . . . Peserta program kami guide untuk master dulu dengan meal plan kemudian baru ajar step by step cara exercise yang betul 😊💪🏻 . . . Untuk yang nak turun 5-10kg jaga pemakanan pun dah dapat. Tapi yang lagi 5 kg nak ideal memang kena add on exercise 😊🙏🏻 . . . . Faham ke faham apa yang saya share ni haha? . . Coach Uswah Hasanah....014-5401727 . . . #teamnickhinhussien #teamsyuhadaamran #teamuswahhasanah . . . #dietstartstoday #kualalumpur #dramasangat #bringiton #azamtahunbaru #2019 #diet #tv3 #negaraku #obesiti #telurbungkus #khairulaming #makan #jalanjalancarimakan #resepi #datinismatia #yatiekitchen #fattzura #faizaltahir #antapermana #weekend #cutie #kurus #cantik #onlinecoaching #resepi #makanpagi

Nak kurus secara sihat tak susah, hanya perlu ada ilmu yang betul je. . Kalau anda nekad untuk ubah size baju anda sebelum raya tahun ni, tak perlu banyak sangat fikir. Anda hanya perlu commit untuk join program dan saya akan bantu anda turun berat sebelum anda tempah baju raya anda tahun ni. Dah 3 tahun asyik malu pakai size L, apa kata untuk musim raya tahun ni anda pakai Size S? . Apa kelebihan Loss Weight Online Coaching ni? . ✅ 25 hari program ✅ Makan 5-6 kali sehari ✅ 30 hari mealplan lengkap dengan resepi ✅ Personal Nutrition dibekalkan ✅ Exercise guide dari certified personal trainer ✅ Purata hilang berat 3-10kg satu musim . Coach Uswah Hasanah....014-5401727 . . . #teamnickhinhussien #teamsyuhadaamran #teamuswahhasanah . . . #dietstartstoday #kualalumpur #dramasangat #bringiton #azamtahunbaru #2019 #diet #tv3 #negaraku #obesiti #telurbungkus #khairulaming #makan #jalanjalancarimakan #resepi #datinismatia #yatiekitchen #fattzura #faizaltahir #antapermana #weekend #cutie #kurus #cantik #onlinecoaching #resepi #makanpagi

Ayam oh ayam. . Orang Malaysia tak pernah jemu makan ayam. Kalau anda nak tahu, ayam salah satu sumber protin yang bagus, cuma pastikan anda fokus pengambilan dada ayam instead of bahagian peha atau kepak. . Untuk anda yang serius nak turun berat, ayam goreng dan sambal ayam is a big no no. Sebagai alternatif, anda boleh biasakan pengambilan ayam bakar dan sup ayam. . Konsep mudah untuk turun berat yang anda perlu ingat ialah kurangkan menu berlemak dan banyakkan protin. Okay? . Coach Uswah Hasanah....014-5401727 . . . #teamnickhinhussien #teamsyuhadaamran #teamuswahhasanah . . . #dietstartstoday #kualalumpur #dramasangat #bringiton #azamtahunbaru #2019 #diet #tv3 #negaraku #obesiti #telurbungkus #khairulaming #makan #jalanjalancarimakan #resepi #datinismatia #yatiekitchen #fattzura #faizaltahir #antapermana #weekend #cutie #kurus #cantik #onlinecoaching #resepi #makanpagi

⏩movement⏪ Keeping it fresh. By no means i move amazing but i need to keep improving on it. You need to incorporate movement into every day life. I have spent 10min every day in April and feeling the better of it!! We say we dont have time but we need to cut out the time we waste

Coach Moon
(@moon.othmann)

1 Day 16 Hours Ago

Ok tips untuk tahu kita buat diet yang betul atau tidak. . . Bila mana kita start sesuatu diet, ada reaction (Positive Cleaning Effect) makin berpeluh, senang nak membuang, tidur yang berkualiti. . . Sesiapa yang komited nak ubah cara hidup yang lebih sihat boleh klik lin dibio. . . Coach Moon 📲 019 2041 734 . . #startyourdayright #healthylifestyle #jomkurus #jomkurus1malaysia #perutkempis #dietmudah #kurusdarirumah #kurussihat #beranibuanglemak #kuruscepat #kurusmudah #maluapabossku #zumbafitness #tipskecilkanpeha #maluapacoachku #tipskuruscepat #loseweightfromhome #engineering #bajuplussize #sukusukuseparuh #azamkurus2019 #gemukisawesome #motifviral #dietlicious #menusihat #dietorangsibuk #kurusdibulanpuasa #demokemah #dietstartstoday #misimengecil

Coach Moon
(@moon.othmann)

1 Day 18 Hours Ago

SARAPAN. Assalamualaikum semua apa khabar? Dah sarapan? . Tahukah anda sarapanlah penentu flow diet harian anda. Kalau anda bersarapan dengan cara yang betul (high protein and fiber, low carb) maka flow diet kita pun akan cantik insyaAllah, mood kita pun akan improve serta kita rasa lebih bertenaga. . Cuba ambil sarapan 30 minit selepas bangun ataupun sebelum pukul 9 pagi. Elakkan makanan tinggi gula dan karbo supaya kita tidak cepat lapar dan lesu.Boleh cuba ambik telur separuh masak bersama sekeping roti wholemeal. Elakkan minuman atau makanan manis. . . Coach Moon 📲 019 2041 734 . #startyourdayright #healthylifestyle #jomkurus1malaysia #perutkempis #dietmudah #kurusdarirumah #kurussihat #beranibuanglemak #kuruscepat #kurusmudah #maluapabossku #zumbafitness #tipskecilkanpeha #maluapacoachku #tipskuruscepat #loseweightfromhome #engineering #bajuplussize #sukusukuseparuh #azamkurus2019 #gemukisawesome #motifviral #dietlicious #menusihat #dietorangsibuk #kurusdibulanpuasa #demokemah #dietstartstoday #misimengecil

So I kind of mixed the day before yesterday and yesterday's meals. But yeah.. Some sweet potatoes, pineapple juice and teriyaki salmon over rice. Also some cereal and yogurt for yesterday's breakfast and noodle salad for lunch 😋 #salad #salmon #teriyaki #diet #kpop #kpopdiet #kimpilsuk #kimpilsukdiet #pilsukdiet #dietplan #healthy #dieting #dietfood #healthylifestyle #healthylife #green #natural #dieta #foodinspo #dietstartstoday #challenge #iu #korean

SIFIR DIA SIMPLE, KALORI DEFISIT TAK BERLAKU, MEMANG TAK BERTUKAR SAIZ 😬 . . . Kalori keperluan harian : 1500 kcal . Sahur : Nasi berlauk - 550 kcal . Berbuka : . 1) Kurma 3 biji - 120 kcal approx . Roti john 2 slices : 450 kcal . Nasi Kerabu Ikan celup tepung : 750 kcal. . Belum masuk moreh dan air manis, Total pengambilan kalori seharian: 1870kcal . . . Tak pelik kalau anda sempat lagi naik berat ya bulan puasa. Sebab tu perlu ILMU. Tak makan tak bermakna boleh turun berat ☝🏻 . . . Coach Uswah Hasanah....014-5401727 . . . #teamnickhinhussien #teamsyuhadaamran #teamuswahhasanah . . . #dietstartstoday #kualalumpur #dramasangat #bringiton #azamtahunbaru #2019 #diet #tv3 #negaraku #obesiti #telurbungkus #khairulaming #makan #jalanjalancarimakan #resepi #datinismatia #yatiekitchen #fattzura #faizaltahir #antapermana #weekend #cutie #kurus #cantik #onlinecoaching #resepi #makanpagi

