#kotakinabalu

1,276,962 posts tagged with #kotakinabalu

Photos and Videos about #kotakinabalu

(@inabowl.my)

2 Minutes Ago

✨Hustle Fitness x In A Bowl ✨ • When food meets fitness- Fuelling your body with the right kind of meals to ensure your ultimate performance! • FREE DELIVERY! 10% OFF! Only if you order through @hustlefitness.kk , starting this TOMORROW (17.10.18) - only valid on Wednesdays. • For more info, send us a message! T&Cs apply

(@natural_lash_kota)

1 Minute Ago

. Thank you for coming back. pretty❤️ . Pretty girl I met a long time ago. . She said, "I couldn't do it. because I was scared to see my friends who lost their eyelashes." . Don't worry~ My 'root protection technique' can protect your eyelashes👍🏻😘 . . I don't do it right away. First, I look into your eyes, talk with you, and then design the shape of your eyes with you. . instagram : natural lash kota WhatsApp : 012-842-6806 . #내추럴래쉬 #속눈썹연장 #속눈썹 #코타키나발루 #kotakinabalu #sabah #cantik #eyelashperm #eyelashes #lashes #lashextensions #underlashes #kk #eyelashextension #eyelash #eyelashkotakinabalu #eyelashextensions #eyelashperming #eyes #睫毛 #睫毛液 #延长睫毛 #睫毛膏控 #bulumata #bulumatakorea #bulumatapalsu #bulumatanatural #bulumatabawah

(@mydeluxury)

2 Minutes Ago

Bayangkan... Anda dapat menikmati kopi pagi anda dengan khasiat semulajadi daripada buah-buahan dan tumbuh-tumbuhan yang bukan sahaja mengurangkan rasa lapar, tetapi membakar lemak juga! Mesti best kan? Haaaaa.... kalau nak tau, itu lah antara kebaikan kopi LatteLite Deluxury! LatteLite bukan sahaja menurunkan berat badan, namun ia bebas daripada bahan kimia dan juga bahan tenusu! Ya benar!!! LatteLite menggunakan 'non-dairy creamer' supaya semua orang dapat menikmatinya. WHATSAPP: +60129160501. +60133091632. COD: INTERMARK KL. POSTAGE: PERCUMA! RM90 (SEM) RM95 (S/S) #mydeluxury #deluxurymalaysia #slimming #fitmalaysia #jomkurus #ramping #pelangsing #malaysia #kl #sihat #kesihatan #produkkesihatan #healthandbeauty #produkkecantikan #singapore #shahalam #klcc #kualalumpur #melaka #johor #jb #kotakinabalu #kuching #sabah #bakarlemak #like4like #like4likes #likeforlike #likeforlikes

(@lisatabi_2)

3 Minutes Ago

マレーシア🇲🇾コタキナバル Malaysia🇲🇾Kota Kinabalu  マヌカン島 😎🌴🐟   コタキナバルの海といえば。。 サピ島 マヌカン島 が有名でしょうか??  どれも、船乗り場からボート?で15分くらい!    観光時間があまりなかったのでライフジャケットとシュノーケルをレンタルして、マヌカン島へgoして、ゆったり海を堪能しました……☀🌴👙   時間がある方は、 「キナバル自然公園」へ!!! 運が良ければ、世界最大のラフレシア🌺が見れたり、天狗猿にも会えます🐒✨✨    マヌカン島、 海は綺麗ですがあまり魚はいません🐟😅💦4酒類くらい!そしてちいさいやつ! ニモとかも出会えませんでした😅   帰りがけに、ダツ🐟を発見して、冷や汗がでました(笑)   前の投稿で、コタキナバル市立モスクをアップしてますので、よければご覧下さい🤔💓      #旅行 #海外旅行 #国内旅行 #海外 #国内 #trip #travel #トラベル #旅 #旅行好きな人と繋がりたい #マレーシア #malaysi #コタキナバル #kotakinabalu #マヌカン島 #サピ島 #コタキナバル市立モスク

(@renee.mary.kay)

