#marykay

3,664,984 posts tagged with #marykay

Photos and Videos about #marykay

В эти чудесные выходные в г. Сочи прошла бизнес-конференция для успешных бизнес-леди Mary Kay®️ Компания Mary Kay®️ предоставляет различные инструменты для развития бизнеса Независимых консультантов по красоте: обмен опытом, бизнес-трендами, обучение, мотивация, и конечно, поддержка. В рядах этих успешных женщин можешь быть и ты – узнай обо всех преимуществах бизнеса с Mary Kay®️ www.marykay.ru/natali-derevnina #marykay #marykayrussia #мойэксперткрасоты #marykay_мероприятия #наталиядеревнина

. 👩‍👩‍👧‍👧 BAJU SEDONDON ANAK BERANAK 👩‍👩‍👧‍👧 . √ Design menarik sedondon √ Tidak luntur apabila dibasuh √ Kain yang lembut √ Mudah digosok √ Meresap peluh dah kain jenis sejuk √ 100% English Cotton dengan corak moden . 🔔 Stok terhad & sgt2 limited 📨 Setiap order saya akan submit selepas bayaran diterima shj ❌ Tiada booking/deposit 📌 First come first serve . Untuk keterangan lanjut boleh click link wasap pada profile saya. Lebih mudah tanpa perlu save no. tel. saya 😘 . 🦋 Legacy Kurung Cotton Moden FB Page & IG : @nha.bajukurungcotton ☎️ +60 103 538 848 💌 nha.bajukurungcotton@yahoo.com #bajukurungcottonmurah #englishcottonmurah #dhiaenglishcottonboutique #marykay #viral #kualaselangor #kualalumpur

MY OBSESSION FOR SKINCARE! . . Tau tak apa beza awek Malaysia & awek Korea? 👉 Bezanya awek Korea suka habiskan duit dan masa pada skincare berbanding kita sendiri yang suka habiskan duit pada makeup 😂 . Bagi Aten, its better to have kulit yang sihat daripada makeup yang banyak. 👉Sebab dengan adanya kulit yang sihat, kita tak perlukan makeup yang banyak untuk cover cela yang ada. . Set Miracle Timewise 3D ni is ADVANCE SET FOR ANTI AGING . 💞Pencuci muka yer siap boleh cerahkan kulit . 💞Day Cream boleh bagi kelembapan siang selama 12 jam dan siap ada SPF 30 lagi. . 💞Night Cream yer pulak boleh bagi kelembapan malam selama 12 jam jugak siap dapat tegangkan mana2 yang kedut di kulit muka . 💞Eye Cream boleh bagi rawat mata sembam dan segala masalah keliling mata lah senang kata . Set Miracle Timewise 3D ni is PERFECT & EASY . Bestkan? kalau nak nampak muda selalu, meh la try Set TIMEWISE 3D yang terbaru ni.. .- Harga : RM528.00 (with FREE GIFT) Postage : FREE - DM / click link di bio for fast response. COD sekitar Marang dan Kuala Terengganu : Bandar Marang, Success Centre Bukit Payong, Kuala Ibai, Chendering, Pantai Batu Buruk, McD Kuala Terengganu. - Sharing with love❤ 🌸 FATIN AIN 🌸 Mary Kay Beauty Consultant 0148294790 - #marykay #marykaymalaysia #marykayterengganu #marykaymarang #marykaykualalumpur #marykaypahang #marykaykualaterengganu #marykaydungun #dimatamu #ctdk #marykaykemaman #senafasrindu #beautyconsultantmarykay #serummalaysia #tipskecantikan #jeragat #skincaretips #likeforlikes #lipstick #foundationglowing #skincaremalaysia #neelofa #timewise3d #giftreviewmalaysia #skinvigoratebrush #botanicaleffects #instagood #love #beautiful #marykaymysg

#marykay Beautiful #shades for #everyday #lips #igers #mua #motd MaryKay.com/ajohnston

. . Konsultasi dan analisis kulit percuma menggunakan teknologi Ai . Whatsapp Farah untuk book slot . --------------------------------------------------- Mary Kay Sales Director 👩 Farah 📱 http://farahnoradiba.wasap.my . 🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼 . #marykaypenang #marykaymalaysia #marykaybutterworth #beautyconsultant #marykay #towardshealthyskin #kulitsihat #kulitcantik #skincare #cosmetics #kosmetik #marykaysungaidua #marykaykedah #marykayutara #penjagaankulit #kulitbermasalah #beautyandhealth #ilovemkcareerpenang #marykaymysg #marykayseberangjaya #scankulit #analisiskulit #cucimuka

💖Thank you kerana uolss dah dapatkan chocofit yang original dengan @nadchocolista Agen Berdaftar Chocofit Putrajaya💖 . Harga sangat berbaloi dengan hasilnya.. 1 kotak chocofit RM 79 sahaja.. Nad akan share dengan uols cara yang betul untuk minum Chocofit ni skali ok😎👍 . Tekan link Whatsapp dekat Bio IG @nadchocolista untuk dapatkan PRODUK CHOCOFIT yang ORIGINAL❤❤❤ . #chocofitputrajaya #fooddeliveryputrajaya #foodpanda #marykay #putrajaha #prudential #tipskurus #coway #fooddeliveryputrajaya #homestayputrajaya #muaputrajaya #hennaputrajaya #pameranpengantin #meletop #ayer8 #perbadananputrajaya #setberpantang #icityshahalam #surpriseputrajaya #putrajayafooddelivery #limkokwing #ctdk

Tahu tak? Dua-dua ni mask taw😘 . Yang hijau ala-ala comel molek tu, Botanical Effect Mask, Jida selalu pakai yang ni pd weekend je😍 sebab 1minggu 1kali mesti rasa nk buang sel-sel kulit mati kat wajah ni.. Mask ni tak sakit pon,lepas 12minit dh boleh cuci dan kulit menjadi lebih moist dan lebih segar😘 . Yang pink ala-ala manja tu plak Timewise Renewing Gel Mask dan Jida akan pakai tiap malam,haa sebab nk bg kulit sentiasa lembap dan tegang.. lagi-lagi kalau ada jerawat tengah aktif tu,buh la tebal-tebal sikit..sok pagi tengok jerawat tu susut dah! Haa,mask yg ni takyah cuci taw.. boleh tido terus sampai pagi😍😍 . Mudah je caranya! Berbulan-bulan layan 1tiub tak habis😂stress plk kita jadinya🤓 . Korang nk tahu lagi tak tentang skincare Mary Kay? Boleh je terus dm Jida k..😘 . #marykayselangor #marykay #marykaymalaysia #marykaybanting #marykayserdang #marykaybangi #marykaykajang #marykayputrajaya #marykaypuchong

