#penuaan

17,260 posts tagged with #penuaan

Photos and Videos about #penuaan

(@fizah_sofi)

2 Hours Ago

Komen "DM" sekarang! Utk dapatkan #glutab penghapus jeragat dan kulit kusam no1 dimalaysia. . WAJAH LICIN DALAM MASA #seminggu JER HANYA 2BIJI SEHARI . Kesan seawal #seminggu . HANYA KUNYAH 2BIJI SEHARI MUDAH & PANTAS -Mencerahkan & melembabkan wajah -Menegangkan wajah -Menghilangkan jeragatt -Melindungi wajah dari sinaran UV -Mengurangkan proses #penuaan . Selamat digunakan kerana mendapat kelulusan KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM) MAL16015065NC. Tak perlu nak was2 dengan glutab ni. . Kami akan bantu anda utk dapatkan wajah yg licinn & bersihh... . Promo dan free postage kita bincang kat wasap k? . rasa tak sempat nak wasap kami ? tinggalkan NO PHONE di ruangan komen, biar staff kami yang wasap anda . Beribu-ribu feedback yang kami telah terima, view testimoni di @glutab.hilangjeragat, Hanya makan saja mengikut aturan yang dicadangkan. . Dapatkan sekarang!.. Komen "DM + no phone" atau Whatsaap kod "GLUTAB " ke no tertera dkt bio utk order @glutab.hilangjeragat . STOK PROMOSI KAW2 SPECIAL ini agak terhad!.. . #glutab #ubatjeragat #serumjeragat #antijeragat #ubatparut #hilangkanparut #serumwajah #serumajaib #serumgluta #bazaarpaknil #hilangjeragat #tabletjeragat #glutabmalaysia #bazarpaknilmurah #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan

(@nutrafemmehq)

5 Hours Ago

21 Bahan dalam 1 produk kesihatan yang mengandungi lebih daripada 10 khasiat & manfaat untuk tubuh serta kesihatan wanita seawal usia 35 tahun sehingga usia menopos. Cepat2.. harga kalah durian runtuh dah nii ! *Harga asal: RM179 (30sachets) Berminat? Klik link wasap di bio 😗 #nutra #nutrafemme #supplementwanita #30an #40an #50an #infonutra #kecantikan #dalaman #luaran #awetmuda #antiaging #menopos #menopause #penuaan

(@nutrafemmehq)

5 Hours Ago

Dapatkan promosi terkini dengan harga jauhh lebih murahh ! 😱😱😱 (Ppsstt.. harga asal nutrafemme RM179) #nutra #nutrafemme #supplementwanita #30an #40an #50an #infonutra #kecantikan #dalaman #luaran #awetmuda #antiaging #menopos #menopause #penuaan

Minuman vitamin c untuk kekebalan tubuh dengan antioksidan yg tinggi yg mampu membuat awet muda🙋. 1 tube isi 10 tablet Harga Rp 85.000 . . #klink #vitaminsea #vitamincserum #vitaminc #awetmuda #teavigo #kanker #jantung #penuaan #penuaandini

(@ertosbandung)

9 Hours Ago

Manfaat ERTO'S Cushion yaitu dapat melembapkan wajah, sebagai oil control, mencerahkan wajah, dan menyamarkan kulit yang belang Harga Ee Whitening Aircusthion 150.000 Manfaat EE Whitening Aircusthion Efek mencerahkan atau memutihkan EE cushion mengandung nutrisi yang membantu kulit terlihat lebih cerah dan berkilau. Tekstur kulit lebih kenyal, perlahan noda atau bintik hitam di kulit wajah pun memudar setelah beberapa kali pemakaian. Melindungi dari sinar UV Mengandung SPF (sun protection factor) 50+ dan PA (protection grade) +++ yang cukup melindungi kulit dari paparan sinar matahari, menggantikan fungsi sunblock atau sunscreen Untuk tanya2 dulu bisa hubungi Wa 082122055400 #jerawat #bekasjerawat #flek #kerutan #penuaan #makeup #ertos #ertosbandung #ertosbandungrella #cccream #nightcream #facewash #toner #bakedpowder #facialtreatment #bodycream #bodyserum #eyelash #serum_sk #serum #facial #facialsalon #skincare #beautycare #instamakeup #makeupartis #masker #maskerjerawat #bandungkekinian #kekinian

(@shakleeby_sz)

10 Hours Ago

MUST TRY SKINCARE!!! . So kepada yg tengah mencari skin care yg selamat, dibuat dari tumbuham semulajadi, bahan2 premium bebas kimia, YOUTH terbukti 100% berkesan! . Penggunaan youth dapat merasai kesan seawal 7 hari. 7 HARI !! 😱 . Hebatnya youth: ⭐️ Tiada Bahan Kimia. ⭐️ Bebas merkuri ⭐️ 100% Asas tumbuhan ⭐️ Diuji secara klinikal ⭐️ Dikaji oleh pakar kulit dan pakar mata (Dermatologists & Opthalmologists) ⭐️ SELAMAT & BERKESAN . Banyak testimoni yg hebat terbukti. Nanti kak ha up testimoni ok. . . Nak dapat harga promo yg best dan berbaloi? Boleh dm or whatsapp Kak ha okay. 011.6111.8343 . . #shakleejohorbahru #shakleejb #shakleemurah #jimatberbaloi #shakleegelangpatah #shakleenusajaya #shakleesingapore #singaporean #skincareorganic #noparaben #selamat #muda #antiaging #jerawat #jeragat #penuaan #vivix #kualiti #set kesihatan #mukabreakout

