#marykay

3,664,984 posts tagged with #marykay

Photos and Videos about #marykay

Feliz y bendecida me siento de que mi equipo PreArea Las Rosas tenga varios reconocimientos por la compañía a nivel Nacional estando en el grupo de las mejores.🌷🎉😁 Felicitaciones a Sonia Ochoa Endo (Directora de ventas) y Nini Espinosa Enciso (Directora en calificación) por el trabajo en equipo que vienen realizando y a todas las integrantes de esta familia que crece a pasos agigantados Gracias por creen en nosotras y en Mary Kay. #marykay #masbellezastudio #cuidatupiel #marykaycolombia. Deseas ser parte de este equipo?🌷😁 contáctame https://api.whatsapp.com/send?phone=573108106324

RELAX AND UNWIND with SATIN BODY COLLECTION SHEA ADALAH RAKAN BAIK KEPADA KULIT KITA Diekstrak daripada pokok kacang Shea Afrika, mentega shea telah digunakan sejak berabad yang lalu untuk melindungi, memperkayakan, melembutkan dan menghidrat kulit. Kaya dengan vitamin, ia adalah pilihan semulajadi yang memberikan hasil luar biasa kepada mana-mana rejimen penjagaan badan. SATIN BODY REVITALIZING SHEA SCRUB . 🎗Scrub Penyegar Shea membantu menyental kulit-kulit mati dan akan menghasilkan kulit yang berasa segar dan menyerikan SATIN BODY INDULGENT SHEA WASH . 🎗Membersih dan melembapkan kulit kering dengan salutan buih yang tebal, serta menjadikan kulit berasa terpelihara dan lembap SATIN BODY SILKENING SHEA LOTION . 🎗Dirumus khas dengan kebaikan lembapan daripada mentega shea dan diperkaya dengan Vitamin E, kulit anda akan berasa sihat dan selembut sutera NEW MARY KAY SATIN BODY WHIPPED . 🎗Body Whipped ni berbentuk cream yang tekstur dia lebih likat, lebih halus, lebih ringan tapi mempunyai lebih kelembapan berbanding body butter & lotion. . 🎗Body Whip nie dicipta khusus untuk kulit badan, tangan or kaki yang sangat kering, lagi-lagi kawasan yang perlukan extra lembapan contohnya crack heels dekat tumit, kulit yang mengelupas dan juga kulit bersisik. FIA | 01164247489 Indepemdent beauty consultant 🌸INGAT PINK INGAT FIA MARY KAY🌸 #marykaykl #marykay #beautyconsultant #beautyconsultantkl #bodylotion #bodycream #handspa #bodyspa #diybodyspa #diyhandspa #bodyscrub #motifviral #barangviral #produkviral #wanitahariini #whi #penjagaankesihatan #penjagaankaki #penjagaantangan #pujaanhatikanda #glam

O Lançamento que está uma loucura 😱 Venha experimentar e já garantir o seu. #marykaycuidadoscomapele #marykay #marykaybrasil #euescolhimarykay

Que padre ver que tus amigos empiecen nuevos proyectos Lulu te deseo toda la buena vibra 🤗 #marykay #makeup #friends #emprender 💄👄 #oaxaca #goodluck ☘️🍄

Probando la mascarilla de carbón en sesión express 💖 . . . #marykay #marykayperu #sesionexpress #amoloquehago ...📩💌

Tried some #marykay skin care & make up today

Selamat pagi ! ! Ingat Pink Ingat Mary Kay 🌸. Basic skincare hanya ada 5 🖐🏻 sahaja ! If korang nak extra cantik dan kulit sihat add on serum 😍 tapiiii dalam set Timewise 3D dah ada serum ! Eh jimatnyaaa. . . Set Timewise sekarang lebih advance😱 😱 Siapa tak suka something yang advance kan !!! ANTI AGING & BRIGHTENING IN ONE SET !!! 😭❤️ cepat whatsapp for best deal ! . Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! Set ini didatangkan dengan ⤵️. . 1️⃣ Cleanser. 2️⃣ Day Cream SPF30. 3️⃣ Night Cream. 4️⃣ Eye Cream. . D- Defends (mempertahan). D- Delays (melambatkan). D- Delivers (menghasilkan). . Sangat bagus untuk golongan yg baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur 25tahun keatas. Sebab umur 25 kita kulit sudah memulai proses penuaan. Jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D !!! You will Love it !! ❤️❤️❤️. . . Nak FREE postage FREE smple FREE consultation . Whatsapp Kin cepat 😊 . 🌸Shikin Amir 📲0146349936 Beauty Consultant Marykay . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaykl #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #daysolutionmarykay #daysolution #marykaybeautyconsultant - #regrann

Milla Nea
(@milaneaa)

2 Minutes Ago

Mary Kay Liquid Foundation Brush Berus yg lembut, padat dan membantu menjimatkan liquid foundation anda. Memberi sapuan yg kemas dan rata. So, makeup anda akn sempurna! Dah ready stock!!! Siapa nak cepat2 whatapp mila. Marilah kita miliki kulit wajah yang bersih dan sehat☺️ #marykay #marykaymy #glow #egg #facial #antiaging #exfoliate #spa #rejuvinate #skincare #regimine #routine #natural #sayajual #sayajualmarykay #marykaypublika #marykaykualalumpur #ilovemarykay #timewise #beautyconsultantmarykay #sisterhood #flawlessskin #botanicaleffects #bestseller #starterkit #marykayskinanalyzer #unfoldyourskinstory #skinanalyzeronthego #marykaymalaysia

Novo sistema de limpeza de pele 3D da Mary Kay. Pele saudável e radiante em apenas 3 passos!💞 #sempromessas #sóresultados #consultoramarykayemsalvador #marykay

Vamos arrasar com nossos cílios? A Mary Kay possui diversas máscaras para cílios a prova d’água. É só escolher 😍 #rimel #mascara #mascaraparacilios #mk #marykay #cilios #cilhudas @marykaybrasil

