#paka

108,668 posts tagged with #paka

Photos and Videos about #paka

percik again,puasa nanti kalau tak sempat masak terus tempah dengan kak ima tau,kak ima cover area #paka #kerteh #dungun #kemasik

Tak sangka demand facial di Terengganu pun tinggi skrg☺ . Untuk booking appointment facial terus ke rumah anda boleh wasup Aten k 📲018-9694873 . Dijangka permintaan facial di bulan Ramadhan nanti meningkat 3 kali ganda! Semua nak lawa time raya! . So kena booking cpt OK!!! 😜😜 Area Kemaman, Kerteh, Paka, Dungun & Kuala Terengganu!!!! . . 💙🔝Muslimah Facial Home Spa💙 . #atenbeauty#facialathome#jeragat#collagen#beautycartelterengganu#sunburn#terengganu#dungun#paka#kerteh#kemaman#marang#facialdungun#facialterengganu#spadungun#homespadungun#homespakemaman#homespaterengganu#homespakuantan#muadungun#muaterengganu#muakuantan#facialkijal #facialpaka #facialkemaman #facialmarang #parttimebisnes

Bulan puasa hampir tiba, Shaklee tawarkan promosi untuk bantu anda lebih bertenaga berpuasa ☺️ Cinch shake untuk dewasa Cinch tu boleh bantu utk kurus juga sebab ada tambahan leucine.wow sangat kan Promosi berakhir 30 April ya. Berminat whatsapp www.wasap.my/60193115284 #shakleepakamurah #shakleepaka #shakleedungun #shakleepakakerteh #shakleekerteh #codshakleepaka #pengedarshakleepaka #pengedarshakleedungun #pengedarshakleekerteh #setkulitshaklee #setkesuburan #setdetoxshaklee #shakleepakadungun #shakleepakadungunkerteh #shakleedungunpakakerteh #sethamilshaklee #setpantangshaklee #setbajetshaklee #promosishaklee #setkulitshaklee #paka #dungun #kerteh #vivix

Bulan puasa hampir tiba, Shaklee tawarkan promosi untuk bantu anda lebih bertenaga berpuasa ☺️ Cinch shake untuk dewasa Cinch tu boleh bantu utk kurus juga sebab ada tambahan leucine.wow sangat kan Promosi berakhir 30 April ya. Berminat whatsapp www.wasap.my/60193115284 #shakleepakamurah #shakleepaka #shakleedungun #shakleepakakerteh #shakleekerteh #codshakleepaka #pengedarshakleepaka #pengedarshakleedungun #pengedarshakleekerteh #setkulitshaklee #setkesuburan #setdetoxshaklee #shakleepakadungun #shakleepakadungunkerteh #shakleedungunpakakerteh #sethamilshaklee #setpantangshaklee #setbajetshaklee #promosishaklee #setkulitshaklee #paka #dungun #kerteh #vivix

Bulan puasa hampir tiba, Shaklee tawarkan promosi untuk bantu anda lebih bertenaga berpuasa ☺️ mealshakes sesuai untuk kanak2 yang baru belajar untuk berpuasa. ia juga sesuai untuk warga emas.yang ada gastrik pon disarankan ambil MS ni. Promosi berakhir 30 April ya. Berminat whatsapp www.wasap.my/60193115284 #shakleepakamurah #shakleepaka #shakleedungun #shakleepakakerteh #shakleekerteh #codshakleepaka #pengedarshakleepaka #pengedarshakleedungun #pengedarshakleekerteh #setkulitshaklee #setkesuburan #setdetoxshaklee #shakleepakadungun #shakleepakadungunkerteh #shakleedungunpakakerteh #sethamilshaklee #setpantangshaklee #setbajetshaklee #promosishaklee #setkulitshaklee #paka #dungun #kerteh #vivix

Bulan puasa hampir tiba, Shaklee tawarkan promosi untuk bantu anda lebih bertenaga berpuasa ☺️ Cinch shake untuk dewasa Cinch tu boleh bantu utk kurus juga sebab ada tambahan leucine.wow sangat kan Promosi berakhir 30 April ya. Berminat whatsapp www.wasap.my/60193115284 #shakleepakamurah #shakleepaka #shakleedungun #shakleepakakerteh #shakleekerteh #codshakleepaka #pengedarshakleepaka #pengedarshakleedungun #pengedarshakleekerteh #setkulitshaklee #setkesuburan #setdetoxshaklee #shakleepakadungun #shakleepakadungunkerteh #shakleedungunpakakerteh #sethamilshaklee #setpantangshaklee #setbajetshaklee #promosishaklee #setkulitshaklee #paka #dungun #kerteh #vivix

