#kotakinabalu

1,050,916 posts tagged with #kotakinabalu

Photos and Videos about #kotakinabalu

Baju Melayu Slimfit kachak bergaya ni dah ada stok yer.. Sementara masih order, jom grab cepat2 warna pilihan Korang... Insyaallah harga Murah2 jer.. . . . Harga : RM115 Postage : RM8 sm /RM12 ss . . (Normal : RM130 ++) . . WHATSAPP : 019 307 4764 (atau klik link biru di bio) . . #bajumelayuslimfitmurah #bajumelayuslimfitwni #slimfitmurah #slimfitkachak2019 #bajumelayumoden #bazarpaknil #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #sabahsarawak #kkcity #kotakinabalu #sandakan #kuching #hotfm #ootdmalaysia #igersmalaysia #instashopmalaysia #uitm #bajuraya #meletop #hazinrashoppe

수아
(@ssuvely__0)

2 Minutes Ago

우리는 삶 속의 매일을 여행하고 있다. 우리가 할 수 있는건 이 훌륭한 여행을 즐기기위해 최선을 다하는 것이다. -movie to “about time” . . 7박8일의 기록🇲🇾

#repost @thehijabco.my • • • • • #pureseries Kod - Kaktus.. . Ready stock ya.. . Dijamin senang bentuk, tak slippery dan nampak mewah bila digayakan. Dlm gambar kod Sparkling. Sehelai RM55 _ 🍂 Diperbuat dari fabrik campuran superfine voile + organdi 🍂 Limited dengan 1 design & 1 warna sahaja 🍂 Ultrasonic Lasercut “hemming” 🍂 Materialnya ringan dan mudah dibentuk. 🍂 Tidak licin bila di pakai namun fabriknya beralun 🍂 Tidak panas di pakai seharian 🍂 Tidak mudah bertompok ketika terkena air atau berpeluh 🍂 Metal tag label 🍂 Bidang 115cm X 115cm KOTA KINABALU , SABAH - Visit us  Thehijabco Sabah dan IG @thehijabco.my .. ✅Whatsaap 0137900023 utk stok pembelian. ✅Postage OR Self Collect at @thehijabco.my . #thehijabstyle #thehijab #thehijabco #tudung #pureseries #kotakinabalu #sabah #malaysia #melbourne #australia #rippedshawl #rippedsquarescarf #crochetsquarescarf #sayajual  #bidang45 #bukancotton #thehijabco

Yujin Shin
(@theyjnhere)

7 Minutes Ago

따란 이거는 비키니지롱 근데 안보여줄거지롱 왜나면 자신이 없..는게 아닌게 아니라소 #selfie #kotakinabalu #marriotthotel

김수민
(@s.min_43)

8 Minutes Ago

Today's Lip Color : Black

asrul
(@asrulnusah)

8 Minutes Ago

Terima kasih kepada Datin Latifah dan sekeluarga seramai 11 orang kerana menggunakan pakej kami 4H3M. . . Ini adalah kenangan-kenangan terindah bersama mereka yang tidak dapat kami lupakan dan terlihat sendiri raut wajah ceria mereka bercuti di sabah ini. . . Jutaan terima kasih kami ucapakan daripada Daeng travel & tours...kami berharap kita dapat berjumpa lagi di waktu masa akan datang.. . . KESELESAAN ANDA , KEUTAMAAN KAMI #pakejpercutianmurahsabah #daengtravel #travelsabah #cuticutimalaysia #kotakinabalusabah #kotakinabalu #kundasangtravel

🌸A PILLOW FOR EVERY HEAD🌸 Anyone interested to buy bantal?murah2 seja bah 😄 nda payah susah2 beli kapuk pakai ni lagi siok lagi tahan dari bantal kapas 😄 . . ✅ 💯 Natural Getah Latex ✅ Weight 1.4 Kg ✅ Ready stock ✅ 64.5cm x 37.5cm ✅ Bantal x di jual di pasaran 😊 ✅ Bantal baru tinggal mau beli pillowcase jak lagi 😊 . . Yang berminat boleh WhatsApp 👉🏻 www.wasap.my/601135633735 . . Jangan risau ada cod juga 🚗 KK, 1B, KKIP 🚗 Free COD utk pembelian 2 ⬆️ Self pick up ➡️ UA1 Thank You! #bantal #pillow #latex #kotakinabalu #sabahan #sabahonlineshop #sabah #borneo

nak pegi: bandung // jogja // bali // padang with: @simplytourandtravel ___________________________________________ 💠pakej transport only 💠pakej transport & hotel and breakfest 💠pakej transport & tiket lawatan 💠pakej full ground ( hotel , breakfest-lunch-dinner, tiket lawatan and transport) more info boleh terus whatsapp or DM chatsimply.wasap.my _____________________________________________ malu bertanya sesat dijalan #pakejpercutianmurah#sewakeretamurah#bandung#yogyakarta#supirbandung#pakejbajet#igersmalaysia#cuticutibandung#cuticuti#cutibandung#sewasekera#percutian#perkhidmatan#melancongbandung#transport#transportbandung#pakejmurah#pakejmelancongmurah#jomgibandung#kualalumpur#malaysia#selangor#melaka#penang#johorbaru#kedah#perlis#terengganu#pemandupelancong#kotakinabalu