Que trabalho lindo feito pela artesã @lindastiaras 😍😍😍 sigam lá!!! . . . . Quer saber como trabalhar com laços e tiaras e ainda faturar uma renda extra? Digite SIM 👇 . . . . . #laçosdeluxo #laçosquelucram #laços #lacos #tiaras #fabricadelaçosetiaras #menina #mamaeempreendedora #trabalharemcasa #negocio #vender #bebe #lucre #dinheirobom #mundorosa #maedemenina #maedemenino #tiarasdeluxo #gravida #laço #ganhardinheiro #crianca #bolonopote #advc #baton #olx #emagrecer #eudora #marykay

Jamuna marykay Mary Kay® Translucent Loose Powder 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 Because it’s translucent, this powder is the perfect match for any skin tone – from very fair to dark. 🌟 It sets foundation for a sheer, invisible finish and has light-diffusing properties designed to help soften the appearance of imperfections for a skin-perfecting look. 🌟 The powder feels weightless, natural and velvety soft on skin and is suitable for all skin types, even for women with sensitive skin. 🌟 The long-wearing formula keeps makeup looking fresh throughout the day, controlling unwanted shine while never looking chalky. 🌟 Wear it over your favorite Mary Kay® liquid or cream foundation as a finishing touch or by itself for a naturally beautiful look. #marykay#marykaybeautyconsultant #mua#bridalmakeup #foundation #skincare#royalexpert#

. Postage📦📦📦📦 Postage📦📦📦📦 Postage📦📦📦📦 .. Sale🛍🛍🛍🛍 Sale🛍🛍🛍🛍 Sale🛍🛍🛍🛍 . . NEW YEAR PROMOTION 2019🥁🥁🥁 HAPPY CNY🥁🥁🥁🥁 . Jom cuci2 mata tengok promosi apa yang menarik bulan Januari ini..😍😍😍 . Dgn belian set Flawless Mary Kay.. ✅Liquid Foundation + ✅Foundation Primer SPF15 + ✅Liquid Foundation Brush .. u all akan dpt diskaun 25%❗❗❗❗❗. . Sapuan makeup dgn berus memberikan hasil lebih cantik, makeup tahan lama, tak bercapuk. . . Dan byk lagi CNY SALE🥁🥁🥁🥁🥁. Kaihhh pm sis .. Stok terhad. Jangan tunggu hujung bulan baru nak grab, promo mcm ni cepat habisssss.. Semua ready stock 🛍🛍. . Jom whatsapp Ratu nak tahu lebih lanjut..🙋‍♀️ . . http://www.wasap.my/60125764087 . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | RATU 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #marykay #marykaysarawak #marykayperlis #marykaykedah #marykaypenang #marykayperak #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykaypahang

Lipstick sihat dan selamat. Kenapa krna pakai lipstick sihat dan selamat..? . Kerana kebanyakan lipstick dipasaran tidak sihat dan tidak selamat untuk jangka masa panjang. . Lipstik #marykay bukan lah diadun sesuka hati sekadar untuk mendapatkan finishing yg cantik dan tahan lama sahaja. tetapi ianya dibuat berdasarkan kajian supaya selamat digunakan untuk jangkamasa panjang juga. . Ayu 0137585889 #marykaymelaka #marykaylipstik #marykaycosmetics #ilovemarykay

Eyca Fieka
(@eycafieka)

8 Minutes Ago

🌸MARYKAY BOTANICAL EFFACT SET 🌸 Apa item yang ada dalam set BE dan fungsinya? 1) Cleanser for Cleansing Membersih, mengelupas dan menyegar dalam satu langkah yang berkesan. Bantu kekalkan keseimbangan kulit so kulit rasa licin, terhidrat dan sihat. Kulit jadi segar dan lembut. 2) Freshener for Freshen Formula tidak-mengering dan singkirkan kekotoran berlebihan dari kulit. Kekalkan keseimbangan semulajadi kulit so kulit nampak berseri dan sihat. Bantu menenangkan dan melegakan kulit. Kulit rasa lembut dan licin, bersedia untuk pelembapan. 3) Moisturizer for Hydration. Cepat menyerap and seimbangkan kulit. Kaya dengan kelembapan. Kulit rasa tenang, bantu mengekalkan tahap lembapan kulit. Kulit berasa lembut dan anjal. 4) Mask Tanggalkan kotoran dengan lembut dan mudah ditanggalkan dengan air. Mengelupas dengan lembut dan tambahkan penghidratan. Kulit jadi licin dan sel mati tertanggal. Eyca Fieka Www.wassap.my/60195972290 Mary Kay Beauty Consultant 💕 #marykaymalaysia #marykayperak #marykaymakeup #marykaytestimoni #marykay #makeup #skincaretips #skincareroutine #skinvigorate #cantik #pujaanhatikanda

Ready gelas kosong untuk diisi segala ilmu untuk 2 harini 😍💃 . . #marykay #marykaybeautyconsultant #salesdirector #leadershipconference2019

Aquela dó de tirar a make que fiz ás 9:00 da manhã e ainda está perfeita ❤️ #amomake #makeévida #marykay #semfiltro

Наш организм самостоятельно не вырабатывает и не накапливает витамин С, а значит нуждается в его постоянном пополнении. ⠀ Витамин С: 🍊играет важную роль в уменьшении последствий негативного воздействия окружающей среды, 🍊стимулирует синтез коллагена в коже, тем самым способствуя укреплению ее структуры.#marykay#likes#marykayspb#уходзасобой#уходзакожей#уходзалицом#красотаспасетмир#девочкитакиедевочки#бьюти#индустриякрасоты#бьютиблог#любовьксебе#косметикаклассалюкс#косметология#купитькосметикувспб#купитькосметикуя#позвольсебебытьроскошной#красотаспасетмир#новыйгод2019 #бондаренковататьяна #мэрикэйастрахань

Rutin harian pagi ana. Wajib sapu shea cream ni. Tangan lembut je ❤❤ . Produk ni nama je satin 'hand' tapi boleh pakai 1 badan tau termasuk dekat bahagian celah celah tersorok tu 🤭🤣 . Bau pun best wangi. Paling penting tekstur tak melekit . Nak cuba boleh. PERCUMA je awak. Tak nak ke? 😏 . Klik link dekat bio for any ask okay . #marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayproducts #marykayskincare #marykaymakeup

