#kkcity

507,182 posts tagged with #kkcity

Photos and Videos about #kkcity

Baju Melayu Slimfit kachak bergaya ni dah ada stok yer.. Sementara masih order, jom grab cepat2 warna pilihan Korang... Insyaallah harga Murah2 jer.. . . . Harga : RM115 Postage : RM8 sm /RM12 ss . . (Normal : RM130 ++) . . WHATSAPP : 019 307 4764 (atau klik link biru di bio) . . #bajumelayuslimfitmurah #bajumelayuslimfitwni #slimfitmurah #slimfitkachak2019 #bajumelayumoden #bazarpaknil #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #sabahsarawak #kkcity #kotakinabalu #sandakan #kuching #hotfm #ootdmalaysia #igersmalaysia #instashopmalaysia #uitm #bajuraya #meletop #hazinrashoppe

HLH

MONA TEES anyone ? Tees ni sesuai untuk pakai berjalan-jalan ke kedai/pasar, nak pakai pegi travel pun senang. Tak payah susah2 nak iron ๐Ÿ˜ฑ . Mcm biasa harga semua 4 helai RM100 (boleh mix dengan baju lain) Nak measurement ? Boleh tengok kat Group Telegram. Komen kat bawah nanti sis bagi link #blousemurah #slnabasic #4helairm100 #freepostage #4pcsrm100 #kkcity #ums #uitm #politeknikkk #uitmkk #tawau #sandakan #sabahan #bajuraya2019 #raya2019 #blousemurahmurah #sayajualblouse #blouselawa #blousemurah #slnabasic #blousemurahmurah #sayajualblouse #bajurayamurah #blousemurah #blousecantik #preloved #kelantan #perakians #terengganu #pahang #ioicitymall #imagokk #klcc #selangor #melaka

Engagement flower bouquetโค๏ธ๐ŸŒนโค๏ธ . #engagementbouquet #engagement #onestepcloser #congratulations #florist #penampang #kkcity #sabah #defansflowershop

Yesterday's work, 2 tier wedding cake. Congrats Lionel and Wife on your wedding day. #blissfulbites #cakeofinstagram #kkcity #kkcakes #kkbaker

Snuggle
(@baby.snuggle)

26 Minutes Ago

๐Ÿ’• Previous Order ๐Ÿ’• . Toddler Pillow & Bolster (customised) . Kindly whatsapp 016-8497471 or dm us to order . Thank you for your support ๐Ÿ’– . Donโ€™t forget to tag us with hashtag #justgotsnuggled . . #snuggles #babyset #babyblanket #customiseblanket #customisepillow #toddlerpillow #namepillow #babypillow #kekabupillow #newbornset #handmadesabah #lokalah #kotakinabaluonlineshop #lokalbah #suportlocal #handmade #kotakinabalu #sabahan #sayajahit #sayajual #kkcity

Snuggle
(@baby.snuggle)

29 Minutes Ago

๐Ÿ’• Previous Order ๐Ÿ’• . Toddler Pillow . Kindly whatsapp 016-8497471 or dm us to order . Thank you for your support ๐Ÿ’– . Donโ€™t forget to tag us with hashtag #justgotsnuggled . . #snuggles #babyset #babyblanket #customiseblanket #customisepillow #toddlerpillow #namepillow #babypillow #kekabupillow #newbornset #handmadesabah #lokalah #kotakinabaluonlineshop #lokalbah #suportlocal #handmade #kotakinabalu #sabahan #sayajahit #sayajual #kkcity

Chap Goh Mei is coming soon~๐ŸŠ๐ŸŠ Come over to Giordano now as they offer some of the creative designs of Graphic t-shirt that you can wear during your family gathering!๐Ÿ˜‰ ๅนดๅไบ”่ฆๅˆฐๅ•ฆ๏ฝž๐ŸŠ๐ŸŠ ๆฒ’ๆ–ฐ่กฃ็ฉฟไบ†๏ผŸ่ถ•ๅฟซๅˆฐๅบ•ๆจ“Giordano็œ‹็œ‹ๅง๏ผŒไป–ๅ€‘ๆŽจๅ‡บไบ†ไธ€็ณปๅˆ—ๅ‰ตๆ„่จญ่จˆๅœ–ๆกˆTๆคไพ›ไฝ ้ธๆ“‡๏ผŒ็ฉฟๅ‡บไธๅŒ้ขจๆ ผๅƒๅŠ ่šๆœƒ๏ผ๐Ÿ˜‰ #kkcity #sabah #kotakinabalu #cps #centrepointsabah #giordano #cpschinesenewyear2019

quilin
(@quilin_qm)

43 Minutes Ago

Fishermen n friend . . #fishermen #kkcity

Sulaman Central market #kkcity

Si Jimah
(@zimahhazim)