Antara sebab kenapa ramai orang memilih ESP sebagai supplement mereka:. . 🌼Untuk wanita yang ingin atau merancang hamil: . 👉ESP pulihara dan pelihara rahim. . 🌼Untuk wanita yang sedang hamil . 👉ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran . 🌼Untuk ibu yang nak masuk dewan besalin: . 👉ESP memberi tenaga segera yang berpanjangan. Ini dapat membantu memberi tenaga kepada ibu-ibu untuk melalui detik kelahiran. . 🌼Untuk wanita yang menyusu anak: . 👉ESP bantu meningkatkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, maka kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat. ESP sebagai 'Milk Booster'. . 🌼Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon: . 👉ESP diperbuat daripada kacang soya yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita, keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan . 🌼Untuk sesiapa yang mahu kurus: . 👉ESP buat rasa kenyang lebih lama. Selain itu, ia dapat mengurangkan nafsu makan . 🌼Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: . 👉ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrien dalam badan kita. Bila nutrien mencukupi, badan kuat melawan penyakit yang datang . 🌼Untuk sesiapa yang nak cantik: . 👉ESP buat kulit jadi anjal, gebu dan lebih cerah. Nampak berseri-seri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tampal makeup tebal-tebal lagi . 🌼Untuk sesiapa yang nak berpuasa: . 👉ESP bekalkan tenaga berpanjangan, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga sepanjang berpuasa tetap ada. Tapi ki tetap bertenaga . 🌼Untuk sesiapa yang sentiasa sibuk:. . 👉ESP boleh dijadikan instant breakfast, instant lunch ataupun instant dinner yang mudah disediakan. Hanya 'Shake & Take'. . Jadinya anda tidak akan skip breakfast, lunch mahupun dinner kerana kesuntukan masa. . Untuk dapatkan rangkaian produk shaklee dan konsaltan percuma😊 . Boleh whsapp ke 0103806496 Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/  60103806496 . #espshaklee #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitkering #tonakulittaksekata #parut #penuaan #rahimlemah #penyusuan #kesuburan #kulitberkedut #cepatletihdanlesu #gastrik

Antara sebab kenapa ramai orang memilih ESP sebagai supplement mereka:. . 🌼Untuk wanita yang ingin atau merancang hamil: . 👉ESP pulihara dan pelihara rahim. . 🌼Untuk wanita yang sedang hamil . 👉ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran . 🌼Untuk ibu yang nak masuk dewan besalin: . 👉ESP memberi tenaga segera yang berpanjangan. Ini dapat membantu memberi tenaga kepada ibu-ibu untuk melalui detik kelahiran. . 🌼Untuk wanita yang menyusu anak: . 👉ESP bantu meningkatkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, maka kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat. ESP sebagai 'Milk Booster'. . 🌼Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon: . 👉ESP diperbuat daripada kacang soya yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita, keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan . 🌼Untuk sesiapa yang mahu kurus: . 👉ESP buat rasa kenyang lebih lama. Selain itu, ia dapat mengurangkan nafsu makan . 🌼Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: . 👉ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrien dalam badan kita. Bila nutrien mencukupi, badan kuat melawan penyakit yang datang . 🌼Untuk sesiapa yang nak cantik: . 👉ESP buat kulit jadi anjal, gebu dan lebih cerah. Nampak berseri-seri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tampal makeup tebal-tebal lagi . 🌼Untuk sesiapa yang nak berpuasa: . 👉ESP bekalkan tenaga berpanjangan, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga sepanjang berpuasa tetap ada. Tapi ki tetap bertenaga . 🌼Untuk sesiapa yang sentiasa sibuk:. . 👉ESP boleh dijadikan instant breakfast, instant lunch ataupun instant dinner yang mudah disediakan. Hanya 'Shake & Take'. . Jadinya anda tidak akan skip breakfast, lunch mahupun dinner kerana kesuntukan masa. . Untuk dapatkan rangkaian produk shaklee dan konsaltan percuma😊 . Boleh whsapp ke 0103806496 Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/  60103806496 . #espshaklee #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitkering #tonakulittaksekata #parut #penuaan #rahimlemah #penyusuan #kesuburan #kulitberkedut #cepatletihdanlesu #gastrik

Antara sebab kenapa ramai orang memilih ESP sebagai supplement mereka:. . 🌼Untuk wanita yang ingin atau merancang hamil: . 👉ESP pulihara dan pelihara rahim. . 🌼Untuk wanita yang sedang hamil . 👉ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran . 🌼Untuk ibu yang nak masuk dewan besalin: . 👉ESP memberi tenaga segera yang berpanjangan. Ini dapat membantu memberi tenaga kepada ibu-ibu untuk melalui detik kelahiran. . 🌼Untuk wanita yang menyusu anak: . 👉ESP bantu meningkatkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, maka kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat. ESP sebagai 'Milk Booster'. . 🌼Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon: . 👉ESP diperbuat daripada kacang soya yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita, keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan . 🌼Untuk sesiapa yang mahu kurus: . 👉ESP buat rasa kenyang lebih lama. Selain itu, ia dapat mengurangkan nafsu makan . 🌼Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: . 👉ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrien dalam badan kita. Bila nutrien mencukupi, badan kuat melawan penyakit yang datang . 🌼Untuk sesiapa yang nak cantik: . 👉ESP buat kulit jadi anjal, gebu dan lebih cerah. Nampak berseri-seri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tampal makeup tebal-tebal lagi . 🌼Untuk sesiapa yang nak berpuasa: . 👉ESP bekalkan tenaga berpanjangan, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga sepanjang berpuasa tetap ada. Tapi ki tetap bertenaga . 🌼Untuk sesiapa yang sentiasa sibuk:. . 👉ESP boleh dijadikan instant breakfast, instant lunch ataupun instant dinner yang mudah disediakan. Hanya 'Shake & Take'. . Jadinya anda tidak akan skip breakfast, lunch mahupun dinner kerana kesuntukan masa. . Untuk dapatkan rangkaian produk shaklee dan konsaltan percuma😊 . Boleh whsapp ke 0103806496 Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/  60103806496 . #espshaklee #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitkering #tonakulittaksekata #parut #penuaan #rahimlemah #penyusuan #kesuburan #kulitberkedut #cepatletihdanlesu #gastrik