Mary Kay's Best Seller Timewise Microdermabrasion Plus set. Get the look of polished, younger skin and significantly smaller pores with this two-step system. #marykay #marykaylife #skincare #beboldbebravebeyou

Mais um seminário Viva Mary Kay chegando .... Emoção a mil .... #tbt #seminariovivamarykay #marykay #corterealezamk

𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎. 𝒯𝒾𝓂𝑒𝒲𝒾𝓈𝑒 𝑅𝑒𝓅𝒶𝒾𝓇® 𝒱𝑜𝓁𝓊-𝐹𝒾𝓇𝓂® 𝒮𝑒𝓉 Rᴇsᴛᴏʀᴇ ᴡʜᴀᴛ ᴡᴀs ʟᴏsᴛ ᴀɴᴅ ʟɪғᴛ ᴀᴡᴀʏ ᴛʜᴇ ʏᴇᴀʀs ᴡɪᴛʜ ᴛʜɪs sᴄɪᴇɴᴛɪғɪᴄᴀʟʟʏ ɪɴɴᴏᴠᴀᴛɪᴠᴇ ʀᴇɢɪᴍᴇɴ ᴛʜᴀᴛ ᴘʀᴏᴠᴇs ɪᴛ’s ɴᴇᴠᴇʀ ᴛᴏᴏ ʟᴀᴛᴇ ᴛᴏ ʜᴇʟᴘ ʀᴇsᴄᴜᴇ sᴋɪɴ ғʀᴏᴍ ᴛʜᴇ ᴅᴀᴍᴀɢᴇ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴘᴀsᴛ ᴀɴᴅ ʀᴇᴄᴀᴘᴛᴜʀᴇ ᴀ ᴠɪsɪᴏɴ ᴏғ ʏᴏᴜᴛʜғᴜʟɴᴇss. * Tʜᴇ ʟᴏᴏᴋ ᴏғ ᴅᴇᴇᴘ ʟɪɴᴇs ᴀɴᴅ ᴡʀɪɴᴋʟᴇs ɪs ʀᴇᴅᴜᴄᴇᴅ. * Lɪғᴛᴇᴅ ғᴀᴄɪᴀʟ ᴄᴏɴᴛᴏᴜʀs ᴀᴘᴘᴇᴀʀ ʀᴇsᴛᴏʀᴇᴅ. * Yᴏᴜᴛʜғᴜʟ ᴠᴏʟᴜᴍᴇ ɪs ʀᴇᴄᴀᴘᴛᴜʀᴇᴅ. * Eᴠᴇɴ sᴋɪɴ ᴛᴏɴᴇ ɪs ʀᴇᴠᴇᴀʟᴇᴅ. 𝒯𝒾𝓂𝑒𝒲𝒾𝓈𝑒® 𝒰𝓁𝓉𝒾𝓂𝒶𝓉𝑒 𝑀𝒾𝓇𝒶𝒸𝓁𝑒 𝒮𝑒𝓉 𝟥𝒟™ 𝒞𝑜𝓂𝒷𝒾𝓃𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃/𝒪𝒾𝓁𝓎 Aᴅᴅ ᴀ ᴘᴏᴡᴇʀғᴜʟ ᴘᴀɪʀ ᴛᴏ ʏᴏᴜʀ ᴀɴᴛɪᴏxɪᴅᴀɴᴛ-ʀɪᴄʜ ʀᴇɢɪᴍᴇɴ ғᴏʀ ᴛʜᴇ ᴜʟᴛɪᴍᴀᴛᴇ ɪɴ ᴀɢᴇ-ᴅᴇғʏɪɴɢ sᴋɪɴ ᴄᴀʀᴇ. Iɴᴄʟᴜᴅᴇs: * TɪᴍᴇWɪsᴇ® Aɢᴇ Mɪɴɪᴍɪᴢᴇ 3D® 4-ɪɴ-1 Cʟᴇᴀɴsᴇʀ * TɪᴍᴇWɪsᴇ® Aɢᴇ Mɪɴɪᴍɪᴢᴇ 3D® Dᴀʏ Cʀᴇᴀᴍ SPF 30 Bʀᴏᴀᴅ Sᴘᴇᴄᴛʀᴜᴍ Sᴜɴsᴄʀᴇᴇɴ** * TɪᴍᴇWɪsᴇ® Aɢᴇ Mɪɴɪᴍɪᴢᴇ 3D® Nɪɢʜᴛ Cʀᴇᴀᴍ * TɪᴍᴇWɪsᴇ® Aɢᴇ Mɪɴɪᴍɪᴢᴇ 3D® Eʏᴇ Cʀᴇᴀᴍ * TɪᴍᴇWɪsᴇ® Mɪᴄʀᴏᴅᴇʀᴍᴀʙʀᴀsɪᴏ 𝒞𝓁𝑒𝒶𝓇 𝒫𝓇𝑜𝑜𝒻® 𝒜𝒸𝓃𝑒 𝒮𝓎𝓈𝓉𝑒𝓂 Wɪᴛʜ ᴛʜᴇ Cʟᴇᴀʀ Pʀᴏᴏғ® Aᴄɴᴇ Sʏsᴛᴇᴍ, ʏᴏᴜ ɢᴇᴛ ᴀɴ ᴇғғᴇᴄᴛɪᴠᴇ ʀᴇɢɪᴍᴇɴ ᴄʟɪɴɪᴄᴀʟʟʏ sʜᴏᴡɴ ᴛᴏ ᴘʀᴏᴠɪᴅᴇ ᴄʟᴇᴀʀᴇʀ sᴋɪɴ ɪɴ ᴊᴜsᴛ 7 ᴅᴀʏs.* Tʜᴇ ғᴏᴜʀ-ᴘʀᴏᴅᴜᴄᴛ sᴇᴛ: * Cʟᴇᴀʀs ᴜᴘ ʙʟᴇᴍɪsʜᴇs ᴡɪᴛʜᴏᴜᴛ ɪʀʀɪᴛᴀᴛɪᴏɴ ᴀɴᴅ ʜᴇʟᴘs ᴍᴀɪɴᴛᴀɪɴ ᴀ ᴄʟᴇᴀʀ ᴄᴏᴍᴘʟᴇxɪᴏɴ. * Uɴᴄʟᴏɢs ᴘᴏʀᴇs, ʀᴇᴍᴏᴠᴇs ᴇxᴄᴇss ᴏɪʟ ᴀɴᴅ ʟᴇᴀᴠᴇs sᴋɪɴ ғᴇᴇʟɪɴɢ ʜᴇᴀʟᴛʜɪᴇʀ. * Fᴀᴅᴇs ᴛʜᴇ ʟᴏᴏᴋ ᴏғ ʟɪɴɢᴇʀɪɴɢ ᴀᴄɴᴇ sᴘᴏᴛs. * Aᴛᴛᴀᴄᴋs ᴍᴜʟᴛɪᴘʟᴇ ғᴀᴄᴛᴏʀs ᴛʜᴀᴛ ᴄᴀɴ ᴄᴏɴᴛʀɪʙᴜᴛᴇ ᴛᴏ ᴀᴄɴᴇ ʙʀᴇᴀᴋᴏᴜᴛs. 𝐵𝑜𝓉𝒶𝓃𝒾𝒸𝒶𝓁 𝐸𝒻𝒻𝑒𝒸𝓉𝓈® 𝑅𝑒𝑔𝒾𝓂𝑒𝓃 𝑅𝑒𝑔𝒾𝓂𝑒𝓃 𝒾𝓃𝒸𝓁𝓊𝒹𝑒𝓈 𝒞𝓁𝑒𝒶𝓃𝓈𝒾𝓃𝑔 𝒢𝑒𝓁 Mᴏɪsᴛᴜʀɪᴢɪɴɢ Gᴇʟ ᴀɴᴅ Rᴇғʀᴇsʜɪɴɢ Tᴏɴᴇʀ. Iɴᴠɪɢᴏʀᴀᴛɪɴɢ Sᴄʀᴜʙ ɪs ᴀᴠᴀɪʟᴀʙʟᴇ sᴇᴘᴀʀᴀᴛᴇʟʏ. Aʟʟ ɪᴛᴇᴍs ᴀʀᴇ ᴀᴠᴀɪʟᴀʙʟᴇ ғᴏʀ ᴘᴜʀᴄʜᴀsᴇ ᴀᴛ Exǫᴜɪsɪᴛᴇ Dᴇsɪɢɴs Tʜᴇ Sᴀʟᴏɴ! ᴛᴏ ᴇxᴘᴇᴅɪᴛᴇ ʏᴏᴜʀ ᴏʀᴅᴇʀ/ᴘᴜʀᴄʜᴀsᴇ ʏᴏᴜ ᴍᴀʏ ᴇᴍᴀɪʟ ᴍᴇ ᴀᴛ TʜᴇǫᴜɪsɪᴛᴇCʜᴀɪʀ@Gᴍᴀɪʟ.ᴄᴏᴍ •••••••• #marykay #makeup #skinprep #naturalskin #skinregimens #morningregimens #nightlyregimens #agecompatable #teenageskin #adultskin #childrensskin #beauty #exquisitebeauty #exquisitedesigns #exquisitedesignsthesalon #timewisemiracleset3d #timewiserepairset #botanicaleffectsskincare #clearproofacnesystem #naturalskincare #greenbeauty #skincare #greenbeautyproducts #beautytip #skincarejunkie #howyouglow #botanics #skincareroutine #greenskincare #kindtoskin