48 Minutes Ago

"Friendship is not just about having good friends.. its about empowering each other to achieve goals.. helping each other to grow to become the individual that we deserve to become, that we can become..." Another #b2b #hiking with Friends... P/s this is the place where i train for my #xterra Special edition ( 3 days before the event ๐Ÿคฃ).. #bukitbotak & #bukitmerah ... #northborneorunner #sumandaksabah #sunrise #intothewoods #intothenature #hikingadventures #senoritaawesome #zmaventure2019 #kkcity #amazingborneo #beautifulhills #landbelowthewind #ashbenimble #xterranation

KK Dance Escapade, KK's Social Dancing dance company would like to cordially invite you to our OPEN DAY at Plaza Shell KK, Level 3! For only rm10, you get unlimited access to learn all Salsa, Kizomba and Styling classes! Bookings are required for a comfortable learning experience. From 2pm to 5pm, don't miss this opportunity to attend and learn all these classes on our Open Day! More info, click link in bio! Contact +6016 810 2910 for details! ๐Ÿ˜˜ #kkdanceescapade #kotakinabalu #kkcity #salsa #kizomba #kizombafusion #urbankiz #bachata #ladiesstyling #danceclass #socialdance

"BEST TEACHER! DAPAT ILMU (ENGLISH) BARU!" . Ini adalah #elistestimonial Feedback pelajar kelmarin, Kelas Offline . Pengakuan jujur Ms. H*? . Beliau TIDAK YAKIN CAKAP ENGLISH . Dalam kepalanya, ada banyak masalah TAKUT... . TAKUT SALAH GRAMMAR... TAKUT SALAH PERKATAAN... TAKUT VOCABULARY NDAK CUKUP... . Alhamdulillah! Baru masuk kelas PERTAMA, beliau sudah teruja sebab dapat ILMU BARU dan RASA BEST! . . Ni pengakuan jujur, berani mati tau! . Anda yang baca tu? Sampai bila mau tinguk urang lain jak pandai English? . Tepuk dada, tanya hati ๐Ÿ˜‰ . . . DISCLAIMER: . * Privasi klien dilindungi atas permintaan. Oleh itu, nama sebenar dan wajah profil klien dikaburkan . ** Result atau keputusan pencapaian Bahasa Inggeris klien berbeza-beza ikut kecepatan klien belajar dan jika mereka benar-benar BUAT SEMUA Cikgu suruh dan berusaha kerja keras belajar di rumah . . #elismalaysia #siokbahenglish #elistestimonial #guruenglishdewasa #guruenglishkotakinabalu #kkcity #sabah #likeback #l4l #likeforlikes #like4likes

Tanning time ๐ŸŒž

Keeping food simple and bringing out the best from each ingredients since 2017! ๐Ÿ˜Ž . Which one of you is a fan of our scrumptious crab salad ๐Ÿฆ€? - #eatwithchiu #chillwithchiu #onlyatchius #cafehopkk #cafehopmy

Go go island hop! ๐Ÿ๐Ÿ˜Ž . #kttsb #kundasangkamidatang #twinislandhopping . To know more about tour info, pls contact or visit our website at:- ๐ŸŒ www.pakejpercutiansabah.com ๐Ÿ“ฑSis Sarah: +60103754732. ๐Ÿ“ฑBiz Line: +60163072303. . #malaysiatrulyasia #sabahpotd #sabahtourism #borneo #sabah #ilovesabah #ilovekk #exploresabah #kkcity #urbansabah #wanderlust #gopromalaysia #gopro . ๐ŸŒŽDiscover the wonders of Sabah Borneo with us๐ŸŒŽ

Social media is fun & attractive as it sound but it is not as simple as you thought. It requires creative efforts, focus & consistency to shine in the noisy social space ๐Ÿ”ฅ On our next post, we are very keen to share why it is so important to kick start social media marketing especially through influencers for your own business & entrepreneurship journey ๐ŸŒ  Do Call us or PM Tepi for your own social media marketing strategy with ATOMS โค๏ธ Also, please Tag & Share to your friends so together we can reach out to many people ๐Ÿ˜ Hit that LIKE & FOLLOW buttons on our pages for more insights ๐Ÿ“‘ Facebook ATOMS Kota Kinabalu Instagram @atomsviral . . . #๐Ÿ”Ž #talents #business #facts #data #funfactatoms #socialmedia2019 #marketing #digitalmarketing #content #digitalmarketingagency #socialmediamarketing #contentmarketing #video #videomarketing #influencers #atoms #atomsdigital #atomsgoat #againsttheoddmovement #atomshub #supportlocal #kkcity #kotakinabalu #sabah #malaysia

Terima kasih Ibu Faten beli koleksi Nafisha'a Boutique Exclusive๐ŸŒท Dari negeri #terengganu singgah shopping ke Nafisha'a boutique ๐Ÿ˜˜ Terus jadi ahli pula tu. ๐Ÿค— . Uolss bila nak datang? Takut Koleksi idaman korang SOLD OUT ๐Ÿ™Š Rasai sendiri material kain yang digunakan Nafisha'a Boutique semuanya mengikut keselesaan si pemakai dan pastinya tampak cantik dan mampu menarik perhatian yang melihatnya. ๐Ÿ˜ . Jemput datang ke Nafisha'a Boutique Exclusive KK Plaza dan Wawasan plaza dibuka setiap hari. . #nafishaaboutiqueexclusive #nafishaaboutique #semogaikatanterusterjalin #sabah1stmuslimahboutique #kkcity

