#photoshop

13,918,867 posts tagged with #photoshop

Photos and Videos about #photoshop

‎ویرانی نیز، همچون آفرینش، یکی از دستورات طبیعت است. ——————————————————— ISO:100 Shutte: :250 F: 4 ——————————————————— .. #group_see_art_look_at_the_light #group_see_art ————————————————— Location: ramsar Photo by: @amirho3in.t ————————————————— ‎#بزرگترین_تیم_عکاسی_ایران ‏‎#بزرگترين_تيم_عكاسى_ايران #بزرگترين_تيم_عكاسى_ايران #بزرگترين_تيم_عكاسى_ایران ——————————————————-#عکاسی#عکس#دختر#پسر#ژست_عکاسی #عاشقانه #پاییز #زمستان #هنر#عکس_نوشته #پروفایل#دونفره#عاشقانه era#photoshoot #ph #photogrid#photojournalism #photoftheday##photo#photoshop##nic#canon#nikon#poto##photoshop #photographer#canon#akasi_iran

Justin Myles Emerson was driven to act on his inspirations from Hunt: Showdown. Turned out great! http://ow.ly/Xqk650uHJ5T . . . #modo #cryengine #huntshowdown #hunt #substancedesigner #substancepainter #photoshop #3dsmax #autodesk #realtime #gameart #3d #environment #artist #3dartist #gameartist

NAB Kuwait
(@nabkwt)

31 Seconds Ago

من هو المهندس المعماري او المكتب الهندسي اللي تحبون شغله؟ ✨ Who is your favorite architect or architecture firm?

Ну привет, 3д макс) много чего пришлось вспоминать, но недолго и вот итог💁‍♀️ напишите как вам результат, что хорошо получилось, чего не хватает, что неправильно 🤓 буду благодарна за советы, которые помогут добавить реалистичности🏡 может даже не в 3д Максе а в постобработке в фотошопе 🙄 #3дмакс #проект #дом #проектдома #визуализация #коронарендер #архитектура #архитектор #днсдевелопмент #днсдомокомплект #сип #днс #днссип #сиппанели #dns #dnsdevelopment #3dmax #corona #coronarender #project #house #projecthouse #home #architect #architecture #photoshop #russia

most beautiful Alia in the studio ❤⁣⠀ ⁣⠀ ————————————————⁣⠀ Model: 💁🏻 @alia.anker⠀ Makeup: 💄 @alessa_makeupartist⠀ Photo: 📸 @karliekingstudio⁣⠀ Retouch: ✍ @mgretouch⠀ Agency: @instylecrew⠀ ⁣⠀ ————————————————⁣⠀ ⁣⠀ Shot with @canondeutschland EOS R and EF 100mm 2,8L Macro @canonusa @elinchrom_ltd Studio flash ⁣⠀ @walimexpro octagon softbox ⁣⠀ #beauty #editorial #makeup #model #retouch #skincare #photoshop #beautyeditorial #magazine #munich #canon #eosr #beautyretouch #portraitmood #portraitvision #chasinglight #fit #portrait #fashion #beautyphotography⁣ #skincareroutine #beautyretouching #beautyretoucher #retoucher #makeuproutine #retusche #highendretouch #skinretouch #retouchingacademy #highendretouching

SORRY FOR BEING AFK RECENTLY!! I just started my new job and I've been so insanely busy and working really long days I haven't had a single chance to draw this week :( So here is an older #pokemon drawing~ #kawaii #kawaiistuff #cute #adorable #pink #pastel #kawaiipastel #cutepink #wacom #pcgaming #pc #photoshop #painttoolsai #weeb #weeaboo #japan #japanese #anime #celshading #animeart #draw #art #gaming #wacom #drawing #digitalart #altaria

Follow @canonfeed Tag your best photographs with #canonfeed to be featured! 📷Photographer: @marksingerman 👸Muse:@missjaydenb ——————————— ✔️ Do Not Forget To Like & Share❤️