Selamat siang sahabat DAC 😊 ZELL V PLATINUM PLUS GOLD SEBAGAI TERAPI UNTUK PEREMAJAAN DAN PENYEMBUHAN BERMANFAAT UNTUK MENUNDA GEJALA PENUAAN DAN MENINGKATKAN STAMINA 😍😍 . 15 MANFAAT YANG LUAR BIASA DARI PRODUK ZELL V PLATINUM PLUS GOLD . 1. Menormalkan berat badan yang berlebihan ke berat badan ideal 2. Meningkatkan flksibilitas otot dan jaringan kulit 3. Membantu meningkatkan daya tahan tubuh dan energi ke level terbaik 4. Membuat kulit lebih kenyal, elastis dan menambah ketebalan kulit, memperbaiki tekstur kulit 5. Mengurangi kadar kolesterol dalam tubuh dan mencegah terbentuknya trigleserida yang membentuk lemak tubuh 6. Meningkatkan daya ingat/memori dan kewaspadaan/kepekaan 7. Mengencangkan payudara 8. Mencerahkan warna kulit dan mengurangi flek/bintik-bintik hitam di kulit 9. Mempercepat proses regenerasi kulit, jaringan dan organ-organ lainnya 10. Mengurangi gejala pre menopause dan menunda proses penopause 11. Mengurangi ketegangan dan masalah-masalah sebelum menstruasi 12. Meningkatkan kualitas tidur daya tahan/kekebalan tubuh terhadap penyakit 13. Meningkatkan semangat dan menghilangkan lesu/lemas 14. Mengurangi resiko peyakit jantung 15. Membantu melancarkan peredaran darah/sirkulasi darah . For Order and Appointment : Tlp/WA: 0813 2298 1660 LINE : @DERMAESTHETIC 🏨 : Ruko Kebayoran Arcade Blok KA/B2-21 sektor 7 Bintaro-Tangsel #antiaging #peremajaankulit #penuaan #zellvgold #klinikdac

(@marina.maryk)

18 Hours Ago

Terbaru! Nak dapat kening yg kemas, on fleek? Tapi xmau renyah2, step banyak...nk simple tapi nmpk natural? This is for youuu! Mmg senang je! Shop with Kak M : http://bit.ly/Kak_M (Click in bio) #skincare #kulitsihat #antiaging #penuaan #jerawat #selfcare #vitaminc #igbiz #bizonline #onlineshopping #marykaykedah #marykaypenang #marykaytaiping #marykaybertam #marykaygombak #marykayputrajaya

(@marina.maryk)

18 Hours Ago

Terbaru! Nak dapat kening yg kemas, on fleek? Tapi xmau renyah2, step banyak...nk simple tapi nmpk natural? This is for youuu! Mmg senang je! #skincare #kulitsihat #antiaging #penuaan #jerawat #selfcare #vitaminc #igbiz #bizonline #onlineshopping #marykaykedah #marykaypenang #marykaytaiping #marykaybertam #marykaygombak #marykayputrajaya

(@sang_ayu_anom)

22 Hours Ago

Wajahnya sih tetap yaa gaesss...tapi kok skrg lebih putih lebih cantik lebih muda 🤔🤔🤔🤔 gimana yaaa lebih menarik yaaaa sekarang drpd dulu 🤗🤗🤗 #glucogen #propolis #biocell #regenerasisel #putihsehat #sehatalami #antiaging #penuaan #chatme utk tanya tanya info produk Ayu wa 081558088727

(@ayumksr)

1 Day 7 Hours Ago

Happy Monday 😇😇 Sadarkah kita, SEL/DNA/GEN di dalam tubuh kita membutuhkan Nutrisi ? Bermunculan bermacam penyakit disebabkan #penuaan pada #sel Happy Life (tdk stress), Olahraga, Pola Makan yg benar itu #good ... untuk lebih mantap kita perlu #nutrisi yg mengandung #resveratrol dan itu ada di #reserve dari #jeunesseglobal. Apalagi jika kita sadar, Gaya Hidup kita jauh dari kata Sehat, sudah pasti harus konsumsi #reserve RESERVE juga terbukti membatu proses peyembuhan berbagai macam penyakit penyumbatan pembulu darah jantung, strok, gula dll. #riserve #antioksidanterbaik #suplementerbaik #jeunesseglobal #bisnisglobal

(@ertosbandung)