Banyak sebenarnya manfaat tidur, dengan syarat tidur yang cukup dan tidur awal. . Ramai orang nak turun berat tapi setiap malam dia berjaga. Tengok movielah, lepak kedai mamak lah, pillow talk lah. Last-last terjerat dengan budaya makan tengah malam. . Kalau anda serius nak turun berat, jaga masa tidur anda dan pastikan tidur anda cukup dan berkualiti. Badan perlukan rehat yang cukup untuk membaiki sistem badan termasuklah digestion system dan hormone system kita. . Coach Uswah Hasanah....014-5401727 . . . #teamnickhinhussien #teamsyuhadaamran #teamuswahhasanah . . . #dietstartstoday #kualalumpur #dramasangat #bringiton #azamtahunbaru #2019 #diet #tv3 #negaraku #obesiti #telurbungkus #khairulaming #makan #jalanjalancarimakan #resepi #datinismatia #yatiekitchen #fattzura #faizaltahir #antapermana #weekend #cutie #kurus #cantik #onlinecoaching #resepi #makanpagi

DINNER . . WHITE RICE, FRIED OMELLET, BLANCHED OKRA & EGGPLANT . OF last night dinner.. I just ate the leftover rice from lunch 😊 . . #healthylifestyle #healthyfood #healthyeating #dietplan #dietstartstoday #weightlossjourney #weightlosschallenge #toabetterlife #cabaran21hari #letsdothis #icandoit #intermittentfasting #intermittenfastingmalaysia

LUNCH ( IF 16 HOUR) . . CHICKEN SOUP, WHITE RICE, BLANCHED OKRA. . Oh my god, i didnt realize that its been almost a month since i went hiatus on this instagram.. And I do realize how wild i've been for the past couple of weeks on my meals 😁😁. However I still cont my #intermittentfasting journey.. Last week i have done 36hours fasting, the longest hour i've done so far.. I"ll try to update more regularly on my meals as i find that it very helpful in controling my diet 😊 . . . #healthylifestyle #healthyfood #healthyeating #dietplan #dietstartstoday #weightlossjourney #weightlosschallenge #toabetterlife #cabaran21hari #letsdothis #icandoit #intermittentfasting #intermittenfastingmalaysia

Tak da orang nak sakit, tapi tak da orang sanggup ubah kebiasaan. . Tak da orang nak sakit, tapi tak da orang sanggup tinggalkan makanan yang tidak sihat. . Kesimpulannya, ramai yang tahu, tapi ramai yang belum mahu. . Bukan tak pernah nampak, bukan tak da kawan-kawan dan sedara mara yang dah terkena, cuma kita hanya semangat mula-mula tersedar je. Bila masa berlalu, kita kembali dengan rutin biasa. . Nak berubah perlu berkumpulan, supaya ada orang tolong ingatkan bila kita terleka. . Coach Uswah Hasanah....014-5401727 . . . #teamnickhinhussien #teamsyuhadaamran #teamuswahhasanah . . . #dietstartstoday #kualalumpur #dramasangat #bringiton #azamtahunbaru #2019 #diet #tv3 #negaraku #obesiti #telurbungkus #khairulaming #makan #jalanjalancarimakan #resepi #datinismatia #yatiekitchen #fattzura #faizaltahir #antapermana #weekend #cutie #kurus #cantik #onlinecoaching #resepi #makanpagi

Michael G
(@mikkothai)

2 Days 12 Hours Ago

4 months push is over and transferred to a mini cut. Let's reveal some gainzz.

Guys, yuk di follow dan ikutan Give away ini.. @silvia.ling2 @stel.8289 @hibinotsubakielisa @indria.cyn @yulianishi @ratnarezekie @siomay_wijaya Banyak info dan motivasi mengenai DIET yang benar dan sehat. Sy suka cici @msodhie Karena dy cantik, smart, humble, baik, ramah dan selalu memberikan semangat yang nyata dan benar untuk memotivasi sy menjadi pribadi yg lebih paham dan mengerti makna dr 4 huruf ini "DIET". Sikap dan sifatnya yg ceria, bawel, asik selalu mencerahkan IG storyku dan aku merasa termotivasi dan semangat DIET. Alasan ku mengikuti Give away ini : Pengen bgt mendapatkan hadiah give away @beautehealthy.indo supaya semakin termotivasi dan tertular semangat dr cici @msodhie Untuk rajin olah raga dan mengatur apa saja yg boleh atau tidak boleh di makan atau minum atau lebih tepatnya lebih selektif dan menjadikan life style bukan pola diet yoyo. Kebetulan juga per Akhir april ini sy mau fokus olahraga kembali (gym) untuk mencapai target di hari bahagia sy tahun depan😍😍 dan jika sy beruntung maka dihari pertama sy gym akan sy pakai legging pemberian cici @msodhie..😉😊 Duhhh gak sabar menunggu pengumuman pemenang dari give away ini. Apapun hasilnya menang atau kalahnya aku, ku bersyukur 😇 @msodhie Dan @womeneed.mix #repost @msodhie • • • • • #repost @beautehealthy.indo (@get_repost) ・・・ . GIVE AWAY . 1. Follow @beautehealthy.indo , @msodhie dan @womeneed.mix 2. Repost foto feed ke ig story km, ajak temen untuk ikutan dan tag us, @msodhie dan @womeneed.mix 3. Comment di kolom bawah : Nama,Usia, Domisili, BB kamu dan tag 1 temen kamu (multiple⅘ entries, dengan teman yg berbeda dan bener2 temen ya) 4. IG km jangan d private ya 5. UNFOLLLOW = block / gk boleh ikutan giveaway lainnya 6. GOODLUCK ! 6. Periode 8 - 14 April 12 PM 7. Winners will be announce at 14 April 2019 on 7pm #giveawaycollab #giveawaybeauteplanner #shareyourhealthymind #beautehealthyindo #healthymeansbeauty #beaute #healthyliving #healthylife #healthylifestyle #bodygoals #2019bodygoals #fitbody #fitfam #fitmom #detox #teatox #slimtoxtea #slimmingprogram #dietprogram #dietstartstoday #dietplan #dietsehat #sehatalami #dietfood #jakarta #consultasy #dietplans #hardprogram

Cristy G
(@cristy116)

2 Days 23 Hours Ago

This is me! We finally booked our vacation 🤗 #hurryupjune #dietstartstoday wait who wants to sit Jax, Chanel and patito!? lol

Sorry, my phone died. For lunch I had some salad, it has red lettuce, white cheese, some corn and tomatoes. My dressing has some cumin, chili, lemon and salt. It taste tasty and it really full you. #salad #color #diet #kpop #kpopdiet #kimpilsuk #kimpilsukdiet #pilsukdiet #dietplan #healthy #dieting #dietfood #healthylifestyle #healthylife #green #natural #dieta #foodinspo #dietstartstoday #challenge #iu #korean

Coach Moon
(@moon.othmann)

3 Days 14 Hours Ago

Siapa kat sini penggemar telur? Haa telur adalah antara sumber protien yang sangat bagus lebih 6.29g protein sebiji haa banyakkan. . . Tahukah anda, terdapat satu kuman yang biasa berada di dalam telur kuning? Ianya dipanggil Salmonella. . . Bakteria Salmonella boleh menyebabkan anda jatuh sakit seperti cirit birit, demam dan sebagainya. . . Namun, diluar permukaan telur tiada satu pun tanda yang boleh menunjukkan telur tersebut dijangkiti salmonella. . . Jadi langkah terbaik adalah pencegahan. Untuk mengelak kuman ini menjangkiti anda melalui telur, jom ikuti tips kami untuk menyimpan telur di rumah. . . Jom turun 3 -10 kg sebulan Coach Moon 📲 019 2041 734 Credit to fb: @public health malaysia #jommakan #jomjimat #telur #dietstartstoday #tipsoftheday #blousemurah #shoppingraya2019 #turunberat #dietorangsibuk #dietjimabelanja

Tim Sista
(@timtakes2019)

3 Days 18 Hours Ago

It’s #takeawildguessday. So take a wild guess on what I paired with my side of veggies!? Diet starts today! . . . #cleaneating #dietstartstoday #healthyeating #eatinghealthy #livinghealthy #healthyliving #vegetables #veggies #itswhatsfordinner #timtakes2019

민사희
(@__min_m)

3 Days 21 Hours Ago

#subway #aucklandcity #jmt #daily #challenge #dietstartstoday . . 첫 웨이지로 subway사먹기. 주문할때마다 떨림 ㅠㅠㅠ 이제 베지로만 섭웨 먹어야딩. 다시 또 다이어트가 시작되어씀..... 난 살과 헤어지지 못하는 것인가.....!