Sepaket Slimmax Drink (30gm) mengandungi 130.5kcal sahaja. Disarankan pengambilan pada waktu pagi sebagai pengganti sarapan yang sihat dan boleh juga diambil ketika lapar bagi mengurangkan pengambilan makanan berat. Ia merupakan minuman kesihatan dengan campuran bijirin serat yang dirumus khas untuk membantu proses penurunan berat badan bagi mendapatkan berat badan ideal. . Antara bahan utama di dalam Slimmax ini adalah Oat-Beta Glucan. Pernah dengar Oat-Beta Glucan? Selalu jumpa term ni dekat label kandungan produk tapi tak tahu apa benda kan. Rata2 ingat ia adalah oat semata-mata. Beta – glucan tergolong dalam fiber mudah larut yang boleh ditemui dalam oat, bran, wheat, barley dan juga cendawan seperti maitake & reishi mushroom. Beta-glucan boleh didapati dalam makanan atau minuman kesihatan sebagai suplemen tambahan. . Bagaimana Beta - Glucan berfungsi? Memandangkan ia adalah fibre mudah larut, beta-glucan membantu memperlahankan pergerakan makanan dalam usus. Ini menyebabkan badan mengambil tempoh yang lebih lama untuk memproses makanan. Tempoh pencernaan yang lama mempengaruhi penyerapan kuantiti gula oleh badan, sekaligus mengurangkan kadar gula berlebihan dan membantu menstabilkan kadar gula dalam darah. Beta-glucan tidak boleh dihadam, jadi ia akan keluar bersama toksin yang lain sebagai bahan kumuh. Semasa ia bergerak melalui saluran perncernaan, beta-glucan akan ‘memerangkap’ kolesterol yang ada dan menariknya keluar bersama sekaligus menurunkan paras kolesterol dalam darah dan badan. . Dapatkan produk ini dari kami Stokis Sendayu Tinggi @sendayutinggimy , Lot 2.65,Tingkat 2, Kompleks Karamunsing atau dari dealer2 berdaftar. . #sendayutinggi #sendayutinggimy #stkd #kotakinabalu #sabah #oats #cereals #corns #fibredrinks #fibre #healthycolon #betaglucan #omega

📦📦📦READY STOCK...📦📦📦 . LONGCHAMP LE PLIAGE CLASSIC TOTE (Long Handle) . Available in the following sizes: . Medium (25cm): 🏷️ RM228 ; and Large (31cm): 🏷️ RM238 . COLOUR: 🎨 Rouge Red . Durable, water-resistant nylon fashions a right-size tote trimmed in richly embossed leather. . Snaps allow the bag to be folded into a small rectangle when not in use, making it perfect for travel or on-the-go needs. . Top zip with snap-flap closure. - Interior wall pocket. - Folds flat for storage. - Nylon with leather trim. . Place your order ladies! . We are offering 💯 Authentic Handbag. Comes with dustbag/paperbag free❤️. . . 📝Place your order NOW, ladies!!! . 🙅🏻Strictly NO COD, NO refund, NO backout buyer and NO for fussy buyers. . 📮Our prices are not inclusive of postage nationwide (add RM10 for semenanjung or add RM15 for Sabah/Sarawak) . 📲Place your order now. Wassap me QUICK for my fast response: 0133878016. . Or, click at my bio 👆🏻for a quick link 😊 . #longchamplepliageclassicmalaysia #longchampmurah #begbrandedmurah #sayajualbegbrandedmurah #longchampmalaysia #lepliagenylon #lepliageclassic #sofiahauzofbags #sayajual #sayajualonline #bazarpaknil #bundledeals #kualalumpur #petalingjaya #subang #subangjaya #damansara #kotadamansara #kuching #kotakinabalu #janganbencicintaku #semerahcintahumairah #cintabukankristal #cintalemonmadu

하정우식 저장 #kotakinabalu

#repost @sendayutinggimy • • • • • We start our day with #malecoffee .. seawal pagi ada urusan nak buat sehingga malam nnti. . #malecoffee pun kita dah restock awal minggu ni. Dah semakin ramai penggemar kopi ini. • • • • • Male+ ialah minuman kesihatan yang dikhaskan untuk lelaki. Ia mengandungi campuran herba tongkat ali, goji, guarana dan stevia. Yang istimewanya suplemen ini sesuai dengan mereka yang kurang toleransi terhadap kopi kerana ia mempunyai rasa yang mild. Ia juga sesuai untuk mereka yang ada diabetic kerana Male+ tidak mengandungi gula. . Male+ ni boleh diambil bila-bila masa sewaktu siang terutama sekali bila badan terasa lesu dan tak bertenaga. Elakkan minum pada waktu malam ya, nanti tak boleh tidur pula. Bagi yang suka bersenam, boleh ambil Male+ ni sebelum bersenam kerana ia mengandungi ekstrak Guarana yang banyak digunakan dalam industri minuman penambah tenaga dan nutrisi bagi para atlet. Jadi, kita akan rasa lebih bertenaga untuk melakukan senaman dan badan akan lebih mudah membakar lemak serta kalori. . Dapatkan produk ini dari kami Stokis Sendayu Tinggi, @sendayutinggimy,Lot 2.65,Tingkat 2,Kompleks Karamunsing atau dr dealer2 berdaftar. . #coffee #malecoffee #energybooster #menshealth #tongkatali #goji #guarana #sendayutinggi #sendayutinggimy #kotakinabalu #sabah #perth #australia

