#lf10k

315,070 posts tagged with #lf10k

Photos and Videos about #lf10k

• Last night’s storm produced some breathtaking views. ————————————————————————— #skstorm #exploresask #saskatchewan

You can spend hours wandering through the streets and alleys of Cinque Terre, with interesting things at every turn. New video is in the works for our Italy trip! Look out for updates, this is my best one yet (not biased at all) 😁

There is a stillness about the forest that I can’t get enough of.

Ety Sarah
(@esarhh)

39 Minutes Ago

Collaboration. with "enceng gondok"

(@timalex.uk)

42 Minutes Ago

Summer read hunt

BITCHES I AM BACK.

fath
(@fathonifat)

1969-12-31 16:00:00

Fiordo di Furore ❤️❤️❤️ Credits ✨@dandysvk✨ . for a feature ❤️

Literally stepped down to Malaysia ground three days ago and tomorrow i’ll have another plane to catch 🙄 On a totally seperate and different note, so proud to see one kind-hearted chinese woman leading a train of blind people to the surau here in Suria KLCC. She even send them until the door of the prayer room! So nice of her! . Photo: Standing in front of one the most celebrated catheral in the world , Cathederal of Santa Maria del Fiore in Florence #🇮🇹

throwback to that one time i saw a giant jellybean in the wild

Kau tahu? Mungkin terlalu berat ku jinjing rindu Hingga untuk menggambarkannya pun aku tak mampu Mungkinkah terlalu besar harap angan ku padamu Hingga bayangmu mampu membuat sendu dalam setiap agenda harian ku📝🙃🙃😊🤭 #lfl💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #lfllflffllfllflflflfllffllflfllflflfllflflflfllffllflfflfllfllflfl💙💙 #lf10k #lfc #fff😊 #dearymuslimah

Finnish summer nights are 💚

Mencicipi Pical Sikai, Sarapan Legenda di Bukittinggi by @beyubaystory Pical atau Pecal merupakan menu sarapan pagi yang sangat populer di kalangan wisatawan yang datang ke Kota Bukittinggi. Untuk menjumpainya tidak sulit bisa dapat ke Jalan Panorama No.19 C. Dekat Objek Wisata Lobang Jepang. Ada kedai Pical Sikai yang sudah eksis sejak 1948 loh. Makanan ini sejenis pecal jika di pulau Jawa. Ada ketupat dan sayur mayur berupa lobak kol dan rebusan daun singkong yang disiram dengan kuah kacang. Namun, menjadi ciri khas Pical Sikai ini karena ada tambahan jantung pisang dan rebung. Kemudian dihidangkan dengan kerupuk merah dan keripik singkong yang gurih membuat makanan ini semakin berwarna. Pical Sikai ini penuh rasa, gurih, manis dan ada rasa pedas. Semuanya begitu pas dilidah. Saya sendiri pun bisa tambah jika sarapan menu ini. Abis enak sih. Menyantap Pical Sikai ini tidak seru jika tanpa Lamang Tapai, kuliner khas Minangkabau ini yang memiliki rasa manis dan asam. Pical Sikai menjadi menu sarapan yang wajib dicoba sebelum berkeliling Kota Bukittinggi. @grabfoodid @poeticpicture @eatandtreats #instagrabfood #poeticpicturengegrabfood #eatandtreatsngegrabfood #ubaystory #jelajahnagariawak

Happy birthday to my brother @jordansturgen. He’s a heck of an artist too! Check it out. 😁👍🏼

De ilusión también se vive. . . . #shotoniphone

Park Ranger.

I can’t life without you ☺️ . . . Choicecreativephoto.com

Enjoy your moment because moment is your life • • 📍Citambur Waterfall • Cianjur • Jawa Barat 🇲🇨 • • 👤In Video : @daden.cokor 📸Taken by : @ridwan_taufik ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #exploreindonesia #livefolkindonesia #sanguanexplorer #wonderfulindonesia #pesonaindonesia #ayodolan #visitcianjur #indozonetravel #parapejalan #keluarbentar #lifeofadventure #discoverearth #voyaged #folkgreen #folkindonesia #adventure #folkscenery

◺ Feeling in Colour ◿ ◌ I love colour a bit too much to have a uniform feed with the same edit on every post. I have my least favourite colours and most favourite, but as a whole I love a good colourful environment. When it comes to my decisions and core values, there are no colours. There is no spectrum of right fading slowly into wrong, it’s either a 1 or a 0, positive or negative, black or white. My mind can’t process grey areas in these cases. But when it comes to my emotions, I feel spectrums and combinations of primary colours. If I’m feeling mixed emotions I can derive the primary factors and tell you exactly why I’m feeling that combination. I’ve come to realize that I think in black and white and I feel in colour. ◌ ◌ ◌ ◌ ◌ ◌ #developingdarren #odtakeovers #theearthoutdoors #wanderout #outside_project #gominimalmag #stopmagazine #meetsouthafrica #instagram_sa #natureperfection #bleachmyfilm #aov #thisissouthafrica #southafricaza #reflectiongram #nature_up_close #main_vision #landscape_captures #cityofdurban #instagood10k #thecreative #shotaward #planetdiscovery #southafricathroughmyeyes #ourdailyplanet #visualsofearth #ilovedurban #durban #lf10k @instagram_sa @gominimalmag @bleachfilm @artofvisuals @visualsofearth @south_africa_through_my_eyes @durbanite_official @blog031 @ilovedurban @cityofdurban @weexploredurban @weexploreza @wonderlust.southafrica @southafricaza

