#johorbahru

1,179,968 posts tagged with #johorbahru

Photos and Videos about #johorbahru

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

New Design Bullett.. . WHITE BLACK FLOWER . Get your Glam Game On, B U LL E T ❤️❤️ . LONG SLEEVE 😘 XS,S,M,L,XL,2Xl . . SHORT SLEEVE 😘 XS,S,M,L,XL,2Xl . . READY STOCK 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Follow Bullett Insta @Bullett_clothing . 100% COTTON✅ . . . Photo by @_opitt . ——————————- Grab Now Dapat kan di bazar karat JB #sayajual #lokalah #lokalbrand #tempatanfest #singapore #perak #johorbahru #kuantan #bullett_clothing #bazarkaratjb

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

The journey of a thousand miles begins with one step. We open Tomorrow Please Book Your Appointment Pusat Kecantikan Nini Rudi NO 09-01 Jalan Perjiranan 15/1 Perjiranan 15 ,Bandar Dato Onn 81100 Johor Bahru. Open Daily 10 am- 8pm Friday is Closed. #viral #bestfacial #johorbahru #johor #addaheight #ikea #tebrau #facialtime #murah #style #pujaanhatikanda #ninirudi #teengirls #teenfacials #teenathlete #international #skintips #facialist #facialtime #johorbahru #relax #skinbyninirudi #bandardatoonn #persiapannikah #eyelashextensions #corporate #professionalwomen #businesswoman #juniorfacialist #businessowners #businessman #visitjohor

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

👑 Hanara kurung 👑 Price : RM130 exc postage Postage : RM8 - SEM RM12 - SABAH & SARAWAK Material : Moss crepe Measurement : Tag free size ( can fit until M) FREE SIZE Shoulder 14.5” Chest 19” Sleeves 22.5” Top length infront 22” Top length behind 28” Skirt Waist 13” Hips 19” Length 41” Tag L/XL (can fit until XL) Shoulder 15.5” Chest 21” Sleeves 23” Top length infront 23” Top length behind 29.5” Skirt Waist 15” Hips 21” Length 41” Other : • skirt fully getah • ada zip di bahagian depan utk BF • wudhuk friendly #thepagestore #bajumurah #bestseller #blouse #murah #dressmurah #bajuterlajakmurah #blousemurah #fashion #hijabista #kotatinggi #bandarpenawar #hotitem #ootd #bajumurahmalaysia #bajuterlajaklaris #johorbahru #bajumalaysiamurah #bajucantik #trustedseller #topdress #topblousemalaysia

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

PIKAT SUAMI . Pssttt..pahala besar uollss dapat bahagiakan suami.. Hanya 2 biji sehari & konsisten setiap hari, insyaaAllah dalaman akan tiptop macam awal-awal perkahwinan tau..!! Best tak best..??😍😍 . . Cepat wasap sis, kita kasi cun luar dalam😉 📲010-710 3505 📲010-710 3505 . #jamuchocoyengyeng #jamumoden #jamuviral #pikatsuami #sihatdalamancantikluaran #rawatdalamanwanita #johorbahru #malaysia #singapore #womenbestfriend #pos1malaysia

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

Assalamualaikum dan salam sejahtera Berita baik buat semua !!! Stock NCIG sudah mendarat harini Insha Allah esk kita dah boleh COD kepada pelanggan2 di JOHOR BAHRU !! Stock adalah TERHAD !! Cepat hubungi kami untuk deal COD !! Whatsapp 012-3386494 #teampakdin #johorbahruncig #maluaperbossku #ncigmalaysia #ncig #johorbahru #johorean

#lorenxo 🔥 🍄Produk yg dpt mengembalikan kehangatan malam pertama abang & pasangan 💦 🍄Lorenxo dapat membantu abang dengan:- ✅ Buat abang #tahan_lebih_lama#besarkan zak*r ✅ #panjangkan zak*r ✅ #kuatkan pangkal z*kar ✅ #keras tegang maksima ✅ #merawat kencing manis dan darah tinggi 🍄Tiada kesan sampingan‼ ❌ Sakit kepala ❌ Sakit pinggang ❌ Sakit urat ❌ Pedih ulu hati ❌ Panas 🍄Lorenzo - Made New Zealand Isian 1 tin - 6 biji 1 biji kesannya tahan dalam 3 ke 4 hari ✆WhatsApp Klik Link: - wasap.my/601120833820/LORENXO wasap.my/601120833820/LORENXO #lorenxo #cheras #kualalumpur #johorbahru #melaka #sabah #selangor #barangbaik #maluapabossku #tahanlama #tahanlamadiranjang