Seafood! Dinner time ๐Ÿคค๐Ÿคค! Rambang mata lah sis. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #kkcitytour #datarantodak . To know more about tour info, pls contact or visit our website at:- ๐ŸŒ www.pakejpercutiansabah.com ๐Ÿ“ฑSis Sarah: +60103754732. ๐Ÿ“ฑBiz Line: +60163072303. . . #malaysiatrulyasia #sabahpotd #sabahtourism #borneo #sabah #ilovesabah #ilovekk #exploresabah #kkcity #urbansabah #wanderlust #gopromalaysia #gopro . ๐ŸŒŽDiscover the wonders of Sabah Borneo with us๐ŸŒŽ

Nak cari baju melayu dan samping sekali? . . Beli baju melayu nak matchkan sekali samping macam ni pun kami boleh tolong gaiss.. Bg tau jer nak kaler apa.. Kmi try matchkan cun2. Nak sekali dgn butang baju melayu pun ada tau. ๐Ÿ˜‰ . . Sekarang ni klu x sempat nak beli kat kedai.. Beli online jer. Harga insyaallah murah2 jer! . . Yg tak tau cara nak ukur pun kakak kwsn boleh guide ha... Sedia kan pita pengukur la yer.. Baru dapat guide ๐Ÿ˜‚ . . #bajumelayu #bajusedondon #bajumelayuplussize #bajumelayukanak2 #bajuraya #bajupengapit #bajumelayumurah #sampingmurah #bajukonvo #instashopmalaysia #instashopmy #sampingsongketmurah #bajumelayuwni #bajumelayubaby #bajumelayu4xl #meletop #uitm #kkcity #borneo #sarawak #bajukurung #bajukurungmoden #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #lokalah #bajumelayubesar #hazinrashoppe

One of 2019 Chinese New Year Performance at Inanam Taipan Dim Sum Shop. #malaysia #sabah #kotakinabalu #kkcity #chinesenewyear2019 #cny2019 #liondance

Kereta Sewa Area KotaKinabalu still Available malas bawa kereta sendiri ? atau xda kenderaan untuk jalan jalan ke tenom , keningau dan juga kundasang ? jangan risau jangan bimbang kami menyediakan pelbagai jenis kenderaan untuk kegunaan anda . baru dan selesa masih bau" kedai lagi . hehehe . untuk sebarang pertanyaan boleh pm atau whatsapp ke no 0143591479 untuk mendapat harga yg terbaik dari kami . http://0143594179.wasap.my #welcometosabah #keretasewakotakinabalu #keretasewamurah #tenom #kundasang #keningau #stormcarrentals #visitsabah #kkcity #tourismsabah

Junzie
(@jun.zie)

1 Hour Ago

Tak pernah sehappy macam ni setiap kali manjakan kulit muka๐Ÿ’“ . Sebelum ni cuma baca ja feedback pengguna lain, bila pakai sendiri ALOE AC BUBBLE CLEANSER & GOLD NANO CC CREAM @hansaegenature Pakai mekap lebih 8 jam pun sis nda risau, sebab sis guna adik beradik skincare dari @hansaegeenature ni . ๐ŸŽ€ALOE AC BUBBLE CLEANSER sis guna cuci muka setiap pagi dan malam. Tekstur dia lembut dan ringan sebab jenis buih ๐Ÿคฉ senang apply dekat muka, paling best tu lepas dah siap; kulit sis rasa fresh ! . . ๐ŸŽ€GOLD NANO CC CREAM ni pula sis pakai sebagai day cream sebab mengandungi SPF50 PA+++. Kau orang nampak tekstur putih kan tapi bila apply rata dekat wajah korang, warna krim akan FOLLOW skin tone pengguna tu. Best kan ! ๐Ÿ˜ฑ . . Dengan herba terpilih; kedua2 produk ni bukan saja melindungi & mengembalikan keremajaan kulit kau orang tapi WANGI juga ! ๐Ÿ˜˜ Sis share dengan kau orang cara sis guna Aloe Ac Bubble Cleanser & Gold Nano CC Cream soon. Stay tuned tau ๐Ÿ˜˜ . . ๐ŸBrand : Hansaegee Nature ๐ŸWebsite: www.hansaegee.com/shop @hansaegeenature . . #hansaegeenature #hansaegee #aquawhiteningcream #aloeacbubblecleanser #goldnanocccream #lifestyleblogger #northborneo #kkcity #malaysianblogger #bloggersabah #sabahanblogger #dibawahbayukamibersatu