LUMIVIE INTENSIVE SERUM (JERAGAT, PARUT DAN PENCERAHAN) . Inginkan kulit wajah yang jernih seperti crystal? . Berita hebat utk anda... Mary Kay LumiVie Intensive Serum telah berada di pasaran. Serum terbaru di Mary Kay membantu pencerahan wajah dan kulit sekata. . Lebih efektif, lebih pantas! . Lumivie Serum diformulasi oleh kandungan Black Pearl yang berfungsi mencerah serta melembapkan kulit. . Apa yang anda perlu tahu tentang Lumivie? . 💕Sesuai utk semua jenis kulit. 💕Non-comedogenic (tidak menyumbat pori). 💕Sesuai untuk kulit sensitif. 💕Sesuai untuk wanita berumur 25 tahun keatas 💕Kesan penggunaan seawal 2 minggu ! . #qarnamarykay #ilovemarykay #marykay #marykaymalaysia #skincareclass #freeskincareclass #freemakeupclass #freeclass#free #lumivie #serumlumivie #serumlumiviemarykay #serum #serummarykay . Beauty Consultant Mary Kay

Talita MK
(@talitap_mk)

15 Minutes Ago

Hoje foi dia de cuidar delas Mãe e filha 👏🏾♥️ Amei conhece lás 😍 Ainda teve fotinha estilo modelo 🤣♥️👊🏾 #cuidados #marykay #movimentorosa #make #antesedepois

(@alsyafiqa.maryk)

15 Minutes Ago

Tambah extra 30 SAAT JE untuk solekan yang lebih cantik🥰 . . MAKEUP YANH MUDAH, CEPAT DAN CANTIK ! . . Pakai primer atau tak pakai primer ? Of course PAKAI PRIMER ! 😍 apa primer akan buat pada mekap anda ? 👇 . . ✅ mekap lebih rata ✅ kurangkan penampilan pori terbuka/ kesan parut ✅ foundation akan lebih tahan lama ✅ makeup lebih glowing . . Dan yang paling penting ! Primer foundation : 💯 tahan lama (lebih 5 bulan) 💯 non comedogenic - tidak sumbatkan pori 💯PROMOTION 25% . . 25 % ! 25 % ! 25 % ! Untungnya jika grab masa promotions ! Anda nak tahu / cuba ? Jum pm alia . . Free consultation, free sample Mary Kay, free postage, free beauty tips😍 Alia Shafiqatul SB Consultant Marykay 01136426254 #10yearchallenge #malaysianwedding #marykaykelantan #malaysianhair #malaysianhair #marykaypasirmas #marykaybachok #marykaykubangkerian #marykaykotabharu #marykaypasirputeh #marykay #umkpengkalanchepa #umkbachok

Seminário Mary Kay 2019 chegando! Sempre uma emoção e um ansiedade para viver dias incríveis com toda força de vendas e staff da Mary Kay Brasil! Seminário Mary Kay 2018 #marykay #marykaybrasil #direroramarykay #seminário