#lorenxo 🔥 🍄Produk yg dpt mengembalikan kehangatan malam pertama abang & pasangan 💦 🍄Lorenxo dapat membantu abang dengan:- ✅ Buat abang #tahan_lebih_lama#besarkan zak*r ✅ #panjangkan zak*r ✅ #kuatkan pangkal z*kar ✅ #keras tegang maksima ✅ #merawat kencing manis dan darah tinggi 🍄Tiada kesan sampingan‼ ❌ Sakit kepala ❌ Sakit pinggang ❌ Sakit urat ❌ Pedih ulu hati ❌ Panas 🍄Lorenzo - Made New Zealand Isian 1 tin - 6 biji 1 biji kesannya tahan dalam 3 ke 4 hari ✆WhatsApp Klik Link: - wasap.my/601120833820/LORENXO wasap.my/601120833820/LORENXO #lorenxo #cheras #kualalumpur #johorbahru #melaka #sabah #selangor #barangbaik #maluapabossku #tahanlama #tahanlamadiranjang

#lorenxo 🔥 🍄Produk yg dpt mengembalikan kehangatan malam pertama abang & pasangan 💦 🍄Lorenxo dapat membantu abang dengan:- ✅ Buat abang #tahan_lebih_lama#besarkan zak*r ✅ #panjangkan zak*r ✅ #kuatkan pangkal z*kar ✅ #keras tegang maksima ✅ #merawat kencing manis dan darah tinggi 🍄Tiada kesan sampingan‼ ❌ Sakit kepala ❌ Sakit pinggang ❌ Sakit urat ❌ Pedih ulu hati ❌ Panas 🍄Lorenzo - Made New Zealand Isian 1 tin - 6 biji 1 biji kesannya tahan dalam 3 ke 4 hari ✆WhatsApp Klik Link: - wasap.my/601120833820/LORENXO wasap.my/601120833820/LORENXO #lorenxo #cheras #kualalumpur #johorbahru #melaka #sabah #selangor #barangbaik #maluapabossku #tahanlama #tahanlamadiranjang

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

SIHAT | LANGSING | MANTAP . Hanya 2 biji sehari uolls bole tetap kekal cantik dalaman dan luaran. Janji mantop tau..!! Yang penting...haaa..ni nak kene serius ingtkan, KONSISTEN tau...KONSISTEN... !!! baru laaa bole nampak kesan tu seiring dengan kemahuan uolls..😁senang kan..?? . . Jangan tunggu okeh...bukan mudah nak jadi suri hati En.Suami zaman sekarang..😅uppss... . . 📲📲010-710 3505 . #jamuchocoyengyeng #jamuviral #jamucoklat #pilihanartismalaysia #jamumoden #sihatdalamancantikluaran #pikatsuami #kunyah2je #ikhtiarhamil #ibumenyusu #ibuberpantang #nadyashaheera #jasminhamidjh #artismalaysia #pujaanhatikanda #malaysia #singapore #womenbestfriend #larkin #tampoi #perling #kempas #johorbahru #pos1malaysia

只要購買超過RM100就送我們家訂製西式粉色紅包封❤️ 更多款式FB🔍CoCo & Shadow ❀●•۰NEW ARRIVALS 2019۰•●❀ ALBUM相冊 ——————— babes請儘量選擇自己DM/ whatsapp:+60167985333 我們 以避免任何錯失 謝謝🙏❤️ —————— CS-PMOSTJLP2897 一套式 華麗金網狀設計上衣+高腰牛仔闊褲 ONE SET GOLD TOP +DENIM LONG PANT SIZE S SIZE M SIZE L —————— #newarrivals #gold #embroidery #mesh #top #denim #oneset #shopping #onlineshopping #premium #highquality #fashion #womensfashion #dresses #malaysia #johorbahru #kulai #boutique #styles#style #model #summer #weekday #ootd #outfit #girls #follow #igshop #coco__shadow #facebookpage 「 Coco & Shadow 」

KALAU BELUM KAHWIN PUN BOLEH GUNA KE? Asslmualaikum salam jumaat semua. . Syukur alhamdulillah pagi ni saya sedang bersiap sedia untuk pergi ke kerja dapat lagi feedback positif yang sangat memberangsangkan! . Tapi apa beza feedback ni dari feedback lain, kita dapat dari yang belum berkahwin . Yang single ni pun mesti nak bersedia kan untuk alam perkahwinan? Sebab malam pertama tu adalah malam yang tak akan dilupakan oleh isteri. . Takkan selepas kahwin, dan isteri dah kecewa baru kita nak cari alternatif kan? :) . . #johorbahru #pasirgudang #kuantan #temerloh #kualaterengganu #marang #kotabharu #pasirmas #alorsetar #sungaipetani #kangar #kualakangsar #ipoh #butterworth #shahalam #subang #kajang #serdang #seremban #nilai #putrajaya #melaka #kuching #miri #kotakinabalu