Haloo Denim Fanatics !! . . Grab these : . . | Black Denim Unisex Top | + Zipper Opening + Mesh/See Thru Double Patched Pocket | . . Shoulder : 18 Bust / chest : 20 Shirt Lenght : 27 Sleeve Lenght : 9 . . 1 piece only guys !! Boys and girls !! Hurry Up !! . . Drop us a meesage to grab this one and only piece now !! . . #handmadefromdenim #handmadefromjeans #handcraft #denim #denimtop #jeans #sayajual #kotakinabalu #shahalam #klcity #kualalumpur #kuching #kuantan #labuan #gayastreet #tawau #sandakan #papar #tuaran #tamparuli #lahaddatu #kkcity #lokalbah #artmarket #tempatanfest #jesseltonartisanmarket #sabahtourism #sabah #sumandak #tanakwagu

Customer yg menggunakan servis kereta sewa dr kami. Anda bila lagi? Siapa tidak kenal Sabah?? Sabah baa terkenal dengan tempat pelancongan yang menarik dan cantik2 belaka.Siapa yang belum melancong ke Sabah tu bila lagi???Tidak rugi baa melancong ke Sabah?? Dan bagi mreka yang sedang mencari pakej percutian yg murah dan terbaik tuk ke SABAH. Bole melayari facebook kami atau menghubungi kami seperti talian di bawah ๐Ÿ“งedholidaystravel@gmail.com ๐Ÿ“– https\://www.facebook.com/edholidaystravel/?ti=as ๐ŸŒ edholidaystravel.my ๐Ÿ“ฒhttp\://www.wasap.my/60168397143/pminfokk โ˜Ž0168397143/0128618584/0165090981 #pakejpercutian #cuticutisabah #cuticutimalaysia #beautifulsabah #sabahtour #kktour #tourpackagesabah #pakejtoursabah #pakejtour #sabah #kkcity #cuticutimalaysia #keretasewa #keretasewasabah #rentacar #kotakinabalu #carrental #kkcity #keretasewamurahkotakinabalu #rentacarsabah #sewakereta #keretasewasabah #sabah #keretasewamurahsabah #cuticutisabah #cuticutimalaysia #sewakeretakkmurah #keretasewamurah #keretasewakotakinabalu #carrentalservices #kundasangsabah #sabahholiday #matta #kotakinabalu ##rentacar #cuticutisabah #edholidaystravel #homestaykotakinabalu #homestaybajetkk

One the many cake toppers we made for 02/02. This one instead of the diamond ring, customer chose the hollow heart design. #kkbakers #kkcity #kotakinabalu #kkparty #sabaheats #cakesabah #ilovesabah #kkeats #caketoppersabah #caketoppermalaysia #kkcakes #borneo #caketopper #sabah #kadapino #kotakinabaluonlineshop #sabahbaker #kkbaker

Engagement bouquet, purple theme..โค๏ธ๐ŸŒนโค๏ธ . #engagement #flowerbouquet #purplelovers #florist #penampang #kkcity #sabah #defansflowershop

Assalamualaikum Selamat malam kamuurang Cantik nya make up look carya sade coco clasic ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ All in one dalam satu palete Ada ๐Ÿ’“ Blusher ๐Ÿ’“ Higliter ๐Ÿ’“ Bronzer ๐Ÿ’“ Shading ๐Ÿ’“ Lipcream (3 warna yang cun melecun) ๐Ÿ’“ Ayeshadow (3 warna yang cun melecun) Dan adalagi free + Ayebrow seharga Rm 49๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ + Pouch Mana kau mau cari??? All in one dalam 1 harga ๐Ÿ’“ Hanya di Www.wasap.my/+60199630324/carya+cosmetics Quality dijamin ๐Ÿ’ฏ #caryacosmetics #caryasabah #caryafeedback #teamikais #teamfl #sabahan #sumandak #kotakinabalu #kkcity #ainaserum #bizzybody #sephoramalaysia #makeuptutorial #makeupkit #makeupartist #makeupmurah #makeuallinone

Assalamualaikum Selamat siang kamuurang Jom try tutorial make up guna carya cosmetics , sade Coco clasic ni Warna dia sangat2 pigmented , nampak betul yang carya ni senang blend ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jangan lepaskan peluang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Www.wasap.my/+60199630324/carya+cosmetics #caryacosmetics #caryasabah #caryafeedback #teamfl #teamikais #makeuptutorial #motdcaryacosmetics #sephoramalaysia #ainaserum #bizzybody #makeupkit #makeupartist #makeupmurah #makeuallinone #sumandak #sabahan #kotakinabalu #kkcity