. NEW YEAR PROMOTION 2019 ✨✨🌟🌟💥💥. . Jom cuci2 mata tengok promosi apa yang menarik bulan Januari ini..😍😍😍 . Dgn belian set Flawless Mary Kay.. ✅Liquid Foundation + ✅Foundation Primer SPF15 + ✅Liquid Foundation Brush .. u all akan dpt diskaun 25%❗❗❗❗❗. . Sapuan makeup dgn berus memberikan hasil lebih cantik, makeup tahan lama, tak bercapuk. . Kaihhh pm sis .. Stok terhad. Jangan tunggu hujung bulan baru nak grab, promo mcm ni cepat habisssss.. Semua ready stock 🛍🛍. . Jom whatsapp Ratu nak tahu lebih lanjut..🙋‍♀️ . . http://www.wasap.my/60125764087 . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | RATU 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #marykay #marykaysarawak #marykayperlis #marykaykedah #marykaypenang #marykayperak #marykaykualalumpur

Hoje o nosso dia foi assim, se não tem sessões agendadas vamos para rua!!! Se a gente faz o que deve ser feito sem procrastinar, os resultados virão!!! 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 Todos precisão conhecer essa empresa incrível que é a Mary Kay! ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ #janainataufner #marykay #mulherestilosa #mulheresvaidosas #saudeebeleza #mulherespoderosas #maquiagembrasil #pelebonita #pelesaudavel #beleza #saudemental #saudeebeleza #mulheresempreendedoras #oportunidadedenegocio #oportunidade #euescolhimarykay #negociodesucesso

. NEW YEAR PROMOTION 2019 ✨✨🌟🌟💥💥. . Jom cuci2 mata tengok promosi apa yang menarik bulan Januari ini..😍😍😍 . Dgn belian set Flawless Mary Kay.. ✅Liquid Foundation + ✅Foundation Primer SPF15 + ✅Liquid Foundation Brush .. u all akan dpt diskaun 25%❗❗❗❗❗. . Sapuan makeup dgn berus memberikan hasil lebih cantik, makeup tahan lama, tak bercapuk. . Kaihhh pm sis .. Stok terhad. Jangan tunggu hujung bulan baru nak grab, promo mcm ni cepat habisssss.. Semua ready stock 🛍🛍. . Jom whatsapp Ratu nak tahu lebih lanjut..🙋‍♀️ . . http://www.wasap.my/60125764087 . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | RATU 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #marykay #marykaysarawak #marykayperlis #marykaykedah #marykaypenang #marykayperak

🌸18 January 2019🌸 A N ‘ N U J M A Z A M B E R I | S T A T I ON 18 | H O T T U N A | S P I C Y S A R D I N E S| Assalamualaikum. Haii sandwich lover. Rasa lama dah tak update ni 😅 Awal tahun yg super duper busy. Alhamdulillah harini selesai cod COMBO MIX SANDWICH utk sis An’nujma (Independent Beauty Consultant Mary Kay)🥰 Thankyouu sis order dgn Favorlicious Sandwich 😋 Sesiapa yg belum cuba favorlicious sandwich jom cepat whatsapp kami utk tempahan. Sebarang tempahan kami terima selewat-lewatnya sehari sebelum. Last order 6pm 🤗 Fiza - www.wasap.my/60164260696 Fatin - www.wasap.my/601111403025 #ipohfooddelivery #sandwich #sandwichipoh #sandwichbatugajah #sandwichsedap #sandwichlover #ipohfood #ipoh #station18 #batugajah #sandwichtuna #sandwichsardin #sandwichtelur #sandwichayam #marykay

Yayyy let's hear what she's gonna say about Plum Lollipop Lip Condtioner & Adania Face Oil . .Reposted from @qamarinamohsin - Shamelessly using a filter because i look like a ghost without it . So just blame the low HB level im having right now 💁🏻‍♀️. Btw the further along i get in my pregnancy , the less motivation i have to do my make up on a daily , but surprisingly it’s the best change i’ve ever made . My skin is so much happier , less issue and redness ! All thanks to Adania luxurious organic face oil because it contains Geranium , Clary Sage and Ylang Ylang oils which helps to reduce my redness and dry patches ♥️ ( FYI im a huge fan of essential oils 🤪) Both from @adaniaofficial 1) lip conditioner code plum lolipop 2) luxurious organic face oil . . #adaniaawin #adaniatrustedagent #agenkotadamansara #menaratm #kerinchi #produkorganik #adaniaskincare #adania #penjagaanwajahsemulajadi #organik #semulajadi #vegan #bebaskimia #malaysia  #bahansemulajadi #toneexcel #lawralovers #marykay #vitamine #teamadaniablossom #bazaaronline #bazarmalaysia #selamatdigunakan #adaniafaceoil - #regrann

About two years ago, I had the opportunity to interview #marykay’s Number One Independent National Sales Director @gloriabanks. Well, yesterday, I saw her in person for the first time in years! And I’m not going to lie to you guys...I was slightly star struck. 😂🙏🏾 @marykayus

Vejo uma placa dessas no pescoço de cada uma de vocês #marykay #marykaybrasil #love #sucesso #maquiagem #perfect

Sweet sis ni..simple makeup tapi mata tak jemu memandang tau😘 . Promo NEW YEAR 🌟🌟🌟 Promo MakeUp Flawless💖💖💖 . . Bukan selalu company nak bagi 25% ! Total for 3 items di atas hanyalah rm1xx je uolss ! Terlajak murah kan?. . Purata penggunaan each item adalah dari 5-7 bulan..memang berbaloi kan, JIMAT😁😁 . . Jom flawless dengan Set Promo Basic Make Up Mary Kay ! Grab Now ! 💥. . . Meh Kak Sha cite cket mengapa kita perlu guna Liquid Foundation Mary Kay ni..BEST sangat tau 💖💖💖. . 🌸LIQUID FOUNDATION MARY KAY🌸. . ✅ Litupannya tebal dari CC Cream. ✅ Kalau ada parut jerawat or jeragat, blh la pakai Liquid foundation. Liquid foundation ni boleh cover cela yg ada pada wajah. Confident diri makin bertambah tau, uols tak nak ke??😂😂 ✅ Tiada SPF. Sesiapa yang ada allergik SPF, x perlu risau lagi😍 ✅ Ada dua jenis:- MATTE: Untuk kulit berminyak dan combination. LUMINOUS: Untuk kulit normal dan kering...Uols bleh guna ikut jenis kulit dan yang penting . . Nak free postage? free smple ? free consultation?. Meh kontek Kak Sha..istimewa untuk yang belum mempunyai beauty consultant😘. . Kak Sha Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #shaabeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #marykaytestimony #testimonimarykay #setbotanical #botanicalskincare #organicskincare #skincareorganic #dermatologisttested #top5globalskincare #setrawatankulitmuka #bestskincare #marykaymalaysia #testimonimk #testimonibotanical#marykaysabah#marykayselangor#jeragat