. PERHATIAN‼️ . NCIG RED EDITION 🔥 sudah selamat sampai ke Kerteh. . Call kami terus jgn buang masa. Stock LIMITED ❌❌❌ First come First serve. . Bagi sesiapa yg masih berminat boleh PM kami segera bosskur ‼️‼️‼️ . NPOD utk semua flavor pun ada stock: Lush manggo ✅, Red vanilla ✅, Fine Tobacco ✅, Cool mint ✅ . . 📞 Call - 0124905253 (Ehsan) , 01112389960 (Apit) , 0199373639 (Enzo) . 📱Whatsapp - wasap.my/60124905253/ncig wasap.my/601112389960/ncig wasap.my/60199373639/ncig . Kami boleh COD ke kawasan sekitar Kerteh. Yg luar kawasan ada charge sikit. Panda kecek kito wi free COD haha 🚴🏻‍♂️🛒💨 . #ncig #ncigmy #ncigofficial #ncigterengganu #ncigkemaman #ncigkerteh #vapekemaman #vapekerteh #vapedungun #terengganu #kemaman #kerteh #kemasik #kijal #paka #dungun . AMARAN : PRODUK INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA PEROKOK. BUKAN PEROKOK TIDAK DISARANKAN MENGGUNAKAN PRODUK INI. 🔞HANYA UNTUK PEROKOK DEWASA YANG BERUMUR 18 TAHUN KEATAS SAHAJA🔞

#paka mat Good morning yaaro

Small, but powerfull to get rid your acnes, whitehead blackhead, tiny bumps, brighten your skin & etc. . Get yours today! . COALFACE SOAP - RM35 buy more than three (3) for FREE POSTAGE 📮 🎁 FREE GIFT available for every purchase. . Click link on bio to order . .............................................................................. . #kaymanbeauty #coalfacesoap #kaymanbeautykertih #kaymanbeautypaka #kaymanbeautydungun #kaymanbeautyterengganu #coalfacekertih #coalfacepaka #coalfacedungun #coalfacekemaman #coalfacesoapterengganu #coalfacesoapfeedback #polidungun #coalfacecleanserfeedback #rosaglowessence #dropship #dropshipneeded #kaymentbeautyagent #coalfaceagent #jerawat #parutjerawat #mesramall #uitm #uitmdungun #kertih #paka #dungun #kaymanbeautykemaman

Brownies cookies ✓Rangup ✓ Rasa coklat ✓ Kurang manis ✓ Ada taburan badam ✓ Harga sangat MURAH!! RM12/190g (50-65pcs) www.wasap.my/601131744184 #umt #unisza #terengganu #kualaterengganu #uitmchendering #marang #paka #hsnz #kts

Org kata nak kuruskn muka susah... Tp Nisa boleh kasi senang n murah.. xrosakkn muka uolls pun... Xperlu tunggu seminggu baru nmpk hasil... Sekali facial pun dh boleh nmpk kurus uolls😍😍😍😍 . . Booking sekarang!! . . 📲Nisa 0193748570 . . #hannysabeauty#hannysabeautycartel#facialhomespa#facialathome#facialtime#skincare#jeragat#antiaging#facemassage#awetmuda#collagen#mukabersih#mukaglowing#terengganu#dungun#paka#kerteh#kemaman#uitmdungun#uitmdungunterengganu

Perodua Aruz Tour beramah mesra dengan awok kiter di lokasi-lokasi yang menarik. . . . . #perodua #aruz #tour #kemaman #paka #chukai #kualaterengganu #kerteh #dungun #setiu #jerteh #kuantan #pasarpayang #terengganu