Malaya Roll
(@malayaroll)

18 Minutes Ago

🔥Total Chaos 30 Years of Chaos World Tour Live in JB 🔥 - Date : 15th Feb 2019 Time : 5pm till jannah Venue : @embracehallmusicandartcentre (JB) - Presale: RM40 only! Contact or DM me for booking ticket #totalchaos #punk #johorbahru

KALAU BELUM KAHWIN PUN BOLEH GUNA KE? Asslmualaikum salam jumaat semua. . Syukur alhamdulillah pagi ni saya sedang bersiap sedia untuk pergi ke kerja dapat lagi feedback positif yang sangat memberangsangkan! . Tapi apa beza feedback ni dari feedback lain, kita dapat dari yang belum berkahwin . Yang single ni pun mesti nak bersedia kan untuk alam perkahwinan? Sebab malam pertama tu adalah malam yang tak akan dilupakan oleh isteri. . Takkan selepas kahwin, dan isteri dah kecewa baru kita nak cari alternatif kan? :) . . #johorbahru #pasirgudang #kuantan #temerloh #kualaterengganu #marang #kotabharu #pasirmas #alorsetar #sungaipetani #kangar #kualakangsar #ipoh #butterworth #shahalam #subang #kajang #serdang #seremban #nilai #putrajaya #melaka #kuching #miri #kotakinabalu

Awak nak tinggi? nak paket tinggi murah2 tak usah risau. jom check laa. rasa seronook !!! 📞 Whatsap :+601136699033 @herbal.tinggi_dokter07 @herbal.tinggi_dokter07 #klcc#kelang#johorbahru#ipoh#kuching#ampang#kuantan#kajang#taiping#ahad#askar#risau#datuk#comel#sebarang#kicik#kawal#titisan#sihat#baharu#cakap#pinggan#selesema#sarawak#alorsetar#tapah#selangor.

SWIPE UNTUK MELIHAT CARTA UKURAN SAIZ.. . ❗❗🎉🎉CLEARANCE SALE JUBAH HAWA🎉🎉❗❗ 😘 . . 🌹 Material: Peach Koshibo 🌹 Bf friendly 12 inci (sorok) 🌹 Wudhu' friendly (sorok) 🌹 Poket kiri & kanan 🌹 Cutting-A cut (cutting princess) 🌹 10 warna pilihan . ❌Harga Asal: RM80SM / RM85SS FREE POSTAGE!❌ . . 🎊Clearance Sale: RM55 SM / RM60 SS FREE POSTAGE🎊 . . Berminat Whatsapp 0138016645 ATAU nak senang klik je link whatsapp di bio 😉😉 . . #jubahhawa #jubahsale #jubahhawabyasg #jubahcuttingprincess #jubahmurah #jubahmesrabf #jubah #jubahelegant #jubahcuttingacut #jubahmoden #jubahfreepostage #igshopmalaysia #kedaionline #jubahmuslimah #sayajualjubahmurah #jubahbffriendly #jubahrm55 #jubahzipsorok #jubahpeachkoshibo #jubahraya2019 #dramaselafazcinta #jubahmampumilik #jubahmaterialpeachkoshibo #jubahtanganzipsorok #jubahmesrawudhu #bajuraya2019 #johorbahru #asgteamaziana #ajimaura #terapiinstagram

SWIPE UNTUK MELIHAT CARTA UKURAN SAIZ.. . ❗❗🎉🎉CLEARANCE SALE JUBAH HAWA🎉🎉❗❗ 😘 . . 🌹 Material: Peach Koshibo 🌹 Bf friendly 12 inci (sorok) 🌹 Wudhu' friendly (sorok) 🌹 Poket kiri & kanan 🌹 Cutting-A cut (cutting princess) 🌹 10 warna pilihan . ❌Harga Asal: RM80SM / RM85SS FREE POSTAGE!❌ . . 🎊Clearance Sale: RM55 SM / RM60 SS FREE POSTAGE🎊 . . Berminat Whatsapp 0138016645 ATAU nak senang klik je link whatsapp di bio 😉😉 . . #jubahhawa #jubahsale #jubahhawabyasg #jubahcuttingprincess #jubahmurah #jubahmesrabf #jubah #jubahelegant #jubahcuttingacut #jubahmoden #jubahfreepostage #igshopmalaysia #kedaionline #jubahmuslimah #sayajualjubahmurah #jubahbffriendly #jubahrm55 #jubahzipsorok #jubahpeachkoshibo #jubahraya2019 #dramaselafazcinta #jubahmampumilik #jubahmaterialpeachkoshibo #jubahtanganzipsorok #jubahmesrawudhu #bajuraya2019 #johorbahru #asgteamaziana #ajimaura #terapiinstagram