Cynthia MK
(@torres_mk)

24 Minutes Ago

!Todo ha mejorado en 10 años...! La ciencia y la innovación para crear productos cosméticos de primera calidad que ayuden a cambiar la vida de las mujeres. #tenyearchallenge #tenyearschallenge #marykaymexico #marykay #timewise #timewise3d #10yearchallenge #10yearschallenge

(@urban_make)

14 Minutes Ago

E vamos falar agora de uma surpresinha em fomato de bisnaguinha!😊💕 A base #baseatplay da @marykaybrasil foi uma revelação. Com ótima espalhabilidade e toque seco, ela ainda tem um preço acessível e excelente duração. Ela chegou para ficar! Espero que lancem mais cores, para seguir o padrão da marca em abarcar o maior número de tonalidades de peles possíveis. Bom, qualidade é cartão de visita da Mary Kay... Então é aposta certa. Confiram!😍😍😍😍😍 . . Reposted from @bel_magazine - Para os dias de pressa: PRATICIDADE! 🙌🏾 Escolha entre as 6 cores disponíveis e faça seu pedido aqui na #belmagazine 🎀 Todas a pronta entrega #base #baseliquida #basematte #basemarykayatplay #basemarykay #baseatplay #make #maquiagem #maquiagemrapida #maquiagembrasil #maquiagemdodia #espalhafacil #baseseca #matte #marykay #marykaybrasil #marykaycosmetics - #regrann

¡Celebramos 50 años del icónico Cadillac Rosa! Aquí está para aquellos que buscan hacer realidad los sueños. 💗 Que dices si vamos juntas por el nuestro? Y de paso nos vamos de crucero a las Bahamas con todos los gastos pagos 😍😍🛳🌞🕶👙 #marykay #sueños #empresarias #emprendedoras #mujeremprendedora #mujeresexitosas #mujeresempresarias #mujeressínlímtes #mujeresdenegocios #consultoradebelleza #consultoramarykay #logros #reconocimiento #trabajo #equipo

Good morning my follower have a nice day.😊Semoga murah rezeki dan segala urusan dipermukakn😊. . Kulit di sekitar mata mmpunyai sedikit kelenjer sebum,kurang kolagen & elastin brbanding dgn kuit di kwsan lain di muka.Apabila usia semakin meningkat,pad lemak di bawah dermis mulai kurang,mnyebabkn kulit kelihatan lebih nipis & geronggang di bawah mata.. . 🌸TIMEWISE® FIRMING EYE CREAM🌸 ✅ Meningkatkn ketegangan, pencerahan dan membekalkn lembapan tinggi serta mengurangkn garis halus & kedutan. ✅ Menambahbaikn secara menyeluruh pd penampilan kulit di sekitar mata. ✅ Mengurangkn kekasaran & kekeringan kulit di sekitar mata. ✅ Mengurangkn lingkaran d bawah mata. ✅ Melembutkn kulit di sekitar mata. . 🎁Special price 🎁Free posgate 🎁Free samples 🎁Free gift 🎁Free consultation . Berminat? Boleh wtsap Evelyn yea😊 016 2108850 Your Happy Beauty Consultant Mary.K #marykay #marykaymalaysia #marykaymelaka #hilangkaneyebag #marykaysabah #marykayselangor #marykaytimewisefirmingeyecream #skincaremarykay #marykayproducts #bestsellers #marykayskincare #hantaran #marykayselamat #muamelaka #hilangkankerutan#makeup #beautiful

aisyah nk 5 orang permpuan or lelaki sahaja ! suka cantik2 , dan macho2 , ingin memcari side income😍 whtsapp aisyah laju2🤗 . ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ BERMINAT NAK JADI BEAUTY CONSULTANT MACAM SAYA 🙋🏻 . jom daftar sekarang ! side income ! harga jimat ! bag kerjaya anda ! pilihan anda ??? . Mulakan kerjaya sebagai perunding kecantikan marykay 🤗! . MODAL YANG RENDAH & TIADA RISIKO KERUGIAN . Dengan setiap pendaftaran baru sebagai perlindung kecantikan marykay , anda layak memilih salah satu starter kit di dlm gambar . keuntungan runcit yg tinggi ,, serta banyak hadiah yang akan memperolehi dari company. . apa tunggu lagi .. peluang terbuka luas❤️ . Pendaftran Hanya Rm 189 . 🌸aisyah @sitiaisyahsamsuni.mk 👑 Beauty Consultant Marykay 📲 www.wasap.my/0173390780 . #marykaymelaka #marykaykl #marykaymalaysia #beauty #merlimau #marykay #ilovemarykay #skincare #marykaymuar #marykaydatokeramat #marykayampang #marykaysentul #marykaypenang #marykaynegerisembilan #marykayipoh #marykayperak #marykaykedah #marykayjasin #marykaymerlimau #marykaypahang #marykaykelantan #beautyconsultant #beautyconsultant #merlimau #jasin #melakaraya #beautyconsultantmarykay #sitiaisyahmk

#projectpan 1 & 2 of 2019. If nothing else, your #debtfreejourney will make you more intentional in most aspects of your life. I got an extra 3 days use out of my favorite #timewise #marykay moisturizer.