Guess who is back? 😉 Easy peas y breakfast with some pineapple juice with apple chunks and Cinnamon, apple bites and Jazmines tea🍍🍎🍵 #diet #kpop #kpopdiet #kimpilsuk #kimpilsukdiet #pilsukdiet #dietplan #healthy #dieting #dietfood #healthylifestyle #healthylife #green #natural #dieta #foodinspo #dietstartstoday #challenge #iu #korean #fruit #apple #pineapple #jaminetea

Starting the week as I mean to go on.....wonder how long it will last! 😋😆 #healthyfood #fast800 #healthysnack #dietstartstoday

Jom surirumah sekalian buat home workout ni 😍😍 . Sebagai surirumah..kena la jaga perut tu. Biar flat ala ala model gituwww 💃💃 . Buat rutin ni tak lama pun. Cukup sekadar 10 reps dengan 4 step mudah ni 💪🔥 . . NAK KURUS SEMASA RAMADHAN NI ?? DAN BONUSNYA DAPAT BERGAYA DI PAGI RAYA 😍😍 . . PRA-PENDAFTARAN INTAKE MEI DAH DIBUKA ❗❗ HANYA 10 SLOT SAHAJA ❗❗ DON'T MISS OUT GUYSSSS 🏃🏃 . . Klik link di profile saya @alwani.mohdnoor untuk pendaftaran intake Mei 2019 💋💋 . . Program yang kami tawarkan lebih pada personalized program. Bukan main-main..sebab bila main-main la asyik lapar je, penat, letih n lesu. Good news kat sini, KAMI BOLEH BANTU ANDA 🔥💪 . Apa yg anda akan dapat; ❤️ Personal Coaching ❤️ Meal Plan Selama 30hari ❤️ Tip kurus mudah ❤️ Panduan senaman yg sesuai untuk lelaki & wanita ❤️ Whatsapp Group yg Awesome : Apa yang anda perlu hanya; 🎀 Penimbang Digital ( Boleh didapati di MR DIY ) 🎀 Hantarkan gambar Before & After 🎀 Video timbang mula ( Panduan akan diberikan ) . . EAT RIGHT, STAY FIT . Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada ⤵⤵ 🎀 Coach 🎀 Ilmu 🎀 Group support . . 🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN MEI KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏 . Jom chat sini untuk maklumat lanjut 📲 Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct WhatsApp

BALANCE // What does it mean to you? Let me know in the comments below? ---------- I was chatting to my friend Rachael on the weekend, and she said this. It really made me laugh 😂, but also made me think about balance...as that's what it's all about! I get that when you get diagnosed with IBS, you feel like either you've got to go on a really strict diet for life to ease your symptoms OR you get to eat what you want but you're uncomfortable and in pain. ---------- Well, it doesn't have to be either or...The low FODMAP diet (and IBS management in general) is all about balance. Despite being called a 'diet' it's not about losing weight or restricting your diet long term. It's about learning YOUR unique tolerance levels. I like to think of it as a 'learning diet' - learning about your gut so you can get to the perfect balance between reducing your symptoms and eating healthily. Isn't that what we all want? ---------- I help clients to get to that perfect balance - to be able to travel and eat out, but also reduce their symptoms. So, I know that perfect balance is possible for you too! What that 'perfect balance' looks like is totally unique to you! ---------- ➡️ You could get started on finding your own 'perfect balance' in just an hour! In my 'Happy Gut Kickstart' program, I spend an hour with you to work through your current situation and give you a tailored plan of action for what you can do right away to start finding that balance! Make this the week you start finding that balance - click the link in my bio then 'Happy Gut Kickstart' to find out more. ---------- #balance #monday #mondayquotes #qotd #quoteoftheday #mondaymotivation #mondayinspiration #itsmondayagain #findingbalance #perfectbalance #dietstartstoday #funnyquotes #lol #lowfodmapdiet #lowfodmap #fodmaps #fodmap #ibs #ibsdiet #ibsawareness #dietadvice #healthadvice #funnyquote #laughoutloud #mondayagain #freshstart #healthadvice #healthystart

NAK KURUS SEMASA RAMADHAN NI ?? DAN BONUSNYA DAPAT BERGAYA DI PAGI RAYA 😍😍 . . PRA-PENDAFTARAN INTAKE MEI DAH DIBUKA ❗❗ HANYA 10 SLOT SAHAJA ❗❗ DON'T MISS OUT GUYSSSS 🏃🏃 . . Klik link di profile saya @alwani.mohdnoor untuk pendaftaran intake Mei 2019 💋💋 . . Program yang kami tawarkan lebih pada personalized program. Bukan main-main..sebab bila main-main la asyik lapar je, penat, letih n lesu. Good news kat sini, KAMI BOLEH BANTU ANDA 🔥💪 . Apa yg anda akan dapat; ❤️ Personal Coaching ❤️ Meal Plan Selama 30hari ❤️ Tip kurus mudah ❤️ Panduan senaman yg sesuai untuk lelaki & wanita ❤️ Whatsapp Group yg Awesome : Apa yang anda perlu hanya; 🎀 Penimbang Digital ( Boleh didapati di MR DIY ) 🎀 Hantarkan gambar Before & After 🎀 Video timbang mula ( Panduan akan diberikan ) . . EAT RIGHT, STAY FIT . Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada ⤵⤵ 🎀 Coach 🎀 Ilmu 🎀 Group support . . 🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN MEI KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏 . Jom chat sini untuk maklumat lanjut 📲 Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct WhatsApp

Bukan la kata gemuk tu tak cantik. Cuma kureng sikit la. Yela dah badan kita terselindung dengan segala apa yang kita makan contoh karbo, gula, garam n segala bahan perasa semua tu. . In shaa Allah ini kalilah kita tukar saiz badan sebelum Raya 🏃🏃 amacam ?? Ada berani ?? 😁😁 . . NAK KURUS SEMASA RAMADHAN NI ?? DAN BONUSNYA DAPAT BERGAYA DI PAGI RAYA 😍😍 . . PRA-PENDAFTARAN INTAKE MEI DAH DIBUKA ❗❗ HANYA 10 SLOT SAHAJA ❗❗ DON'T MISS OUT GUYSSSS 🏃🏃 . . Klik link di profile saya @alwani.mohdnoor untuk pendaftaran intake Mei 2019 💋💋 . . Program yang kami tawarkan lebih pada personalized program. Bukan main-main..sebab bila main-main la asyik lapar je, penat, letih n lesu. Good news kat sini, KAMI BOLEH BANTU ANDA 🔥💪 . Apa yg anda akan dapat; ❤️ Personal Coaching ❤️ Meal Plan Selama 30hari ❤️ Tip kurus mudah ❤️ Panduan senaman yg sesuai untuk lelaki & wanita ❤️ Whatsapp Group yg Awesome : Apa yang anda perlu hanya; 🎀 Penimbang Digital ( Boleh didapati di MR DIY ) 🎀 Hantarkan gambar Before & After 🎀 Video timbang mula ( Panduan akan diberikan ) . . EAT RIGHT, STAY FIT . Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada ⤵⤵ 🎀 Coach 🎀 Ilmu 🎀 Group support . . 🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN MEI KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏 . Jom chat sini untuk maklumat lanjut 📲 Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct WhatsApp