Assalamualaikum Selamat siang kamuurang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ada sesiapa yang belum tau sade carya ? Meh sya bagitau , ๐Ÿ˜˜ Carya ni ada 2 sade * coco clasic ( warna soft dengan blusher warna pinky , nampak sweet giteeew kalau kamurang guna ngam untuk barbie doll make up , etc) *Truffel daring (warna bold dengan blsuher warna gelap2 giteew , ngam untuk bollywood make up , etc) Kamu boleh mix & match kan smua warna yang ada dalam carya cosmetics , Carya ni Completed sangaat Kamurang nda akan rugi kalau grab 2 sade carya ni ๐Ÿ˜ Jom up kamurang pnya make up look guna carya cosmetics Dapatkan hanya di @caryasabah Free cod area sepanggan dan sekitaran Barang ready stock ๐Ÿ˜ nda perlu tunggu lama tuk dapatkan carya ni ๐Ÿ˜ Www.wasap.my/+60199630324/carya+cosmetics #teamikais #teamfl #caryacosmetics #caryasabah #caryafeedback #makeuptutorial #sabahan #kkcity #sumandak #ainaserum #bizzybody #makeupkit #makeupartist #makeupmurah #makeuallinone #sephoramalaysia #nelofahijab #motdcaryacosmetics #sabahan #kkcity #kotakinabalu

Tak mustahil, tak sampai sebulan turun 10kg! . . Lelaki? Wanita? Dua-dua boleh cuba!! Kurus 10 hari jr tw..! ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ So awesome with #juicyraspberry ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ . CLICK LINK IN BIO TO DIRECTLY WSSP NOW!! . ๐Ÿ“ฒ whatsapp 0198212552 skrg ๐Ÿ“ฒ whatsapp 0198066683 skrg . Atau layari laman web rasmi โœจโœจ jusorganik.com โœจโœจ . Account shopee rasmi โœจโœจ shopee.com.my/kobiosama โœจโœจ . #sayajual #nakkurus #teatox #detoxtea #sihat #bawalexclusive #produkdiet #dherbs #motifviral #barangpanas #bundlemalaysia #nakkurus #naksihat #kkcity #klcity #kuchingcity #kuching #kotakinabalu #umscantik #uitmcantik #sayajualmurah #tiktokmalaysia #fitmalaysia #fibersihat #schawal #juskurus #jusraspberry #shopeemy

#koleksiraya2019 . . ๐Ÿ”นCode: KM1079 Dalya Kurung . . Retail : RM89 Postage : RM9 sm/RM14 ss . . WHATSAPP : 019 307 4764 (atau klik link biru di bio) Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . . ๐ŸŒŸDepan 9" & Sebelah Kiri Baju (Zip Sorok) ๐ŸŒŸBreastfeed Friendly ๐ŸŒŸTangan - Biasa ๐ŸŒŸSkirt Duyung Cut (Pinggang Kiri & Kanan > Getah) . . . #bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #kurungpeplum #preggykurung #bazarpaknil #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #instashopmalaysia #igshopmalaysia #igseller #instashopmy #ootdmalaysia #bajuraya #bajuraya2019 #koleksisedondon #malaywedding #peplummurah #peplumplussize #bajukurungplussize #bajusedondon #koleksiplussize #meletop #uitm #kkcity #hazinrashoppe

Posted @withrepost โ€ข @as.legacymalaysia siapa pernah rasa rimas dgn suami sendiri?? . penangan makan GENTEL HARUMNITA @as.legacymalaysia sampai rimas dgn suami sendiri lol...pantang nampak asyik panggil je yang yang....naik jemu telinga dengar...tapi kalau yg suami x panggil2 tu pun susah hati juga kan......sebab tu kita kena ambik GENTEL HARUMNITA ni bagus utk dalaman,terutama wanita yg dah bersalin maklumla otot2 vagina semakin longgar,tenaga pun kurang,dalaman pun x semantap dulu....tapi bila makan harumnita ni silap2 lebih mantap dari zaman anak dara๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . Produk tgh panas sampai je habis...sampai je habis!! tu tandanya wanita semua dah pandai jaga diri dan sayang diri sendiri kan!! makan 2 hari je dah rasa lain mcm tau....nak tau rasa apa kena cuba๐Ÿ˜ #kkcity #aslegacypartner wsp 0198704346

Fresh flower table centerpiece..โค๏ธ๐ŸŒนโค๏ธ . #tabledecor #centerpiece #freshflowers #florist #penampang #kkcity #sabah #defansflowershop

#thbkf Less is more โœ‚๏ธ๐Ÿ’ˆ Book Now ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ˆ . . ONLINE BOOKINGS & STORE๐Ÿ–ฑ www.thb.asia . . ๐Ÿ“žPHONE LINE๐Ÿ“žย  0168339121 (kepayan) 0178555540 (kingfisher) . . only at #yourfriendlyneighborhoodbarbershop #thb . . #wahl #wahlpro #thehairdressersbarbershop #cutnicenicemah #thecutnicenicecrew #barbering #barberlove #barbers #barberlife #barbershop #barberslife #barbersinctv #barbershopconnect #barberslifeconnect #supportlocalbarbers #kkcity #kotakinabalu #sabah #malaysia #ilovekk #ilovesabah #lokalah #lokalbah

Fresh flower table centerpiece..โค๏ธ๐ŸŒนโค๏ธ #tabledecor #centerpiece #freshflowers #florist #penampang #kkcity #sabah #defansflowershop