SWIPE UNTUK MELIHAT CARTA UKURAN SAIZ.. . ❗❗🎉🎉CLEARANCE SALE JUBAH HAWA🎉🎉❗❗ 😘 . . 🌹 Material: Peach Koshibo 🌹 Bf friendly 12 inci (sorok) 🌹 Wudhu' friendly (sorok) 🌹 Poket kiri & kanan 🌹 Cutting-A cut (cutting princess) 🌹 10 warna pilihan . ❌Harga Asal: RM80SM / RM85SS FREE POSTAGE!❌ . . 🎊Clearance Sale: RM55 SM / RM60 SS FREE POSTAGE🎊 . . Berminat Whatsapp 0138016645 ATAU nak senang klik je link whatsapp di bio 😉😉 . . #jubahhawa #jubahsale #jubahhawabyasg #jubahcuttingprincess #jubahmurah #jubahmesrabf #jubah #jubahelegant #jubahcuttingacut #jubahmoden #jubahfreepostage #igshopmalaysia #kedaionline #jubahmuslimah #sayajualjubahmurah #jubahbffriendly #jubahrm55 #jubahzipsorok #jubahpeachkoshibo #jubahraya2019 #dramaselafazcinta #jubahmampumilik #jubahmaterialpeachkoshibo #jubahtanganzipsorok #jubahmesrawudhu #bajuraya2019 #johorbahru #asgteamaziana #ajimaura #terapiinstagram

➖ VENDOR NEEDED ➖ . We still look for vendor : ▶ DRY FOOD ▶ COSMETIC AND HEALTH PRODUCT ▶ ACCESSORIES ▶ PERFUME ETC . We're open slot for vendor for small business owners that wanna expend their business, catcher more customers offline but have low budget to open their own stall. Welcoming all type of business. . Kindly DM or whatsapp 011-39703073 for more information and arrangement. . #familiacollection #vendorneeded #butik #udabusinesscenter #plazaangsana #bbu #johorbahru #kedai

SWIPE UNTUK MELIHAT CARTA UKURAN SAIZ.. . ❗❗🎉🎉CLEARANCE SALE JUBAH HAWA🎉🎉❗❗ 😘 . . 🌹 Material: Peach Koshibo 🌹 Bf friendly 12 inci (sorok) 🌹 Wudhu' friendly (sorok) 🌹 Poket kiri & kanan 🌹 Cutting-A cut (cutting princess) 🌹 10 warna pilihan . ❌Harga Asal: RM80SM / RM85SS FREE POSTAGE!❌ . . 🎊Clearance Sale: RM55 SM / RM60 SS FREE POSTAGE🎊 . . Berminat Whatsapp 0138016645 ATAU nak senang klik je link whatsapp di bio 😉😉 . . #jubahhawa #jubahsale #jubahhawabyasg #jubahcuttingprincess #jubahmurah #jubahmesrabf #jubah #jubahelegant #jubahcuttingacut #jubahmoden #jubahfreepostage #igshopmalaysia #kedaionline #jubahmuslimah #sayajualjubahmurah #jubahbffriendly #jubahrm55 #jubahzipsorok #jubahpeachkoshibo #jubahraya2019 #dramaselafazcinta #jubahmampumilik #jubahmaterialpeachkoshibo #jubahtanganzipsorok #jubahmesrawudhu #bajuraya2019 #johorbahru #asgteamaziana #ajimaura #terapiinstagram

190119 어딜 가든지 중국식 설맞이 #malaysia #aeontebraucity #johorbahru

SWIPE UNTUK MELIHAT CARTA UKURAN SAIZ.. . ❗❗🎉🎉CLEARANCE SALE JUBAH HAWA🎉🎉❗❗ 😘 . . 🌹 Material: Peach Koshibo 🌹 Bf friendly 12 inci (sorok) 🌹 Wudhu' friendly (sorok) 🌹 Poket kiri & kanan 🌹 Cutting-A cut (cutting princess) 🌹 10 warna pilihan . ❌Harga Asal: RM80SM / RM85SS FREE POSTAGE!❌ . . 🎊Clearance Sale: RM55 SM / RM60 SS FREE POSTAGE🎊 . . Berminat Whatsapp 0138016645 ATAU nak senang klik je link whatsapp di bio 😉😉 . . #jubahhawa #jubahsale #jubahhawabyasg #jubahcuttingprincess #jubahmurah #jubahmesrabf #jubah #jubahelegant #jubahcuttingacut #jubahmoden #jubahfreepostage #igshopmalaysia #kedaionline #jubahmuslimah #sayajualjubahmurah #jubahbffriendly #jubahrm55 #jubahzipsorok #jubahpeachkoshibo #jubahraya2019 #dramaselafazcinta #jubahmampumilik #jubahmaterialpeachkoshibo #jubahtanganzipsorok #jubahmesrawudhu #bajuraya2019 #johorbahru #asgteamaziana #ajimaura #terapiinstagram