WANNA LOSE WEIGHT ?? KEEP YOURSELF HYDRATE 💦💦 . Nak cukupkan air dalam badan ?? Senang n mudah sangat. Caranya ⏬⏬ . 🌊 Tau keupayaan diri. Start target korang nak minum banyak mana. Dari sikit terus banyak. . 🌊 Isi air dalam bekas minuman/botol air yang besar. Contoh 2L. Haa slow slow habiskan. Dah habis refill lagi. Sedar sedar dah 3L-4L korang minum 😙 . 🌊 Beli botol air yang ada straw. Bila ada straw ni...korang akan sedut air laju sikit. Tengok dah nak habis 💪💪 . 🌊 Guna apps water tracker. Dari situ korang tau dah berapa banyak korang minum sehari 😊 . Haa kan senang tu 😋 nak ubah ke arah yang lebih sihat. So why not kan 😁 habit ni kita nak bina selama 21 hari sekurangnya. So in shaa Allah lama lama akan jadi kebiasaan. . . Pendaftaran intake Mei dah dibuka 💃💃 cepat cepat pm coach 🔥🔥 . . NAK KURUS SEMASA RAMADHAN NI ?? DAN BONUSNYA DAPAT BERGAYA DI PAGI RAYA 😍😍 . . PRA-PENDAFTARAN INTAKE MEI DAH DIBUKA ❗❗ HANYA 10 SLOT SAHAJA ❗❗ DON'T MISS OUT GUYSSSS 🏃🏃 . . Klik link di profile saya @alwani.mohdnoor untuk pendaftaran intake Mei 2019 💋💋 . . Program yang kami tawarkan lebih pada personalized program. Bukan main-main..sebab bila main-main la asyik lapar je, penat, letih n lesu. Good news kat sini, KAMI BOLEH BANTU ANDA 🔥💪 . Apa yg anda akan dapat; ❤️ Personal Coaching ❤️ Meal Plan Selama 30hari ❤️ Tip kurus mudah ❤️ Panduan senaman yg sesuai untuk lelaki & wanita ❤️ Whatsapp Group yg Awesome : Apa yang anda perlu hanya; 🎀 Penimbang Digital ( Boleh didapati di MR DIY ) 🎀 Hantarkan gambar Before & After 🎀 Video timbang mula ( Panduan akan diberikan ) . . EAT RIGHT, STAY FIT . Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada ⤵⤵ 🎀 Coach 🎀 Ilmu 🎀 Group support . . 🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN MEI KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏 . Jom chat sini untuk maklumat lanjut 📲 Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct WhatsApp

While the first and most important factor in losing weight is and forever will be a calorie deficit the second to this is a sustainable method.⁣ ⁣ When losing weight/fat how low you go in calories relative to your TDEE is how fast you will lose. So the lower you go in calories, the faster you will lose body fat — period end of the story, STFU broken metabolism nonsense. This is a fact not a suggestion.⁣ ⁣ So whats a better way to crash diet your way down to abs? Enter the Weightloss shake diet.⁣ ⁣ It's simple, easy to make, doesn't taste the best but hey that's dieting right? Oh, and look I lost 4 kilos in the first week. ⁣ ⁣ Of course, you did, you ate nothing but 1200 calorie of liquids, and the same applies for any detox program — calories in vs. calories out.⁣ ⁣ How will you keep these results when you are no longer buying the shakes or you can't stomach them anymore? ⁣ ⁣ But this doesn't teach you long term adherence or how to keep your results. ⁣ ⁣ A shake doesn't isn't a long term strategy for weight loss⁣ ⁣ It teaches you to restrict severely and then for most people uncontrollably binge.⁣ ⁣ So what do we do? We stop listening to nonsense and start dieting strategically and with enjoyment.⁣ ⁣ Eat the foods you like to eat, eat mostly whole foods. Treat treats as treats, have them occasionally.⁣ ⁣ Do the above and fit everything into your fat loss calories and like magic you now have a sustainable weight loss method you can use for the rest of your life (or until you get to your results)⁣ ⁣ I don't care how fast you can lose weight; i care that you can keep it off for the long term; this is precisely what I teach clients in our 1-1 VIP coaching program.⁣ ⁣ If you want to find out your fat loss calories download my free calorie calculator link in my bio.⁣ ⁣ Are you a shake dieter and a sustainable dieter?

Sammie.
(@sammi3bee)

5 Days 11 Hours Ago

After buying these yesterday in @aldiuk and being appalled by the numbers (maybe it’s broken!!??) the diet definitely starts today! Be prepared for lots of yummy healthy food pics! #diet #dietstartstoday #slimmingworld #healthyfood #foodie #ilovefood

Coach Moon
(@moon.othmann)

5 Days 9 Hours Ago

Happy Lunching semua. Haaa hari ni kami makan ni. Ikut resipi meal plan terasa macam makan laksa pulak 😋 . . Siapa kata nak kurus kena seksa diri makan x best? Ada nampak sis terseksa makan salad everyday? . . Best ke best hari2 makan sedap and boleh turun berat secara sihat? . . Ok untuk ibu2/mothers/wife yang tanya nanti anak/family nak makan apa? Ok malam sikit insyaAllah saya share on how to still cook/buy food for the whole family but maintain on track with your lose weight diet. . . Coach Moon 📲 019 2041 734 #healthyeatingforlife #jomkurus #dietaseasyas123 #dietstartstoday #kuruscepat #kurusdarirumah #dietorangsibuk #busylifestyle #usahadoatawakal #blouseplussize #bajukurungmurah #shoppingraya2019

Coach Moon
(@moon.othmann)

6 Days 2 Hours Ago

Betul ke? 😅 . . Haaa siapa yang sayang makanan tapi nak turun 3 - 10kg sebulan secara sihat tanpa ubat kurus, krim kurus, supplement boleh klik link dibio. . . Kita makan 5x sehari tapi boleh turun berat secara sihat 😊 . . Coach Moon 📲 019 2041 734 . . #teamnickhinhussien #teamsyuhadaamran #teamuswahhasanah . . #senangkurus #kurustanpaberlapar #onlinecoaching #coachonline #turunberat #makan5xsehari #sukamakan #sukakurus #towardsahealthierandhappierlife #malaysian #dietorangbusy #dietorangsibuk #dietstartstoday #blousemurah #bajukurungmurah #shoppingraya2019

Coach Moon
(@moon.othmann)

6 Days 7 Hours Ago

CHANGE. . . I mula commit untuk lose weight sebab saya sendiri xselesa dengan diri saya. I wake up in the morning i feel dont feel energetic, kerja balik penat yang amat kadang2 sampai family xterurus and i feel bad because i could not spend the little time i have balik kerja untuk suami dan anak. Balik kerja hampir hari2 tumit sakit,lutut lenguh up to state kadang2 limping sebab kaki dah xlarat nak bawa badan.Omg malunya umur baru 30 tapi acting like orang tua. Perancangan masa hadapan pun, if Allah bagi rezeki zuriat lagi macam mana? Nak pregnant berat masa tu dah 80+ tambah lagi -+ 15kg during pregnancy macam mana nak bawa badan 😱 . . Setelah cuba beberapa alternatif, Alhamdulillah dipertemukan dengan program Lose Weight Online Coaching. Berat to date is 65.6kg, Turun berat badan yes tapi most importantly I feel good inside and out. Its not about the KGs tapi energy yang dapat bila kita makan dengan betul dan berilmu MasyaAllah its amazing. And yang mudahnya its 100% online, xperlu keluar rumah atau pergi mana2 center, just follow flow programme. . . Now am ready to help others. Just click the link on the bio for enquiries 😘 #projectkurusraya #jomkurus #sihatituindah #yourbodyisuramanah #yangpentingsihatbonusnyakurus #positivity #fitandhealthy #resipisihat #tipskurus #kurussenang #kurusmudah #dietstartstoday #dietorangsibuk #busylife #storyofmylife #turun10kgsebulan #turun1kgseminggu

Siapa nak join ?? 🙋🙋 . . Saya sendiri akan jadi coach uolllsss n bantu uolllsss turun 5-8kg masa bulan Ramadhan ni 😍😍 . Intake start Mei ni. Let's 🔛🔥 . . NAK KURUS SEMASA RAMADHAN NI ?? DAN BONUSNYA DAPAT BERGAYA DI PAGI RAYA 😍😍 . . PRA-PENDAFTARAN INTAKE MEI DAH DIBUKA ❗❗ HANYA 10 SLOT SAHAJA ❗❗ DON'T MISS OUT GUYSSSS 🏃🏃 . . Klik link di profile saya @alwani.mohdnoor untuk pendaftaran intake Mei 2019 💋💋 . . Program yang kami tawarkan lebih pada personalized program. Bukan main-main..sebab bila main-main la asyik lapar je, penat, letih n lesu. Good news kat sini, KAMI BOLEH BANTU ANDA 🔥💪 . Apa yg anda akan dapat; ❤️ Personal Coaching ❤️ Meal Plan Selama 30hari ❤️ Tip kurus mudah ❤️ Panduan senaman yg sesuai untuk lelaki & wanita ❤️ Whatsapp Group yg Awesome : Apa yang anda perlu hanya; 🎀 Penimbang Digital ( Boleh didapati di MR DIY ) 🎀 Hantarkan gambar Before & After 🎀 Video timbang mula ( Panduan akan diberikan ) . . EAT RIGHT, STAY FIT . Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada ⤵⤵ 🎀 Coach 🎀 Ilmu 🎀 Group support . . 🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN MEI KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏 . Jom chat sini untuk maklumat lanjut 📲 Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct WhatsApp