#thbkepayan Be sure to clean up all your arsenals before heading into the warzone ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ˆ . . ONLINE BOOKINGS & STORE๐Ÿ–ฑ www.thb.asia . . ๐Ÿ“žPHONE LINE๐Ÿ“žย  0168339121 (kepayan) 0178555540 (kingfisher) . . only at #yourfriendlyneighborhoodbarbershop #thb . . #wahl #wahlpro #thehairdressersbarbershop #cutnicenicemah #thecutnicenicecrew #barbering #barberlove #barbers #barberlife #barbershop #barberslife #barbersinctv #barbershopconnect #barberslifeconnect #supportlocalbarbers #kkcity #kotakinabalu #sabah #malaysia #ilovekk #ilovesabah #lokalah #lokalbah

New arrival! . . ๐Ÿ”นCode: 3802 Shafika Pearl Blouse . . Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron , Tak Licin) Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . . ๐ŸŒŸTangan : Zip Sorok . . Retail : RM49 Postage : RM8 sm /RM12 ss . . WHATSAPP : 019 307 4764 (atau klik link biru di bio) . . #blousemurah #blouseplussizemurah #topplussize #topmurahmalaysia #kasualblouse #blousetermurah #bajukurung #bajukurungmoden #pearlblouse #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #igersmalaysia #instashopmalaysia #igshopmalaysia #uitm #unimas #kkcity #sayajualmurah #blousecantik #fesyenplussize #kl #tudungbawal #handbagmalaysia #hazinrashoppe

Artificial flower table centerpiece with artificial pearls.. #tabledecor #centerpiece #artificialflower #florist #penampang #kkcity #sabah #defansflowershop

๐—ฅ ๐—” ๐—ง ๐—จ ๐—ง ๐—˜ ๐—˜ ๐—ฆ ๐Ÿ‘‘ . Blouse paling banyak terjual since 2018. Ada 15 yummy colours restock tau. Tak banyak stock masuk kalini, ada 450 helai je ๐Ÿ™ˆ. Boleh swipe utk tengok gambar customer kita guna RATU TEES ni ๐Ÿ˜. . Sehelai RM30, 2 helai RM50, 4 helai RM100 Murah kan ? Sis cadangkan beli 4 helai sekali utk jimat ๐Ÿ˜Š. Boleh mix dengan blouse lain (yang sama harga) Nak tahu warna & stock blouse yg ada ? Sis update kat Group Telegram. Nak masuk group boleh komen kat bawah, sis dm link group kat korang. Dalam group sis memang update setiap hari โœจ . #blousemurah #slnabasic #4helairm100 #freepostage #4pcsrm100 #kkcity #ums #uitm #politeknikkk #uitmkk #tawau #sandakan #sabahan #bajuraya2019 #raya2019 #blousemurahmurah #sayajualblouse #blouselawa #blousemurah #slnabasic #blousemurahmurah #sayajualblouse #bajurayamurah #blousemurah #blousecantik #preloved #kelantan #perakians #terengganu #pahang #ioicitymall #imagokk #klcc #selangor #melaka

#thbkepayan Sunday morning, Hair is falling ๐ŸŽผ๐Ÿ’ˆ Slots are still available for appointments โœ‚๏ธ๐Ÿ’ˆ Book Now ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ˆ . . ONLINE BOOKINGS & STORE๐Ÿ–ฑ www.thb.asia . . ๐Ÿ“žPHONE LINE๐Ÿ“žย  0168339121 (kepayan) 0178555540 (kingfisher) . . only at #yourfriendlyneighborhoodbarbershop #thb . . #wahl #wahlpro #thehairdressersbarbershop #cutnicenicemah #thecutnicenicecrew #barbering #barberlove #barbers #barberlife #barbershop #barberslife #barbersinctv #barbershopconnect #barberslifeconnect #supportlocalbarbers #kkcity #kotakinabalu #sabah #malaysia #ilovekk #ilovesabah #lokalah #lokalbah

๐ŸŒน Fresh flower bouquet ๐Ÿ’ฒRM35 exclude delivery charge ๐Ÿš— Delivery Charge: Area Telipok, IP, Sepanggar, Tuaran (RM5-RM10), Area Kota Kinabalu, Likas, Menggatal, Inanam (RM10-RM15) - Sila nyatakan lokasi pickup/delivery semasa order โœ‰ Percuma kad ucapan ๐Ÿ“ฑ Whatsapp 0199455087 (aina) ๐Ÿ“ฃ Booking at least 2 days before pickup/delivery ๐ŸŽDelivery time: Weekdays - 5pm onwards Weekend/public holiday - anytime ๐Ÿ˜Š #newborngiftkk #newborngiftsabah #newborngiftbasket #hamperbaby #giftbasket #floristkk #fruitbasket #fruitbasketkk #fruitbasketsabah #freshflowerfruitbasket #getwellsoon #getwellsoongift #flowerbouquet #chocolatebouquet #freshflowerbouquet #birthday #anniversary #convocationbouquet #birthdaygift #birthdaybouquet #anniversarygift #anniversarybouquet #surprisedeliverykk #surprisedelivery #fattahamin #kkcity #kkcitybah