Disfrutando de pertenecer a Mary Kay, cada momento que nos ofrece hacen que mi negocio no sea un negocio más , si no un negocio que te llena de alegría , de detalles y momentos inolvidables . . . . #mymklife #girlboss #mkleadership2019 #marykay #business #style

Assalamualaikum. Selamat Hari Jumaat semua. 😍💞 #marykay #kepalabatas #pulaupinang

Sebelum dan selepas menggunakan Skinvigorate Brush. 😱 Menggunakan berus ni, 85% lebih bersih dari cucian menual mengunakan jari jemari. Banyak beza kan kann. 😀 Wasap.my/60199112333 #marykay #kepalabatas

Keistimewaan. 1️⃣ Mampu menanggalkan 85% makeup lebih baik dari menggunakan jari. 2️⃣ Membaiki penampilan kulit dengan cepat dan sempurna. 3️⃣ Menghaluskan garisan halus pada wajahdan kedutan. Dapat mengecilkan liang pori. 4️⃣ Seperti membuat rawatan di spa 5 bintang. Berus ni sesuai untuk yang berusia 13 tahun dan ke atas. Satu pelaburan yang best sangat dengan harga yang jauhhhh lebih murah dari jenama terkenal yang lain. Jom buat facial di rumah sendiri. 😍 Roger2 sini naa. WhatsApp 019-9112333 😊 #marykay #kepalabatas

See your skin in a new light for 2019. If usual moisturizers didn't work out for you, why not try facial oil instead? Our face oil are made up of 100% plant-based ingredients. Many have seen the miracle transformation of ADANIA Luxurious Organic Face Oil on their skin. Available in 2 sizes (15 ml or 50 ml). You can also DM / WhatsApp us for free skin-product consultation (0123179387) We're more than happy to help 🌼 - #regrann #adaniaawin #eusahawan #adaniatrustedagent #agenkotadamansara #menaratm #kerinchi #produkorganik #adaniaskincare #adania #penjagaanwajahsemulajadi #organik #semulajadi #vegan #bebaskimia #malaysia  #bahansemulajadi #toneexcel #lawralovers #marykay #vitamine #teamadaniablossom #bazaaronline #bazarmalaysia #meletops #selamatdigunakan #faceoil

No filter.. just me. I will have to say for 44 years old, I feel blessed in my skin. its not bumpy or oily or pimply or discolored. yes I have redness but is not constant (getting better with the foods I eat). I have very few wrinkles and light light skin. It really amazes my friend @krells58 that the lightest color foundation works perfect on me, but it does. I have not been a makeup wearer most my life but Im trying to do a little. So she is taking it easy on me and teaching this makeup deficient individual all the skills. This eye color set is their "chocolates" and I am in love with them. I have hooded eyes.. in my term "fat lids" so you cant see the beauty of this color unless my eyes are shut. So I shut my eyes so you could see them. LOVE!!! #marykay #lovemyfriends #makeupscaresme #learning

Dia de muitos conhecimentos!!! #marykay @unidadepink

ROCKSTARZ our view for our Spring trip! Excited!! #mymklife #marykay #goals #lovemyteam

O que é a Mary Kay? Você que tem curiosidade em conhecer esta oportunidade, onde você encontra várias formas de ganho, viagens, horário flexível e um mundo 🌍 diferente, procure uma diretora Mary Kay e tire suas dúvidas. É um mundo cor de rosa de verdade. Liderar pessoas te faz forte, destemida, corajosa e ousada. #marykay #marykaybrasil #vidadedoretoramarykay #unidadesonhosdiretoradaliana

Marni Baluta
(@marnbal92)

33 Minutes Ago

Whether you're celebrating Galentine's Day with your best girl friends and gal pals, or spreading some love for Valentine's Day, I have the gifts you need for everyone on your list! 💗 ❣Will deliver or ship right to you❣ Let me do your cupid work for you. 💕 . . . . . . . #marykay #marykaymarni #mymklife #valentinesday #galentinesday #spreadlove #love #girlfriends #galpals #valentine #cupid #beauty #goaldigger #goatsetter #goalgetter #goals #makeup #skincare #skinlove #selflove

Cliente de hoje! Make top! #hudabeauty #marykay #bitarra @itala.ribeiro.585

🌼STEP FLAWLESS SIMPLE🌼 . 1.PRIMER: Mengurangkan penampakan pori, ade SPF15 dan buat foundaion lebih tahan lama 2.FOUNDATION: Anti Aging formula.Khas formula mengikut jenis kulit, Senang diblend,Tak tebal dan clog kan wajah 3.MINERAL POWDER FOUNDATION: Menyerap minyak berlebihan diwajah. Kemasan akhir selepas foundation.Buat kulit nampak lebih gebu dan mampu menutup redness dan cela diwajah . Easy Peasy Kan?Tak susah pun nak tampil yakin depan org. Yg penting kulit nampak cantik dan sihat didalam😘 . Pssttt: Sesuai untuk sensitive juga tau. Mineral based tu😊 . Professional Beauty Consultant Nursafuraa Abu Talib http://www.wasap.my/60137232708 . #marykay #mymarykay #marykayjohor #marykayjb #marykaysenai #marykaykulai #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykaynilai #marykaykl #marykayseremban #marykaypahang #marykayterengganu #marykaykelantan #marykayperlis #marykaypulaupinang #marykaykotabharu #marykaymalaysia #marykaymy

Because self-care is a beautiful thing! #marykay TimeWise Miracle Set 3D® provides a three-dimensional approach to younger-looking skin, available at the bio link!