Coach Moon
(@moon.othmann)

6 Days 8 Hours Ago

DIET BOLEH MAKAN NASI GORENG😍 . . Haaa boleh je nak makan nasi goreng tapi kena ikut portion yang betul serta masakan yang betul. Nasi goreng ni guna very little amount of olive oil untuk tumis, 1 teaspoon je. Nasi dan sayur sebagai sumber karbohidat dan telur sebagai sumber protein. Saya guna asid amino sebagai perasa gantikan garam dan perasa lain. No ikan bilis sebagai ikan bilis high salt. Senangkan. . . Best ke best makan nasi goreng pun boleh turun berat 💙 . . Coach Moon 📲 019 2041 734 . . #weekendlunch #turunberatsecarasihat #nasigoreng #loveyourself #behealthy #dietstartstoday #healthierchoice #bewise #loveyourself #berealnotperfect #selflove #positivevibe #dietmudah #makanbanyakkali #resipimudah #sukusukuseparuh #turun3kg #turun10kg #turun20kg #sayanaksihat #dietmudah #makan #sihat #blousemurah

MasyaAllah tabarakallah 😍 makin cantik berseri kan Amira ni. Siapa nak coach bantu jadi macam Amira ??'🙋🙋 tapi idok lerr tukar rupa jadi macam Amira tu haa..tapi tukar saiz badan gituwwww 💃💃 . . NAK KURUS SEMASA RAMADHAN NI ?? DAN BONUSNYA DAPAT BERGAYA DI PAGI RAYA 😍😍 . . PRA-PENDAFTARAN INTAKE MEI DAH DIBUKA ❗❗ HANYA 10 SLOT SAHAJA ❗❗ DON'T MISS OUT GUYSSSS 🏃🏃 . . Klik link di profile saya @alwani.mohdnoor untuk pendaftaran intake Mei 2019 💋💋 . . Program yang kami tawarkan lebih pada personalized program. Bukan main-main..sebab bila main-main la asyik lapar je, penat, letih n lesu. Good news kat sini, KAMI BOLEH BANTU ANDA 🔥💪 . Apa yg anda akan dapat; ❤️ Personal Coaching ❤️ Meal Plan Selama 30hari ❤️ Tip kurus mudah ❤️ Panduan senaman yg sesuai untuk lelaki & wanita ❤️ Whatsapp Group yg Awesome : Apa yang anda perlu hanya; 🎀 Penimbang Digital ( Boleh didapati di MR DIY ) 🎀 Hantarkan gambar Before & After 🎀 Video timbang mula ( Panduan akan diberikan ) . . EAT RIGHT, STAY FIT . Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada ⤵⤵ 🎀 Coach 🎀 Ilmu 🎀 Group support . . 🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN MEI KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏 . Jom chat sini untuk maklumat lanjut 📲 Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct WhatsApp

Pesanan penaja: tips ni hanyaberguna untuk yang commit secara consistent 21 hari sahaja 😁 . Tips dah banyak bagi, tinggal buat ke tak je, hehe. Saya tahu bila bagi tips2 ni ramai save kan. Hehe. . . . Pastu sebulan kemudian baru nak start cari balik 😂 masa tu sempat dah naik 2-3kg lemak. Take action guys. Dah tangguh lama dah tu. . . . Credit to Coach Uswah Hasanah . #dietstartstoday #diet #obesiti #telurbungkus #khairulaming #makan #jalanjalancarimakan #yatiekitchen #antapermana #resepi #makanpagi #healthyfoodie #kurussihat #dietsihat #kuruscepat #diet #dietmalaysia #atkinsdiet #atkinsmalaysia #dietkalori #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #kurustanpaberlapar #sukusukuseparuh #dietfood #overnightoats

Siapa ada kawan macam ni ?? Cer tag dia 😝😂 . . NAK KURUS SEMASA RAMADHAN NI ?? DAN BONUSNYA DAPAT BERGAYA DI PAGI RAYA 😍😍 . . PRA-PENDAFTARAN INTAKE MEI DAH DIBUKA ❗❗ HANYA 10 SLOT SAHAJA ❗❗ DON'T MISS OUT GUYSSSS 🏃🏃 . . Klik link di profile saya @alwani.mohdnoor untuk pendaftaran intake Mei 2019 💋💋 . . Program yang kami tawarkan lebih pada personalized program. Bukan main-main..sebab bila main-main la asyik lapar je, penat, letih n lesu. Good news kat sini, KAMI BOLEH BANTU ANDA 🔥💪 . Apa yg anda akan dapat; ❤️ Personal Coaching ❤️ Meal Plan Selama 30hari ❤️ Tip kurus mudah ❤️ Panduan senaman yg sesuai untuk lelaki & wanita ❤️ Whatsapp Group yg Awesome : Apa yang anda perlu hanya; 🎀 Penimbang Digital ( Boleh didapati di MR DIY ) 🎀 Hantarkan gambar Before & After 🎀 Video timbang mula ( Panduan akan diberikan ) . . EAT RIGHT, STAY FIT . Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada ⤵⤵ 🎀 Coach 🎀 Ilmu 🎀 Group support . . 🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN MEI KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏 . Jom chat sini untuk maklumat lanjut 📲 Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct WhatsApp

Flaked rice porridge... Syn free btw as I'm using it as its intended! ... Milk he.. And water hand full of dried fruit syned obviously and cinnamon.. Love flaked rice over porridge as I can have more and fills me up for hours #slimmingworld #slimmingworldmotivation #slimmingworldfamily #slimmingworlduk #slimmingworldsupport #slimmingworldinsta #slimmingworldmafia #slimmingworldmums #syns #sw #slimmingworlddiet #freefood #foodoptimising#flexisyns #weightloss #joinme #slimming #diet #slimmingjourney #slimmingworldmeal #dietstartstoday #swukfood #swuk #selflove #slimmingworlsupport #slimmingworldbreakfast

Just noodles with spices and oxo cubes, tomatoes spring onions and he cheese.. Some franks hot sauce as I love it and light mayo... Had mostly fruit today pretty boring but not hungry have a slipped disc so in to much pain to bother 😔😕😁#slimmingworld #slimmingworldmotivation #slimmingworldfamily #slimmingworlduk #slimmingworldsupport #slimmingworldinsta #slimmingworldmafia #slimmingworldmums #syns #sw #slimmingworlddiet #freefood #foodoptimising#flexisyns #weightloss #joinme #slimming #diet #slimmingjourney #slimmingworldmeal #dietstartstoday #swukfood #swuk #selflove

Well hello there.. Welcome to my Slimming world Journey! I hope to reach a goal with support from other slimming world friends! Starting this journey on Saturday the 13th April 2019 and hoping to reach a decent amount by summer! #slimmingworld #dietstartstoday #swuk #slimmingworldrecipes #hellobody

Coach Moon
(@moon.othmann)

8 Days 2 Hours Ago

Siapa kata nak kurus nak diet kena makan salad je hari2? Hahaha sebenarnya nak kurus perlu #ilmupemakanan Yang betul. . . Tiada masalah pun nak #makannasi ayam, ikan, tempe, sayur pasta semua tapi kena tahu portion yang betul serta cara masakkan yang bantu untuk turun berat badan. . . Jom klik link di bio untuk saya bantu dan guide pemakanan yang betul dan boleh turun berat 3 - 10kg. . . Coach Moon 📲 019 2041 734 #dietsecarabetul #turunberatsecarasihat #resultseawal1minggu #reshape #fatloss #buanglemak #fitnessforlife #dietstartstoday #perutkempis #dietstartstoday #jomkurus #jomkurus1malaysia #kevinzahri #wellnessmalaysia #fitnessmalaysia #bukanpilmagik #bukanubatkurus

