Photos and Videos about

tatehgombak
(@tatehgombak)

1 Day 10 Hours Ago

Koopers CO - Rider . . ⚫ Tandem Convertible Rider . ⚫ Standalone Push Rider . . ⚫ Kickboard Rider . . ⚫ From 6 months up to 15kg . ⚫ Lightweight & ultra slim size . . ⚫ 2 interchangeable seat cushions . ⚫ 2 interchangeable bumper cars . . ⚫ Individual pedal brake system . . ⚫ unique connector tht is compatible with most strollers . . ❌ weight - 4.6kg . . ❌ 12 months warranty on mechanism . Terdapat dua colour which is Black & Camel ❤ . #tatehoutlet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomnbabys #kooperscorider #momeya

tatehgombak
(@tatehgombak)

2 Days 11 Hours Ago

Wah . . Pigeon ada promosi raya 😍 . . Berbaloi sangat mommie . .cepat cepat grab bottle pigeon 😉 1june19-31july19 . . . Jemput datang ke butik kami di @tatehgombak . . . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #momsandbabyboutique #ibudananak #promosiraya #pigeonbottle #momeya

tatehgombak
(@tatehgombak)

3 Days 2 Hours Ago

Wahh ..comelnya disney bottle baby 3pieces ni . . Boleh lah nak dijadikan hadiah 😍. .jimat sangat . .😉 . Jemput datang ke butik kami di @tatehgombak .. . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #momsandbabyboutique #ibudananak #disneybottle #3pieces #momeya

tatehgombak
(@tatehgombak)

5 Days 6 Hours Ago

Yayyy😍 koopers pago dah restock mommies😉 . . . ●ECE R44/04 tested and approved . ●belt only installation ●group 0,1(newborn - 18kg) ●rearward facing (0 - 13kg), forward facing (9 - 18kg). ●1+3 recline position for comfort . ●5 point harness system . ●built in lock off mechanism . ●compact infant support cushion . ●breathable air mesh seat cover . ●removable and washable seat cover . ●entitled for 1-to-1 crashed exchange program by koopers . ●4 years warranty . . . Cepat cepat grab koopers pago !😙 Jemput datang ke butik kami di @tatehgombak 😉 . . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #momsandbabyboutique #ibudananak #kooperspago #momeya

tatehgombak
(@tatehgombak)

5 Days 9 Hours Ago

Wahh . .swan school bag dah restock 😍 😍. . Ada empat jenis colour tau mommies🤗 . .cepat cepat grab 😉😉 . Jemput datang ke butik kami di @tatehgombak . . . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #momsandbabyboutique #ibudananak #swanschoolbag #momeya

Alhamdulillah ..terima kasih puan kerana grab walker untuk sikecil manja . .😍 . Jemput datang lagi ke butik kami di @tatehgombak 😘 . . #tatehoutlet #tatehgombak #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #butiktatehgombak #walkerbaby #momandbabyboutique #butikibudananak #customerhappy #customerappreciation #momeya

tatehgombak
(@tatehgombak)

6 Days 7 Hours Ago

======================== EBOOK-KU ISLAMIC IQ BOOK ======================== . BOOK KU SPECIAL EDITION ni, terdapat bnyak kelebihan yg ada. antaranya adalah :- 🎀 dapat mengurangkan ketagihan smartphone/ipad utk kanak2. 🎀 mengelakkan kerosakan mata pada kanak-kanak. 🎀 boleh menarik minat dan fokus anak-anak untuk belajar lebih tekun. 🎀 masa juga terluang dgn berfaedah. 🎀 anak boleh belajar solat dengan mudah. 🎀 boleh menguatkan daya ingatan dan hafalan bagi kanak-kanak. . Jemput datang ke butik kami di @tatehgombak 😍😍 . . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #momsandbabyboutique #ibudananak #ebookkuislamik #iqbook #momeya

tatehgombak
(@tatehgombak)

6 Days 12 Hours Ago

Gabag Rinjani Diaper & Cooler Bag adalah beg yang memiliki 2 fungsi sebagai cooler bag atau diaper bag. Terdapat dua bahagian beg: atas untuk menyimpan susu (cooler bag), bawah untuk menyimpan keperluan si kecil seperti baju, pampers, mainan dll. . . - Disertakan ice gel besar yang dapat menahan dingin selama 20 jam dan panas selama 4 jam. - Anti bocor - Diaper bag size: Panjang 30 x Lebar 14 x Tinggi 27 cm. - Thermal bag size: Panjang 28 x Lebar 14 x Tinggi 11 cm. . Jemput datang ke butik kami di @tatehgombak 😙😙 . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #momsandbabyboutique #ibudananak #coolerbagrinjani #momeya

tatehgombak
(@tatehgombak)