Punguza gharama ya matumizi ya umeme kwa kutumia #vyungu kama mbinu mbadala wa kuzalisha joto kwajili ya vifaranga. Fahamu kuhusu vyungu vya kulea vifaranga kwa lengo la kuokoa gharama za kutumia umeme au gesi. Umuhimu wa vyungu. 1• Vyungu hivi vinauwezo wa kutoa joto kwajili ya vifaranga na hata kuku wakubwa. 2• Vyungu vinauwezo wa kutoa joto zaid ya masaa kumi na mbili ( 12hrs) 3• Ukiweka mkaa asubuhi ni hadi jioni ndio utaongeza tena. 4• Chungu kimoja kinauwezo wa kuhudumia vifaranga 100 ndani ya bruda 5• Kama hauta tumia bruda chungu kimoja kitaweza kutoa joto LA kulea vifaranga 80 hadi 90. 6• Chungu hutumia mkaa mchache sana hivyo hupunguza gharama za matumizi ya umeme au gesi 7• Vyungu vinauwezo wa kukuza vifaranga vizuri na hukua kwa afya njema. Sifa za vyungu kutoka @mifugo_tz a. Udongo wake ni mfinyanzi asilia kwa 100% b. Vyungu ni vizito c. Vina ukubwa wa kutosha d. Vina matundu ya kutoa joto la kutosha f. Vinauimara wa kutosha Bei ya chungu kimoja • Morogoro = 12,000Tsh • Dar es salaam = 14,000Tsh • Mwanza = 15,0000Tsh Vyungu hivi unapata ukiwa mkoa wowote tunakutumia ulipo. Dar es salaam contact | Dr Kessy +255 712 253 102(WhatsApp) +255 765 291 489 +255 625 994 023 Morogoro Contact | Malaki +255 654 739 808 +255 742 508 915 Mwanza contact | Emmanuel +255 765 321 406 Mikoa mingine unatumiwa Email: mifugotz@gmail.com Huduma zetu utapata ukiwa mkoa wowote Tanzania Jiunge nasi kwenye WhatsApp group kujifunza mengi @mifugo_tz @kilimo_tz @afyakiganjani #mifugo #mifugotz #kilimotz #kilimo #drkessyvet #ufugaji #kuku #broiler #tanzania #incubator #farming #kuroiler #sasso #mbuzi #mbwa #paka #daressalaam #morogoro #tanzania #kuchi #kilimoufugaji #mwanza #arusha #mbeya #kilimanjaro #sungura #vifaranga #daktariwamifugo #afyakiganjani

14 Sya’aban 1440H ﷽ Aiwaah❣️Aiwaah❣️Aiwaah❣️Aiwaah❣️ Aiwaah❣️❤️❤️❤️❤️❤️Sabtu for Merah❤️ ❤️❤️ ❤️❤️❤️Type : Shawl Material : Satin Hemming : Eyelash Retail : RM 35.00 📱0108604282 COD #paka COD #kertih #tudung #shawl #shawlmurah #shawltutorial #shawllabuh #shawlsatin #shawlcantik #tutorialshawl #shawlmalaysia #shawlplain #shawllover #satinshawl #shawlsatinmurah #terengganu #dungun #kemaman #raya2019

"Có lẽ, nhiều năm về sau chúng ta mới biết... Điều quan trọng không phải là tiền tài, vật chất, mà là còn đủ SỨC để cảm nhận những cái AN NHIÊN nhỏ bé mỗi ngày được bao lâu nữa?..." #Đi_và_sống Photo: #pakavn #paka #baobipaka #tuoitre #smilelife #vietnamvodich #giải_pháp_đóng_gói_tinh_gọn #pearlplaza #hopcartonpaka #thungcartonpaka #giaothungcarton #xanhyeuthuong #bigc #bigcbinhduong #baogiacarton_0909392105 #ilovecarton #vsip #binhduong #bình_dương #kcntanbinh #cartons P/s : Chân thành cảm ơn tất cả quý khách hàng và đối tác đã luôn đồng hành cùng Team Cty bao bì PAKA 💖🇻🇳📦📦🚛🚚 ............ 📲: 0909 39 21 05 📦📦 📩: baogia.thungcarton@gmail.com 📦📦 🇻🇳: www.facebook.com/PAKA.vn 📦📦

14 Sya’aban 1440H ﷽ Aiwaah❣️Aiwaah❣️Aiwaah❣️Aiwaah❣️ Aiwaah❣️ Sabtu for Merah❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️Type : Shawl Material : Satin Hemming : Eyelash Retail : RM 35.00 📱0108604282 COD #paka COD #kertih #tudung #shawl #shawlmurah #shawltutorial #shawllabuh #shawlsatin #shawlcantik #tutorialshawl #shawlmalaysia #shawlplain #shawllover #satinshawl #shawlsatinmurah #terengganu #dungun #kemaman #raya2019

14 Sya’aban 1440H ﷽ Aiwaah❣️Aiwaah❣️Aiwaah❣️Aiwaah❣️ Aiwaah❣️Sabtu for Merah❤️ Type : Shawl Material : Satin Hemming : Eyelash Retail : RM 35.00 📱0108604282 COD #paka COD #kertih #tudung #shawl #shawlmurah #shawltutorial #shawllabuh #shawlsatin #shawlcantik #tutorialshawl #shawlmalaysia #shawlplain #shawllover #satinshawl #shawlsatinmurah #terengganu #dungun #kemaman #raya2019