🌸KEBAIKAN CC CREAM🌸 . 💥Melawan garisan halus dan tanda penuaan . 💥Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit . 💥Melindungi kulit dari sinaran UVA atau UVB (SPF15) . 💥Menutup cela, memelihara kulit yang berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah . 💥Mencerah dan menyerikan tona kulit tidak sekata dengan segera . 💥Mengurangkan kemerahkan pada kulit kesan daripadan bahan kimia lepas yang berbahaya . 💥Mempertahankan kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida . . Free postage 📦 Free smple 📦 Free consultation Link on bio ✨ Atyra 💕 Independent Beauty Consultant 📍 Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaymelaka #marykayselangor #marykaycheras #marykayproducts #marykaysubangbestari #marykayselayang #marykayseremban #marykaymalaysia #marykaykl #marykay #marykaymalaysia #kulitcantik #kulitsihat #ubatjeragat #kulitsensitif #malaysiaviners #marykaycccream #cccream #marykaykeramat #perliscod #melacepserum #jerawathilang #marykayperlis

Best sellers - the 👁s have it! ❤️#marykay

Cc Cream Mary Kay 💕Best Item Uolsss ! Sambil cantik boleh rawat dan protect skin . Best tak ?! Mestilah best dan yang paling penting sangat jimat ! Tahan penggunaan 8 bln dan ke atas 😱Lets Flawless with Mary Kay CC CREAM😍🧕🏻 . Siapa suka simple ? 🙋🏻 Tapi nak nampak flwless dan glowing ? 🙋🏻 this is for u ! CC CREAM MARY KAY I Love CC CREAM MARY KAY🔥 . Tau tak Cc Cream ni merupakan gabungan makeup dan skincare? Selain dari berfungsi seperti foundation,ia turut membantu untuk merawat kulit kita tau. Bagus bukan? Formulanya sgt ringan je tak heavy mcm foundation lain. Bila apply kat wajah pun tak bercapuk. Sebab tu skin nampak flawless je sepanjang hari hehe 😊 . 🌸KEBAIKAN CC CREAM🌸 1.Melawan garisan halus dan tanda penuaan. 2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 3. Melindungi kulit dari sinaran UVA atau UVB (SPF15). 4. Menutup cela, memelihara kulit yang berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit tidak sekata dengan segera. 6.Mengurangkan kemerahkan pada kulit kesan daripadan bahan kimia lepas yang berbahaya. 7. Mempertahankan kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida . Free postage 📦 Free smple 📦 Free consultation Link on bio ✨ Atyra 💕 Independent Beauty Consultant 📍 Mary Kay Malaysia . #marykay #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaymelaka #marykayselangor #marykaycheras #marykayproducts #marykaysubangbestari #marykayselayang #marykay #marykayseremban #marykaymalaysia #marykaykl #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #malaysiaigers #ubatjeragat #kulitsensitif #clevergirltv3 #malaysiaviners #marykaycccream #cccream

Mais um ano tenho o prazer de fazer parte do nosso Seminário Viva Mary Kay 2019. Em busca de novos aprendizados, mais conhecimento para melhor atendê-las, com mais entusiasmo e determinada a realizar meus sonhos, elevar a auto estima de minha clientes e levar oportunidade para todos. Estou ansiosaaaa 😍😍💖 chega logo segundona 💙 #marykay #marykaybrasil #seminariomarykay #vivamarykay2019

CNY PROMO! SPECIALfor MARYKAY LOVERS! . . Sedar tak sedar, memang banyak promo best yang Company bagi untuk MaryKay Lovers bulan ni..lebih JiMAt dan berbaloi. Jom Grab💗 . Promo Hand Pampering Set❤ Ada juga yang panggil ni sebagai Set Pelembut Tangan😂. Apa aje namanya, fungsi tetap sama. Meh Kak Sha share cket pasal set ni.. . Terdiri drpd 2 item: . 1️⃣ Microdermabrasion refine 2️⃣ Pore minimiser . . 🌲Microdermabrasion refine . . 👉scrub halus utk membuang sel kulit paling atas 👉 melicinkan kulit kerana sel kulit mati telah dibuang 👉mengurangkan minyak, whitehead dan blackhead kerana liang yg tersumbat telah dibersihkan 👉 mengurangkan bekas parut jrwt berlubang 👉 penyerapan serum lebih berkesan kerana tiada kotoran yg menghalang . . 🌲 Pore Minimizer . . 👉 mengurangkan keketaraan liang pori 👉 mengurangkan garis halus dan kedutan 👉 memperbaiki tekstur liang pori supaya lebih rapat kerana kotoran yg berada dlm pori telah dibersihkan oleh refine . . Kena guna both items secara konsistent untuk dapat kulit yang sehat dan parut berkurangan..sesuai untuk semua jenis kulit😘 . Bagi yang belum mempunyai beauty consultant, meh kontek kak sha untuk maklumat lanjut💗. . 🌟Link on bio💋 . . #shaabeautyconsultant#marykay #marykaymalaysia #marykaykl#marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist#bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz#laraalana #kulitcantik #kulitsihat#like4likes#marykaykualalumpur#marykayselamat#marykaykelantan#marykaypahang #hilangkanparutberlubang #hilangkanparut

CNY PROMO! SPECIALfor MARYKAY LOVERS! . . Sedar tak sedar, memang banyak promo best yang Company bagi untuk MaryKay Lovers bulan ni..lebih JiMAt dan berbaloi. Jom Grab💗 . Promo Microdermabrasion Set❤ Ada juga yang panggil ni sebagai Set Parut😂. Apa aje namanya, fungsi tetap sama. Meh Kak Sha share cket pasal set ni.. . Terdiri drpd 2 item: . 1️⃣ Microdermabrasion refine 2️⃣ Pore minimiser . . 🌲Microdermabrasion refine . . 👉scrub halus utk membuang sel kulit paling atas 👉 melicinkan kulit kerana sel kulit mati telah dibuang 👉mengurangkan minyak, whitehead dan blackhead kerana liang yg tersumbat telah dibersihkan 👉 mengurangkan bekas parut jrwt berlubang 👉 penyerapan serum lebih berkesan kerana tiada kotoran yg menghalang . . 🌲 Pore Minimizer . . 👉 mengurangkan keketaraan liang pori 👉 mengurangkan garis halus dan kedutan 👉 memperbaiki tekstur liang pori supaya lebih rapat kerana kotoran yg berada dlm pori telah dibersihkan oleh refine . . Kena guna both items secara konsistent untuk dapat kulit yang sehat dan parut berkurangan..sesuai untuk semua jenis kulit😘 . Bagi yang belum mempunyai beauty consultant, meh kontek kak sha untuk maklumat lanjut💗. . 🌟Link on bio💋 . . #shaabeautyconsultant#marykay #marykaymalaysia #marykaykl#marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist#bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz#laraalana #kulitcantik #kulitsihat#like4likes#marykaykualalumpur#marykayselamat#marykaykelantan#marykaypahang #hilangkanparutberlubang #hilangkanparut