📦📦📦READY STOCK...📦📦📦 . LONGCHAMP LE PLIAGE CLASSIC TOTE (Long Handle) . Available in the following sizes: . Medium (25cm): 🏷️ RM228 ; and Large (31cm): 🏷️ RM238 . COLOUR: 🎨 Taupe . Durable, water-resistant nylon fashions a right-size tote trimmed in richly embossed leather. . Snaps allow the bag to be folded into a small rectangle when not in use, making it perfect for travel or on-the-go needs. . Top zip with snap-flap closure. - Interior wall pocket. - Folds flat for storage. - Nylon with leather trim. . Place your order ladies! . We are offering 💯 Authentic Handbag. Comes with dustbag/paperbag free❤️. . . 📝Place your order NOW, ladies!!! . 🙅🏻Strictly NO COD, NO refund, NO backout buyer and NO for fussy buyers. . 📮Our prices are not inclusive of postage nationwide (add RM10 for semenanjung or add RM15 for Sabah/Sarawak) . 📲Place your order now. Wassap me QUICK for my fast response: 0133878016. . Or, click at my bio 👆🏻for a quick link 😊 . #longchamplepliageclassicmalaysia #longchampmurah #begbrandedmurah #sayajualbegbrandedmurah #longchampmalaysia #lepliagenylon #lepliageclassic #sofiahauzofbags #sayajual #sayajualonline #bazarpaknil #bundledeals #kualalumpur #petalingjaya #subang #subangjaya #damansara #kotadamansara #kuching #kotakinabalu #janganbencicintaku #semerahcintahumairah #cintabukankristal #cintalemonmadu

📦📦📦READY STOCK...📦📦📦 . LONGCHAMP LE PLIAGE CLASSIC TOTE (Long Handle) . Available in the following sizes: . Medium (25cm): 🏷️ RM228 ; and Large (31cm): 🏷️ RM238 . COLOUR: 🎨 Beige . Durable, water-resistant nylon fashions a right-size tote trimmed in richly embossed leather. . Snaps allow the bag to be folded into a small rectangle when not in use, making it perfect for travel or on-the-go needs. . Top zip with snap-flap closure. - Interior wall pocket. - Folds flat for storage. - Nylon with leather trim. . Place your order ladies! . We are offering 💯 Authentic Handbag. Comes with dustbag/paperbag free❤️. . . 📝Place your order NOW, ladies!!! . 🙅🏻Strictly NO COD, NO refund, NO backout buyer and NO for fussy buyers. . 📮Our prices are not inclusive of postage nationwide (add RM10 for semenanjung or add RM15 for Sabah/Sarawak) . 📲Place your order now. Wassap me QUICK for my fast response: 0133878016. . Or, click at my bio 👆🏻for a quick link 😊 . #longchamplepliageclassicmalaysia #longchampmurah #begbrandedmurah #sayajualbegbrandedmurah #longchampmalaysia #lepliagenylon #lepliageclassic #sofiahauzofbags #sayajual #sayajualonline #bazarpaknil #bundledeals #kualalumpur #petalingjaya #subang #subangjaya #damansara #kotadamansara #kuching #kotakinabalu #janganbencicintaku #semerahcintahumairah #cintabukankristal #cintalemonmadu

KM MeDia
(@sabah_news)

4 Seconds Ago

Kota marudu on fire Siapa bilang kota marudu pekan kecil tiada swag drop the beat #rapper #kotakinabalu #kotamarudu #originalsabahan Subcribe youtube channel : https://youtu.be/JTKkIVynFls

👈👉👉👉Sudah ‌🇧‌🇪‌🇷‌🇴‌🇧‌🇦‌🇹 kemana-mana tapi hasilnya ‌🇳‌🇮‌🇭‌🇮‌🇱 bahkan mencoba bayi tabung tapi tetap ‌🇬‌🇦‌🇬‌🇦‌🇱 Kami solusinya mengatasi berbagai penyakit atau virus seperti:MIOM,PCOS,KISTA,TOXO,APS,OBESITAS,SPERMA ENCER,KEPUTIHAN,KANKER SERVIK, DLL YUK CEK IG KAMI BUNDA... 💁💁💁 konsultasi GRATIS. Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, ''pasti Tuhan akan memberikannya. آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. Yuk bun, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikatnya kecilnya terlalu lama untuk menunggu bunda METODE PROMIL PRAKTIS DAN SEHAT DALAM WAKTU YANG RELATIF SINGKAT. Follow: @my.pregnant01 @my.pregnant01 @my.pregnant01 @my.pregnant01 @my.pregnant01 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & kewanitaan ️✔ contact person: https://api.whatsapp.com/send?phone=082266034201 ️ ️