SWIPE UNTUK MELIHAT CARTA UKURAN SAIZ.. . ❗❗🎉🎉CLEARANCE SALE JUBAH HAWA🎉🎉❗❗ 😘 . . 🌹 Material: Peach Koshibo 🌹 Bf friendly 12 inci (sorok) 🌹 Wudhu' friendly (sorok) 🌹 Poket kiri & kanan 🌹 Cutting-A cut (cutting princess) 🌹 10 warna pilihan . ❌Harga Asal: RM80SM / RM85SS FREE POSTAGE!❌ . . 🎊Clearance Sale: RM55 SM / RM60 SS FREE POSTAGE🎊 . . Berminat Whatsapp 0138016645 ATAU nak senang klik je link whatsapp di bio 😉😉 . . #jubahhawa #jubahsale #jubahhawabyasg #jubahcuttingprincess #jubahmurah #jubahmesrabf #jubah #jubahelegant #jubahcuttingacut #jubahmoden #jubahfreepostage #igshopmalaysia #kedaionline #jubahmuslimah #sayajualjubahmurah #jubahbffriendly #jubahrm55 #jubahzipsorok #jubahpeachkoshibo #jubahraya2019 #dramaselafazcinta #jubahmampumilik #jubahmaterialpeachkoshibo #jubahtanganzipsorok #jubahmesrawudhu #bajuraya2019 #johorbahru #asgteamaziana #ajimaura #terapiinstagram

SWIPE UNTUK MELIHAT CARTA UKURAN SAIZ.. . ❗❗🎉🎉CLEARANCE SALE JUBAH HAWA🎉🎉❗❗ 😘 . . 🌹 Material: Peach Koshibo 🌹 Bf friendly 12 inci (sorok) 🌹 Wudhu' friendly (sorok) 🌹 Poket kiri & kanan 🌹 Cutting-A cut (cutting princess) 🌹 10 warna pilihan . ❌Harga Asal: RM80SM / RM85SS FREE POSTAGE!❌ . . 🎊Clearance Sale: RM55 SM / RM60 SS FREE POSTAGE🎊 . . Berminat Whatsapp 0138016645 ATAU nak senang klik je link whatsapp di bio 😉😉 . . #jubahhawa #jubahsale #jubahhawabyasg #jubahcuttingprincess #jubahmurah #jubahmesrabf #jubah #jubahelegant #jubahcuttingacut #jubahmoden #jubahfreepostage #igshopmalaysia #kedaionline #jubahmuslimah #sayajualjubahmurah #jubahbffriendly #jubahrm55 #jubahzipsorok #jubahpeachkoshibo #jubahraya2019 #dramaselafazcinta #jubahmampumilik #jubahmaterialpeachkoshibo #jubahtanganzipsorok #jubahmesrawudhu #bajuraya2019 #johorbahru #asgteamaziana #ajimaura #terapiinstagram

BUAT SUAMI TERGODA . Haaa...akak-akak adik-adik sekalian.. dapat pahala tau kalau kita buat en.seben bahagia. So apa kata kita rawat dalaman kita dengan jamu sedap abad ni #jamuchocoyengyeng 😍 .. . Pastinya ketat, rapat, pejal, montok, menggoda dimata suami.. cik putih hanyir bole main jauh-jauh. Senggugut dah lari ntah kemane. Period datang on time. Pada yang nak ikhtiar hamil @ lepas berpantang sangat disyorkan 😊 . . Berminat..?? Jangan tunggu lama. Cepat wasap 010-710 3505 . . #jamuviral #jamucoklat #ikhtiarhamil #tambahtenaga #tawaranhebat #ketat #montok #tawansuami #kunyah2je #kunyithitam #manjakani #kacipfatimah #madu #coklat #pilihanartismalaysia #malaysia #singapore #larkin #tampoi #kempas #perling #johorbahru #nadyashaheera

干花花束 Dry Flower Bouquet 🎀 有别于鲜花的艳丽干花多了一分时间沉淀的味道, 干花最早源于人们对美的一种追求,干花曾出现过在十九世纪初欧洲的一些油画作品中,从最初的把新鲜的麦,稻米,狼尾草和一些带有韧形的花和配料晒干处理制作头饰带在头上,或是制作花环挂在门口。 #干花 #dryflower #花束 #木棉花 #米兰花屋 #milanflorist ☎016-7677027/ 016-7704487 🌐milanflorist.com.my #austinheight #jbflorist #jbonlineflorist #johorbahru #新山花店 #柔佛新山 #mountaustin #mountaustinflorist #免费送货 #flowerfreedelivery