Mum went to #iceland I like these slimming world meals but add extra flavours to them.. There easy meals not something I do every day but well worth the money!.. And a few syn treats too... Ohh and mushy peas bloody love mushy peas I forgot to get frozen ones as there my absolute favourite but these will do! #slimmingworld #slimmingworldmotivation #slimmingworldfamily #slimmingworlduk #slimmingworldsupport #slimmingworldinsta #slimmingworldmafia #slimmingworldmums #syns #sw #slimmingworlddiet #freefood #foodoptimising#flexisyns #weightloss #joinme #slimming #diet #slimmingjourney #slimmingworldmeal #dietstartstoday #swukfood #swuk #selflove

Coach Moon
(@moon.othmann)

8 Days 11 Hours Ago

Assalamualaikum semua 💐 . . Dah lunch ke belum tu? Ada yang #ngantuk ke lepas makan tadi? Hehehe. Ok seperti dijanjikan saya sharekan result 2nd scale peserta #loseweightonlinecoaching Sesi ke 44/April setelah 5 hari eat clean. . . Swipe left untuk tengok amazing result mereka 💕 Best ke best makan 5 kali sehari tanpa berlapar boleh turun berat??? . . Sesiapa yang ingin tahu info lanjut tentang details program boleh klik link dibio. . . Coach Moon 📲 019 2041 734 . . #kurustanpaberlapar #kurustanpapil #kurussecarasihat #kuruscepat #dietstartstoday #dietsihat #kesihatan #tukarsizebaju #shoppingraya #bajucantik #kurustanpasupplement #turun1kg5hari #turun8kg5hari

Nak KURUS ?? CANTIK ? HANDSOME n SIHAT dalam masa sebulan ?? Pre-registration intake Mei dah dibuka 💃 . 💃Kenapa kena join ?? . 📻 Takde coach nak guide 📻 Hangat-hangat taik ayam..ikut trend..orang buat diet macam ni..sibuk nak ikut jugak 😅 📻 Tak serius sebab takde siapa yang monitor 📻 Tak tahu senaman yang sesuai 📻 Tak ada MOTIVASI 📻 Turun 3kg NAIK 5KG 😭 📻 Diet 365...diet ikut orang je..suka suki buat 😬 . 💃DAPAT APA BILA KORANG JOIN . 📺 PERSONAL COACH. Coach akan guide sampai dapat result 📺 Group support 📺 PEMANTAUAN selama sebulan. Supaya pemakanan korang terjaga n berdisiplin 📺 MEAL PLAN untuk sebulan. Boleh tau bila waktu makan effective yang memBANTU proses turun berat badan. Haaaa siapa cakap NAK kurus kena berlapar je ?? 😁 📺 Makan 5x sehari. Siap boleh makan nasi tu. Siapa cakap NAK kurus tak boleh makan nasi 💪 📺 ILMU YANG BOLEH GUNA SAMPAI BILA-BILA 😍😍 . . Best tak best 🙌🙌 kalau korang rasa korang LAYAK n betul-betul nak turunkan berat bulan depan, jom whatsapp coach untuk dapatkan details 💪🔥 . . EAT RIGHT, STAY FIT . Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada ⤵⤵ 🎀 Coach 🎀 Ilmu 🎀 Group support . . 🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN MEI KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏 . Jom chat sini untuk maklumat lanjut 📲 Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct Whatapp

NAK KURUS SEMASA RAMADHAN NI ?? DAN BONUSNYA DAPAT BERGAYA DI PAGI RAYA 😍😍 . . PRA-PENDAFTARAN INTAKE MEI DAH DIBUKA ❗❗ HANYA 10 SLOT SAHAJA ❗❗ DON'T MISS OUT GUYSSSS 🏃🏃 . . Klik link di profile saya @alwani.mohdnoor untuk pendaftaran intake Mei 2019 💋💋 . . Program yang kami tawarkan lebih pada personalized program. Bukan main-main..sebab bila main-main la asyik lapar je, penat, letih n lesu. Good news kat sini, KAMI BOLEH BANTU ANDA 🔥💪 . Apa yg anda akan dapat; ❤️ Personal Coaching ❤️ Meal Plan Selama 30hari ❤️ Tip kurus mudah ❤️ Panduan senaman yg sesuai untuk lelaki & wanita ❤️ Whatsapp Group yg Awesome : Apa yang anda perlu hanya; 🎀 Penimbang Digital ( Boleh didapati di MR DIY ) 🎀 Hantarkan gambar Before & After 🎀 Video timbang mula ( Panduan akan diberikan ) . . EAT RIGHT, STAY FIT . Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada ⤵⤵ 🎀 Coach 🎀 Ilmu 🎀 Group support . . 🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN MEI KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏 . Jom chat sini untuk maklumat lanjut 📲 Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct WhatsApp

Kadang kadang kita perlukan pengorbanan antara duit n masa untuk kebaikan diri sendiri. Buat n percayalah...ia akan memberi hasil yang sangat berbaloi 🔥🔥💪💪 . Dan ingat ye..obesiti bukan lah PENAMPILAN yang patut dibanggakan. Tetapi ia mengundang pelbagai penyakit yang memudaratkan. Tak sekarang..mungkin akan datang 😊😊 . N yeahhhh I believe with you !! 😘😘 . . NAK KURUS SEMASA RAMADHAN NI ?? DAN BONUSNYA DAPAT BERGAYA DI PAGI RAYA 😍😍 . . PRA-PENDAFTARAN INTAKE MEI DAH DIBUKA ❗❗ HANYA 10 SLOT SAHAJA ❗❗ DON'T MISS OUT GUYSSSS 🏃🏃 . . Klik link di profile saya @alwani.mohdnoor untuk pendaftaran intake Mei 2019 💋💋 . . Program yang kami tawarkan lebih pada personalized program. Bukan main-main..sebab bila main-main la asyik lapar je, penat, letih n lesu. Good news kat sini, KAMI BOLEH BANTU ANDA 🔥💪 . Apa yg anda akan dapat; ❤️ Personal Coaching ❤️ Meal Plan Selama 30hari ❤️ Tip kurus mudah ❤️ Panduan senaman yg sesuai untuk lelaki & wanita ❤️ Whatsapp Group yg Awesome : Apa yang anda perlu hanya; 🎀 Penimbang Digital ( Boleh didapati di MR DIY ) 🎀 Hantarkan gambar Before & After 🎀 Video timbang mula ( Panduan akan diberikan ) . . EAT RIGHT, STAY FIT . Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada ⤵⤵ 🎀 Coach 🎀 Ilmu 🎀 Group support . . 🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN MEI KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏 . Jom chat sini untuk maklumat lanjut 📲 Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct WhatsApp

Maybe way y to much sesame oil 😅😅😅 I went for a light lunch. This soup is easy to make. Boil 100gr (approx) of chicken breast, once you remove the "dirt"? "white foam"? Add ginger, chives or green onions, a little garlic, sesame oil and salt to taste. To top it pour a egg in the boiling soup and stir. Pretty easy, can do it in less than 10 minutes, it's healthy and delicious. #diet #kpop #kpopdiet #kimpilsuk #kimpilsukdiet #pilsukdiet #dietplan #healthy #dieting #dietfood #healthylifestyle #healthylife #green #natural #dieta #foodinspo #dietstartstoday #challenge #iu #korean #soup #eggdrop

Taking breakfast at 1pm? Y as 😂😂😂 Starting the day detoxing with some green apple. I don't know if I'm going to eat all right now, but here we go. #diet #kpop #kpopdiet #kimpilsuk #kimpilsukdiet #pilsukdiet #dietplan #healthy #dieting #dietfood #healthylifestyle #healthylife #green #natural #dieta #foodinspo #dietstartstoday #challenge #iu #korean #apple #greenapple #breakfast