#아기작가 이정도면 우리 포포 사진 잘찍죠 ?? ㅋㅋㅋ 다만 포포가 설정한 앵글에 맞춰 몸을 구겨넣어야 한다는점 🙈 첫번째 사진은 삼각대 설치해놓고 저따라 저리 앉아서 리모콘 누르는거 있죠😊 피드 도배될까싶어 살포시 못올린 사진들 조금씩 올려볼까봐요 #포포네가족여행_코타키나발루🌴 #여행 #여행앓이 #가족 #육아 #19개월 #딸스타그램 #코타키나발루 #블루모스크 #malaysia #kotakinabalu #trip #모녀여행 #일상 #소통 #좋아요

여다현
(@d_h__yeo_99)

16 Minutes Ago

2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣.0️⃣2️⃣.1️⃣6️⃣ Kotakinabalu 6DAY✨ . . . #kk#코타키나발루#kotakinabalu#요요#yoyo#탄중아루해변#tanjungarubench#선셋#모건필드#morganfield

Semoga yang like dan 👉 mengikuti promil kami bisa hamil di thn ini آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. ================================ Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. Cek ‌ⓘⓖ kami!! Follow: @my.pregnant01 @my.pregnant01 @my.pregnant01 @my.pregnant01 @my.pregnant01 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & kewanitaan ️✔ contact person: https://api.whatsapp.com/send?phone=082266034201 ️ ️

"If can, everyday saya mau pakai the lip scrub.., so convenient" Mel @thepinkdinosoar . Thank you dear for always supporting artisans' craft and products..and for loving the Dark Chokolate Lip Scrub tube . Jangan makan a..😄❤️💄 . #happiness #happylips #lipscrub #natural #chokolatebodynlipcare #cocoapower #darkchokolate #kotakinabalu #aviimo #ilovesabah

🤳🏻#kotakinabalu

Anne
(@nvengelicious)

18 Minutes Ago

🍷🍷🍷🍷 🍷 . . Work & eat at the same time 👩🏻‍💼👩🏻‍💼 . . #dinner #insta #work #secretary #workinglife #lovemyjob #kotakinabalu #sabahan #proudsabahan

CALLING FOR BLOUSE LOVER ! ! ! *PROMOSI* Beli 2 helai = RM50.00 *BERMULA* 17hb Februari 2019 - 28hb Februari 2019 *Do follow* @fashionlabkk Sebarang pertanyaan boleh DM Admin. #fashionlabkk#kotakinabalu#1borneohypermall

📦📦📦READY STOCK...📦📦📦 . LONGCHAMP LE PLIAGE CLASSIC TOTE (Long Handle) . Available in the following sizes: . Medium (25cm): 🏷️ RM228 ; and Large (31cm): 🏷️ RM238 . COLOUR: 🎨 Emerald Green . Durable, water-resistant nylon fashions a right-size tote trimmed in richly embossed leather. . Snaps allow the bag to be folded into a small rectangle when not in use, making it perfect for travel or on-the-go needs. . Top zip with snap-flap closure. - Interior wall pocket. - Folds flat for storage. - Nylon with leather trim. . Place your order ladies! . We are offering 💯 Authentic Handbag. Comes with dustbag/paperbag free❤️. . . 📝Place your order NOW, ladies!!! . 🙅🏻Strictly NO COD, NO refund, NO backout buyer and NO for fussy buyers. . 📮Our prices are not inclusive of postage nationwide (add RM10 for semenanjung or add RM15 for Sabah/Sarawak) . 📲Place your order now. Wassap me QUICK for my fast response: 0133878016. . Or, click at my bio 👆🏻for a quick link 😊 . #longchamplepliageclassicmalaysia #longchampmurah #begbrandedmurah #sayajualbegbrandedmurah #longchampmalaysia #lepliagenylon #lepliageclassic #sofiahauzofbags #sayajual #sayajualonline #bazarpaknil #bundledeals #kualalumpur #petalingjaya #subang #subangjaya #damansara #kotadamansara #kuching #kotakinabalu #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan

Laser Hair Removal - ' Finer & Lesser Hair'🙋‍♀️🙋‍♂️ 🎈From RM 29 - RM299. Price according to parts lip, chin, full face, body, arms, armpits, legs, etc. No Neddle💉| No Surgery✂️| No.Pil💊 -- Laser Bulu Muka dan Badan 🎈Dari RM 29 - RM299. Harga mengikut bahagian bibir, dagu, muka penuh, badan, lengan, ketiak, kaki, dll. Tiada Jarum💉 | Tiada Pembedahan✂️| Tiada Pil💊 #laserhairremoval #hairremoval #kotakinabalu #sabah #imago #imagoshoppingmall