干花花束 Dry Flower Bouquet 🎀 有别于鲜花的艳丽干花多了一分时间沉淀的味道, 干花最早源于人们对美的一种追求,干花曾出现过在十九世纪初欧洲的一些油画作品中,从最初的把新鲜的麦,稻米,狼尾草和一些带有韧形的花和配料晒干处理制作头饰带在头上,或是制作花环挂在门口。 #干花 #dryflower #花束 #木棉花 #米兰花屋 #milanflorist ☎016-7677027/ 016-7704487 🌐milanflorist.com.my #austinheight #jbflorist #jbonlineflorist #johorbahru #新山花店 #柔佛新山 #mountaustin #mountaustinflorist #免费送货 #flowerfreedelivery

SWIPE UNTUK MELIHAT CARTA UKURAN SAIZ.. . ❗❗🎉🎉CLEARANCE SALE JUBAH HAWA🎉🎉❗❗ 😘 . . 🌹 Material: Peach Koshibo 🌹 Bf friendly 12 inci (sorok) 🌹 Wudhu' friendly (sorok) 🌹 Poket kiri & kanan 🌹 Cutting-A cut (cutting princess) 🌹 10 warna pilihan . ❌Harga Asal: RM80SM / RM85SS FREE POSTAGE!❌ . . 🎊Clearance Sale: RM55 SM / RM60 SS FREE POSTAGE🎊 . . Berminat Whatsapp 0138016645 ATAU nak senang klik je link whatsapp di bio 😉😉 . . #jubahhawa #jubahsale #jubahhawabyasg #jubahcuttingprincess #jubahmurah #jubahmesrabf #jubah #jubahelegant #jubahcuttingacut #jubahmoden #jubahfreepostage #igshopmalaysia #kedaionline #jubahmuslimah #sayajualjubahmurah #jubahbffriendly #jubahrm55 #jubahzipsorok #jubahpeachkoshibo #jubahraya2019 #dramaselafazcinta #jubahmampumilik #jubahmaterialpeachkoshibo #jubahtanganzipsorok #jubahmesrawudhu #bajuraya2019 #johorbahru #asgteamaziana #ajimaura #terapiinstagram

干花花束 Dry Flower Bouquet 🎀 有别于鲜花的艳丽干花多了一分时间沉淀的味道, 干花最早源于人们对美的一种追求,干花曾出现过在十九世纪初欧洲的一些油画作品中,从最初的把新鲜的麦,稻米,狼尾草和一些带有韧形的花和配料晒干处理制作头饰带在头上,或是制作花环挂在门口。 #干花 #dryflower #花束 #木棉花 #米兰花屋 #milanflorist ☎016-7677027/ 016-7704487 🌐milanflorist.com.my #austinheight #jbflorist #jbonlineflorist #johorbahru #新山花店 #柔佛新山 #mountaustin #mountaustinflorist #免费送货 #flowerfreedelivery

berendoi by @izanyacobbridal #bridaljohor #bridal #bridalmurah #berendoi #johorbahru

Nice deal bro, subuh2 chat saya tanya hrga 7plus 128. Dari hjung tahun lps pm yek, ni hari payday terus nak sambar. Happy dia dapat barang cun gilerkan !!! 👍🏻🔥 #iphonemurahjb #amriegadget JUM JOIN COD IPHONE GUYS !!! www.wasap.my/60163054758 #iphonex #iphonex #iphone8plus #iphone7plus #iphone6splus #iphone5s #iphone5 #iphonemalaysia #iphonemurah #iphonejohor #iphoneexporter #johorbahru #johor #sayajualonline #iphonetrader #sellerjohor #iphoneseller #trustedseller #iphonejb #iphonemurah #amriegadget

Nice deal bro, subuh2 chat saya tanya hrga 7plus 128. Dari hjung tahun lps pm yek, ni hari payday terus nak sambar. Happy dia dapat barang cun gilerkan !!! 👍🏻🔥 #iphonemurahjb #amriegadget JUM JOIN COD IPHONE GUYS !!! www.wasap.my/60163054758 #iphonex #iphonex #iphone8plus #iphone7plus #iphone6splus #iphone5s #iphone5 #iphonemalaysia #iphonemurah #iphonejohor #iphoneexporter #johorbahru #johor #sayajualonline #iphonetrader #sellerjohor #iphoneseller #trustedseller #iphonejb #iphonemurah #amriegadget