1 Day 13 Hours Ago

Saat usia di bawah 30 tahun, perlukah memakai serum anti-aging? ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Jawabannya Tentu Perlu! Serum ERTO'S dengan anti-aging fungsinya adalah memperlambat penuaan pada kulit, sehingga sekalipun usia Anda 20-an, Anda diwajibkan menggunakan Serum Anti Aging ini agar kulit lebih segar dan muda lebih lama. Info, konsul Wa 082122055400 #jerawat #bekasjerawat #flek #kerutan #penuaan #makeup #ertos #ertosbandung #ertosbandungrella #cccream #nightcream #facewash #toner #bakedpowder #facialtreatment #bodycream #bodyserum #eyelash #serum_sk #serum #facial #facialsalon #skincare #beautycare #instamakeup #makeupartis #masker #maskerjerawat #bandungkekinian #bajukekinian

(@jeng_denok)

1 Day 14 Hours Ago

Tonton videonya sampai habis kamu akan mengerti bagaimana G3 #superfruit yang punya kandungan #antioksidan yang tinggi untuk menangkal radikal bebas yang ada dalam tubuhmu 😍 Radikal bebas dapat ditemukan di mana saja, bahkan tubuh kitapun sebenarnya menghasilkan #radikalbebas Zat ini berbahaya bahkan bisa mengakibatkan penyakit kanker😱 Tubuh kita bisa mendapatkan radikal bebas dari lingkungan sekitar, seperti paparan sinar matahari, radiasi, ozon, asap rokok, asap kendaraan, polusi udara, bahan kimia industri, makanan yang kita makan, dan minuman yang kita minum. Tak hanya itu, sebenarnya tubuh kita juga menghasilkan radikal bebas dari proses #metabolisme penting dalam tubuh, dari berbagai reaksi kimia yang terjadi di dalam tubuh. Seperti, saat tubuh mencerna makanan, saat Anda bernapas, hingga melakukan olahraga. Stres oksidatif ini kemudian dapat menyebabkan berbagai penyakit. Mulai dari #radang sendi, #penyakitjantung#aterosklerosis#stroke#hipertensi#tukaklambung, #alzheimer#parkinson, dan #kanker, sampai menyebabkan #penuaan. Radikal bebas dapat merusak kode DNA, sehingga sel baru tumbuh dengan tidak benar dan menyebabkan penuaan. Yuk mumpung ada promo g3 isi 6 di tgl 15-17 november ini order dari skrng ya 🙏 Terimakasih sudah berbelanja di @jeng_denok #g3 #nuskin #antiaging #skincare #suplemen #health #beauty #opportunity #fulltimemom #parttimebussiness #fulltimepayment #seru #keren #siapapunbisa8

(@wenny_vits)

1 Day 14 Hours Ago

APAKAH VIVIX? ----------------------- . Minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas shaklee iaitu ekstrak Anggur Muscadine, Lobak Ungu, Blueberry Eropah dan Polygonum Cuspidatum BERTINDAK? . KEISTIMEWAAN VIVIX ---------------------------------- . Antara bahan utama menghasilkan vivix adalah Anggur Muscadine, di mana ia merupakan salah satu buah-buahan yang paling sukar diperolehi dan paling berkuasa. . Ia mengandungi lebih kromosom iaitu 20 berbanding anggur biasa hanya 19 kromosom. Kromosom ekstra ini mengandungi ekstra polifenol seperti asid alegik dan elagitanin yang apabila digabungkan dengan polifenol lain akan menghasilkan kuasa ANTIOKSIDAN yang sangat hebat. . BAGAIMANA VIVIX BERTINDAK? ----------------------------------------- . Didalam kajian makmal, ramuan vivix telah menunjukkan ia nemberi impak kepada 4 MEKANISMA UTAMA PENUAAN pada tahap sel iaitu: . 1) Melindungi dan memperbaiki sel DNA yang rosak akibat serangan radikal bebas setiap hari. . 2) Meningkatkan tahap tenaga didalam sel dengan menggalakkan pembentukan baru mitokondria. Mitokondria adalah penjana tenaga di dalam sel yang akan menghasilkan tenaga yang kita perlukan. . 3) Melambatkan pembentukan protein AGE. Protein AGE adalah bendasing yang terhasil akibat daripada lebihan gula dan protin. Penimbunan lebihan protein AGE boleh menyebabkan keroskan sel sekaligus mempengaruhi kekuatan sel dan jangka hayat. . 4) Mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang dapat membantu melambatkan penuaan sel. . OLEH SEBAB ITU VIVIX ADALAH UNTUK KESIHATAN MENYELURUH 😊 . HARGA VIVIX -------------------- . Harga Sebotol Vivix rm475 . TAPI TAPI TAPI . Ada cara untuk miliki vivix dengan HARGA AHLI yang lebih jimat daripada di atas 😉 . Wasap @0128246966 Kak Wenny Wasap @0128246966 Kak Wenny Wasap @0128246966 Kak Wenny . #shaklee #vivixmurah #sayajualvivix #awetmuda #kulitputihgebu #kulitcantik #tipscantik #kulitkering #jeragathitam #jerawatbatu #gulatinggi #kesuburanwanita #vitaminkesuburanlelaki #kesihatanmata #hijabfashion #hijabista #nuyou #shakleemalaysia #menggatal #berpantang #inanam #likas #kuching #miri #penuaan #antiaging #alifsyukriterlajaklaris #ctdk #gegarvaganza2018 #neelofa

(@spirulinaalamii.id)