6 Minutes Ago

SET ANTI PENUAAN TERBARU!!!! . . TimeWise Miracle Set 3D 💕4in1 Cleanser - Mampu bertindak utk: ✔️ Menghilangkan kekotoran pada kulit ✔️ Menghasilkan kulit yg bersih ✔️ Membuang kulit mati ✔️ Mencerahkan kulit . . 💕 TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF30 Broad Spectrum Sunscreen ✔️ Memberi kelembapan pd kulit disamping melindungi dar sinaran UVA/UVB. ✔️ Membantu mengurangkan garis-garis halus. . . 💕 TimeWise Age Minimize 3D Night Cream ✔️ Bertindak utk membantu membina semula kulit. ✔️ Memulihkan kerosakkan pd kulit secara semulajadi ✔️ Membantu mengurangkan garis-garis halus dan kedutan ✔️ Meningkatkan daya kekuatan pd kulit. . . 💕 TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream ✔️ Membantu mengurangkan tanda #penuaan , lingkaran hitam disekitar mata, garis halus dan kedutan. ✔️ Mengekalkan kelembapan sekitar mata selama 12 jam. . . #skincare #antipenuaan #skincareproduct #kulitsensitif #kulitnormal #kulitberminyak #kulitkering #kulitkombinasi #produkhalal #produkberkualiti #sabah #sabahsarawak #kkcity #kkcityonlineshop #kkcitybazaar #kkcityonline #kkcitybah #kotakinabaluonlineshop #kotakinabalu #telipok #tuaran #sandakan #keningau #negerisembilan #jempol #kualapilah #bahau

Ada yang pelik & terus pegang mitos: dah berumur memang normal berat naik & gemuk susah atau tak boleh nak turunkan berat.. . Fahamkan: PENUAAN & BERAT BADAN berkaitan dgn lifestyle anda.. . Bila dah berumur kebanyakkan lebih prefer utk kurangkan bergerak.. Mula tak aktif.. Tak menggunakan otot sebaiknya.. . Apa lagi nak cakap pasal bersenam 😅 tapi style & kuantiti makan still sama mcm waktu muda2 waktu aktif.. . Sama juga kes seperti orang sukan yang bila stop bersukan terus naik berat & gemuk.. . Kalau dulu training memang gila-gila, exercise utk maintain fitness level.. . Then stop, terus stop maintain fitness level.. . Tp makan tetap sama banyak mcm sebelum stop.. . Kalori in & out tak balance.. Sentiasa terlebih kalori in.. Lebih 7,700 kalori in, tak dipakai, naik 1kg lemak 😊.. . . Coach Gie 0199778705 . . #brunei #sabahsabah #sarawakfood #kuchingonlineshop #johorbahru #kotakinabalu #kotabaru #kelantanfood #penjagaanmuka #diet #dietplan #dietfoodideas #dietfood #eatcleandiet #eatcleaning #kuruscepat #kurus #kurussihat #jomkurus #menusihat #makansihat #makan #makanandiet

(@birubirucafe)

14 Minutes Ago

Sandwiches so extraordinary, they’re on a whole different level. • BACK to business tomorrow, come try our delicious sandwiches or quesadillas! We have something for everyone 👍🏼 • 📷 @traciagoh

(@kubah.hijau_)

12 Minutes Ago

SABAR ADALAH MODAL UNTUK BERAMAL . HABIBANA RAFIQ ALKAFF @mtmiftahussurur @kalamhabaibdanulama @sandakaniy.media @sandakan_berdakwah @kubah.hijau_ @sayyid__muhammad__bahasyim @pena_tarim @debu_tareem #mtnurusshabah  #kotakinabalu #kotakinabalusabah #sandakan  #sandakankini  #sandakansabah #sandakantown  #lahaddatu  #lahaddatusabah #habibalizaenalabidinalhamid  #kualalumpur #darulmurtadza  #sabah  #semenanjung #habibanarafiq  #mtmiftahussurur  #jakarta #palembang  #brunei  #singapura  #banjarmasin #samarinda  #nusantaracintarasul #habibumarbinhafidzh  #keningau  #johor  #kedah #habibjindan

(@jung______ae)

36 Minutes Ago

코타키나발루 섬투어 하면 보통 사피섬이랑 만따나니섬이 유명한데, 이번에 처음 알게 된 판단판단섬이 어떤 섬투어보다 더 좋았다 섬도 깨끗하고 한적해서 쉬다가기 너모 좋다 🖤 . . #코타키나발루 #코타키나발루여행 #여행 #여행에미치다 #말레이시아 #판단판단섬 #kota #kotakinabalu #pandanisland #travel #travelgrams #insta #followme #daily #fff #f4f #i4i #일상 #소통 #선팔 #맞팔 #22 #22살 #직딩 #직장인

(@program_bunda3)