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

BERMINAT SERTAI KAMI? BUAT DUIT POKET? PM atau whatsapp kami sekarang! HQ GUIDE CARA BUAT !SALE 1 KOTAK PERTAMA!. AYAT JUALAN, GAMBAR, TESTIMONI SEMUA HQ DAH SEDIAKAN! Apa kau dah letak dalam biskut aku nih!? Cerita dia macam ni. Saya dah selalu beli biskut jenama #sekutemjays nih. Awak nak jadi ejen sekut emjays #johorbahru? Daftar sini sekarang https://goo.gl/FBWTfF Sebelum ini, masalah saya bila beli biskut nak buat kudap-kudap, susah nak jumpa biskut yang kena dengan selera saya. Sampai satu masa, saya siap mengadu kat suami saya "Bang, nak cari biskut sedap kat Johor Bahru ni memang susah ke?!" . Nak dijadikan cerita, kawan saya rekemen untuk cuba biskut jenama Sekut Emjay's ni.. Jenama sekut pun dah pelik bunyinya, rupanya biskut dalam longat Terengganu & Kelantan sekut nih. First time order, saya beli 1 balang jer dulu. Lepas makan dengan anak, rasa menyesal dan tak cukup pulak sebalang nih. Last sekali, time waktu raya ritu, 7 balang saya beli. . Tapi saya tak puas hati. Saya terus whatsapp owner biskut ni dan terus sound "Apa ko dah letak dalam biskut aku nih!?" . Baiklah, Siapa yang nak makan sekut nih sambil buat tepi atau Yang nak cari duit raya lebih nanti, Team sekut emjays sedang rekrut ejen sekitar Johor Bahru Tahun-tahun sudah, ramai yang dapat buat duit raya secara sambilan dengan jual sekut emjays nih. Yang dapat hadiah duit & handphone pun ada tau!? Daftar sekarang https://goo.gl/FBWTfF Atau wasap "JoinEmjays" ke 019 918 6421 segera. Tempat adalah terhad. p/s siapa tak daftar mereka tak dapat harga special untuk ejen tau!

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

Dear , NURSYAHIRA 🌸 | ENGAGEMENT 💍 . . . Client tak pakai lens dan makeup look yg lebih sesuai adalah ketetapan yg Asli pada wajah si Darah Manis 😘. For Booking 📲 +60127189631 Jiehah . . . Makeup Sanding | Nikah | Tunang | Bertandang | Dinner | Hitea | Bridesmaid | Photoshoot Indoor | Outdoor | Convo | Annual . . . #makeupbyme #makeupbyjiehah #jiehahbenyahya_muajb #makeupbridesmaid #makeupevent #makeupnikahsanding #makeupartist #muajbmurah #makeuponpoint #makeupwedding #makeupmalarsegar #makeuplover #makeuptransformation #muakl #makeupglow #makeupsingapore #muajb #sanding #nikah #occasionmakeup #makeupbertandang #makeupootd #makeupfreshlook #makeuptimeless #makeupclassjb #personalmakeupclass #jb #johorbahru #makeupnikah #makeupsanding

BERMINAT SERTAI KAMI? BUAT DUIT POKET? PM atau whatsapp kami sekarang! HQ GUIDE CARA BUAT !SALE 1 KOTAK PERTAMA!. AYAT JUALAN, GAMBAR, TESTIMONI SEMUA HQ DAH SEDIAKAN! Apa kau dah letak dalam biskut aku nih!? Cerita dia macam ni. Saya dah selalu beli biskut jenama #sekutemjays nih. Awak nak jadi ejen sekut emjays #johorbahru? Daftar sini sekarang https://goo.gl/FBWTfF Sebelum ini, masalah saya bila beli biskut nak buat kudap-kudap, susah nak jumpa biskut yang kena dengan selera saya. Sampai satu masa, saya siap mengadu kat suami saya "Bang, nak cari biskut sedap kat Johor Bahru ni memang susah ke?!" . Nak dijadikan cerita, kawan saya rekemen untuk cuba biskut jenama Sekut Emjay's ni.. Jenama sekut pun dah pelik bunyinya, rupanya biskut dalam longat Terengganu & Kelantan sekut nih. First time order, saya beli 1 balang jer dulu. Lepas makan dengan anak, rasa menyesal dan tak cukup pulak sebalang nih. Last sekali, time waktu raya ritu, 7 balang saya beli. . Tapi saya tak puas hati. Saya terus whatsapp owner biskut ni dan terus sound "Apa ko dah letak dalam biskut aku nih!?" . Baiklah, Siapa yang nak makan sekut nih sambil buat tepi atau Yang nak cari duit raya lebih nanti, Team sekut emjays sedang rekrut ejen sekitar Johor Bahru Tahun-tahun sudah, ramai yang dapat buat duit raya secara sambilan dengan jual sekut emjays nih. Yang dapat hadiah duit & handphone pun ada tau!? Daftar sekarang https://goo.gl/FBWTfF Atau wasap "JoinEmjays" ke 019 918 6421 segera. Tempat adalah terhad. p/s siapa tak daftar mereka tak dapat harga special untuk ejen tau!