1 Day 15 Hours Ago

Masker pencerah, pemutih, bebas jerawat, komedo dan flek hifam. Terbuat dari bahan extract 100 bahan alami ganggang biru kehijauan yang banyak mengandung mineral alami serta beprotein tinggi yg baik sekali untuk kulit wajah lebih cerah, sehat, lembut dan bebas flek hitam/ bekas jerawat. Menyediakan beberapa pilihan paket masker spirulina😉. WOW! dijalamin aman, halal BPOM dan tanpa efek samping. Sertifikat dan Penghargaan: ✔BPOM ✔HALAL SYARIAH MUI ✔GMP ✔FDA ✔ISO . . bukan hanya itu spirulina capsule TIENS dipercaya NASA (badan antariksa amerika) untuk perbekalan astronotnya saat perjalanan keluar angkasa😱. #beauty #herbalalami #alami #penghilangjerawat #perawatanalami #kulitsehat #bebasjerawat #pencerahwajah #kulitberinyak #kulitkering #kulitkusam #pemutih #vitaminkulit #komedo #kerutandiwajah #kerutan #penuaan #herbal

(@tazaqsashop)

1 Day 18 Hours Ago

Jika kamu biasanya harus ribet mengotori tangan kamu ketika menggunakan liquid coverage, ketika kamu menggunakan ERTO`S Whitening cushion kamu tidak perlu lagi mengotori tanganmu karena cushion berbentuk compact yang dilengkapi dengan spons yang dapat meratakan coverage tersebut secara maksimal ke wajahmu Harga Manfaat EE Whitening Aircusthion Efek mencerahkan atau memutihkan EE cushion mengandung nutrisi yang membantu kulit terlihat lebih cerah dan berkilau. Tekstur kulit lebih kenyal, perlahan noda atau bintik hitam di kulit wajah pun memudar setelah beberapa kali pemakaian. Melindungi dari sinar UV Mengandung SPF (sun protection factor) 50+ dan PA (protection grade) +++ yang cukup melindungi kulit dari paparan sinar matahari, menggantikan fungsi sunblock atau sunscreen. Untuk tanya2 dulu bisa hubungi Bbm D35C62D9 Wa 082122055400 #jerawat #bekasjerawat #flek #kerutan #penuaan #makeup #ertos #ertosbandung #ertosbandungrella #cccream #nightcream #facewash #toner #bakedpowder #facialtreatment #bodycream #bodyserum #eyelash #serum_sk #serum #facial #facialsalon #skincare #beautycare #instamakeup #makeupartis #masker #maskerjerawat #bandungkekinian #kekinian

(@ertosbandung)

1 Day 18 Hours Ago

Jika kamu biasanya harus ribet mengotori tangan kamu ketika menggunakan liquid coverage, ketika kamu menggunakan ERTO`S Whitening cushion kamu tidak perlu lagi mengotori tanganmu karena cushion berbentuk compact yang dilengkapi dengan spons yang dapat meratakan coverage tersebut secara maksimal ke wajahmu Harga Manfaat EE Whitening Aircusthion Efek mencerahkan atau memutihkan EE cushion mengandung nutrisi yang membantu kulit terlihat lebih cerah dan berkilau. Tekstur kulit lebih kenyal, perlahan noda atau bintik hitam di kulit wajah pun memudar setelah beberapa kali pemakaian. Melindungi dari sinar UV Mengandung SPF (sun protection factor) 50+ dan PA (protection grade) +++ yang cukup melindungi kulit dari paparan sinar matahari, menggantikan fungsi sunblock atau sunscreen. Untuk tanya2 dulu bisa hubungi Bbm D35C62D9 Wa 082122055400 #jerawat #bekasjerawat #flek #kerutan #penuaan #makeup #ertos #ertosbandung #ertosbandungrella #cccream #nightcream #facewash #toner #bakedpowder #facialtreatment #bodycream #bodyserum #eyelash #serum_sk #serum #facial #facialsalon #skincare #beautycare #instamakeup #makeupartis #masker #maskerjerawat #bandungkekinian #bajukekinian

(@imam_stockistnasajogja)

1 Day 20 Hours Ago

#gudangnasa PROMO STOCKIST NASA AB090 MORESKIN CLEAN & GLOW CREAM Cream Boster, Mempercepat Peremajaan Kulit, Memutihkan dan Mengencangkan Kulit Harga : Rp 155.000,- Isi : 20 gram POM NA 18170102567 MORESKIN CLEAN & GLOW CREAM merupakan cream booster untuk mempercepat peremajaan kulit sehingga kulit tampak lebih putih dan kencang. MANFAAT : - mempercepat peremajaan kulit - mencerahkan kulit wajah - mengencangkan wajah - wajah jadi glowing CARA PAKAI : Disarankan untuk di gunakan 3 hari (pagi dan malam hari) dalam seminggu. INFO & ORDER SMS/WA : 08.999.000.717 PIN BBM : 74CDCBE8 Format Order : Nama, Produk + Jumlah, Kota Tujuan Website : www.gudangnasa.com Id Member NASA : N-131150 an Imam Budianto #stockistnasa #distributornasa #agennasa #ptnasa #produknasa #imambudianto #herbal #agrokompleks #kecantikan #kosmetik #nutrisi #gogreen #backtonature #pupukorganik #moreskin #clean #glow #kulitputih #kulitkencang #cream #booster #antiaging #penuaan #remaja #kulitbersih #glowing #kinclong #antiaging #awetmuda