📦📦📦READY STOCK...📦📦📦 . LONGCHAMP LE PLIAGE CLASSIC TOTE (Long Handle) . Available in the following sizes: . Medium (25cm): 🏷️ RM228 ; and Large (31cm): 🏷️ RM238 . COLOUR: 🎨 Millberry . Durable, water-resistant nylon fashions a right-size tote trimmed in richly embossed leather. . Snaps allow the bag to be folded into a small rectangle when not in use, making it perfect for travel or on-the-go needs. . Top zip with snap-flap closure. - Interior wall pocket. - Folds flat for storage. - Nylon with leather trim. . Place your order ladies! . We are offering 💯 Authentic Handbag. Comes with dustbag/paperbag free❤️. . . 📝Place your order NOW, ladies!!! . 🙅🏻Strictly NO COD, NO refund, NO backout buyer and NO for fussy buyers. . 📮Our prices are not inclusive of postage nationwide (add RM10 for semenanjung or add RM15 for Sabah/Sarawak) . 📲Place your order now. Wassap me QUICK for my fast response: 0133878016. . Or, click at my bio 👆🏻for a quick link 😊 . #longchamplepliageclassicmalaysia #longchampmurah #begbrandedmurah #sayajualbegbrandedmurah #longchampmalaysia #lepliagenylon #lepliageclassic #sofiahauzofbags #sayajual #sayajualonline #bazarpaknil #bundledeals #kualalumpur #petalingjaya #subang #subangjaya #damansara #kotadamansara #kuching #kotakinabalu #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan

Sara Teo
(@saraa_teoo)

21 Minutes Ago

My fav posting this week ! 😍 . . . Product use :- . . 🖤 @lorealpro foundation 🖤 @in2it.malaysia lipstick 🖤 @narsissist eyeliner 🖤 @silkygirlcosmetics mascara 🖤 @juviasplace saharan eyeshadow 🖤 @thebalm bahama mama shading . . #fentybeauty #facepaint #cutcreasemalaysia #makeupartistlabuan #instagrammakeup #makeupartistsabah #kotakinabalu #sabah #labuan #potraitphotography #photography #beauty #pretty #malaysia #kualalumpur #modelmalaysia #makeupkahwin #dollymakeup #makeuptunang #bossbabe #cutcrease #valentine

Snuggle
(@baby.snuggle)

22 Minutes Ago

💕 Previous Order 💕 . Toddler Pillow & Bolster (customised) . Kindly whatsapp 016-8497471 or dm us to order . Thank you for your support 💖 . Don’t forget to tag us with hashtag #justgotsnuggled . . #snuggles #babyset #babyblanket #customiseblanket #customisepillow #toddlerpillow #namepillow #babypillow #kekabupillow #newbornset #handmadesabah #lokalah #kotakinabaluonlineshop #lokalbah #suportlocal #handmade #kotakinabalu #sabahan #sayajahit #sayajual #kkcity

LOOC Fashion
(@looclabel)

22 Minutes Ago

Shop LOOC > www.looclabel.com | Worldwide Shipping| Chic Style at Pocket-friendly Prices | (Prices in SGD are fixed. Other currencies are estimated.)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #singapore #ootdsingapore #sg #philippines #brunei#bruneionlineshop #kualabelait #bandarseribegawan #indonesia #jakarta #malaysia #ootdmalaysia #kualalumpur #selangor #zalora #zaloramy #zalorasg #melaka #johorbahru #penang #georgetown#ipoh #kotakinabalu #sarawak #sabah #kuching #malacca #usa #australia #germany

🐟🐟🐟BETTA FOR SALE..🐟🐟🐟 . . PM ME FOR PRICE💵 . . - One Pair - HMPK : Red Fancy Line Hellboy - Age : 4 Month - Saiz : M - Sex : Male & Female (Virgin and Ready Breed) . . - Wasap.my/60168370150 - Malaysian Only 🙏 . . #tawau #mytawau #tawaubetta #semporna #lahaddatu #sandakan #kundasang #kotakinabalu #sabah #sabahan #sabahbetta #sarawakbetta #terengganubetta #melakabetta #malaysia #malaysiabetta #ikanlaga #ikanhias #hellboybetta #cooperbetta #sellerbetta #galaxykoimulticolourbetta #makcikbetta #bettafish #bettashop #bettaworld #bettaholic #bettaforsale #bettaborneo #bettalovers

📦📦📦READY STOCK...📦📦📦 . LONGCHAMP LE PLIAGE CLASSIC TOTE (Long Handle) . Available in the following sizes: . Medium (25cm): 🏷️ RM228 ; and Large (31cm): 🏷️ RM238 . COLOUR: 🎨 Arctic/Haze Blue . Durable, water-resistant nylon fashions a right-size tote trimmed in richly embossed leather. . Snaps allow the bag to be folded into a small rectangle when not in use, making it perfect for travel or on-the-go needs. . Top zip with snap-flap closure. - Interior wall pocket. - Folds flat for storage. - Nylon with leather trim. . Place your order ladies! . We are offering 💯 Authentic Handbag. Comes with dustbag/paperbag free❤️. . . 📝Place your order NOW, ladies!!! . 🙅🏻Strictly NO COD, NO refund, NO backout buyer and NO for fussy buyers. . 📮Our prices are not inclusive of postage nationwide (add RM10 for semenanjung or add RM15 for Sabah/Sarawak) . 📲Place your order now. Wassap me QUICK for my fast response: 0133878016. . Or, click at my bio 👆🏻for a quick link 😊 . #longchamplepliageclassicmalaysia #longchampmurah #begbrandedmurah #sayajualbegbrandedmurah #longchampmalaysia #lepliagenylon #lepliageclassic #sofiahauzofbags #sayajual #sayajualonline #bazarpaknil #bundledeals #kualalumpur #petalingjaya #subang #subangjaya #damansara #kotadamansara #kuching #kotakinabalu #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan

📦📦📦READY STOCK...📦📦📦 . LONGCHAMP LE PLIAGE CLASSIC TOTE (Long Handle) . Available in the following sizes: . Medium (25cm): 🏷️ RM228 ; and Large (31cm): 🏷️ RM238 . COLOUR: 🎨 Curry & Yellow . Durable, water-resistant nylon fashions a right-size tote trimmed in richly embossed leather. . Snaps allow the bag to be folded into a small rectangle when not in use, making it perfect for travel or on-the-go needs. . Top zip with snap-flap closure. - Interior wall pocket. - Folds flat for storage. - Nylon with leather trim. . Place your order ladies! . We are offering 💯 Authentic Handbag. Comes with dustbag/paperbag free❤️. . . 📝Place your order NOW, ladies!!! . 🙅🏻Strictly NO COD, NO refund, NO backout buyer and NO for fussy buyers. . 📮Our prices are not inclusive of postage nationwide (add RM10 for semenanjung or add RM15 for Sabah/Sarawak) . 📲Place your order now. Wassap me QUICK for my fast response: 0133878016. . Or, click at my bio 👆🏻for a quick link 😊 . #longchamplepliageclassicmalaysia #longchampmurah #begbrandedmurah #sayajualbegbrandedmurah #longchampmalaysia #lepliagenylon #lepliageclassic #sofiahauzofbags #sayajual #sayajualonline #bazarpaknil #bundledeals #kualalumpur #petalingjaya #subang #subangjaya #damansara #kotadamansara #kuching #kotakinabalu #janganbencicintaku #semerahcintahumairah #cintabukankristal #cintalemonmadu

Snuggle
(@baby.snuggle)

25 Minutes Ago

💕 Previous Order 💕 . Toddler Pillow . Kindly whatsapp 016-8497471 or dm us to order . Thank you for your support 💖 . Don’t forget to tag us with hashtag #justgotsnuggled . . #snuggles #babyset #babyblanket #customiseblanket #customisepillow #toddlerpillow #namepillow #babypillow #kekabupillow #newbornset #handmadesabah #lokalah #kotakinabaluonlineshop #lokalbah #suportlocal #handmade #kotakinabalu #sabahan #sayajahit #sayajual #kkcity

📦📦📦READY STOCK...📦📦📦 . LONGCHAMP LE PLIAGE CLASSIC TOTE (Long Handle) . Available in the following sizes: . Medium (25cm): 🏷️ RM228; and Large (31cm): 🏷️ RM238 . COLOUR: 🎨 Assorted Colours . Durable, water-resistant nylon fashions a right-size tote trimmed in richly embossed leather. . Snaps allow the bag to be folded into a small rectangle when not in use, making it perfect for travel or on-the-go needs. . Top zip with snap-flap closure. - Interior wall pocket. - Folds flat for storage. - Nylon with leather trim. . Place your order ladies! . We are offering 💯 Authentic Handbag. Comes with dustbag/paperbag free❤️. . . 📝Place your order NOW, ladies!!! . 🙅🏻Strictly NO COD, NO refund, NO backout buyer and NO for fussy buyers. . 📮Our prices are not inclusive of postage nationwide (add RM10 for semenanjung or add RM15 for Sabah/Sarawak) . 📲Place your order now. Wassap me QUICK for my fast response: 0133878016. . Or, click at my bio 👆🏻for a quick link 😊 . #longchamplepliageclassicmalaysia #longchampmurah #begbrandedmurah #sayajualbegbrandedmurah #longchampmalaysia #lepliagenylon #lepliageclassic #sofiahauzofbags #sayajual #sayajualonline #bazarpaknil #bundledeals #kualalumpur #petalingjaya #subang #subangjaya #damansara #kotadamansara #kuching #kotakinabalu #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan

Sara Teo
(@saraa_teoo)

26 Minutes Ago

My fav posting this week ! 😍 . . . Product use :- . . 🖤 @lorealpro foundation 🖤 @in2it.malaysia lipstick 🖤 @narsissist eyeliner 🖤 @silkygirlcosmetics mascara 🖤 @juviasplace saharan eyeshadow 🖤 @thebalm bahama mama shading . . #fentybeauty #facepaint #cutcreasemalaysia #makeupartistlabuan #instagrammakeup #makeupartistsabah #kotakinabalu #sabah #labuan #potraitphotography #photography #beauty #pretty #malaysia #kualalumpur #modelmalaysia #makeupkahwin #dollymakeup #makeuptunang #bossbabe #cutcrease #valentine #makeupvideos #makeuptutorial #koreanlook