mohamad azrul
(@azrumohd)

41 Minutes Ago

makin banyak orang benci aq ye ahhahaha aq peduli ape wehh this is my life hahahah. #friends #friendshipquotes #tegreen97 #jdtuntuksemua #johorbahru #melakafood

BERMINAT SERTAI KAMI? BUAT DUIT POKET? PM atau whatsapp kami sekarang! HQ GUIDE CARA BUAT !SALE 1 KOTAK PERTAMA!. AYAT JUALAN, GAMBAR, TESTIMONI SEMUA HQ DAH SEDIAKAN! Apa kau dah letak dalam biskut aku nih!? Cerita dia macam ni. Saya dah selalu beli biskut jenama #sekutemjays nih. Awak nak jadi ejen sekut emjays #johorbahru? Daftar sini sekarang https://goo.gl/FBWTfF Sebelum ini, masalah saya bila beli biskut nak buat kudap-kudap, susah nak jumpa biskut yang kena dengan selera saya. Sampai satu masa, saya siap mengadu kat suami saya "Bang, nak cari biskut sedap kat Johor Bahru ni memang susah ke?!" . Nak dijadikan cerita, kawan saya rekemen untuk cuba biskut jenama Sekut Emjay's ni.. Jenama sekut pun dah pelik bunyinya, rupanya biskut dalam longat Terengganu & Kelantan sekut nih. First time order, saya beli 1 balang jer dulu. Lepas makan dengan anak, rasa menyesal dan tak cukup pulak sebalang nih. Last sekali, time waktu raya ritu, 7 balang saya beli. . Tapi saya tak puas hati. Saya terus whatsapp owner biskut ni dan terus sound "Apa ko dah letak dalam biskut aku nih!?" . Baiklah, Siapa yang nak makan sekut nih sambil buat tepi atau Yang nak cari duit raya lebih nanti, Team sekut emjays sedang rekrut ejen sekitar Johor Bahru Tahun-tahun sudah, ramai yang dapat buat duit raya secara sambilan dengan jual sekut emjays nih. Yang dapat hadiah duit & handphone pun ada tau!? Daftar sekarang https://goo.gl/FBWTfF Atau wasap "JoinEmjays" ke 019 918 6421 segera. Tempat adalah terhad. p/s siapa tak daftar mereka tak dapat harga special untuk ejen tau!

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU WAHAI PENCINTA EMAS. . APAAAAAAAA⁉️⁉️⁉️ 🔥🔥💯% 💯% 💯% PERCUMA KOS UPAH🔥🔥 . 👉Hanya bayar ikut berat emas sahaja👈 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT . 🤗🤗 Kami kongsikan antara barang kemas yang menjadi pilihan para pelanggan kami 🤗🤗Alhamdulillah, item ini telah dijual. . JIMAT BERBALOI-BALOI‼️‼️‼️ . “Ingat emas, ingat KEDAI EMAS DE AURORA” #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

Dear , NURSYAHIRA 🌸 | ENGAGEMENT 💍 . . . Client tak pakai lens dan makeup look yg lebih sesuai adalah ketetapan yg Asli pada wajah si Darah Manis 😘. For Booking 📲 +60127189631 Jiehah . . . Makeup Sanding | Nikah | Tunang | Bertandang | Dinner | Hitea | Bridesmaid | Photoshoot Indoor | Outdoor | Convo | Annual . . . #makeupbyme #makeupbyjiehah #jiehahbenyahya_muajb #makeupbridesmaid #makeupevent #makeupnikahsanding #makeupartist #muajbmurah #makeuponpoint #makeupwedding #makeupmalarsegar #makeuplover #makeuptransformation #muakl #makeupglow #makeupsingapore #muajb #sanding #nikah #occasionmakeup #makeupbertandang #makeupootd #makeupfreshlook #makeuptimeless #makeupclassjb #personalmakeupclass #jb #johorbahru #makeupnikah #makeupsanding

Idola bossku @far1zalmarl1as #maluaperbossku #hm2f #farizalmarlias @far1zalmarl1asfc #majubosku @affsuzukicup @amn_studiomsl #johor @officialjohor @johordtfc #johorbahru #johordarultakzim #malaysia #football