14 Sya’ban 1440H Sabtu for Merah❤️ Lambang keberanian, kemewahan dan tuah. Sabtu ialah hari yang paling sesuai untuk keluar bersosial, berjumpa rakan-rakan dan Shopping 🛍 🛒 Aiwaah❣️Aiwaah❣️Aiwaah❣️Aiwaah❣️ #tudung #shawl #shawlmurah #shawltutorial #shawllabuh #shawlsatin #tutorialshawl #tutorialshawl #shawlcantik #shawlmalaysia #shawlmalaysia #terengganu #paka #dungun #kertih #kemaman #raya2019 #duaukhti

PROMOTION KAW KAW WEH! . Bagi yang nak berbisnes tapi modal tak tebal tu sangat sesuai join sekarang sbb bila habis promotion takkan dapat lagi harga serendah ini. RM65 ja wehhh 🔥 Mana nak dapatkan modal serendah nie dengan bisnes lain? _ Spray spray, terus cantik! ✨ _ Cod & Postage setiap hari! ❤️ _ Berminat boleh click link di bio! ☺️ _ #safiyyahijabspray #spraytudung #spraytudungviral #kemaman #safiyyahijabsprayterengganu #safiyyahijabspraykemaman #tudung #pengerastudung #tudungpeople #tudungruffle #tudungbawal #tudunglabuh #tudungmalaysia #chukai #kijal #kemasik #dungun #terengganu #paka #spraytudung #agentwanted #dropshipwanted #barangviral #codkemaman

Korang dah grab ke tuu PROMO #ainakcantik bulan April niii 😜 Bulan April ni je tauuu. Dah dekat nak puasa and raya, baik cecepat grab kalau korang nak cepat2 hilangkan jerawat2 halus and besar2 kat muka tuu. 😘 Stock makin susuttt .

Dzień pełen śmiechu, wiosny i przyjaciół - jak najwięcej takich #spring #relax #nasza #paka #dobrze #być #wdomu

🔴🔵SUMBANGAN | 19APRIL🔴🔵 Syukur Alhamdulillah Terima kasih kepada sahabat komuniti En. Zainal dari durian mentangau bagi sumbangan bola kepada kelab Paka city Ikuti Laman Paka city FC : Like pageFacebook : PAKA CITY FC Follow Instagram : PAKA_CITY_FC #pakacityfc #paka #kamipakacity #thewolf #oneteamonedream

Pre-adventure, adventure! Guys, this is the biggest litter box I've ever seen! 😻💩😹 #tig #tigandkink

Hampa taw dak? kalau muka hampa bengkak2 merah makan dianz vitamin premium kesan cepat yakmat . . . takde la tiber2 flolesss nmpk naww menipu nyee hg ingat dianz magic ? . . . tp nampak kan ? bila merah2 tu berkurang , bengkak2 susut . . . tak ke happy ? ni lah maksud dian BETTER SKIN RAYA ni tak floles 100% pun takpa cuma bila jmpa org . . . “ WEI , muka hg dah ok laa “ gituuuu ,tkde lah jumpa tahun lepas bengkak tahun ni bengkak . . . rm52 /35 biji - rm1.48sen je sebiji rm52 /35 biji - rm1.48sen je sebiji rm52 /35 biji - rm1.48sen je sebiji . . . Wasap 0165257317 Wasap 0165257317 Wasap 0165257317 . . . #dianzvitamindungun #dianzvitaminpaka #gulagulagebu #hapusjerawat #hapusjeragat #hilangparut #ctdealerdianz #dungun #paka #kerteh #rantauabang #jambubongkok #tokkah #posseluruhmalaysia

Mana nak cari vitamin yang mampu hilangkan jerawat & parut, dapatkan kulit licin & bersih serta bertambah peloles? Jawapannya ada pada #dianzvitamin la guys! 🤩 . . . Promosi jimat kaw kaw Dianz Vitamin pek D edition RM43 sebotol 30 biji Harga asal RM50 (JIMAT RM7 ) . . . Wasap 0165257317 Wasap 0165257317 Wasap 0165257317 . . . #dianzvitamindungun #dianzvitaminpaka #gulagulagebu #hapusjerawat #hapusjeragat #hilangparut #ctdealerdianz #dungun #paka #kerteh #rantauabang #jambubongkok #tokkah #posseluruhmalaysia