Sepiring Nasi Kapau dan Bersama Sejuknya Kota Bukittinggi by @beyubaystory Setiap pergi ke Bukittinggi pasti disempatkan untuk wisata kulineran. Betapa tidak, kota yang berhawa sejuk ini memiliki banyak kuliner yang bisa menggoyang lidah. Seperti Nasi Kapau. Nasi Kapau ini dapat ditemui di Los Lambuang, Pasa Lereng, Kota Bukittinggi, Sumatra Barat. Sekitar 300 m dari objek wisata Jam Gadang. Nama Kapau itu berasal dari Nagari Kapau, Kecamatan Tilatang Kamang, Kabupaten Agam yang dikenal pandai meracik makanan. Menurut cerita penduduk setempat, hanya penduduk asli Nagari Kapau yang bisa menghasilkan kuliner nikmat seenak Nasi Kapau. Tidak sembarang orang tahu racikan asli bumbu khas kapau, yang pasti, setiap keluarga punya komposisi sendiri dan selalu dirahasiakan secara turun temurun. Penyajiannya sangat menarik dimana lauk paik disusun bertingkat dalam wadah besar dan si penjual akan mengambil lauknya dgn sendok yang panjang. Dalam satu kedai Nasi Kapau bisa terdapat 15-20 jenis lauk pauk dan berbagai jenis gulai. Dalam tiap sajiannya, Nasi Kapau ini terdiri dari nasi yang berasnya harus bermutu tinggi berasal dari Bukittinggi dan Agam. Satu lauk pauk (pilihannya berupa gulai ikan, dendeng, tambusu, ayam rendang, kalio, gulai kulit/kikil dan lainnya), kuah gulai, potongan dendeng, samba lado merah, samba lado ijau teri dan yang jadi pemikatnya gulai sayur. Begitu lengkap dan menggugah selera. Bisa-bisa bingung untuk memilih lauknya. Biasanya saya mencari Tambusu. Pokoknya lamak bana! @grabfoodid @poeticpicture @eatandtreats #instagrabfood #poeticpicturengegrabfood #eatandtreatsngegrabfood #ubaystory #jelajahnagariawak

Semesta melukismu dengan warna-warni pesona. Bisa apa aku ini selain jatuh cinta?

Jangan sibuk mengawasi orang lain, jangan mengintainya, jangan membuka aibnya, jangan pula menyelidikinya. Sibuklah dengan diri kalian, perbaikilah aib kalian, karena kalian akan ditanya (Allah) Tentang diri kalian, bukan tentang orang lain. - Ali bin abi Thalib - . . . . . . . . . . . . . . . In frame @rizal_padilah . . #waterfall #waterfallsfordays #roamtheplanet #wonderfulindonesia #visualambassadors #timoyag #lifeofadventure #createcommune #theglobewanderer #moodygrams #feedbacknation #artofvisuals #lf10k #livefolkindonesia #visualcreators #eclectic_shotz #folksouls #createexplore #exploreindonesia #folkgreen #agameoftones #folkscenery #folkindonesia #exploresukabumi #beautifuldestinations #thelensbible #folkgood #theoutbound #thecreatorclass

Soft-spoken, chipper and choking. Kuha ni Patrick Pangan @not.patrick

The blue city. . If you go to India, you've got to do the lake city. Throughout my India trip, I've never seen a place that is more elegant, chilled and fun than Udaipur. . Old royal buildings, deep blue water and crazy orange sunsets combined with Indian food, booze and hospitality. I mean, what else could one ask for? . I'm currently on my way to south American to tick off my 5th continent. Have you ever been? Do you have any tips? . #theconquistadortribe . . . . . #photographers_of_india #indiaview #indianphotos #asianwanderlust #asia_vacations #asiatravel #fuji #xt2 #travelmore #travels #traveldudes #travelwriter #travelphotos #wanderingsoul #wheretofindme #lf10k #rajasthan #rajasthan_tourism #lakefront #lakelife #bluecity #udaipur #udaipurdiaries #solotravel #theglobewanderer

Fit in den Tag - Detox-Frühstück: Grüner Tee, grüner Smoothie mit Obst, Staudensellerie, Spirulina, Gerstengraspulver und Kanne Brottrunk. Dazu selbst komponiertes Müsli mit Zitrone und Joghurt.