ГДЕ ПРОИЗВОДИТСЯ КОСМЕТИКА MARY KAY? ⠀ ⠀❓Часто клиенты задают вопрос о том, где производится косметика Мэри Кэй. И сегодя я хочу с вами поделиться тем, что знаю о производстве Мэри Кэй. Ведь в наше время действительно важно внимательно относиться к тому, что мы наносим на свою кожу!☝️ ⠀ ⠀✅Компания Мэри Кэй "стоит" на трех китах. ⠀ ⠀💎Очень МОЩНЫХ и КРУТЫХ китах!!! ⠀ ⠀🐋Вся продукция по уходу за кожей производится на собственном заводе в Далласе, на базе собственного Научно-исследовательского Центра, где трудятся более 100 научных сотрудников со всего мира (есть специалисты из Кореи, из Европы, из США). Благодаря этому у компании Мэри Кэй в портфеле более 1400 патентов на сегодняшний день. 1 ноября 2018 года компания открыла новый завод в Далласе, оборудованный по последнему слову техники, в который вложено более 100 млн. долл. ⠀ ⠀🐋Декоративную косметику для нас производит фабрика Intercos — которая принадлежит семье Ferrari и делает декор для всех люксовых брендов (!) . Штаб-квартира фабрики находится в Милане, но производства по всему миру. Поэтому на некоторых декоративных продуктах вы можете увидеть made in Italy, made in Germany, made in United Kingdom и т.д. ⠀ ⠀🐋Ароматы Мэри Кэй последние 10 лет создаются Парфюмерным Домом Givaudan — это парфюмерный дом №1 в мире. Производство которого находится в Швейцарии, а школа парфюмеров в Париже. Опять же,  этот Парфюмерный Дом создает самые известные ароматы, например — легендаоный J'adore от Dior. В школе парфюмеров дома Givaudan в этом году обучаются всего 8 студентов. Это очень сложная профессия. ⠀ ⠀🎀Я всегда говорю, что в свое время выбрала компанию Мэри Кэй из-за качества продукции в первую очередь. Я очень горжусь продуктом, которым с удовольствием пользуюсь сама и который предлагаю моим клиентам! ⠀ ⠀💕Позвольте себе использовать качественную и проверенную косметику, и результат не заставит себя долго ждать. ⠀ ⠀🐥Всем радости и весеннего настроения! #marykay #marykayrussia25

How your lashes looks today girls? We go natural with mary kay mascara. Choose your handbag buddy 👀 Dm or click link on bio 😊❤ #mascara #marykaymascara #marykay

DAP DAP DAP TERUS GLOWING !! . . Terkejut tengok muka sendiri kat cermin!! Lawa teroksss 😍 . Liquid Foundation is the Best sellers! . 👉 2jenis foundation:👇 . 💁Lominous-wear liquid foundation(normal/dry skin) 💁Matte-wear liquid foundation(oil skin) . Kelebihan LIQUID FOUNDATION MARYKAY : . 🌹Tekstur yang sangat ringan, halus dan memberi kesan sempurna pada wajah.. . 🌹berupaya menutupi garis-garis halus, kekedutan dan ketidaksempurnaan pada wajah..yg bestttnya FOUNDATION ni ada campuran pati TIMUN & LEMON yg mana dapat sejukkan kulit wajah kita... . 🌹Penggunaan foundation ni membuat kan kulit muka kelihatan gebu, lembut dan berseri-seri sepanjang hari... . Terdapat 5 pilihan warna bagi liquid foundation mary kay ini... . ✔ IVORY 3 -Untuk kulit putih melepak ✔ IVORY 5 -Untuk kulit cerah asli ✔ BEIGE 3 - Untuk Kulit sawo matang ✔ BEIGE 5 - Untuk Kulit lebih gelap ✔ BRONZE 1 - Untuk Kulit Yang Hitam manis . Sharing with love❤ 🌸 FATIN AIN 🌸 Mary Kay Beauty Consultant 0148294790 - #marykay #marykaymalaysia #marykayterengganu #marykaymarang #marykaykualalumpur #marykaypahang #marykaykualaterengganu #marykaydungun #encikimamekspres #ctdk #leftenanzana #nelydiasenrose #beautyconsultantmarykay #serummalaysia #tipskecantikan #jeragat #skincaretips #likeforlikes #lipstick #foundationglowing #skincaremalaysia #neelofa #timewise3d #giftreviewmalaysia #skinvigoratebrush #kerjakosong #instagood #love #beautiful #marykaymysg

. . ❤Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush❤ . 💥Bestseller product 💥Menanggalkan kesan kotoran hingga ke pori 💥Membersih 85% lebih berkesan berbanding menggunakan jari. . Harga: RM189 Sahaja . Untuk maklumat lanjut, klik link di bio. . --------------------------------------------------- Mary Kay Sales Director 👩 Farah 📱 http://farahnoradiba.wasap.my . 🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼 . #marykaypenang #marykaymalaysia #marykaybutterworth #beautyconsultant #marykay #towardshealthyskin #kulitsihat #kulitcantik #skincare #cosmetics #kosmetik #marykaysungaidua #marykaykedah #marykayutara #penjagaankulit #kulitbermasalah #beautyandhealth #ilovemkcareerpenang #marykaymysg #marykayseberangjaya #marykaycareer #skinvigorate #skinvigoratebrush #cucimakeupsenang #cucimuka

Jom dapatkan Gel Semi Matte Mary Kay💄💄 💋Tekstur gel yg selasa 💋Warna tahan lama tanpa mengeringkan bibir 💋Testur yg ringan 💋Melembapkan bibir dengan kandungan minyak matahari dan estrak jojoba 💋 Kesan fokus yang lembut dan dapat mengurangkan tampilan garisan halud bibir 💋harga berpatutan dengan kualiti yang baik Fall in ❤️ dengan Gel Semi Matte Mary Kay.. dapatkan segera 💄💋 . . . . #marykay #marykaylipstick #marykaysemimatte #marykaymakeup #marykayskincare #marykay #marykayselangor #marykaymalaysia #cikmaniska

. . ❤Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush❤ . 💥Bestseller product 💥Menanggalkan kesan kotoran hingga ke pori 💥Membersih 85% lebih berkesan berbanding menggunakan jari. . Harga: RM189 Sahaja . Untuk maklumat lanjut, klik link di bio. . --------------------------------------------------- Mary Kay Sales Director 👩 Farah 📱 http://farahnoradiba.wasap.my . 🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼 . #marykaypenang #marykaymalaysia #marykaybutterworth #beautyconsultant #marykay #towardshealthyskin #kulitsihat #kulitcantik #skincare #cosmetics #kosmetik #marykaysungaidua #marykaykedah #marykayutara #penjagaankulit #kulitbermasalah #beautyandhealth #ilovemkcareerpenang #marykaymysg #marykayseberangjaya #marykaycareer #skinvigorate #skinvigoratebrush #cucimakeupsenang #cucimuka