Al fin es viernes!! #paka #pug #perro #dog

Kecik-kecik je bulatnya tapi boleh buat korang terpukau masa makan . Masuk mulut rangup bersalut coklat . . Sekali makan tak pandang kiri kanan, tup tup dah separuh . . Dah cuba ke belom ni 😉 Meh cuba tak rugi sebab sedap sangat ! . . Bubblerice - RM13 Minicrunch - RM15 . . Nyummsss 😋 Sedap sampai teringat-ingat

Nimetumwa n kijiji #paka #poli

*Panglima Awang 2 20ml* Penghasilan wangian ini sangat tinggi nilainya dimana melibatkan satu proses yang rumit dan bahan yang mahal. Walau bagaimana pun, aroma yang terhasil cukup istimewa dan unik. Ini adalah satu peluang terbaik untuk kami tawarkan kelainan kepada anda. 🌹RM100/pcs🌹 Ayuh, jangan lepaskan peluang istimewa ini. Dapatkan segera sementara stok masih ada. #panglimaawang2 #bukansekadarwangian #rangkaianblackoutjustica #paka #terengganu #dungun #zarinahadipaka http://www.wasap.my/6019-2654520/PanglimaAwang2

See! Tudung paling lembik pun dah dengar cakap gaisss lepas guna cikpiya nie. Lepas nie nak pakai tudung material apa sekali pun dah tak perlu risau lagi dahh 😀 _ Spray spray, terus cantik! ✨ _ Cod & Postage setiap hari! ❤️ _ Berminat boleh click link di bio! ☺️ _ #safiyyahijabspray #spraytudung #spraytudungviral #kemaman #safiyyahijabsprayterengganu #safiyyahijabspraykemaman #tudung #pengerastudung #tudungpeople #tudungruffle #tudungbawal #tudunglabuh #tudungmalaysia #chukai #kijal #kemasik #dungun #terengganu #paka #spraytudung #agentwanted #dropshipwanted #barangviral #codkemaman

***** AMARAN : PRODUK INI ADALAH ALTENATIF KEPADA PEROKOK BUKAN PEROKOK TIDAK DISARANKAN MENGGUNAKAN PRODUK INI . 🔞HANYA UNTUK PEROKOK DEWASA YG BERUMUR 18 TAHUN KEATAS SAHAJA🔞. #ncig #alatberhentimerokok #ilovencig #nastyjuice #kuantan #pahang #ncigseller #ncigkuantan #paka #kerteh #dungun #ncigmy #ecig #ncigkl #ncigjb #ncigkt #ncigbp #ecigarette #stopsmoking #npod #nholder #ncase #ndock #pod #vape #berhentirokok #flavorpod

Pääsiäisen pienet ilot🤭👌 Tuonko suurennuslasin? #ahven #paka #oakley #hellyhansen #quiksilver #nokia #icefishing #järenköyhyys #sane #love #kuusamo

Paka
(@paka_chu)

1 Day 1 Hour Ago

笑咪咪~又是我獨佔懶骨頭了😆 #博美 #pomeranian #dogstagram #paka #趴卡 #笑 #吐舌 #狗狗日常

Bangtoni
(@tonirupilu)

1 Day 2 Hours Ago

Third Wave • Jika anda pernah membaca buku Alvin Toffler tentang "Gelombang ketiga" atau "Third Wave", maka prediksi Toffler menuju gelombang ketiga ini telah tiba di masa nya. • Toffler memilah tiga peradaban yang akan dilalui manusia, agraria, industri, dan informasi. Quotes menarik Toffler yang disadur Bill Gates " Siapa menguasai informasi, dia menguasai dunia". Itulah mengapa meme steve Jobs soal " dunia dalam genggaman" bukan hisapan jempol belaka. • Kini, fase informasi yang ditandai dengan kemajuan wahana nya telah mematrikan bahwa dunia telah di bawah kuasa arus informasi. • BBM (Blackberry Massenger) harus rela tergerus kemajuan teknologi komunikasi, dimana hal itu adalah turunan dari kemajuan teknologi informasi sebagaimana yang di prediksi oleh Toffler. • BBM melanjutkan mundurnya path dari kekuatan teknologi informasi ini. Per 31 Mei mendatang, BBM akan berpamitan pada kita yang pernah di riuh kan "pin mu piro", "bc kan ya" dll.😂 , ini sama persis dg muda mudi yg menguasai wartel, flexi, dan media murah meriah sebagai komunikasi. • Terima kasih BBM. Bagaimanapun juga kalian telah menjadikan milenial semakin modern ketimbang kami yang pernah riuh pada radio pager dan SMS. • Maka, jika Toffler finish dengan third wave nya, akan ada berapa gelombang lagi informasi yang telah dibuka gerbang oleh seorang Alvin Toffler. • Farewell to you Paka √ #alvintoffler #thirdwave #bbm #paka #goodbye #education #technology