๐ŸŒน Fresh flower bouquet (for king and queen) ๐Ÿ’ฒRM35 each ๐Ÿš— Delivery Charge: Area Telipok, IP, Sepanggar, Tuaran (RM5-RM10), Area Kota Kinabalu, Likas, Menggatal, Inanam (RM10-RM15) - Sila nyatakan lokasi pickup/delivery semasa order โœ‰ Percuma kad ucapan ๐Ÿ“ฑ Whatsapp 0199455087 (aina) ๐Ÿ“ฃ Booking at least 2 days before pickup/delivery ๐ŸŽDelivery time: Weekdays - 5pm onwards Weekend/public holiday - anytime ๐Ÿ˜Š #newborngiftkk #newborngiftsabah #newborngiftbasket #hamperbaby #giftbasket #floristkk #fruitbasket #fruitbasketkk #fruitbasketsabah #freshflowerfruitbasket #getwellsoon #getwellsoongift #flowerbouquet #chocolatebouquet #freshflowerbouquet #birthday #anniversary #convocationbouquet #birthdaygift #birthdaybouquet #anniversarygift #anniversarybouquet #surprisedeliverykk #surprisedelivery #fattahamin #kkcity #kkcitybah

Went in search of that illusive โ€œSeafood #tomyamโ€ that is served in this unasuming residential house and has been buzzing around town these last few weeks. And I tell you what it did not disappoint (the only disappointment was that they ran out of crabs; which is only available during weekend)!!! But man was it worth it (it all cost RM20++ (without drinks)). Had Tom Yam Mee Hoon with Clams (Lokan), Prawns and fresh fish slice. Really really fresh! But definitely worth the money to go and have a meal there! #foodie #foodgasm #foodtrek #kkcity

For inquiry on rate & prices, availability and appointment, please call or whatsapp . . http://www.wasap.my/60128384696/Hi http://www.wasap.my/60128384696/Hi http://www.wasap.my/60128384696/Hi . . . . . Follow insta : https://www.instagram.com/by.pswfineart/ . . . www.facebook.com/wakphotography www.facebook.com/pswfineart _____________________________________________ #wakphotography #wakketari #pswfineart #malaywedding #tawauwedding #ikurcarakita #lifestyle #sabahwedding #inspirationweddingphoto #malayweddingguide #sabahphotographer #kkcity #tawauphotographer #prewedding #mywed #jomkahwin #like4like #kerjakahwin #rajasehari #weddingphotographer #kunakwedding #kunak

๐ŸŒน Fresh flower mix choc bouquet ๐Ÿ’ฒRM45 exclude delivery charge ๐Ÿš— Delivery Charge: Area Telipok, IP, Sepanggar, Tuaran (RM5-RM10), Area Kota Kinabalu, Likas, Menggatal, Inanam (RM10-RM15) - Sila nyatakan lokasi pickup/delivery semasa order โœ‰ Percuma kad ucapan ๐Ÿ“ฑ Whatsapp 0199455087 (aina) ๐Ÿ“ฃ Booking at least 2 days before pickup/delivery ๐ŸŽDelivery time: Weekdays - 5pm onwards Weekend/public holiday - anytime ๐Ÿ˜Š #newborngiftkk #newborngiftsabah #newborngiftbasket #hamperbaby #giftbasket #floristkk #fruitbasket #fruitbasketkk #fruitbasketsabah #freshflowerfruitbasket #getwellsoon #getwellsoongift #flowerbouquet #chocolatebouquet #freshflowerbouquet #birthday #anniversary #convocationbouquet #birthdaygift #birthdaybouquet #anniversarygift #anniversarybouquet #surprisedeliverykk #surprisedelivery #fattahamin #kkcity #kkcitybah

๐ŸŒน Ferrero Rocher (24pcs) Bouquet ๐Ÿ’ฒRM100 exclude delivery charge ๐Ÿš— Delivery Charge: Area Telipok, IP, Sepanggar, Tuaran (RM5-RM10), Area Kota Kinabalu, Likas, Menggatal, Inanam (RM10-RM15) - Sila nyatakan lokasi pickup/delivery semasa order โœ‰ Percuma kad ucapan ๐Ÿ“ฑ Whatsapp 0199455087 (aina) ๐Ÿ“ฃ Booking at least 2 days before pickup/delivery ๐ŸŽDelivery time: Weekdays - 5pm onwards Weekend/public holiday - anytime ๐Ÿ˜Š #newborngiftkk #newborngiftsabah #newborngiftbasket #hamperbaby #giftbasket #floristkk #fruitbasket #fruitbasketkk #fruitbasketsabah #freshflowerfruitbasket #getwellsoon #getwellsoongift #flowerbouquet #chocolatebouquet #freshflowerbouquet #birthday #anniversary #convocationbouquet #birthdaygift #birthdaybouquet #anniversarygift #anniversarybouquet #surprisedeliverykk #surprisedelivery #fattahamin #kkcity #kkcitybah