📦My mary kay stock is reached. All my custumer's lovely product is here! Thanks for the support from you guys.🙏Wait me tomorrow! Wanted to take any sample just pm me ya~💓 . #marykay#marykaymakeup#marykayproduct#skincare#satinbodyset#vitaminc#lumivieserum#botanicalset#beautyconsultant#marykaylife#love#happy#work#flexibletime#student#marykaybag

Be different. Be You. Normal is weird. 💛🌈❤🌼💄❤ #marykaymakeup #marykay #marykaylife

. Welcome to our Boutique ❤ . Untuk keterangan lanjut boleh click link wasap pada profile saya. Lebih mudah tanpa perlu save no. tel. saya 😘 . 🦋 Legacy Kurung Cotton Moden FB Page & IG : @nha.bajukurungcotton ☎️ +60 103 538 848 💌 nha.bajukurungcotton@yahoo.com #bajukurungcottonmurah #englishcottonmurah #dhiaenglishcottonboutique #marykay #viral #kualaselangor #kualalumpur

Chandra
(@simply_chandra)

11 Minutes Ago

The sun will rise and we will try again. . . . . . . . #truce #marykay #mood #moody #photography #photooftheday #overthinking #bleh #idk #whatever

Удивительный день в Абхазии. Уникальная природа, погода, еда и🍷 вино. Открытые, улыбчивые люди ))) #абхазия #озерорица #вино #путешествие #счастье #весьмир #отдыхаем #marykay

“Camne brush tu boleh jadi hitam ek? Pdhal kan kita dah cuci muka hari-hari. Rase bersih je dah tapi knape bile try basuh muka guna Skinvigorate Brush ni masih ada tinggal kesan hitam yeee?🤔🤔” . Ha, nak tau sebb ape? Sbb seblom ni kita cuci muka guna jari. Jari tangan kita x mampu nak membersihkan jauh ke dlam pori pori muka kita mcm brush Skinvi ni boleh buat. Berus lembut skinvi ni akan membantu kita membersihkan muka 85% lebih bersih tau. Sbb tu laaaa berus tu boleh jadi hitam. Sbb masih bersisa lagi kotoran di wajah kita, minyak, habuk, bekas bedak atau makeup dan lain lain bendasing . So kalau u ols inginkan proses pembersihan wajah yg lebih bagus, boleh try Skinvigorate Brush Mary Kay ni okey? Wasap je Echa terus ♥ . . Nak free postage? 😍 free sample? 😍 free consultation? 😍 wasap Echa segera! 💨 . . 👩🏻‍💼 Aisyah Abu Bakar 📲 011.3223.6142 👜 Your Favorite Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayselangor #marykayperak #marykaykedah #marykayterengganu #marykaykelantan #marykayjohor #marykaymelaka #marykaykl #marykaynegerisembilan #bellaammara #minaz #koreanskin #promosimarykay #skincare #kulitcantik #timewiseskincare #melacepskincare #skinvigoratebrush #lelaki #wanita #gift #jerawat #neelofa #skincareselamat #timewiserepair #flawless #glowing

"Cast all your cares and anxieties onto him because he cares for us" God made us in his image. We are all beautiful. 🌈❤💛 #marykaymakeup #marykay #marykaylife #marykayash #makeup

BOTANICAL EFFECT SKINCARE ... Set skincare yang sesuai dari usia remaja ke peringkat pertengahan umur untuk atasi masalah2 skin yg biase terjadi contohnya jerawat, kulit berminyak, kulit kering... . Diformulasikan dengan bahan bahan botanical. Sangat lembut pada kulit. Tambahan bagi mereka yang pernah menggunakan peeling products. Sbb skin yg rosak/nipis sgt sensitive dgn pencuci yang jenis 'tajam'. Kulit bkn lg baik, bertambah teruk nanti. . So, paling selamat, pilih products yg berasaskn tumbuhan... . Sangat membantu dalam baikpulih kembali skin yg rosak. . Set Botanical Effects ada tiga jenis ; Formula 1 - Dry Skin Formula 2 - Combination Skin Formula 3 - Oily Skin Jom sape nak kulit sihat..bebas dari masalah jerawat 🙋🙋 Dah bosan tukar bermacam-macam produk kecantikan. Tapi skin tetap bermasalah .. . Inilah jawapannya: ✔Bebas chemical. ✔100% Based On botanical.

Mi hijo sabe del negocio y hace su propia publicidad 👦 Amo mi trabajo y la forma en que ha influido en mi vida #marykay es una Marca con Valores innegociables Dios, familia y carrera. En él orden correcto y eso me encanta💕#marykay #marykayperu #lima #familiaunida #hijosamados #clearproof #carbonactivado #mujerperuana #mujervenezolana #emprendimiento

Ainaa
(@mknurainaa)

20 Minutes Ago

HAPPY SALES HAPPY SALES! . Berita gembira untuk yang nak cantik, jom laa cuba Happy Set ni baru laa Happy hihiii 😃. . Melacep Cleanser - membantu menyerikan kulit yang kusam dan menyerlahkan kecerahan kulit. Kulit rasa segar dan bersih. . Timewise Gel Mask- satu-satunya mask di Marykay yang boleh buat tidoo. Mask magic ni best sangat sebab ianya supplement mask (berbeza dari mask yang tau) control kelembapan kulit, kulit rasa lebih segar, tegang toin toin dan lembut tau. . Day Cream Non SPF- sesuai untuk skin yang alah spf, boleh pilih ikut kesesuaian kulit samada normal to dry skin or combination to oily skin. . Semua tengah happy sales, siapa cepat dia dapat jomlaa risik cepat 😘. Nak tahu lebih jom whatsapp, ehhe . #marykay #beautyconsultantmalaysia #tipskecantikan #timewise3d #melacepskincare #gelmask #marykayproduk #marykaymurah #happy #sales #marykaykelantan #marykayklang #marykayputrajaya #marykaypuncakalam #kulitsihat #marykaybanting #marykaycyberjaya #marykaygombak #marykayselayang #skinvibrush #marykaydamansara #marykaypuncakalam #sukasuka #marykayshahalam #marykaypuchong #marykaykotabharu #marykaybangsar #marykaybangi #marykaycheras #whatsapp📲

Ainaa
(@mknurainaa)