(@mitra_millionaire)

1 Day 21 Hours Ago

Sadarkah kita, SEL/DNA/GEN di dalam tubuh kita membutuhkan Nutrisi ? Bermunculan bermacam penyakit disebabkan #penuaan pada #sel Happy Life (tdk stress), Olahraga, Pola Makan yg benar itu #good ... untuk lebih mantap kita perlu #nutrisi yg mengandung #resveratrol dan itu ada di #reserve dari #jeunesseglobal. Apalagi jika kita sadar, Gaya Hidup kita jauh dari kata Sehat, sudah pasti harus konsumsi #reserve #share #healthy #product #hightech #154negara #teruji #ilmiah #tanpaefeksamping #nosugar #halal #aman #alami

(@dilaputri_sr12bandung)

2 Days 16 Hours Ago

#etawakefir #kasusjerawat #jerawatradang #bruntusan #kulitsensitif #etawakefir #kasusjerawat #jerawatradang #bruntusan #kulitsensitif ETAWA KEFIR MASK by #sr12 #skincare Manfaat masker kefir susu kambing etawa diantaranya : • Mengeluarkan tumpukan racun kimia didalam kulit akibat penggunaan berbagai macam kosmetik yg mengandung bahan kimia yang berdampak panjang pada kesehatan kulit kita. . • Berfungsi mengangkat sel kulit mati pada wajah . • Kefir dapat menstimulasi produksi #kolagen pada wajah . • Melawan tanda #penuaan . • Membantu memutuskan siklus ketergantungan pada kosmetik atau obat racikan tertentu. . • Mencerahkan dan membuat kulit semakin glowing . • Meremajakan kulit dan meningkatkan kadar air dan collagen pada kulit. . • Membantu mengurangi iritasi yg disebabkan oleh terkikisnya lapisan epidermis kulit akibat penggunaan cream2 yg mengandung logam berat seperti mercury • Mengatasi masalah jerawat yg disebabkan oleh menumpuknya #lemak dibawah lapisan kulit dan jerawat yg disebabkan oleh iritasi. . • Dapat menghaluskan wajah, menghilangkan #noda bekas jerawat, #komedo , #flek hitam dsb . ( DIUTAMAKAN UNTUK #kulit BERMINYAK & #sensitif )

(@dilaputri_sr12bandung)

2 Days 16 Hours Ago

#etawakefir #kasusjerawat #jerawatradang #bruntusan #kulitsensitif ETAWA KEFIR MASK by #sr12 #skincare Manfaat masker kefir susu kambing etawa diantaranya : • Mengeluarkan tumpukan racun kimia didalam kulit akibat penggunaan berbagai macam kosmetik yg mengandung bahan kimia yang berdampak panjang pada kesehatan kulit kita. . • Berfungsi mengangkat sel kulit mati pada wajah . • Kefir dapat menstimulasi produksi #kolagen pada wajah . • Melawan tanda #penuaan . • Membantu memutuskan siklus ketergantungan pada kosmetik atau obat racikan tertentu. . • Mencerahkan dan membuat kulit semakin glowing . • Meremajakan kulit dan meningkatkan kadar air dan collagen pada kulit. . • Membantu mengurangi iritasi yg disebabkan oleh terkikisnya lapisan epidermis kulit akibat penggunaan cream2 yg mengandung logam berat seperti mercury • Mengatasi masalah jerawat yg disebabkan oleh menumpuknya #lemak dibawah lapisan kulit dan jerawat yg disebabkan oleh iritasi. . • Dapat menghaluskan wajah, menghilangkan #noda bekas jerawat, #komedo , #flek hitam dsb . ( DIUTAMAKAN UNTUK #kulit BERMINYAK & #sensitif )

(@medanourmobilefacial)

2 Days 9 Hours Ago

Heating •The mode for optimizing the skin before skin care. Anti-Aging Mode •Use the mode when applying the wrinkle care cosmetics. Whitening (Green) •Use the mode when applying the cosmetics with whitening ingredient. Lifting •Use the mode when applying the cosmetics with lifting, elasticity revitalizing ingredient. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ "Mobile Facial Ke Tempat Anda" ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Masalah Berkaitan Wajah? 🔹Kulit kering 🔹Kulit kusam 🔹Kulit berminyak 🔹Kulit gelap 🔹Kulit terbakar 🔹Warna kulit tidak sekata 🔹Jerawat 🔹Jeragat 🔹Resdung 🔹Muka berlubang 🔹White heads 🔹Black heads 🔹Parut 🔹Kedut 🔹Eye bags 🔹Eczema 🔹Double chin 🔹Dan lain-lain ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Siapa Saya? 🔹Syarikat yang berdaftar (002879043-P) 🔹Beroperasi secara mobile terus ke tempat anda 🔹Menggunakan mesin specialist buatan Korea berteknologi tinggi, terkini serta selamat 🔹100% halal 🔹100% tanpa bahan kimia 🔹Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia 🔹Beauty consultant yang professional dan terlatih 🔹Menjaga kebersihan tahap maksimum 🔹100% perkhidmatan tanpa was-was ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kawasan Beroperasi? 🔹Ampang 🔹Bukit Antarabangsa 🔹Gombak 🔹Kemensah 🔹Lembah Keramat 🔹Setiawangsa 🔹Taman Melati 🔹Taman Melawati 🔹Ulu Kelang ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Hubungi Saya? 🔹Click link di BIO 🔹Call/Message/Whatsapp/Telegram (+6018 388 3686 - Fatin) 🔹PM/DM di Instagram/Facebook (MedanourMobileFacial) 🔹Email : fatin@medanour.com 🔹Layari www.medanour.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #medanour #mobilefacial #facialbergerak #vshapefacial #majlisperkhawinan #majlispertunangan #ampang #bukitantarabangsa #gombak #kemensah #lembahkeramat #setiawangsa #tamanmelati #tamanmelawati #ulukelang #wangsamaju #jerawat #jeragat #resdung #kulitgelap #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkusam #kulitsensitif #kulitkering #masalahkulit #penuaan #kulitflawless #kulitglowing #nakcantik