Damon
(@n03ad)

1 Day 2 Hours Ago

Sambal VIRAL PERHHHHHHHHHH Terliur Uoll. Sekali cuba pasti tak boleh MOVE ON. Hancur diet. 🤤 Dah cuba belum??? #sambalhitamtokthevaini ✅:Homemade dari PAHANG ✅:Bahan Utama Belimbing Buluh ✅: Tahan lama 2-3 bulan ✅: Sedia di makan Pm Lekaih Sebelum Stock HABIS. ☎️:http://Wasap.my/60194314256/SalamCik #kemaman #kemamanidaman #paka #kerteh #gpp #sambalhitamtokthevainikemaman #sambalhitamtokthevainiterengganu

Buku Asas Matematik tak fokus kepada silibus. Kita fokus pada murid lemah sederhana. Bukan fokus utk peperiksaan. Belajar kukuhkan asas matematik tambah, tolak, darab dan bahagi. Kalau asas tak kukuh, nanti soalan lebih rumit pun susah nak jawab. So BAM fokus kuatkan asas. Tapi teknik² ni boleh digunakan untuk peperikaaan Jom Ibu-ibu, Mama-mama Dapatkan satu untuk Anak😉 RM35 je ni DM or wasup 0122749423 utk Order #buku #dungun #paka #anak #sekolah #matematik #kualalumpur #baju #jamtangan #sport #murahmurah #produkkecantikan

Hai korang! ❤️ _ Nak tudung cantik sepanjang hari? Nak hilangkan kedut baju dengan cepat? Nak jimatkan masa menggosok? Nak tudung/baju wangi? Jom dapatkan Safiyya Hijab Spray nie. Sekali cuba pasti jatuh cinta ❤️ _ Spray spray, terus cantik! ✨ _ Cod & Postage setiap hari! ❤️ _ Berminat boleh click link di bio! ☺️ _ #safiyyahijabspray #spraytudung #spraytudungviral #kemaman #safiyyahijabsprayterengganu #safiyyahijabspraykemaman #spraytudungviral #viral #dropshipwanted #safiyyahijabspray #spraytudung #spraytudungviral #kemaman #safiyyahijabsprayterengganu #safiyyahijabspraykemaman #tudung #pengerastudung #tudungpeople #tudungruffle #tudungbawal #tudunglabuh #tudungmalaysia #chukai #kijal #kemasik #dungun #terengganu #paka #spraytudung #agentwanted #dropshipwanted #barangviral #codkemaman

Katalog untuk ejen-ejen abang. Apa bestnya jadi ejen abang? Abang tanya, abang jawab sendiri. 1. Dapat katalog dan sampel. Kos murah sangat untuk tahun pertama. Percuma untuk tahun kedua meniaga bersama abang. 2. Sistem submit order yang canggih. Jadi kau tak perlu susah payah nak wasap order dengan abang. Masuk terus dalam sistem. 3. Untung sehingga 23% dari harga jual. Ada ejen abang boleh buat komisyen lebih RM1000. Garu kepala juga abang nak membayarnya. Cukup 3. Yang seterusnya kau tahu bila jadi ejen abang. DM abang. Jangan takut. Abang makan nasi, tak makan orang. Atau boleh wasap abamg. Nombor abang ada kat bio tu ha. #ejendiperlukan #kualaterengganu #marang #dungun #paka #kertih #kemaman #kuantan #sayajual #kerepekrangup #kerepekraya #kerepekraya2019 #ranguphinggaorangsebelahnakjuga

Kayman Beauty
(@beut.kay)

1 Day 5 Hours Ago

Best combo ever ✨✅ . 🌸Coalface cleanser RM39 🌸Rosa Glow Essence RM89 Pay before 3pm boleh join postage pada hari yg sama 📍COD Terengganu area Paka, Kerteh dan Kemasik . 📮postage : + RM8 SM | RM11 SS FREE POSTAGE for purchase above two (2) products . 🎁FREE GIFT available for EVERY PURCHASE!! ------------------------------------------------- 📲Whatsapp 010-4270732 or 🖱click link on our bio to direct Whatsapp without save the number .............................................................................. . #kaymanbeauty #coalfacesoap #kaymanbeautykertih #kaymanbeautypaka #kaymanbeautydungun #kaymanbeautyterengganu #coalfacekertih #coalfacepaka #coalfacedungun #coalfacekemaman #coalfacesoapterengganu #coalfacesoapfeedback #polidungun #coalfacecleanserfeedback #rosaglowessence #dropship #dropshipneeded #kaymentbeautyagent #coalfaceagent #jerawat #parutjerawat #mesramall #uitm #uitmdungun #kertih #paka #dungun #kaymanbeautykemaman