Happiness is when you are happy to get ready everyday for work have an easy to shape Tracync Scraves 😍 Design : Bawal Crown Mehwish Price : RM422 Online: * WhatsApp: 0128849796 📞 * Website: www.tracync.com ⠀⠀ Store Location : @official_tracync (Kuching) OR * @thetwiqlabel (Bangi Sentral) OR * @dangcollections (Semporna) OR * @dangcollections (Tawau) OR * @cnarbutik (Kemaman) OR * @normy_aida (Jerteh) OR * @fidah93 (Lahad Datu) OR * @herskaf (Penang) * @bawalhouseofficial (Kota Bharu) #tracynccrystalsfromswarovski #bangisentral #bangi #hijab #tracync #hijabstyle #hijabfashion #bawal #bawalover #swarovski #crystalsfromswarovski #kotabharu #kelantan #terengganu #pahang #kuantan #sabah #sarawak #penang #semporna #tawau #lahaddatu #brunei #singapore #johor #melaka #kotakinabalu #kuching #madeinborneo #borneoisland

📦📦📦READY STOCK...📦📦📦 . LONGCHAMP LE PLIAGE CLASSIC TOTE (Long Handle) . Available in the following sizes: . Medium (25cm): 🏷️ RM228; and Large (31cm): 🏷️ RM238 . COLOUR: 🎨 Curry . Durable, water-resistant nylon fashions a right-size tote trimmed in richly embossed leather. . Snaps allow the bag to be folded into a small rectangle when not in use, making it perfect for travel or on-the-go needs. . Top zip with snap-flap closure. - Interior wall pocket. - Folds flat for storage. - Nylon with leather trim. . Place your order ladies! . We are offering 💯 Authentic Handbag. Comes with dustbag/paperbag free❤️. . . 📝Place your order NOW, ladies!!! . 🙅🏻Strictly NO COD, NO refund, NO backout buyer and NO for fussy buyers. . 📮Our prices are not inclusive of postage nationwide (add RM10 for semenanjung or add RM15 for Sabah/Sarawak) . 📲Place your order now. Wassap me QUICK for my fast response: 0133878016. . Or, click at my bio 👆🏻for a quick link 😊 . #longchamplepliageclassicmalaysia #longchampmurah #begbrandedmurah #sayajualbegbrandedmurah #longchampmalaysia #lepliagenylon #lepliageclassic #sofiahauzofbags #sayajual #sayajualonline #bazarpaknil #bundledeals #kualalumpur #petalingjaya #subang #subangjaya #damansara #kotadamansara #kuching #kotakinabalu #kuantan #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan

Bubble Brunch Buffet (formerly known as Buffet High Tea) at Promenade Cafe, Promenade Hotel Kota Kinabalu from 11am-3pm and priced only at RM80/per adult, RM40/per child (6-12 years old). There's also free Bz Bee Bunch membership registration counter open on Saturdays, Sundays and Public Holidays for diners who have yet to register their kids. Call 088 252396 for more information/reservation. @promenadehotelsnresort #bubblebrunchbuffet #bzbeebunch #hitea #letseattogether #promenadekk #kotakinabalu #sabah #malaysia

スコーンやサンドイッチが美味しいリンタス地区のパン屋さん。ケーキ屋Lady Bon Bonの真向かいです✨ 時間なくてテイクアウトだったから、次回はゆっくりイートインしたい😋 #コタキナバル #コタキナバルの美味しいもの #パン屋 #スコーン #サンドイッチ #サワードウ #焼きたてパン #テイクアウト #イートイン #マレーシア #kotakinabalu #bread #scones #sourdough #lintasplaza #ommasoven

Chap Goh Mei is coming soon~🍊🍊 Come over to Giordano now as they offer some of the creative designs of Graphic t-shirt that you can wear during your family gathering!😉 年十五要到啦~🍊🍊 沒新衣穿了?趕快到底樓Giordano看看吧,他們推出了一系列創意設計圖案T恤供你選擇,穿出不同風格參加聚會!😉 #kkcity #sabah #kotakinabalu #cps #centrepointsabah #giordano #cpschinesenewyear2019

The heart of the beautiful city of #kotakinabalu in Sabah, East Malaysia. Standing up on the view tower I look up to this amazing view of the buildings both old and new and to the serene ocean behind. . , #kotakunabaluphotographer #kotakinabalucity #eastmalaysia #sabah #viewtower #views #cities #travel #travelphotography #upabove #ocean

== 3D2N BALI + NUSA PENINDA == 💵RM529 PER PERSON 💵RM529 PER PERSON 💵RM529 PER PERSON www.wasap.my/60127077558/ www.wasap.my/60127077558/ www.wasap.my/60127077588/ #jomtravel #kakitravel #pakejmurah #ewintravel #larkin #pakejpercutianbadget #pelancongan #thailand #indonesia #korea #pakej #pulaulangkawi #percutianmurah #honeymoon #bali #europe #london #paris #pangkor #jogjakarta #perhentian #jakarta #sibu #island #sabah #kotakinabalu #sapiisland #batam #krabi #uss

Congratulations @glazetalent on your grand launching! Wishing you all the best and may you continue to blossom. 💐🎉 . . #iskinaestheticskk #beauty #launching #beautysalon #kotakinabalu #sabah #borneo