20 Minutes Ago

Setiap isapan ibu jari yang sudah bisa kamu lakukan di dalam sana. Setiap kali kamu cegukkan hingga Ibu merasakannya. Bahkan tanda dari setiap mimpi-mimpi indah kamu bersama Ibu yang dulu tiada pernah terpisahkan. Kini perut Ibu yang carut-marut ini memang tak lagi indah, Bahkan ada yang bilang perut Ibu tak cantik lagi. Tak mengapa, Ibu rela karena perut ini dulu adalah tempat buaianmu. Dan itu adalah relung tempat Ibu memeluk dari dalam, Hingga Ibu cukup kuat menggendongmu dengan tangab sendiri. Makanya, bagaimanapun carut-marutnya perut Ibu ini. Ibu memandangnya sebagai sesuatu yang sangat cantik, dan menyimpan sejuta kenangan yang Indah. Semoga yg membaca dan like disegerakan mendapatkan momongan. Amin ya allah.. #regrann KONSULTASI gratis Follow: 💧@program_bunda3 💧@program_bunda3 💧@program_bunda3 💧@program_bunda3 🏥untuk mendapatkan info kesehatan, program hamil & hiburan bayi ➖➖➖📱contac person 📱Wa: 085791191655

(@aaaem.89)

24 Minutes Ago

kk💛 일찍부터 가서 더워죽는줄,, 그래도 분위기가 너뮤 좋았던곳☺️

(@putihkorea.ua769)

22 Minutes Ago

Pinkish White atau nama lain Normal set ni lengkap ada😍👇🏻 Pinkish soap✅ Day cream+SunblockSPF50✅ Night cream+Moisturising Cream✅ . . Tak kesah la mana2 skincare yang korang nak pilih yang penting pilih 💯tanpa merkuri✔️ hydroquinone✔️ & paraben✔️ . . Untuk cikum, cikum pilih Pinkish White ni sebab 💯 tanpa merkuri🤗 kulit cikum pun semakin licin, bersih, kulit semakin cerah.. Alhamdulillah..💕 . . Ada tak yang tengah cari skincare? Haa jom ws cikum di 016 287 8605/click link di bio😉📲 . . #thejunniskincare #skincareproducts #thejunnipinkishwhite #kulitputih #kulitkering #kulitjerawat #kulitberminyak #productbebasmerkuri #muslimproduct #kulitcantik #kulitbersih #thejunnireseller #kotakinabalu #sabah

(@program_bunda2)

23 Minutes Ago

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn ....🙏🙏🙏 "METODE SINGKAT DAN SEDERHANA RAHASIA CEPAT HAMIL UNTUK MEMPEROLEH KETURUNAN" Banyak yang gagal promil sana-sini, Sudah mencoba pengobatan apapun belum berhasil juga. Jangan pernah menyerah, Setiap Usaha yang dilakukan Tidak akan Pernah Sia-Sia. Kebahagiaan tidak ditunggu, tetapi dijemput dan diperjuangkan. Jangan menunda sampai penyakit dan hambatan semakin parah sehingga semakin sulit diatasi seperti haid tdk teratur, kista, miom, kanker, sumbatan pd tubafallopi, endometriosis, dll. Bunda semua memiliki jatah bahagia juga. Perjuangan tanpa henti akan membuat Tuhan bertambah yakin untuk menitipkan anak yang manis pada bunda pada akhirnya nanti. Apa yang kita lakukan hari ini, menentukan apa yang akan kita dapatkan esok dan kedepannya. Menunda 1 hari = menunda kehadiran buah hati 9 bulan bahkan lebih. Untuk konsultasi yang lebih intensive silahkan Follow: 💧@program_bunda2 💧@program_bunda2 💧@program_bunda2 🏥untuk mendapatkan info kesehatan, program hamil & hiburan bayi ➖➖➖📱contac person 📱Wa: 085791191655

(@designyourlife24)

24 Minutes Ago

Hello Malaysia! 🇲🇾💛 #octoberbreak #kotakinabalu

💖BB GLOW TREATMENT by JUE BEAUTY💖 . NAK BOOKING SLOT UNTUK SULAM BEDAK BOLEH WS SIS 😘😘 . KOTA KINABALU 👉🏻 www.wasap.my/60165093039/bookingslotBBGlowTreatment TAWAU 👉🏻 www.wasap.my/‭60138542403‬/bookingslotBBGlowTreatment . #sulambedak #sulambedakkotakinabalu #sulambedaktawau #sulambedaksabah #whiteninginjectionsabah #whiteninginjection #bbglowtreatment #sabah #kotakinabalu #kinarut #papar #tawau #tawaurian #testimonisulambedak #testimoni