Sedap sangat ! Tak sedar dah nak habis sebalang makan 😍 . . Serious berhantu betul #chocojarviral ni. . . Sekali pandang dah rasa kat tekak. Bila dah rasa uii kenot move on. . . Dah habis teringat-ingat. Aduhh. . . Tunggu ape lagi tu? Meh selit order cepat. Sebalang ni boleh share 3/4 orang makan. Fuhh memang puas hati , berbaloi. . . BubbleRice RM13 Minicrunch RM15 . . Klik link kat bio atau whatsapp nombor ni sekarang 013-9116786

Tudiaa. Minicrunch ni memang sangat crunchy sayang uiii. . . Mini cococrunch versi Coklat cair dimulut gittuw tao. . . Dengan rasa Coklat premium yang tak muak langsung dan tak manis sangat. . . Best ke best ? . . Rugi aih tenung lelama. Meh order cepat. BubbleRice RM13 sebalang Minicrunch RM15 sebalang . . Bekas besar, berbaloi , puas hati makan. . . Klik je link kat bio atau whatsapp nombor ni sekarang 013-9116786 . . #chocojarviral

TQ customer for walk in 😍 . Catalog ➡️#s2s_ferreromixroses . SAVE YOUR DATE NOW! ==================== Sentuh HATI yang tersayang dengan kami! . 📍Kuala Terengganu | Kuala Nerus | Terengganu . 📍 Kemaman | Paka | Kerteh | Cherating| Gebeng | Kuantan . 📍 Senawang | Seremban | Port Dickson | Rembau | Mantin | Nilai . 📲 Click for order or info👇 linktr.ee/Surprise2Surprise _ instagram.com/surprise2surprise facebook.com/Surprise2Surprise . #surprisedeliveryterengganu #surprisedeliverynegerisembilan #surpriseplannerterengganu #surpriseplannernegerisembilan #surpriseterengganu #surprisepaka #surprisekerteh #surprisekemaman #surprisekuantan #surprisesenawang #surpriseseremban #surpriseportdickson #floristterengganu #floristkemaman #kualaterengganu #terengganu #marang #kualanerus #paka #kerteh #gebeng #chukai #cherating #kemaman #kuantan #senawang #seremban #portdickson

APRIL PROMO TINGGAL 10 HARI LAGI! . SAVE YOUR DATE NOW! ==================== Sentuh HATI yang tersayang dengan kami! . 📍Kuala Terengganu | Kuala Nerus | Terengganu . 📍 Kemaman | Paka | Kerteh | Cherating| Gebeng | Kuantan . 📍 Senawang | Seremban | Port Dickson | Rembau | Mantin | Nilai . 📲 Click for order or info👇 linktr.ee/Surprise2Surprise _ instagram.com/surprise2surprise facebook.com/Surprise2Surprise . #surprisedeliveryterengganu #surprisedeliverynegerisembilan #surpriseplannerterengganu #surpriseplannernegerisembilan #surpriseterengganu #surprisepaka #surprisekerteh #surprisekemaman #surprisekuantan #surprisesenawang #surpriseseremban #surpriseportdickson #floristterengganu #floristkemaman #kualaterengganu #terengganu #marang #kualanerus #paka #kerteh #gebeng #chukai #cherating #kemaman #kuantan #senawang #seremban #portdickson

TQ customer for walk in 😍 . Catalog ➡️#s2s_ferrero . SAVE YOUR DATE NOW! ==================== Sentuh HATI yang tersayang dengan kami! . 📍Kuala Terengganu | Kuala Nerus | Terengganu . 📍 Kemaman | Paka | Kerteh | Cherating| Gebeng | Kuantan . 📍 Senawang | Seremban | Port Dickson | Rembau | Mantin | Nilai . 📲 Click for order or info👇 linktr.ee/Surprise2Surprise _ instagram.com/surprise2surprise facebook.com/Surprise2Surprise . #surprisedeliveryterengganu #surprisedeliverynegerisembilan #surpriseplannerterengganu #surpriseplannernegerisembilan #surpriseterengganu #surprisepaka #surprisekerteh #surprisekemaman #surprisekuantan #surprisesenawang #surpriseseremban #surpriseportdickson #floristterengganu #floristkemaman #kualaterengganu #terengganu #marang #kualanerus #paka #kerteh #gebeng #chukai #cherating #kemaman #kuantan #senawang #seremban #portdickson