(@skincare_java)

2 Days 15 Hours Ago

AGELOC GALVANIC SPA FACIAL GEL :. . Gel wajah formula baru yang diperkuat dengan teknologi AgeLOC, campuran kandungan baru yang membantu memperlambat tanda-tanda penuaan pada sumbernya dan dapatkan hasil langsung secara permanen. . KANDUNGAN DASAR Marigold : Menenangkan kulit Sea Kelp : Melembutkan kulit Vanilla : Menyejukan kulit. . KEGUNAAN : . 🌾 Membersihkan kulit wajah. 🌾 Melembabkan kulit. 🌾 Mencerahkan wajah. 🌾 Mengurangi kerutan wajah. 🌾 Meningkatkan kekenyalan. 🌾 Mengencangkan kulit. . CARA PAKAI : Gunakan alat Galvanic SPA Face untuk meratakan Galvanic Spa Facial Gels di wajah. . . . Info Order & Join Member WA : 081584238826 . . #ageloc #agelocgalvanicspa #penuaan #perawatannuskin #mengencangkankulitwajah #gelcurah #gelgalvanicspa #agelocgalvanicfacialgel #facial #setrikawajah #treatment #skincare_java

(@skincare_java)

2 Days 15 Hours Ago

AGELOC GALVANIC SPA FACIAL GEL :. . Gel wajah formula baru yang diperkuat dengan teknologi AgeLOC, campuran kandungan baru yang membantu memperlambat tanda-tanda penuaan pada sumbernya dan dapatkan hasil langsung secara permanen. . KANDUNGAN DASAR Marigold : Menenangkan kulit Sea Kelp : Melembutkan kulit Vanilla : Menyejukan kulit. . KEGUNAAN : . 🌾 Membersihkan kulit wajah. 🌾 Melembabkan kulit. 🌾 Mencerahkan wajah. 🌾 Mengurangi kerutan wajah. 🌾 Meningkatkan kekenyalan. 🌾 Mengencangkan kulit. . CARA PAKAI : Gunakan alat Galvanic SPA Face untuk meratakan Galvanic Spa Facial Gels di wajah. . . . Info Order & Join Member WA : 081584238826 . . #ageloc #agelocgalvanicspa #penuaan #perawatannuskin #mengencangkankulitwajah #gelcurah #gelgalvanicspa #agelocgalvanicfacialgel #facial #setrikawajah #treatment #skincare_java

(@skincare_java)

2 Days 15 Hours Ago

AGELOC GALVANIC SPA FACIAL GEL :. . Gel wajah formula baru yang diperkuat dengan teknologi AgeLOC, campuran kandungan baru yang membantu memperlambat tanda-tanda penuaan pada sumbernya dan dapatkan hasil langsung secara permanen. . KANDUNGAN DASAR Marigold : Menenangkan kulit Sea Kelp : Melembutkan kulit Vanilla : Menyejukan kulit. . KEGUNAAN : . 🌾 Membersihkan kulit wajah. 🌾 Melembabkan kulit. 🌾 Mencerahkan wajah. 🌾 Mengurangi kerutan wajah. 🌾 Meningkatkan kekenyalan. 🌾 Mengencangkan kulit. . CARA PAKAI : Gunakan alat Galvanic SPA Face untuk meratakan Galvanic Spa Facial Gels di wajah. . . . Info Order & Join Member WA : 081584238826 . . #ageloc #agelocgalvanicspa #penuaan #perawatannuskin #mengencangkankulitwajah #gelcurah #gelgalvanicspa #agelocgalvanicfacialgel #facial #setrikawajah #treatment #skincare_java

(@hannan_medispa_seremban)

2 Days 17 Hours Ago

Siapa cari terapi untuk #masalah hyperpigmentation, #jerawat, kulit berminyak, kulit kusam, tona kulit tak sekata, pori kulit besar & mengurangkan kesan #penuaan di wajah? . Memperkenalkan CARBON PEEL TERAPI yang Eksklusif hanya di HANNAN MEDISPA . Sesiapa pun boleh mendapat manfaat daripada Carbon Peel. Ia amat baik jika anda memerlukan penampilan segar! . TIADA DOWNTIME! . Apa yang boleh saya jangkakan selepas Rawatan CARBON PEEL? • Perbaiki keadaan pori2 muka (lebih mengecil) • Pengurangan jerawat aktif • Tona kulit lebih sekata • Merangsang penghasilan Collagen . Love, Team Hannan Medispa Seremban🌷

(@spirulinaalamimask.id)