22 Minutes Ago

HAPPY SALES HAPPY SALES! . Berita gembira untuk yang nak cantik, jom laa cuba Happy Set ni baru laa Happy hihiii 😃. . Melacep Cleanser - membantu menyerikan kulit yang kusam dan menyerlahkan kecerahan kulit. Kulit rasa segar dan bersih. . Timewise Gel Mask- satu-satunya mask di Marykay yang boleh buat tidoo. Mask magic ni best sangat sebab ianya supplement mask (berbeza dari mask yang tau) control kelembapan kulit, kulit rasa lebih segar, tegang toin toin dan lembut tau. . Day Cream Non SPF- sesuai untuk skin yang alah spf, boleh pilih ikut kesesuaian kulit samada normal to dry skin or combination to oily skin. . Semua tengah happy sales, siapa cepat dia dapat jomlaa risik cepat 😘 . #marykay #beautyconsultantmalaysia #tipskecantikan #timewise3d #melacepskincare #gelmask #marykayproduk #marykaymurah #happy #sales #marykaykelantan #marykayklang #marykayputrajaya #marykaypuncakalam #kulitsihat #marykaybanting #marykaycyberjaya #marykaygombak #marykayselayang #skinvibrush #marykaydamansara #marykaypuncakalam #sukasuka #marykayshahalam #marykaypuchong #marykaykotabharu #marykaybangsar #marykaybangi #marykaycheras #whatsapp📲

Star Awards were so encouraging...we know what we are working for next quarter!!! 🤗⭐️ . . . #marykay #marykayconsultant #marykayhusband #marykaygoals #bahamascruise

Hye chocolista💖 . Jika uols bukan ibu yang sdg menyusukam baby skrg ni... . Combination Gabungan Chocofit & Lemonfit ni memang sangat2 Terbaik!! Wajib try Set Trial berharga RM127 dapat FREE SHAKER!! . Tekan link Whatsapp dekat Bio IG @nadchocolista untuk dapatkan PRODUK CHOCOFIT yang ORIGINAL❤❤❤ . #chocofitputrajaya #fooddeliveryputrajaya #floristputrajaya #marykay #dyxyputrajaya #prudential #prubsn #coway #cuckoo #homestayputrajaya #muaputrajaya #hennaputrajaya #pameranpengantin #meletop #ayer8 #perbadananputrajaya #setberpantang #icityshahalam #surpriseputrajaya #putrajayafooddelivery #kementerianwanita #limkokwing #ctdk

Mia Brown
(@miabarras)

4 Minutes Ago

1 facial down this week, many more to go!!!😁 Finally, a facial on the hubby using our MKMen® Skin Care Regimen and our fabulous Charcoal mask!!!😊 He was a trooper!🙌Thanks Deacon Don!!!❤ #marykayus #mymklife💗💄💖💋 #marykay

Just like that!!! 114 point increase! What we do in moths could take you YEARS to do. Time is your greatest asset DON’T WASTE IT. Who else wants to change their scores this years? Our Protection Plan Membership can help you Protect Your Identity, Credit, Family, Finances, Lifestyle & Future!! Let me help you protect you and your family!!!

CETAK OHSEM
(@cetakohsem)

24 Minutes Ago

LEAFLET📄 . Produk yang mudah untuk menambahkan RANGKAIAN (networking) dikalangan rakan niaga, prospek, keluarga, saudara mahupun rakan. Produk dilengkapi dengan maklumat bisnes/produk/perniagaan kita boleh menarik "FIRST IMPRESSION" yang positif kepada bisnes kita dengan design leaflet yang baik dan professional. Juga boleh dibuat sebagai penanda/pengingat untuk menghubungkan kita dengan pembeli. . Antara pilihan material leaflet adalah : 📄80gsm Simili Paper 📄128gsm Art Paper 📄260gsm Art Card . Pilihan finishing leaflet yang lain : 📄Lipatan (Brochure) . Untuk tempahan, sila nyatakan 📝 : 📏Saiz 🎲Kuantiti 📄Material 📖Lipatan (Brochure) . Untuk harga, saiz, spesifikasi, jumlah atau produk yang lain, sebarang pertanyaan : 📩cetakohsem@gmail.com 📱016 242 7408 (WhatsApp SHJ)

Labial Líquido Mate AT PLAY Feeling Shy #expresatesinlimites #unamujerpuede #marykaydemexico #marykay #atplay

NAK KULIT SIHAT & CANTIK? . . Gunalah marykay, echa blh guide & bantu anda sihatkan kulit spt mereka. xtahu nak pakai produk mana? jom ler kita sembang2 dlu syg2. . . Muka anda "breakout" teruk? bernanah? jerawat batu? parut lubang2? jeragat? bintik hitam? JANGAN RISAU!! . . Tak mustahil dgn product MARYKAY! Pastikan awk dpt consultant yg betul ye 💕 Jom cantik sama2.. jadi la PENGGUNA setia marykay! cepat whatsapp echa. 🥰😘 . #marykay #penggunamarykay #marykayuser #kamisetia #marykaymy #kulitkamicantik #ilovemarykay #welovemarykay #cikguseo #ichajb #meretisbnc #kelasretisviral #marykayjb #makeupmarykay #skincaremarykay #testimonimarykay #feedbackmarykay #marykaycantik #marykaylawa #love #marykecha #kulitsihat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #kulitgebu #jommarykay #pilihlahmarykay #johorbahru #mkjohor

Sometimes, dengan hanya apply CC Cream SPF15 and Timewise Liquid foundation je dah cukup untuk kak Anne bila nak keluar rumah. Lepastu untuk lips, of course kak Anne pilih semi matte lipstick. . . MARY KAY CC CREAM SPF15 . KENAPA ANDA PERLU MENCUBANYA? . 👉🏻Untuk melindungi kulit dengan lebih baik dan kelihatan Natural. . 👉🏻Untuk memiliki tona kulit yang lebih sekata dan meminimumkan kelihatan liang pori. . 👉🏻Untuk memastikan kulit mendapat kesan yang optimum dengan tekstur yang sangat ringan dan selesa. . 👉🏻Untuk memulihkan kulit agar nampak muda dan memperhaluskan garisan halus dan kedutan. . . LIQUID FOUNDATION MARY KAY . ✅ Litupannya tebal dari CC Cream. ✅ Kalau ada parut jerawat, jeragat, blh la pakai Liquid foundation. At least blh cover parut2 tu dan tutup Cela pda wajah. ✅ Tiada SPF. ✅ Ada dua jenis:- MATTE: Untuk kulit berminyak dan combination. LUMINOUS: Untuk kulit normal dan kering. . Nak free postage,free smple, free consultation dan more info tentang product? . Contact, -Anne- 0173023926 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #marykaytestimony #testimonimarykay #setbotanical #botanicalskincare #organicskincare #skincareorganic #dermatologisttested #top5globalskincarebrand

Feedback pengguna set melacCEP plus+ luminous system 😍 . Ni customer Echa sendiri tau, lelaki. Siap pakai fullset beserta skinvigorate brush. Bersih habis kulit muka! . Ni la set favorite Echa. Sampai sekarang Echa pakai set melacep ni. Tak boleh dinafikan kehebatan teknologi Korea ni dalam mencerahkan kulit dan merawat jeragat 👍 . Jom order set melacep dengan Echa sekarang. Standby kulit cantek untuk raya ni uolls! 😍 . . Nak free postage? 😍 free sample? 😍 free consultation? 😍 wasap Echa segera! 💨 . . 👩🏻‍💼 Aisyah Abu Bakar 📲 011.3223.6142 👜 Your Favorite Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayselangor #marykayperak #marykaykedah #marykayterengganu #marykaykelantan #marykayjohor #marykaymelaka #marykaykl #marykaynegerisembilan #bellaammara #minaz #koreanskin #promosimarykay #skincare #kulitcantik #timewiseskincare #melacepskincare #skinvigoratebrush #lelaki #wanita #gift #jerawat #neelofa #skincareselamat #timewiserepair #flawless #glowing