7 Days 11 Hours Ago

====================== Kebaikan Adelle Nursing Drink ====================== 👍🏻Untuk Ibu Hamil – Menaikkan HB & melancarkan pengeluaran susu (6 bulan ke atas) 👍🏻Untuk Ibu Berpantang – Membantu memanaskan badan, menambah tenaga dan darah & mengecutkan rahim. 👍🏻Untuk Ibu Menyusu – Membantu menambah dan memekatkan susu & juga melancarkan pengeluaran susu badan. 👍🏻Baik untuk kesihatan dalaman dan awet muda. 👍🏻Baik untuk mata & kulit (Goji/Rosebuds). 👍🏻Melancarkan pengedaran darah/period. . . Jemput datang ke butik kami di @tatehgombak 😍 . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #miezadelle #adellenursingdrink #momsandbabyboutique #ibudananak #momeya

tatehgombak
(@tatehgombak)

8 Days 9 Hours Ago

Alhamdulillah ..terima kasih tuan shopping untuk sikecil manja yang baru sahaja dilahirkan😙😙 . . Tahniah tuan . .🤗 . Jemput datang lagi ke butik kami @tatehgombak . . : . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #momsandbabyboutique #ibudananak #customerhappy #customerappreciation #momeya

tatehgombak
(@tatehgombak)

12 Days 10 Hours Ago

-Khasiat Minyak Kelapa Dara (VCO) untuk kesihatan Ramai yang sudah mengamalkan minyak kelapa dara secara harian. Bukan sahaja ianya terbukti berkesan bahkan kosnya juga lebih murah berbanding ubat-ubat klinikal yang lain. Ini dia 16 khasiat minyak kelapa dara (VCO) yang ramai tak tahu: . . 1)Memberi sumber tenaga yang cepat 2)Membantu menurunkan berat badan 3)Bertindak sebagai antioksidan semulajadi 4)Menguatkan sistem ketahanan / imun tubuh 5)Mengurangkan ketegangan urat (gaut) & stroke 6)Memudahkan proses ibu bersalin 7)Menyembuhkan tisu & kulit yang cedera & luka 9)Membantu menjaga kulit agar tetap lembut & halus 10)Membantu melambatkan proses penuaan & kedutan kulit 11)Berfungsi sebagai antioksidan 12)Mengurangkan risiko diserang antheroclerosis & sakit jantung 13)Menstabilkan paras kolestrol & kadar gula dalam darah 14)Mencegah terjadikan pembekuan darah 15)Menguatkan gigi 16)Meningkatkan kesihatan thyroid 17)Meningkatkan kemesraan hubungan suami isteri . ❤❤ . Jemput datang ke butik kami di @tatehgombak . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #momandbabyboutique #ibudananak #minyakkelapadaratropika #momeya

tatehgombak
(@tatehgombak)

13 Days 7 Hours Ago

Alhamdulillah . . Terima kasih puan kerana shopping stroller otomo 😙 😙 . Cantik dan sangat selesa untuk sikecil manja ❤ ❤ . Jemput datang lagi puan ke butik kami @tatehgombak : 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #momsandbabyboutique #ibudananak #otomobabystroller #customerhappy #customerappreciation #momeya

tatehgombak
(@tatehgombak)

13 Days 8 Hours Ago

Alhamdulilah terima kasih tuan puan membeli barang si manja di butik @tatehgombak..seronok si manja dapat baby wearing tugeda dan baby carrier...😍❤🤗.jemput ke butik ye puan . #butiktatehgombak #butiktateh #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #customerhappy #custerappreciation #momeya

tatehgombak
(@tatehgombak)

13 Days 9 Hours Ago

Alhamdulillah ..terima kasih puan kerana membeli koopers lambada di butik @tatehgombak..msti seronok si manja puan dapat car seat koopers lambada😍🤗❤..jemput ke butik lagi ye puan . #butiktateh #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #koopersmalaysia #kooperslambada #lambada ##malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #safetyfirst #siswanieberkata #momeya

สาว-สาว-สาว-สาว เหลือเด็กๆแค่4หน่อแล้วนะจ๊ะ แม่ๆ ถ้าอยากอุ้มแล้วไม่อยากรอนานต้องรีบแล้วนะ อิอิ สอบถามและนัดเข้ามาดูได้ทุกวันนะจ้า ❤️🎉 . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : wiphada27 📌Call : 081-812-9071 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว

tatehgombak
(@tatehgombak)