I purchased a lot of the new Project Rock gear...but I told myself that I won’t wear this one until it’s true. I’ve been a little relaxed with my diet the past month...I took a moment to enjoy life...but now it’s time to lock it back down. Diet, hardcore workouts, flexibility training, endurance training...all getting ready for the next adventure. Here...we....go. . . . . . #projectrock @projectrock @therock #therock #hardestworkerintheroom #hardwork #hardworkpaysoff #wwe #projectrockgear #underarmour @underarmour #grindsquad #endurancetraining #flexibilitytraining #hardcoreworkouts #dietstartstoday #mensfitness #actor #stunts #kettlebellworkout

SIAPA CAKAP MAKANAN SIHAT TAK SEDAP 😏😏 . Actually diet sihat tak perlu pun beriya bagai. Bukan kena tiru 💯 stail mat Saleh tu. . . Cukup sekadar lauk macam dalam gambar tu. Yang penting seimbang n cukup nutrisi. Ada karbo, protein n lemak baik. Masalah makanan orang kita ni...semuanya terLEBIH karbo. Bukan tu je..berlemak n bergoreng pulak tu. Memang tak boleh turun berat macam ni. . Diet sihat senang kalau dah ada ILMU. Tambah tambah ada orang guide. Memang power result dia nanti 😋 . Dalam Advance Coaching, setiap peserta akan diberi mealplan selama 30 hari n akan dipantau oleh coach yang bertugas 😎😎 . . NAK KURUS SEMASA RAMADHAN NI ?? DAN BONUSNYA DAPAT BERGAYA DI PAGI RAYA 😍😍 . . PRA-PENDAFTARAN INTAKE MEI DAH DIBUKA ❗❗ HANYA 10 SLOT SAHAJA ❗❗ DON'T MISS OUT GUYSSSS 🏃🏃 . . Klik link di profile saya @alwani.mohdnoor untuk pendaftaran intake Mei 2019 💋💋 . . Program yang kami tawarkan lebih pada personalized program. Bukan main-main..sebab bila main-main la asyik lapar je, penat, letih n lesu. Good news kat sini, KAMI BOLEH BANTU ANDA 🔥💪 . Apa yg anda akan dapat; ❤️ Personal Coaching ❤️ Meal Plan Selama 30hari ❤️ Tip kurus mudah ❤️ Panduan senaman yg sesuai untuk lelaki & wanita ❤️ Whatsapp Group yg Awesome : Apa yang anda perlu hanya; 🎀 Penimbang Digital ( Boleh didapati di MR DIY ) 🎀 Hantarkan gambar Before & After 🎀 Video timbang mula ( Panduan akan diberikan ) . . EAT RIGHT, STAY FIT . Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada ⤵⤵ 🎀 Coach 🎀 Ilmu 🎀 Group support . . 🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN MEI KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏 . Jom chat sini untuk maklumat lanjut 📲 Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct WhatsApp

Coach Moon
(@moon.othmann)

9 Days 6 Hours Ago

Saya serious nak guide anda supaya anda faham konsep #healthyeating dan boleh apply hingga menjadi lifestyle. . . Best ke best dengan makan luar pun boleh turun berat? And once dah ideal boleh maintain berat serta healthy lifestyle. . . Jom saya mencari 10 orang untuk turun berat bersama saya edisi raya. So kepada yang nak #turunberat , #tukarsize kepada size lebih kecil, #elakgastrik Ketika berpuasa boleh klik link di bio. . . Anda akan dapat: . ✅Personal 1 - 1 guide . ✅Support group melalui whatsApp . ✅Jadual pelan pemakanan selama 30 hari beserta resipi mudah termasuk cheat day beserta groceries list . ✅ 25 hari breakfast dan dinner berkhasiat dibekalkan untuk peserta . ✅Topik tentang pemakanan sihat dan diet . ✅Video combo workout dari certified fitness trainer. . . Coach Moon 📲 019 2041 734 . . #teamnickhinhussien #teamsyuhadaamran #teamuswahhasanah . . #dietmudah #pemakanansihat #ezdiet #dietsenang #dietabc #turun10kgsebulan #turunberatsecarasihat #dietstartstoday #menjelangramadan #salammaghrib #ubahgayahidup #sayabantu #onlinecoaching #malaysianfoodie #bethebestversionyoucanbe #guideturunberat #bantuturunberat #resipisihat #sukusukuseparuh #bajuplussizemurah #blouseplussize #dietorangsibuk #busy

Yuk ikutan Giveaway #repost @beautehealthy.indo (@get_repost) ・・・ . GIVE AWAY . 1. Follow @beautehealthy.indo , @msodhie dan @womeneed.mix 2. Repost foto Feed dan Ig story km, ajak temen untuk ikutan dan tag us, @msodhie dan @womeneed.mix 3. Comment di kolom bawah : Nama,Usia, Domisili, BB kamu dan tag 1 temen kamu (multiple⅘ entries, dengan teman yg berbeda dan bener2 temen ya) 4. IG km jangan d private ya 5. UNFOLLLOW = block / gk boleh ikutan giveaway lainnya 6. GOODLUCK ! 6. Periode 8 - 14 April 12 PM 7. Winners will be announce at 14 April 2019 on 7pm #giveawaycollab #giveawaybeauteplanner #shareyourhealthymind #beautehealthyindo #healthymeansbeauty #beaute #healthyliving #healthylife #healthylifestyle #bodygoals #2019bodygoals #fitbody #fitfam #fitmom #detox #teatox #slimtoxtea #slimmingprogram #dietprogram #dietstartstoday #dietplan #dietsehat #sehatalami #dietfood #jakarta #consultasy #dietplans #hardprogram #slowprogram

Coach Moon
(@moon.othmann)

9 Days 11 Hours Ago

Jom kita tengok apa kata peserta Lose Weight Online Coaching Season 44 setelah 5 hari dalam program. . . Best ke best setelah 5 hari dah ada yang lengan dah kecil, rasa fresh, easy to follow. . . Kami memang guide sampai jadi bagi orang yang betul2 nak kurus dan komited. Especially yang busy dan tak de. Kami juga beri #ilmu pemakanan supaya nanti dah ideal tak de lah naik 2 3 kali ganda berat dulu. . . Saya mencari 10 orang yang betul2 nak #turunberatsecarasihat Untuk saya guide cara #pemakanan yang sihat edisi raya #tukarsizekecil. Boleh klik link dibio 😊 . . Coach Moon📲 019 2041 734 . . #teamnickhinhussien #teamsyuhadaamran #teamuswahhasanah . . #dietstartstoday #resultmatters #jomkurus #misimengecil #bajuplussizemurah #loseweightonlinecoaching #loseweightonline #loseweightnow #healthyinsideout

Mujde V Can
(@mujdevegancan)

9 Days 11 Hours Ago

Bu bebekler guvende ama milyonlarca bebek de aci cekiyor ve öldürülmek uzereler. Hayvanlar icin merhametli olun, yemek icin öldürtmeyin onlari😢😢😢 - Reposted from @earthlove777 - Rp @karma.and.kale These babies are safe at @minovalleyfarmsanctuary but millions of other babies are suffering and about to be killed. Please show animals compassion, this #easter and all year round. . Reposted from↪️ @garytvcom @minovalleyfarmsanctuary . 💕Please share! . #foodblogger #cleaneating #ketodiet #dietstartstoday #foodporn #diet #healthyfoodshare #food #instagood #ayhansicimogluandlatinallstars #aleynatilkiofficial #sahrapsoysal #babygirl #baby #life #love #wednesday #quotes #goodvibes #carshow #illustration #yoga #fitness #travel #fashion #music #gains #bodybuilding #model

Coach Moon
(@moon.othmann)

9 Days 13 Hours Ago

Assalamualaikum Selamat tengahari semua. . . Pening nak makan apa? Jom try masak menu senag dan sihat ni ala ala mihun singapore gitu. Senang, simple and sihat. . . Tapi make sure portion carbo and protein cukup ya. Segenggam(carbo) soohoon dan setapak(protein) tangan ayam untuk perempuan, untuk lelaki dan breatfeed mothers boleh ambil 2 tapak tangan protein. . . Selamat mencuba and happy lunching guys. Untuk idea makan yang senag dan mudah berserta resipi boleh klik link dibio 💜 . . Coach Moon 📲 019 2041 734 . . Video credit @befit_eychom #lunchideas #resipisihat #resipimudah #loseweightonlinecoahching #resipiringkas #jommasak #makantengahari #healthymenu #menusihat #sukusukuseparuh #dietstartstoday #loveyourself #selflove #loseweightjourney #spoonfeed #dietsenang #dietmudah #dietorangsibuk #busy #eatinghabit #cepat #easydiet #jomkurus #jomkurus1malaysia #lunchmadeeasy #resipimudah