Любая тушь Mary Kay® обеспечивает полное прокрашивание ваших ресниц, поэтому они являются идеальным решением для любого подобранного вами макияжа. Каждая тушь выполняет свою функцию: удлинение, объем, водостойкость. Именно поэтому, мы рекомендуем иметь в своей косметичке все портфолио, чтобы в любое время продемонстрировать необходимый вам эффект. #Тушь для ресниц #lash #love™ обеспечит вашим ресницам разделение, защиту и увеличение объема в 4 раза. Тушь представлена в четырех оттенках: черный, изумрудный, сливовый и синий. Тушь для ресниц Lash Intensity™ придаст вашему взгляду особую выразительность, увеличив объем ресниц на 200% и удлинив их на 84%. Тушь для ресниц Mary Kay®, увеличивающая объем – это сенсация в мире туши. Создана на основе запатентованной увеличивающей объем формулы и представлена в двух оттенках: черном и коричневом. Удлиняющая тушь для ресниц LashLove Lengthening™ приподнимает, подкручивает и превосходно разделяет ресницы. Не образует комочков и не осыпается в течение 10 часов. Создайте неповторимый образ с помощью туши для ресниц 📌Вы можете заказать это удивительное средство написать мне в дайрект!❣️ ✅🚗Бесплатная доставка по городу #marykay #модель #Москва #свадебныймакияж #реклама

Nak bgth ni..Korang jangan gune pencuci muka sahaja tau..sebab kulit korang akan jadi kering dan tak stabil..kulit kite perlukan lembapan . Jadi paling basic guna kan 2 item ni PENCUCI & PELEMBAP . 1) facial wash - menghapuskan sisa kotoran . 2) mk men facial hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dgn spf 25 utk melindungi kulit drpd sinaran uv 😎 . Jom grab basic set ni 🤗 . Rashitah Ramlan ❤ Beauty Consultant Mary Kay www.wasap.my/60177360445 #marykay #marykayshalam #marykaypadangjawa #marykayalamavenue #marykayseksyen7 #marykayseksyen9 #marykayseksyen16 #marykayselangor #marykayfelda #marykaylabis #marykaysegamat #marykayjohor #marykaykedah #marykaymelaka #marykaykualalumpur #marykayputrajaya #marykaynegerisembilan #marykaypahang #marykayperak #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaypenang #marykaypulaupinang #marykayperlis #marykaylangkawi #marykaysabah #marykaysarawak #marykaymalaysia #sayajualkosmetik #sayajualskincare

Brianna Hanneman. One of my clients. Loved doing her facials and make up . #marykaymakeup #marykay #marykaylife

Favourite tool evahh 😘 . Produk yg paaaaling sis suka dalam Mary Kay ❤❤❤ . #marykay #skinvigoratebrush

🌺SET BOTANICAL EFFECTS MARY KAY🌺 Set yang paling asas dalam Mary Kay bagi menyihatkan dan memulihkan kembali kulit wajah dari bahan kimia yang berbahaya akibat produk pengelupasan dan pemutihan 🤗 Kenapa paling asas? sebab set ni paling lembut dan sesuai untuk pengguna yang kali pertama untuk menggunakan produk Mary Kay. Set Botanical Effect ni ada 3 formula : 1. Formula 1: Kulit kering 2. Formula 2: Kulit normal / kombinasi 3. Formula 3: Kulit berminyak Dalam setiap set mengandungi 4 item 👇 1. Cleanser 2. Freshen 3. Hydrate 4. Mask Nak tau mana yang sesuai dengan skin korang? Jom consult dengan Fara secara PERCUMA 🤗 . Your beauty consultant 💁 📲012-6314356 (FARA) Atau klik sajew link ni 👇 http://MaryKayCantikFara.wasap.my #marykay #marykaymalaysia #marykayutara #marykaypenang #marykaykedah #marykayperak #instafamous #sayajual #letscantik #gebu #anjal #mantap #sihat #lawa #outfitoftheday #glowing #penangisland #georgetown #ayeritam #bayanlepas #sungainibong #gelugor #balikpulau #butterworth #bukitmertajam

. . ❤Timewise Replenishing Serum+ C❤ . 💥Naikkan seri muka, nampak sihat & cerah. 💥Kulit lebih tegang dan muda secara semulajadi. 💥Menarik bulan March ini, dapatkan Timewise Vitamin C Activating Square (bernilai Rm99) secara percuma dengan pembelian serum ini. . RM264 Sahaja . Untuk maklumat lanjut, klik link di bio. . --------------------------------------------------- Mary Kay Sales Director 👩 Farah 📱 http://farahnoradiba.wasap.my . 🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼 . #marykaypenang #marykaymalaysia #marykaybutterworth #beautyconsultant #marykay #towardshealthyskin #kulitsihat #kulitcantik #skincare #cosmetics #kosmetik #marykaysungaidua #marykaykedah #marykayutara #penjagaankulit #kulitbermasalah #beautyandhealth #ilovemkcareerpenang #marykaymysg #marykayseberangjaya #marykaycareer

Mary Kay CC Cream Sunscreen SPF 15 . Siapa nak kulit yang cantik dan nampak flawless? Smua orang pun nak kan? Meh cuba CC Cream Mary Kay ni. Kenapa perlu cuba? . Sebabnya : . 1. Melawan garis halus dan tanda penuaan 2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit 3. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15) 4. Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera 6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit 7. Mengurangkan kemerahan pada kulit 8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida . Banyakkan kebaikkan yang terdapat dalam 1 botol cc cream ni. Bukan sahaja kulit jadi flawless tapi dia juga melindungi kulit kita. Texture cc cream ni juga ringan dan meresap dengan baik di kulit kita. So wajah akan nampak natural terutama bila kita selfie! ☺️ . Botol kecil yang banyak kebaikkan. Walaupun ia kecil, tetapi tahan selama 6bulan! Kecil-kecil cili padi. . Nak tau lebih lanjut tentang info product & skin consultation? Pm sis cepat.😊 . -Anne- 0173023926 Beauty Consultant Mary Kay #marykay #marykaykl #marykaymalaysia #marykayconsultant #marykaycosmetics