17agust2017 📍lap buperta Cibubur Dimana, disitu tong semua rasa senang sama*sedih sama*kegiatan bareng*walaupun kadang lelah tapi semua itu jdi pelajran dn kenangan yant berharga buat kita semua iloveyou guys yang berjuang bersama ❤ #like4likes #likeforlikeback #instalike #likelike #likeforfollow #followshoutoutlikecomment #purnaraians2017 #cibuburjakartatimur👏 #cibuburjakartatimur #likeforliketeam #lfl💋 #lfl💙 #lf10k @purna_rainas_xi @purna_rainas

Repost from @g_cooper using @RepostRegramApp - Train up 💪 ⁣ ⁣ ⁣This morning flight above Cardiff was so peaceful, low winds and hardly anyone about 💆‍♂️ I'm excited to spend the coming week exploring Split and the surrounding area! 🇭🇷 ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣#droneoftheday #droneglobe #dronenature #gameofdronez #droneup #dronesofearth #fromwhereidrone #igerscardiff #cardiffshooters #wearecardiff #capturecardiff #visitcardiff #this _is_cardiff #visitwales #discovercymru #thewalescollective #fbn10k #lf10k #eclectic_shotz #visualambassadors #gs10k #co10k #fatalframes10k #cc5k #moodnation

(@sarahhslater)

8 Hours Ago

💟

Kemarin itu ke penida trus ga ada yang motoin kan, jadi ada objek yang di bisa di foto dan ada pose ya lansung cekrek 😌, salah gak sih ? Kalau menurutku sih ga salah sih, yang salah itu di tinggal pas nyaman-nyamannya hiya hiya 😂💩

Red sky at night sailors delight; red sky in morning sailors take warning #goodnight #skyviewers #lf10k #naturehippys #naturehippies #natureshot #sunset #sundown

holding my life with open hands has led me to the greatest adventures & my prayer time and time again is that God would write a beautiful story with the little faith I have to offer.

miso recipe from @frommybowl & @veggiekins 😋

images DSC06404.dng & DSC06405.dng Recently visited an eastern Californian gem near Hot Creek. It was well worth the long drive to swing by during sunrise and smell the sulphuric air. enjoy the digital postcard ✌🏼

“....If I was going somewhere, I was running

Whitewater rafting Cataract canyon this last weekend in such big water was a once in a lifetime experience. I’m still in awe of it all and so grateful for the chance to do it with @jrst12 plus getting to meet so many incredible people!

Baska bir ülkede yasamak ne kadar disaridan güzel görünsede özlem hep sizinledir. Hep birseyler eksiktir. Siz ne düsünüyorsunuz ? Türkiye disinda bir ülkede yasayabilir miydiniz ?

Canicule

(@wenk._)

9 Hours Ago

That it will never come again is what makes life so sweet.⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ 📷 @badakkekar ⠀ ⠀ ⠀

📍Toorji’s Step Well | Jodhpur, Rajasthan, India . . . Amazing time exploring this ancient step well in the city of Jodhpur. It is allegedly 150 feet deep. I was walking back to my hostel after a long day of negotiating and bargaining in the market to see some pre-buscent kids jumping from 20 meters above into the well below. I stuck around, watched, did some reading online then took the plunge myself! Video in highlights. . . . #jodhpur #india #stepwell #urban #cliff #jumping #lifeofadventure #lf10k #artofvisuals #bevisuallyinspired #aov #moodygrams #livefolk #thevisualcollective #visuambassadors #visualcreators #fatalframes #agameoftones #illgrammers #createcommune #wanderlust #depthobsessed #exploreeverything #justgoshoot #tonekillers #visualarchive #agameoftones #theimaged #postpatch #folkgood

Bila Kata-kata ku tlah menyakiti, perbuatanku tlah melukai. baik disengaja ataupun tidak, di hari nan fitri ini, ijinkan aku tuk mengucapkan : " Selama idul Fitri 1440 H " " تقبّلﷲمن ومنكم تقبّل ياكريم " minal aidzin wal faidzin, mohon maaf lahir & bathin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 #gamislebaran #cute #cutecouples #motivationalquotes #fff #fff💋 #lll #feedyoursoull #2019 #maaflahirbathin🙏 #lfl #lfl💛 #lfl❤️ #love #fashion #fashionaddict #fashionhijab #flowers #lf #lfc #lf10k

الحمدﷲ شكرا كثیرا ... ➡️ @irmabyirma_syari 💐 Bikin betah nih pake baju dari @irmabyirma_syari karna nyaman dan bahannya adem banget #muslimahsyari #bajumuslim #cute #hijabootd #muslimquotes #lll #lfw #lff #lf10k #syarimurah #gamissyari #gamisset #lfl #lfl💛 #lb #fff😊 #fff #lfc #bidancantik #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #motivationalquotes #bidanidaman #instalike #model #photooftheday #instadaily #fashion