2 Days 18 Hours Ago

Masker pencerah, pemutih, bebas jerawat, komedo dan flek hifam. Terbuat dari bahan extract 100 bahan alami ganggang biru kehijauan yang banyak mengandung mineral alami serta beprotein tinggi yg baik sekali untuk kulit wajah lebih cerah, sehat, lembut dan bebas flek hitam/ bekas jerawat. Menyediakan beberapa pilihan paket masker spirulina😉. WOW! dijalamin aman, halal BPOM dan tanpa efek samping. Sertifikat dan Penghargaan: ✔BPOM ✔HALAL SYARIAH MUI ✔GMP ✔FDA ✔ISO . . bukan hanya itu spirulina capsule TIENS dipercaya NASA (badan antariksa amerika) untuk perbekalan astronotnya saat perjalanan keluar angkasa😱. #beauty #herbalalami #alami #penghilangjerawat #perawatanalami #kulitsehat #bebasjerawat #pencerahwajah #kulitberinyak #kulitkering #kulitkusam #pemutih #vitaminkulit #komedo #kerutandiwajah #kerutan #penuaan #herbal

(@ayumaissara)

2 Days 19 Hours Ago

WAJAH LICIN DALAM MASA #seminggu JER HANYA 2BIJI SEHARI . http://bit.ly/ayuglutab - Ayu . Kesan seawal #seminggu . HANYA KUNYAH 2BIJI SEHARI MUDAH & PANTAS -Mencerahkan & melembabkan wajah -Menegangkan wajah -Menghilangkan jeragatt -Melindungi wajah dari sinaran UV -Mengurangkan proses #penuaan . Selamat digunakan kerana mendapat kelulusan KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM) MAL16015065NC. Tak perlu nak was2 dengan glutab ni. . Kami akan bantu anda utk dapatkan wajah yg licinn & bersihh... Di sebabkan saya ni baik hati orgnya, saya nak bagi potongan harga sebanyak 30% daripada harga yg biasa saya jual. Klik link wasap saya di bawah sekarang. . Klik sini : http://bit.ly/ayuglutab . Promo dan free postage kita bincang kat wasap k? . 01139981018 - Ayu 01139981018 - Ayu 01139981018 - Ayu . rasa tak sempat nak wasap kami ? tinggalkan NO PHONE di ruangan komen, biar saya yang wasap anda #fereenateam #jeragat #jeragathilang #sayanakcantik #serumjeragat #kulitkusam #nakcantik #kulitkusamhilang #ubatjeragat #jeragatpudar #antijeragat #hilangkanjeragat #hilangjeragat #masalahjeragat #jeragatdegil #setjeragat #bebasjeragat #kulitjeragat #rawatanjeragat #sabunjeragat #parutjeragat #jeragattebal #jeragathitam #jeragatkurang #jeragatteruk #paru

(@medanourmobilefacial)

3 Days 6 Hours Ago

WARM MACHINE digunakan untuk membantu menyerapkan lebih cepat pada kulit muka supaya kulit mendapat nutrition yg secukupnya. produk yg kami berikan iaitu :- . 🔸serum skin Dr.Miba Nature Pure Oil 🔸Miba Ion Calcium Skin Spray 🔸Miba Ion Calcium Ultra Rich Cream 🔸Miba Ion Calcium Waterfull Drop Cream 🔸Miba Ion Calcium Sebum Control Moisture Cream 🔸Miba Ion Calcium The Soosoo Watery Cream 🔸Miba Intensive Ion Calcium Essence 🔸Minerance Repair Spray 🔸Minerance Spot Ampoule 🔸Minerance Multi Duo Lotion ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ "Mobile Facial Ke Tempat Anda" ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Masalah Berkaitan Wajah? 🔹Kulit kering 🔹Kulit kusam 🔹Kulit berminyak 🔹Kulit gelap 🔹Kulit terbakar 🔹Warna kulit tidak sekata 🔹Jerawat 🔹Jeragat 🔹Resdung 🔹Muka berlubang 🔹White heads 🔹Black heads 🔹Parut 🔹Kedut 🔹Eye bags 🔹Eczema 🔹Double chin 🔹Dan lain-lain ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Siapa Saya? 🔹Syarikat yang berdaftar (002879043-P) 🔹Beroperasi secara mobile terus ke tempat anda 🔹Menggunakan mesin specialist buatan Korea berteknologi tinggi, terkini serta selamat 🔹100% halal 🔹100% tanpa bahan kimia 🔹Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia 🔹Beauty consultant yang professional dan terlatih 🔹Menjaga kebersihan tahap maksimum 🔹100% perkhidmatan tanpa was-was ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kawasan Beroperasi? 🔹Ampang 🔹Bukit Antarabangsa 🔹Gombak 🔹Kemensah 🔹Lembah Keramat 🔹Setiawangsa 🔹Taman Melati 🔹Taman Melawati 🔹Ulu Kelang ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Hubungi Saya? 🔹Click link di BIO 🔹Call/Message/Whatsapp/Telegram (+6018 388 3686 - Fatin) 🔹PM/DM di Instagram/Facebook (MedanourMobileFacial) 🔹Email : fatin@medanour.com 🔹Layari www.medanour.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #medanour #mobilefacial #facialbergerak #vshapefacial #majlisperkhawinan #majlispertunangan #ampang #bukitantarabangsa #gombak #kemensah #lembahkeramat #setiawangsa #tamanmelati #tamanmelawati #ulukelang #wangsamaju #jerawat #jeragat #resdung #kulitgelap #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkusam #kulitsensitif #kulitkering #masalahkulit #penuaan #kulitflawless #kulitglowing #nakcantik