. . ❤Timewise Replenishing Serum+ C❤ . 💥Naikkan seri muka, nampak sihat & cerah. 💥Kulit lebih tegang dan muda secara semulajadi. 💥Menarik bulan March ini, dapatkan Timewise Vitamin C Activating Square (bernilai Rm99) secara percuma dengan pembelian serum ini. . RM264 Sahaja . Untuk maklumat lanjut, klik link di bio. . --------------------------------------------------- Mary Kay Sales Director 👩 Farah 📱 http://farahnoradiba.wasap.my . 🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼 . #marykaypenang #marykaymalaysia #marykaybutterworth #beautyconsultant #marykay #towardshealthyskin #kulitsihat #kulitcantik #skincare #cosmetics #kosmetik #marykaysungaidua #marykaykedah #marykayutara #penjagaankulit #kulitbermasalah #beautyandhealth #ilovemkcareerpenang #marykaymysg #marykayseberangjaya #marykaycareer

. . ❤Timewise Replenishing Serum+ C❤ . 💥Naikkan seri muka, nampak sihat & cerah. 💥Kulit lebih tegang dan muda secara semulajadi. 💥Menarik bulan March ini, dapatkan Timewise Vitamin C Activating Square (bernilai Rm99) secara percuma dengan pembelian serum ini. . RM264 Sahaja . Untuk maklumat lanjut, klik link di bio. . --------------------------------------------------- Mary Kay Sales Director 👩 Farah 📱 http://farahnoradiba.wasap.my . 🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼 . #marykaypenang #marykaymalaysia #marykaybutterworth #beautyconsultant #marykay #towardshealthyskin #kulitsihat #kulitcantik #skincare #cosmetics #kosmetik #marykaysungaidua #marykaykedah #marykayutara #penjagaankulit #kulitbermasalah #beautyandhealth #ilovemkcareerpenang #marykaymysg #marykayseberangjaya #marykaycareer

Testimoni Set Treatment 💛 . . Alhamdulillah client happy lepas guna set treatment ni. Automatik Kakfa pn jd happy 🥰 . . Client Kakfa ni lelaki tauuuu Yang kakak2 kite ni still lagi dengan produk putih dalam masa 7 hari lg ke? 🙎🏻‍♀️ . . Jom tukar dengan produk yg lebih selamat utk kulit muka uolss Jom dptkan consultation percuma dari Kakfa, wasap je ok 😘 . . 📲 http://nurarfahmk.wasap.my/ Ind. Beauty Consultant Mary Kay #marykay #marykaymakeup #marykaylife #marykaymysg #marykaymalaysia #beautyconsultant #speedyswanunit #immaspeedyswan #lashintensitymarykay #mascara #makeup #marykayjohor #marykaynegerisembilan #promotion #sale #girlsfavorite #makeupaddicted #makeupbrushes #skinvigoratebrush #timewise3d #timewisemarykay #timewise #melacepskincare #melacep #botanicaleffecf #botanicalevolution #skincareset #treatmentsetmarykay

Do you realise when you write a post about your product on social media you tend get very less people like you post? or even no like? * When u talk about your product, people seem to response with oh, i see..or never response at all..but you keep on talking about it...u tought they are listening...fact: they want to go away as fast as they can! * Have u ever think the reason why? * This is because people HATE to be sold but they love to buy... * So how to make people want to buy from you? * You should provide information on HOW TO DO SOMETHING. * For example if you are selling make up stuff, you should write a post or create a video showing people how to make a great make up with your product so people think they can do it too by folllowing the tutorial you provide..thus, your product will sell for itself. * If you have business opportunity, you should provide the information how to make money with your business, what they need to do to make money, how are you going to help them NOT your business have the best comp plan, your company is the top one... * People don't care about your company or comp plan, what they care is how to make money with your opportunity. * Double tab if you got value, share it out. * www.LouisZeusMarketing.com

. . ❤Lumivie Intensive Serum ❤ . 💥Rahsia kulit flawless, licin dan lembut. 💥Menarik bulan March ini, dapatkan Timewise Vitamin C Activating Square (bernilai Rm99) secara percuma dengan pembelian serum ini. . Untuk maklumat lanjut, klik link di bio. . --------------------------------------------------- Mary Kay Sales Director 👩 Farah 📱 http://farahnoradiba.wasap.my . 🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼 . #marykaypenang #marykaymalaysia #marykaybutterworth #beautyconsultant #marykay #towardshealthyskin #kulitsihat #kulitcantik #skincare #cosmetics #kosmetik #marykaysungaidua #marykaykedah #marykayutara #penjagaankulit #kulitbermasalah #beautyandhealth #ilovemkcareerpenang #marykaymysg #marykayseberangjaya #marykaycareer #serumwajah #kulitflawless #kulitkusam #kulitgelap

KIT TIME WISE 3D💗 SUCESSO ABSOLUTO !!! Porque contra resultados não há argumentos!! . . . #timewise3d #thebestever #sempromessas #sóresultados #beauty #skincare #skinlovers #marykay #areasheylamourao #juntaspodemosmais #thankgod

. . ❤Lumivie Intensive Serum ❤ . 💥Rahsia kulit flawless, licin dan lembut. 💥Menarik bulan March ini, dapatkan Timewise Vitamin C Activating Square (bernilai Rm99) secara percuma dengan pembelian serum ini. . Untuk maklumat lanjut, klik link di bio. . --------------------------------------------------- Mary Kay Sales Director 👩 Farah 📱 http://farahnoradiba.wasap.my . 🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼 . #marykaypenang #marykaymalaysia #marykaybutterworth #beautyconsultant #marykay #towardshealthyskin #kulitsihat #kulitcantik #skincare #cosmetics #kosmetik #marykaysungaidua #marykaykedah #marykayutara #penjagaankulit #kulitbermasalah #beautyandhealth #ilovemkcareerpenang #marykaymysg #marykayseberangjaya #marykaycareer #serumwajah #kulitflawless #kulitkusam #kulitgelap

. . ❤Lumivie Intensive Serum ❤ . 💥Rahsia kulit flawless, licin dan lembut. 💥Menarik bulan March ini, dapatkan Timewise Vitamin C Activating Square (bernilai Rm99) secara percuma dengan pembelian serum ini. . Untuk maklumat lanjut, klik link di bio. . --------------------------------------------------- Mary Kay Sales Director 👩 Farah 📱 http://farahnoradiba.wasap.my . 🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼 . #marykaypenang #marykaymalaysia #marykaybutterworth #beautyconsultant #marykay #towardshealthyskin #kulitsihat #kulitcantik #skincare #cosmetics #kosmetik #marykaysungaidua #marykaykedah #marykayutara #penjagaankulit #kulitbermasalah #beautyandhealth #ilovemkcareerpenang #marykaymysg #marykayseberangjaya #marykaycareer #serumwajah #kulitflawless #kulitkusam #kulitgelap