Zafie Zain
(@zafiezain)

1 Day 6 Hours Ago

Since ramai yg bertanya rupa dalam #giandujamarjolainecake ..ni dia...😋😋😋 Simpan sini senang customer refer. Thank You ❤️❤️❤️ Rasa Mousse Choc&buttercream Mocha serta kek kacang hazelnut yg lazat serta topping Dark Ganache dihiasi hirisan badam.All order thru WHATSAPP.Link at my IG Bio..I'm located at Paka,Dungun #giandujamarjolainecake #paka #kerteh #dungun #terengganu #malaysia #bakedbyzafiezain #homemadekekpaka #kekpaka #pakakek #kekkerteh #kertehkek #kekdungun #dungunkek #kekketengahjaya #homemadekekdungun #kekbirthdaypaka

Yesterday’s order. Combo box brownies, marble cheese brownies dan cendol gula melaka pudding cake. . Sebiji lagi Cendol Gula Melaka Pudding Cake x sempt masuk barisan sebab husband dah bawak hantar dekat office. . Thank you very much for purchasing. 😊🌹 . #cendolgulamelakapuddingcake #marblecheesebrownies #redvelvetcheesebrownies #combobox #kertih #kerteh #kijal #kemaman #chukai #paka #dungun #kualaterengganu #mesramall #rantaubukit #rantaulaut #bakerterengganu #codchukai #codmesramall #codpaka #codkijal #kompleksoperasipetronas #petronas #kekviral #keksedap #keksedapkemaman

***** AMARAN : PRODUK INI ADALAH ALTENATIF KEPADA PEROKOK BUKAN PEROKOK TIDAK DISARANKAN MENGGUNAKAN PRODUK INI . 🔞HANYA UNTUK PEROKOK DEWASA YG BERUMUR 18 TAHUN KEATAS SAHAJA🔞. #ncig #alatberhentimerokok #ilovencig #nastyjuice #kuantan #pahang #ncigseller #ncigkuantan #paka #kerteh #dungun #ncigmy #ecig #ncigkl #ncigjb #ncigkt #ncigbp #ecigarette #stopsmoking #npod #nholder #ncase #ndock #pod #vape #berhentirokok #flavorpod

Tig & Kink
(@tigandkink)

1 Day 7 Hours Ago

Desk cat Kink. 😸 Hey furriends! You may have seen a recent story letting you know that we're hitting the road soon, so pictures of Kink will be put on hold until we're back. Hope you enjoy our road trip posts! #kink #tigandkink #inmemoriam

UNTUK BOOKING UTK RAYA OPEN SEKARANG ! Apa yang bestnyer #squareyek ni? 1. Resepi turun temurun 2. Pengalaman hampir 5 tahun dalam penghasilan rempeyek. 3. Uniknya kerana berbentuk 4 segi 4. Adunan rempah rahsia. Tidak boleh dibeli dimana2 5.Sangat rangup bila dimakan sesuai dengan namanya "peyek krap krup krap 4 segi. Berikut ialah jenis rempeyek yang korang bole pilih: 🍪 Rempeyek Kacang Tanah 🍪 Rempeyek Kacang dal 🍪 Rempeyek Kacang Hijau 🍪 Rempeyek Bilis Harga RM 28.00 sebalang Oke, da ade pilihan meh habaq lekaihh. Kot lambat habis. 😘 #squareyek www.wasap.my/60107741770 COD 🚗 #paka,#kerteh #kijal , #semambu #telokkalong #mesramall,#balokmakmur #cherating #cendor #gebeng #sungaiular #balokperdana ,#telukkalong ,#tati ,#kuantan ,#tamantas ,#sungaiisap,#gebeng , #alorakar ,#berserah,#sungaikarang

Ada lagi yang belum grab harga promo? Promo dah nak habis tak lama lagi tau! Cepat cepat grab sekarang 😀 _ Spray spray, terus cantik! ✨ _ Cod & Postage setiap hari! ❤️ _ Berminat boleh click link di bio! ☺️ _ #safiyyahijabspray #spraytudung #spraytudungviral #kemaman #safiyyahijabsprayterengganu #safiyyahijabspraykemaman #tudung #pengerastudung #tudungpeople #tudungruffle #tudungbawal #tudunglabuh #tudungmalaysia #chukai #kijal #kemasik #dungun #terengganu #paka #spraytudung #agentwanted #dropshipwanted #barangviral #codkemaman