13 Days 12 Hours Ago

SET PENGURUSAN URI MUM DREAM . La mengandungi asam jawa , garam , kain putih , sarung tangan , dan periuk tanah . . 1. Sarung tangan disediakan (bagi yang tidak biasa mencuci uri) 2 . Asam jawa dan garam untuk membuang lendir dan darah semasa mencuci uri . . 3 . Kain putih digunakan untuk membalut uri . . 4 . Periuk tanah digunakan untuk meletakkan uri didalamnya dan memudahkan uri ditanam . . : Senang dan mudah bila gunakan set pengurusan uri mum dream 😙 😙 . . . Jemput datang ke butik kami di @tatehgombak . .🤗 . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #mumdream #setpengurusanuri #momsandbabyboutique #ibudananak #momeya

tatehgombak
(@tatehgombak)

14 Days 8 Hours Ago

Haii mommies🤗 . . BEB J dah restock ! !😍 ..boleh buat travel untuk si manja 😙 . . pelbagai perisa ada .. . Jemput datang mommies mommies ke butik kami di @tatehgombak . . : 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #momsandbabyboutique #ibudananak #babyfood #bebj #momeya

tatehgombak
(@tatehgombak)

15 Days 8 Hours Ago

Alhamdulillah . . Terima kasih tuan puan beli stroller bonbijou 😙. . Selesa sangat baby duduk dalam stroller tu 😍. Jemput datang lagi tuan puan di butik kami @tatehgombak . Stroller bonbijou Sesuai sangat untuk baby new born hingga 18kg 🤗🤗 . . : 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #strollerbonbijou #momandbabyboutique #momeya

tatehgombak
(@tatehgombak)

16 Days 12 Hours Ago

The Newborn-to-Toddler Rocker is a portable grow-with-baby rocker & seat. . 😍 The modern, sturdy frame includes three different recline positions for newborns, infants, and toddlers. .😙 It can be used as a rocking seat or, with positioners in the back, it can be converted to a stationary seat for feeding or napping. . Calming vibrations help soothe baby. : 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh # #momsandbabyboutique #ibudananak #fisherpricenewborntotoddler #momeya

tatehgombak
(@tatehgombak)

20 Days 8 Hours Ago

Wahhh ..comel nyaa awak sayang menggayakan baju kurung tateh . .pakai tudung pink lagi tu ..cute sangat .. Terima kasih tuan puan shopping baju kurung raya .. . Jemput datang lagi ke butik kami @tatehgombak : . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #momandbabyboutique #customerhappy #customerappreciation #momeya

tatehgombak
(@tatehgombak)

20 Days 11 Hours Ago

Yasss! Pipipau dah kembali mommies 🤗 ade tiga perisa yang menarik . . Sesuai sangat untuk 9bulan keatas😙 hanya panaskan sahaja! 😉 . Jemput datang ke butik kami @tatehgombak 😍 . : 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #momsandbabyboutique #ibudananak #pipipaumalaysia #momeya

tatehgombak
(@tatehgombak)

21 Days 5 Hours Ago

Wahh ..best nye abang dapat car seat Zumba baru abang testing dulu tapi sebenarnye untuk baby adik tuuu hehe . .😍 . Alhamdulillah . Terima kasih puan kerana membeli car seat Zumba 🤗 Jemput dtg lagi ke butik kami @tatehgombak . ❤️❤️ 🚗🚗Waze: Tateh Gombak Prima No.3-G,Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : Atau pun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh Hubungi kami di 📲📲📲 📞 03-61811929 📱 013-9529211 #tatehgombak #tatehoulet #tatehmalaysia #tatehdihati #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #kooperscarseat #kooperszumba #butiktateh #momandbabyboutique #ibudananak #custhappy #happyselalu #momeya

tatehgombak
(@tatehgombak)

22 Days 7 Hours Ago

😙alhamdulillah . . Terima kasih tuan puan shopping set pantang tanamera dan barang barang keperluan untuk kelahiran sicomel manja😄 Jemput datang lagi ke butik kami @tatehgombak .🤗🤗 . ❤❤ . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves.::ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:-☎️ 03-61811929 @📱 013-9529211:: #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #butiktatehgombak #customerhappy #customerappreciation #momeya

tatehgombak
(@tatehgombak)