HONDA ULTRA GREEN Engine oil 0W20 RM150 (4L) M7JAPAN motoroil Semi Synthetic 10W40 RM150 (4L) NGK IRIDIUM Spark Plug RM190 (4piston) enjin Proton, Perodua, Toyota, Honda etc RM170 (3piston) enjin Perodua 1.0cc ke bawah Rm350 (6piston) enjin Perdana V6 , 1J , 2J , RB series D1 SPEC OIL CATCH TANK RM90 COD Kota Kinabalu Sabah Luar KK kita atur pos 0105898558 wasap.my/60105898558 FB Page : BLUETAG PERFORMANCE Instagram : SZ ONLINE MARKET #kotakinabalu #sabah #malaysia #borneo #car #parts #penampang #putatan #sabahan #parts #performance #toyota #mitsubishi #proton #perodua #honda #4age #4g9x #4g6x #turbo #4g1x #na #motoroil #ngk #sparkplug ##m7japan #d1spec #likas #kk #engineoil #oilcatchtank

🍒
(@92.01.22_)

45 Minutes Ago

오늘 최고 잘한 일✨ 📸 @47era #배럴 #barrel #코타키나발루 #kotakinabalu #진에어 #사바 #sabah #세팡가르섬

Robin Lee
(@radhoody)

46 Minutes Ago

18.09.01 #kotakinabalu #malaysia RISE AND FALL

WELCOME TO @hunneddbeauty SHOP . O.TWO.O ELIXER SERUM . ❤ RM15.00 . 🎀 PRE ORDER 🎀 Brand new & High quality 🎀 Face serum 🎀 Moisturizing, nourishing, brighten makeup effect 🎀 Suitable for all skin type 🎀 Skin friendly serum . . 👀NOTES👀 📌 Due to the light and screen setting difference, the color of the item may be slightly different from the pictures 📌 Please allow slight dimension difference due to different manual measurement . 📳 Whatsapp for order +60168808793 . 📌SHIPPING FEE📌 RM10.00 . . *** PACKAGE DESCRIPTION*** --> The product you've chosen --> I will put a little gift in the package hope you like it. Thank You 😘 . . Dear Friend, You may find someone sells at a lower price than us but they cannot guarantee the same quality and service as we do. . . #follow us to get the new trendy collection!!! . . HAPPY SHOPPING GUYS 🤗🤗🤗 . . . . #sabahanonlineshop #sabah #sabahonline #focallurefoundation #focallure #focalluremurah #kotakinabalumakeup #kotakinabalumakeup #kotakinabalu #kepayan #likas #onlineshop #mekapmurah #murahmekap #makeuproutine #malaysia #malaysiashop #tuaran #putatan #paidreviewmurah #giftreview #sayajual #sayabeli #barangmurah #makeuptutorial #makeupvideos

VANS AUTHENTIC MADE IN CHINA . . SAIZ 7.5UK KONDISI BAIKK . . RM98 SIAP POS . . WASAP CALL 0199610057 UNTUK PEMBELIAN DAN GAMBAR DETAIL . . JANGAN LUPA TAG KAT KAWAN YG MENCARI KASUT #kirrfarhanbundle #sneakercommunity #casual #casualstyle #bundlemurah #kualalumpur #damansara #kotabharu #kelantan #sabah #sandakan #tawautown #kotakinabalu #johorbahru #perak #pahang #kuantan #terengganu #kualaterengganu #vansoldschool #nike #adidas #puma #timberland #clarks #birkenstock #vansbundle #conversebundle

Demo Mekap By Aisahzahra Sweet Mekap Tq Model saya Aynna sudi Jadi Model kak ❤️❤️ Tq so much Nadia Cosmetics sudi taja Tempat kelas Dan Mkn minum utk peserta, tq jg bagi kami pakai barang cosmetics nadia, saya paling suka Pipi Paw cosmetics Dan Sparay. Serum By Nadia cosmetics Foundation saya pakai @alhaalfacosmetics_hq Loose Power @alhaalfacosmetics_hq Mascara @alhaalfacosmetics_hq #beforeandafter#kelasmekapgabungan2mua#kotakinabalu

VANS AUTHENTIC ERA MADE IN CAMBODIA . . SAIZ 6UK KONDISI BAIKK . . RM98 SIAP POS . . WASAP CALL 0199610057 UNTUK PEMBELIAN DAN GAMBAR DETAIL . . JANGAN LUPA TAG KAT KAWAN YG MENCARI KASUT #kirrfarhanbundle #sneakercommunity #casual #casualstyle #bundlemurah #kualalumpur #damansara #kotabharu #kelantan #sabah #sandakan #tawautown #kotakinabalu #johorbahru #perak #pahang #kuantan #terengganu #kualaterengganu #vansoldschool #nike #adidas #puma #timberland #clarks #birkenstock #vansbundle #conversebundle

With Awesome People Alive😎❤️ #kawad #stellamaris #kotakinabalu #sabah #awesome #girls #squadgoals @pyeqaherrbr @liyanadatali @bishi_w @calveraaa @clayebanana @vlyychrslya_ @alexaa.vell

Aueng Ka
(@auengka)

55 Minutes Ago

I ❤️ Luksa 😋 . . . #luksa #kotakinabalu #yummy #yeefunglaksa