Приемущества моего МАСТЕР-КЛАССА, «Сам себе визажист» 1. Ты научишься сама подбирать выигрышные оттенки по своему цветотипу. Это важно и со мной совсем легко этому научится! 2. Мы подберем именно твой макияж, 1-дневной а затем из него же я научу тебя делать вечерний макияж, или тот о котором ты всегда мечтала!!! 3. Ты будешь делать сама себе макияж под моим наблюдением, что бы видеть недочеты и исправлять их! 🎈🔔Записывайся на индивидуальный или групповой МК #ВсеВНаличии#marykay#marykay#marykay#готовимся#красота#marykay#marykay#lider #mk#marykayrussia #consultoramarykay #marykaylife #стиль #свадьба #заказвдирект #скидка beauty ___________________________________

Nak remove make up dengan bersih macam mana ?. Kena ada make up remover , wajib ada ya , beli lah make up remover yang boleh remove make up waterproof atau non waterproof !. . Lepas remove make up , cuci wajah dengan pencuci ! Supaya muka rasa selesa dan sisa make up semua tanggal 😊. Kenapa Oil-Free Make Up Remover Mary Kay BEST?? Kenapa begitu ramai yang sukakannya? . Antara kelebihan Oil Free Make Up Remover Mary Kay adalah: ▪ Tidak nengandungi minyak. Sgt sesuai dipakai untuk semua jenis kulit. ▪ Merupakan salah satu dr supplement dalam produk Mary Kay kerana selain membersihkan solekan pada wajah, dalam masa yg sama ianya mencuci dan melembap. ▪ Selamat digunakan untuk mencuci bibir. ▪ Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian shj. Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pd kulit wajah. . . Nak free CONSULTATION 😍 free postage 😍 free sample😍 pm/ whatapps teha sekarang ‼ . . Love, Teha - 0136872219 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaykl #marykayperak #beautyconsultant #marykaytimewise#timewisemiracleset#marykayskincare#marykaytop5globalskincare#marykaycosmetics#like4likes#likeforlikes#rayyanhaya#laraalana#minaz#antiaging#trustedbc#kulitcantik#kulitsihat#marykay#uitm#uitmshahalam#moisturerenewinggel#mask#timewise#kulitkusam#bizonline#igshopmalaysia#makeupremover#oilfreemakeupremover

Jom berSPA dirumah 🛁🥰 😍.⠀ Terdapat 3 regimen lengkap seperti rawatan seperti di SPA 😍👇.⠀ .⠀ 💓SATIN BODY REVITALISING SHEA SCRUB.⠀ •Membantu menyental dan membuang sel kulit mati.⠀ •Menghasilkan kulit yang segar dan berseri.⠀ .⠀ 💓SATIN BODY INDULGENT SHEA WASH.⠀ •Dengan buih mewah dapat membersih dan melembabkan kulit.⠀ •Menjadikan kulit lembab.⠀ .⠀ 💓SATIN BODY SILKENING SHEA LOTION.⠀ •Dirumus dengan mentega SHEA yang diperkaya dengan VITAMIN E.⠀ •kulit akan lembut dan licin.⠀ .⠀ P/s: tak perlu lagi ke SPA tuk dapat kulit licin dan halus...buat sendiri jer di rumah lebih jimat...😘😘. ⠀ ☎ Adrina 019-9673391.⠀ .⠀ #timewise3d #nightcream⠀ #botanicaleffectskincare #marykayskincare #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics#marykayproduct #joinmarykay #signupmarykay #marykaypuchong #marykayklang #marykayrantaupanjang #marykaymalaysia #marykaykl #marykayproduct #marykaymysg #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykayselangor #mattelipstick #foundation #cccreammarykay #serum #melacepskincare #foundationprimer #sheabodyset

Мне пришла посылочка 📦 продукции Mary Kay... 👏 начну с продукта, который окутал меня своим тонким, приятным ароматом и невероятно шелковистой текстурой... Это лосьон для тела, повышающий тонус кожи 😍 это любовь с первого прикосновения, однозначно. Прекрасное увлажнение, никакого жирного блеска или липких ощущений. Подходит для чувствительной кожи! ☝🏼 В холодное время года и период отопления наша кожа нуждается в более интенсивном увлажнении и уходе, данный продукт справляется с этой задачей и не только с этой 😉 на все 100% 🙌🏼 #красота #тело #нежность #уход #увлажнениекожи #2019 #лосьондлятела #marykay #слюбовью #весна #владивосток

Para un resultado impecable y notable en cuanto a piel y maquillaje debes usar productos de calidad. Un maquillaje ideal como este solo lo logras con los productos de #marykay bases #timewise3d sombras #chromafusion12horas labial #atplay #marykayprimer atrévete a lucir increíble y a darle a ti piel solo lo mejor de la alta cosmética. Comunícate conmigo 📱910201956 y agenda tu prueba de maquillaje totalmente gratis 💄💋#lima #marykay #marykayperu #mujerperuana #mujervenezolana #emprendimiento

Сумка-набор "Бьюти бэг" с косметикой LR Deluxe. 47239руб. __________________________ #lr_163 #deluxe #сумкавизажиста #косметикамосква #marykay #biosea #косметикатлт #косметикасамара #визаж #мейкап

A fragrância desse hidratante traduz a essência do caráter de mulher multifacetada de hoje: mãe, esposa, profissional, mulher que precisa de liberdade para atender seu lado sensual e trazer de volta o romantismo. SEJA UM EXECUTIVO AMAKHA PARIS ✔Trabalhe nas horas vagas ✔Tenha 100% de lucro ✔Produtos direto da Fábrica ✔As grifes mais desejadas do mundo. ✔Preços acessíveis ✔Perfumes vendidos por R$ 36,00 ✔Kit Inicial c/ 10 perfumes R$ 180.00 ✔Você Investe apenas R$ 180,00 e recebe R$ 360,00 na revenda dos produtos, lhe gerando 100% de lucro ✔Sem consulta SPC / SERASA 🚨🚨🚨Garanta já o seu cadastro, clique no link da Bio e Cadastre-se. #amakhaparis #amakhaoficial #amakhacosmeticos #eusouamakhaparis #2019anodaamakha #trembala #cosmetico #cosmeticos #inspiracao #oboticario #avon #jequiti #natura #marykay #racco #up #hinode #i9life

Cucian tangan tidak sebersih cucian mesin? Eh ehh dh macam baju pulakk. . Haa bukan baju je tau guna mesin, nk muka bersih pn kena cuci pakai mesin lah jugakkk. Hihi🤭 . #readystock ❗🤩 . siapa berminat, terus PM okayy 😉 Naura, Beauty Consultant http://www.wasap.my/60135393454 . #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaypuncakalam #marykayrawang #marykayperlis #marykaykedah #marykayutara #marykaybukitsentosa #marykaybukitberuntung #marykaykelantan #marykaymachang #marykaycosmetics #marykaymakeup #marykayproduct #marykaymysg #kulitcantik #kulitsihat #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay

🌼Mary Kay Satin Hand Pampering Set🌼 😫tangan kasar? 😫tangan gelap dpd muka? 😫tumit kaki pecah/merekah? 😫tumit kaki kasar? Set penjagaan tangan ini sangat best. Wangian yg mententeramkan jiwa. Time stress memang sangat sesuai pakai. 👍dpt melembutkan tangan 👍menghilangkan hitam2 di siku dan bahagian peha/lengan 👍melembutkan tumit kaki yg merekah 👍set ini tidak melekit dan ia cepat menyerap 1 set mengandungi: ✨Hand Softener - Mengunci kelembapan kulit ✨Hand Scrub - Membuang sel kulit mati ✨Hand Cream - Melembutkan tangan LOVE 😘 0102532619 #marykaybeautyconsultant #marykay #marykaymysg #marykaykelantan #marykaykualakrai #marykayguamusang #marykaymachang #bazaarpaknil #onlinebusiness #trustedseller #beautyconsultant #marykaybusiness #topbrands #topproduk #produkterbaik #produkbagus

Anda ada masalah parut jerawat? pori besar? masalah whitehead & blackhead??? boleh cuba 👇👇👇👇 . . Microdermabrasion set terdiri daripada: . 1. Refine 2. Pore Minimiser Kedua2 item ini complement each other. Saling memerlukan untuk mendapatkan kulit wajah yang halus, licin dan awet muda. . Pernah ada masalah kulit kusam je? Tak bermaya. Pakai mekap pun masih tak naik seri? Tapi dah pakai skincare mahal. Dah pakai dah pencuci dan pelembap yang sesuai. Kenapa masih macam gelap dan malap je .. kering je. Pakai serum pun takde kesan. . Lapisan kulit paling atas iaitu stratum corneum terbentuk dari sel kulit mati. Yang perlu dibuang. Kerana sel kulit mati ini yang menyebabkan kekusaman pada kulit. Dan menghalang penyerapan serum. Ia juga membuat kulit rasa kering dan kasar. . . 📌 *Refine* berfungsi untuk membuang sel kulit mati yang menyebabkan kekusaman pada kulit, membersihkan pori2, mengurangkan blackhead/whitehead dan garis halus di wajah. Kesannya kulit jadi lebih halus, lembut, kurang berkedut dan lebih licin. Refine juga membantu meratakan parut lekuk kesan dari jerawat. . . 📌 *Pore Minimiser (PM)* pula berfungsi sebagai penenang pada kulit selepas mengalami exfoliation (oleh Refine) dan menghaluskan pori. Ia juga berfungsi sebagai penghidrat pada kulit untuk membantu penyerapan serum. Set ini datang sepasang sebab ia saling memerlukan. Refine agak kasar (harsh) sikit. Sb tu ia perlukan PM utk cool kan kulit selepas kena scrub dengan Refine. Dan PM pula tak boleh berkerja sendirian tanpa Refine sebab jika pori2 tak dibersihkan dulu, ia akan terus tersumbat dan menyebabkan terjadinya akne pula. . . *Nota penting:* Refine adalah sejenis scrub. Berfungsi paling utama untuk membuang sel kulit mati. Mask juga berfungsi untuk membuang sel kulit mati. . . . #freeconsultation #freepostage #freecod #freesamples . . 𝓐𝓲𝓼𝔂𝓪𝓱 . 👑 Beauty Consultant Marykay . 📲http://httpmarykayecah.wasap.my/ . . #marykaymelaka #marykaykl #blackheads #poribesar #marykay #whiteheads #sitiaisyahmk #marykaymuar #marykaybotanicaleffect #marykaynegerisembilan #marykayjasin #parutjerawat #marykaymerlimau #marykaymelakategah #marykaysemujuk #marykayuitmjasin #marykaykelantan

NAK KULIT SIHAT & CANTIK? . . Gunalah marykay, echa blh guide & bantu anda sihatkan kulit spt mereka. xtahu nak pakai produk mana? jom ler kita sembang2 dlu syg2. . . Muka anda "breakout" teruk? bernanah? jerawat batu? parut lubang2? jeragat? bintik hitam? JANGAN RISAU!! . . Tak mustahil dgn product MARYKAY! Pastikan awk dpt consultant yg betul ye 💕 Jom cantik sama2.. jadi la PENGGUNA setia marykay! cepat whatsapp echa. 🥰😘 . #marykay #penggunamarykay #marykayuser #kamisetia #marykaymy #kulitkamicantik #ilovemarykay #welovemarykay #cikguseo #ichajb #meretisbnc #kelasretisviral #marykayjb #makeupmarykay #skincaremarykay #testimonimarykay #feedbackmarykay #marykaycantik #marykaylawa #love #marykecha #kulitsihat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #kulitgebu #jommarykay #pilihlahmarykay #johorbahru #mkjohor

Best make up remover ever ! Tuang sikit atas kapas dan kotoran / Make Up hilang ! Yeay !😍 yang penting sesuai untuk kulit sensitif dan oily 🤗. . Tahukan anda make up di bahagian mata dan bibir tidak boleh dicuci dengan pencuci muka biasa atau baby oil? Haa.. yang ni saya percaya ramai yang xtau.. . Kulit sekitar bahagian mata adalah bahagian yg nipis dan sgt sensitif. Jika tiada penjagaan yg betul, bahagian kulit sekitar mata akan cepat menampilkan masalah seperti lingkaran hitam sekitar mata (dark circles), kedutan(wrinkle), eye bag(kantung mata), oil seed dan mata kelihatan sembap. . Penjagaan kulit sekitar mata adalah sangat penting diberikan seawal yg mungkin. Jika lambat dirawat, mungkin akan ambil masa yang panjang untuk dirawat. Bukan sekadar masa, tapi melibatkan kos yang tinggi. . Kenapa Oil-Free Make Up Remover Mary Kay BEST?? Kenapa begitu ramai yang sukakannya? . Antara kelebihan Oil Free Make Up Remover Mary Kay adalah: Tidak nengandungi minyak. Sgt sesuai dipakai untuk semua jenis kulit. Merupakan salah satu dr supplement dalam produk Mary Kay kerana selain membersihkan solekan pada wajah, dalam masa yg sama ianya mencuci dan melembap. selamat digunakan untuk mencuci bibir. Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian shj. Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pd kulit wajah. . . Nak free consultation 😍 free postage 😍 free sample 😍 boleh whatapps teha! 🤗 . Teha - 0136872219 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykay#marykaymalaysia#marykayshahalam#marykayperak#marykayselangor#marykaykl#marykaymysg#marykaybeautyconsultant#marykayproduct#marykayskincare#marykaycosmetics#marykaytop5globalskincarebrand#marykayselamat#marykaymakeupremover#oilfreeeyemakeupremover#rayyanhaya#minaz#ariani#bellaammara#like4likes#trustedbc#dermatologist#uitm#uitmshahalam#bizonline#igshopmalaysia