25 Days 1 Hour Ago

Wahhh😘😘😘 . .terima kasih tuan puan shopping di butik kami @tatehgombak . . Seronok Mommy berbelanja untuk kesayangan yg baru lahir yeee.. Jemput datang lagii yeee😄😄😄 . ❤❤ 🌷🌷 . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #momsandbabyboutique #ibudananak #happycustomers #customerappreciationpost #terimakasihallah #jemputdatanglagiyer #tatehberayalagi #momeya

ขอบคุณลูกค้าที่ไว้วางใจบ้านเหมียวโมเมญ่าค่ะ โทบิย้ายบ้านแล้วคร้าบบบบ 🥰🥳♥️💕 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : wiphada27 📌Call : 081-812-9071 // 089-771-5602 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว

สาวน้อยเซลฟ์ฟี่ ตามไปติดๆ ขอบคุณที่ไว้วางใจบ้านเหมียวโมเมญ่าค่ะ 🥰♥️🥳💕 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn // wiphada27 📌Call : 089-771-5602 // 081-812-9071 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว

ขอบคุณแม่กิฟที่ไว้วางใจบ้านเหมียวโมเมญ่า ลูนาร์ย้ายบ้านตามเพื่อนไปติดๆ 💕🥳🥰♥️ . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn // wiphada27 📌Call : 089-771-5602 // 081-812-9071 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว

ขอบคุณน้องแป้งที่ไว้ใจบ้านเหมียวโมเมญ่าแล้วกลับมาเป็นลูกค้าเราอีกครั้งค่ะ วันนี้พัมพ์กิ้นย้ายบ้านแล้วค้าบ 💕🥳🥰😚 . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn // wiphada27 📌Call : 089-771-5602 // 081-812-9071 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว

บอกสิเออเธอจะเอาเท่าไร...🎶🎵🎶 เอาเท่าไร...ไม่อ้วนเอาเท่าไร🎶🎵😆😆 . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn // wiphada27 📌Call : 089-771-5602 // 081-812-9071 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว

เค้าบอกว่าหนูเหมือนแมวน้ำ อุ๋งอุ๋ง พี่ทาสคิดว่าไงคะ? 🧐🧐😆 . . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn // wiphada27 📌Call : 089-771-5602 // 081-812-9071 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว

ปังมากกกก...พลาดแล้วจะเสียใจ ไม่พูดเยอะนะ เจ็บคอ 😂😂 . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn // wiphada27 📌Call : 089-771-5602 // 081-812-9071 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว

พี่สาวคับผมเป็นหนุ่มแล้วคับ สนใจเปย์ผมมั๊ยคับ อิอิ 😸🐯 . . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn // wiphada27 📌Call : 089-771-5602 // 081-812-9071 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว

อังกอร์หน้ามน คนกันเอง ❤️💕 ว่างพร้อมให้พี่ๆมาจับจองค่ะ . . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn // wiphada27 📌Call : 089-771-5602 // 081-812-9071 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว

พี่ๆว่าใครคะ? Vote 1 หรือ 2 หรือ 3 หรือ 4 ดีฮ่าๆ🐯😸💕 . . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn // wiphada27 📌Call : 089-771-5602 // 081-812-9071 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว

ฝนตกมันก็จะหนาวหน่อยๆ ถ่ายรูปหมูเอ้ยถ่ายรูปหมู่มันก็จะแนบชิดกันแบบนี้แหละค่า ไม่อยากหนาว รับน้องไปกอดได้นะคะ อิอิ 💕❤️🐯 . . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn // wiphada27 📌Call : 089-771-5602 // 081-812-9071 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว

คุโรบุตะจัง ลูกโทนตัวเดียวของแม่บรูด้า ปังเว่อออออออ 🎉💥🖤🖤 . . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn 📌Call : 089-771-5602 // 081-812-9071 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว

นี่ก็ไม่แน่ใจว่าชีตาร์ เป็นแมว หรือเป็นนกนางแอ่นกันแน่...อกแอ่นเชียวลูก❤️🐯 . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn 📌Call : 089-771-5602 // 081-812-9071 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว

ใครหิวยกมือขึ้นน 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️ ข้างหลังไม่หิว แต่ง่วง ฮ่าๆ . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn 📌Call : 089-771-5602 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #

พี่ทาสเลิกงานยางงงง...หนูหิวนม ป้อนนมหนูหน่อยค่ะ🍼💕 . . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn 📌Call : 089-771-5602 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว

ปลาคาร์ฟพึ่งอาบน้ำ ผมสวยเฟร่ออออ สนใจถามได้นะคะ💕😘 . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn 📌Call : 089-771-5602 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว

ปลาวาฬคนสวยว่างพร้อมให้พี่ทาสมาจองนะจ๊ะ สนใจสอบถามหรือนัดเข้ามาดูก่อนได้ค่ะ เลื่อนขวาเพื่อดูรูปน้องวาฬเพิ่มเติมค่ะ อิอิ 💕😊 . . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn 📌Call : 089-771-5602 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว

จบคอร์ส Grooming แล้วได้รับความรู้มาพร้อมกับเกียรติบัตร ต่อไปนี้เด็กๆบ้านโมเมญ่าจะสวยหล่อทุกคน คุณยายคอนเฟิร์ม ❤️😊 . . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn 📌Call : 089-771-5602 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #catgrooming

มีเด็กโข่งปลอมตัวมารวมฝูง 😂💕 ไม่เนียนนะครับพี่แผน . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn 📌Call : 089-771-5602 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว

#teammomeya โมเมญ่าเปิดจองคอกใหม่และนะจ๊ะพี่ทาส แอบกระซิบว่าถูกจองไป1แล้วน้า สอบถามหรือนัดเข้ามาดูได้ค่ะ ❤️😊 . . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn 📌Call : 089-771-5602 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว

ขอบคุณลูกค้าที่ไว้วางใจบ้านเหมียวโมเมญ่าค่ะ อุดหนุนกันตัวที่3แล้วเนาะ อิอิ ลูกชิ้น เอ็นหมู ฮอทดอก ❤️❤️❤️ . . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn 📌Call : 089-771-5602 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว

ขอวันหยุดเพิ่มหน่อยค่ะ ยังไม่อยากไห้วันจันทร์เลยยยย 🙈☀️ . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn 📌Call : 089-771-5602 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว

ฟูกุไปอยู่ศรีราชาแล้วเป็นเด็กดีนะค้าบ ขอบคุณลูกค้าที่ไว้วางใจบ้านเหมียวโมเมญ่านะคะ ❤️😘✨ . . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn 📌Call : 089-771-5602 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว

BMW keydesign with the appropriate sound😍///Follow @makingthemillions for daily new motivating content 💸💪🏼👍🏼😌

สวัสดีวันเสาร์ค่ะ...วันหยุดนี่พี่ทาสอยู่บ้านทำไรอะไรกับเจ้านายกันบ้างคะ? เล่าให้ฟังใต้คอมเม้นข้างล่างหน่อยเร้ววววว รออ่านอยู่น้า❤️ #วันหยุดของพี่ทาสกับเจ้านาย . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn 📌Call : 089-771-5602 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว

ในรูปไม่เหมือนตัวจริงเพราะในรูปนิ่ง...แต่ตัวจริงกลิ้งได้ อิอิ มีใครสนใจหนุ่มน้อยหูพับบ้างรึป่าวหน๊อออ? 😊💕🐽 . . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn 📌Call : 089-771-5602 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว

ในรูปไม่เหมือนตัวจริงเพราะในรูปนิ่ง...แต่ตัวจริงกลิ้งได้ อิอิ มีใครสนใจหนุ่มน้อยหูพับบ้างรึป่าวหน๊อออ? 😊💕🐽 . . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn 📌Call : 089-771-5602 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว

ระหว่างพายไก่กับทาร์ตไข่ พี่ๆว่าใครหล่อกว่ากันคับ 🥧🐔💕💕 . . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn 📌Call : 089-771-5602 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว

หนุ่มน้อยมินเนี่ยนย้ายบ้านแล้วค้าบ ขอบคุณลูกค้าที่ไว้วางใจบ้านเหมียวโมเมญ่าค่ะ 😘🙏🏼 . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn 📌Call : 089-771-5602 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว

บ๊ายบาย เลดี้สาวน้อยคนสวย ย้ายบ้านแล้วเปนเด็กดีโตวัยๆนะคะ ขอบคุณลูกค้าที่ไว้วางใจบ้านเหมียวโมเมญ่าค่ะ 😊💕 . 📌www.facebook.com/momeyacattery 📌IG : momeyacattery 📌Line : breeshn 📌Call : 081-812-9081 . . . . . #บ้านเหมียวโมเมญ่า #teammomeya #momeyacattery #momeya #cat #lovelycat #instacat #scottishfold #สกอตติชโฟลด์ #แมว #แมวน่ารัก #ชมรมคนรักแมว #cats #catsofinstagram #น้องแมว #น้องแมวน่ารัก #ทาสแมว #catlover #kitten #ลูกแมว #ฟาร์มแมว #ขายแมว