The biggest eSports Showdown in @kkcity is happening at @karamunsingkompleks brought to you by @nzgaming_esport with tournaments for PUBGM, ML, PES2019, FIFA2019, CSGO and Tekken7. - @whatsupkotakinabalu - --- #esportsshowdown #esportsabah #esports #esportsevent #pubgm #ml #mobilelegends #pubg #csgo #gamers #gaming #tekken7 #fifa2019 #pes2019 #kkcity

May Be... a present will light ur day ๐Ÿ˜.. rewards your self , Be pretty . Be Awesome women โค๏ธ . . Hi there.. wanna know about FACEME foundation?๐Ÿ˜ . . Its smells good...its Orange!! Feel fresh! . . More? Its cover your face up to 12 Hour ๐Ÿ˜ . . More? Its water based! So it is not sticky and really comfortable . Like dont wear any foundation ๐Ÿ˜ . . More? It is contain with good ingredients such as Argan Oil, Vitamin E , SPF 20 , ๐Ÿ˜ so its help your skin stay healthy . . And lastly.. if you DM us NOW, and purchased FACEME FOUNDATION u"ll get a chance to win RM 300 ๐Ÿ˜ : What u waiting for? Hurry DM us Now ๐Ÿ˜ . . Makeup by : @_jajuksmith #facemeco #facemefoundation #kosmetik #sabah #localsabahan #muasabah #muapapar #muakeningau #muatenom #muabongawan #muakotabelud #muaranau #muakinabatangan #muasandakan #muasarawak #muamiri #muasibu #muakuching #muaborneo #sephora #makeuplover #kkcity

๐ŸŽ‰๐ŸŽŠCongratulation @sassybeautyroom on your grand opening come and visit their shop at Austin business park Penampang ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŒผ๐ŸŒป๐Ÿ˜‰๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ17.02.2019 . . ๐ŸŒwww.balloonbyjc.com . . #balloonbyjc #customcolor #balloonarch #sassybeautyroom #grandopening #austinbusinesspark #penampang #balloonartist #balloonart #kkballoonartist #balloonkk #kkballoon #kotakinabalusabah #sabahanballoonartist #lokalbah #sabahan #sabah #kkcity #northborneo #kkevent

Breakfast or brunch where to go? . ็Œชๆ‚็ฒฅ ๐Ÿคค . Location : Kuo Man Restaurant ๅ›ฝๆฐ‘่Œถๅฎค Sunny Garden, Tuaran Road . #cheapeatskk #kkeats #kotakinabalueats #kkcity

Hello loves. My free Tarot reading is still on but not for long!There are only four more spots left, so hurry! My free Tarot readings for February 2019 will end once these spots are filled up. If you are interested, please have a look at the T&C I have included in the image section. Should you feel that this is something right for you, then hit that DM button or email me at moonlitoceanwaves@gmail.com and we'll pick it up from there. #tarot #ilovetarot #tarotreader #tarotreadersofinstagram #tarotreaderofig #kk #kkcity #kotakinabalu #sabah #malaysia #tarotreaderkk #tarotreaderkkcity #tarotreadersabah #tarotreaderkotakinabalu #tarotreadermalaysia #promotion #freetarotreading

One of my favourite place to have porridge โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ Kuo Man Restaurant bah! . #kkcity #kkeats

Assalammualaikum semua โค Hari nehh (17.02.19) kmi ada buat cod KEK BATIK BAH.harga 1 pek KEK BATIK BAH RM5 sahaja ok gais.start cod jam 4 PETANG.so sesiapa yg mau order,bole dm kmi d insta @pastry.people or lg senang respon cpt,bole direct WHATSAPP 0109530123.maseh ๐Ÿ˜˜ #kekbatikbah #kekbatikmurah #kekbatikkkcity #kekbatik #kkcity #kkcityfood #kkcitybah #kkcityonlineshop #kkcitysabah #kk #codkkcity #kkcityeats #kkcityfoodblog #lokalbah #lokal #sabah #sabaheats #sabahsabah #sabahan #sabahfood

Posted @withrepost โ€ข @as.legacymalaysia siapa pernah rasa rimas dgn suami sendiri?? . penangan makan GENTEL HARUMNITA @as.legacymalaysia sampai rimas dgn suami sendiri lol...pantang nampak asyik panggil je yang yang....naik jemu telinga dengar...tapi kalau yg suami x panggil2 tu pun susah hati juga kan......sebab tu kita kena ambik GENTEL HARUMNITA ni bagus utk dalaman,terutama wanita yg dah bersalin maklumla otot2 vagina semakin longgar,tenaga pun kurang,dalaman pun x semantap dulu....tapi bila makan harumnita ni silap2 lebih mantap dari zaman anak dara๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . Produk tgh panas sampai je habis...sampai je habis!! tu tandanya wanita semua dah pandai jaga diri dan sayang diri sendiri kan!! makan 2 hari je dah rasa lain mcm tau....nak tau rasa apa kena cuba๐Ÿ˜#kkcity wasap 0198704346