Okay so, this is the last meal I'm Going to post today. I had a hectic day and since I was out for soo long, my brother and I decided to eat out, with 90% of the times means fast food. I was okay since I was eating slowly and on daily basis I try not to eat too much junk, sweet or oily stuff so that I won't feel bad, because eating like that make me nauseaus. So, OK I ate the burger, we went to our next appointment, and before going home we went for a Matcha drink. The Matcha made me feel less bloated, but my friends parents came for me, and they insist us to eat with them pizza, I'm I'm right now laying in bed, not even midnight, feeling sick AF. So if tomorrow becomes a soup/smother day, I'm sorry. I need a detox day to return to my normal self.🙏🏻🙏🏻 #diet #kpop #kpopdiet #kimpilsuk #kimpilsukdiet #pilsukdiet #dietplan #healthy #dieting #dietfood #healthylifestyle #healthylife #green #natural #dieta #foodinspo #dietstartstoday #challenge #iu #korean #salad

Did you know you can drink alcohol on your diet?⁣ To do so, we want to adopt a more mindful approach to drinking.⁣ ⁣ What tends to happen is Monday to Friday is perfect, then it's ladies night Saturday and you literally blow your days calories with 2 Mai thais.⁣ ⁣ Instead of avoiding these situations let's be smart about them.⁣ ⁣ Choose drinks that are lower in alcohol.⁣ ⁣ Avoid sugary mixers and opt for sodas and sugar-free mixers instead.⁣ ⁣ The goal of any diet is sustainable fat loss and sustainable results. If you are a social drinker it's best to learn these strategies now.⁣ ⁣ Instead of cutting out all alcohol during your diet and then binging uncontrollably when your diet finishes, you put yourself into a binge-purge cycle.⁣ ⁣ Next time you plan on drinking, plan ahead, make lower calorie choices and live the flexible dieting lifestyle.⁣ ⁣ What's your go-to low-calorie alcohol beverage?

It’s April now. ⁣⠀ ⁣⠀ Meaning there is just 10 weeks until the beginning of June aka summer holiday season.⁣⠀ ⁣⠀ Don’t be that person who realises that they’re going on holiday in 4 weeks time and then starts to panic diet so they can fit into the bikini, because to be honest, you’ll have a shitty time doing it.⁣⠀ ⁣⠀ Not only will you put yourself through pain by starving yourself but you’ll probably end up exhausted from all the exercise you’ll be doing.⁣⠀ ⁣⠀ Let’s not even mention the BBQ’s you’ll get invited to or the beer garden drinks now that the weather is starting to pick up.⁣⠀ ⁣⠀ Both of these will make weight loss harder as you won’t want to miss out on these social occasions. ⁣⠀ ⁣⠀ 2 weeks ago I started my holiday diet for when we go away at the END OF AUGUST.⁣⠀ ⁣⠀ Why have I started so soon?⁣⠀ ⁣⠀ Because I know that’ll I’ll have social things coming up that I will want to attend.⁣⠀ ⁣⠀ Plus, if I get my dieting done and dusted in plenty of time, ⁣⠀ ⁣⠀ 1. I won’t have to panic about it.⁣⠀ ⁣⠀ 2. I’ll be able to increase calories so that I can maintain my new leanness which will allow me to eat more whilst I’m away. ⁣⠀ ⁣⠀ Winner.⁣⠀ ⁣⠀ Do yourself a favour and start things a bit earlier.⁣⠀ ⁣⠀ You’ll thank yourself for it in the long run.⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ #weightlossmotivation⁣⠀ #healthydiet⁣⠀ #weightlosssupport⁣⠀ #weightlosstips⁣⠀ #fatlossjourney⁣⠀ #weightlosshelp⁣⠀ #weightlossfood⁣⠀ #postpartumweightloss⁣⠀ #iifymwomen⁣⠀ #healthyweightloss⁣⠀ #foodfreedom⁣⠀ #weightlossdiet⁣⠀ #weightlossideas⁣⠀ #nutritionfacts⁣⠀ #fitnessnutrition⁣⠀ #nutritional⁣⠀ #nutritionmatters⁣⠀ #weightlosss⁣⠀ #weightlosss⁣⠀ #weightlossfoods⁣⠀ #losingpounds⁣⠀ #weightlossstruggles⁣⠀ #weightlossupport⁣⠀ #fattytofitty⁣⠀ #caloriescounting⁣⠀ #dietstartstoday⁣⠀ #thisisnotadiet⁣⠀ #caloriecountedmeals⁣⠀ #transformation2019⁣⠀ #caloriesmatter

Coach Moon
(@moon.othmann)

10 Days 5 Hours Ago

Alhamdulillah more good news. Memang niat saya untuk lebih ramai orang untuk sihat dan bonusnya kurus. Siapa yang mengalaminya saja yang tahu #nikmatsehat. . . Baru 3 hari eat clean dah dapat balancekan hormon and flow period. MasyaAllah semoga lebih banyak nikmat sihat yang akan diperolehinya. . . Sesiapa yang nak ikhtiar untuk tambahbaik nilai kesihatan anda boleh klik link dibio. . . Coach Moon 📲 019 2041 734 . . #teamnickhinhussien #teamsyuhadaamran #teamuswahhasanah . . #nilaikesihatan #masalahperempuan #pms #balancehormon #oligomenorrhea #healthyeating #healthylifestyle #nakkurus #ternaklemak #dietstartstoday #jomkurus #misimengecil #sakitperut #senggugut #projektukarsize #period #perempuan #wanita #firstworldproblem #masalahdunia #dietstartstoday #knowyourworth #plussize #blousemurah #bajukurungmurah #sayasukamakan #masakanhariini

ASAL NAK KURUS JE..MENU DIET TERUS TUKAR SAYUR N BUAH 🙍 . Tak boleh ke makan buah ?? Bukan tak boleh..cuma ia kategori kumpulan macros yang sama iaitu karbohidrat. Makan berlebihan memang akan jadi insulin spike laa citer dia. Apa itu insulin spike ?? . Lepas makan..tak sampai sejam lebih dah lapar. Pastu pulak diet korang sayur n buah je. Pilih pulak yang tinggi glycemic index. Hurm memang payah nak turun la macam tu. . . Turun berat ni macam sains sikit. Sebab tu kena ada COACH. Ada bimbingan yang betul. Haaa baru la berjaya turunkan berat 😎😎 . . NAK KURUS SEMASA RAMADHAN NI ?? DAN BONUSNYA DAPAT BERGAYA DI PAGI RAYA 😍😍 . . PRA-PENDAFTARAN INTAKE MEI DAH DIBUKA ❗❗ HANYA 10 SLOT SAHAJA ❗❗ DON'T MISS OUT GUYSSSS 🏃🏃 . . Klik link di profile saya @alwani.mohdnoor untuk pendaftaran intake Mei 2019 💋💋 . . Program yang kami tawarkan lebih pada personalized program. Bukan main-main..sebab bila main-main la asyik lapar je, penat, letih n lesu. Good news kat sini, KAMI BOLEH BANTU ANDA 🔥💪 . Apa yg anda akan dapat; ❤️ Personal Coaching ❤️ Meal Plan Selama 30hari ❤️ Tip kurus mudah ❤️ Panduan senaman yg sesuai untuk lelaki & wanita ❤️ Whatsapp Group yg Awesome : Apa yang anda perlu hanya; 🎀 Penimbang Digital ( Boleh didapati di MR DIY ) 🎀 Hantarkan gambar Before & After 🎀 Video timbang mula ( Panduan akan diberikan ) . . EAT RIGHT, STAY FIT . Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada ⤵⤵ 🎀 Coach 🎀 Ilmu 🎀 Group support . . 🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN MEI KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏 . Jom chat sini untuk maklumat lanjut 📲 Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct WhatsApp