ЛЕТО. СОЛНЦЕ. ЖАРА. Лето - это тот период, когда у всех появляется больше свободного времени для творчества. Поэтому, сегодня поговорим о возможных вариантах фотосессий в это прекрасное время. ⠀ 🎀1. Беспредел на кухне. Вовремя готовки можно "поймать" крутые кадры и сделать это в необычной форме. Попробуйте сфотографировать процесс измельчения зелени или наливания оливкового масла в салат. ⠀ 🎀2. Рынок, как площадка для творчества. Да-да, именно рынок. Как по мне, это смотрится очень оригинально и креативно. Можно найти в простых вещах нечто необыкновенное. ⠀ 🎀3. Веселитесь, как в детстве. Когда вы последний раз были в парке аттракционов или ели сладкую вату? Давно? Тогда время пришло. В парке аттракционов вы найдете множество вариантов которые отлично смотрятся в кадре. ⠀ Экспериментируйте! Творчество - площадка без ограничений #blog #photo #study #anynil #lightroom #photoshop #insta_blog #pinterest #kiev #урокиобработки #обработка #блог #фотоблог #идеи_для_фото #идеифото

玻璃門認證的邊緣人底加 #起司我了

И ещё парочка ракурсов этого чудесного проекта 😍 Всегда с большим удовольствием подбираю декор, а для детских комнаток это особенно приятно делать! Потом покажу ещё вторую детскую, которую мы делали для этого заказчика. . . #visualization #3dmaxvray #3dvisualization #vrayrender #design #homedecor #closeup #sg #sgart #interiordesign #decor #bedroomdesign #photoshop #визуализация #интерьер #дизайнинтерьера #дизайнспальни #детская #рендеринг #фотошоп #лето2019 #childrenroom #designlovers #architecture #interiorsg #interiors #ideas💡 #bedroomideas #деткиконфетки

I hope you're alright being you! You are enough.

Get this great set of 50 hand drawn potion icons for your games!⠀ ➡️ cubebrush.co/rexard⠀ 🔔 Check out our partner program and start making money on #cubebrush!⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #digitalart #photoshop #conceptart #instaart #digitaldrawing #wacom #gameart #3dart #gaming #anime #design #gameassets #illustration #gameindustry #conceptartist #arttutorial #speedpaint #drawing #sketch #painting #finearts #zeichnung #digitaaltekenen #artoftheday #characterdesign #digitalartist #fantasyart #rpg⠀ ⠀ https://cubebrush.co/rexard?product_id=cisoog

Еще один скетчик Гароу 👀💕 Блин, мне этот скетч очень нравится и надеюсь, он и вам понравится ☺ • • • • • • [#garou #anime #animeart #animemanga #animefan #manga #mangaart #fanart #art #drawing #monster #photoshop #saitama #work #sketch #sketchbook #pencil #artist #animeartist #opm #onepunchman2 #comiccon #Арт #Гароу #Рисунок #Скетч #Скетчбук #аниме #анимеарт #фотошоп]

Pic by :@pawan_creations . @pawan_creations - #oppophotography #photoshop #lightroom #picsart #pc #photoshoot

At the rate we're going this may need to be a reality one day. © Jeff ☞ @vizualseeker

Inget kata-kata ini "Any rejection is just redirection". Mungkin akan mengubah hidup kamu. Emang bener, setiap kali kamu ditolak/gagal sebenernya adalah arahan dari Yang Maha Esa biar belok kanan, kiri, atau mundur sebentar, lalu menuju arah yang lain. Karena kitapun ngga akan pernah tau dibalik tembok penghalang itu, bisa jadi tebing yang curam, atau sungai yang dalam, ealah. Maka bersukurlah setiap kali ditolak, artinya kita ditunjukkan arah yang lain yang pasti lebih baik. Inget kisah J.K. Rowling sebelum jadi penulis terbaik dan terkaya di dunia dengan menulis buku terlaris, Harry Potter? Atau kisah Jack Ma yang berkali-kali ditolak Harvard University? Atau ngga usah jauh-jauh, kalian pasti punya kisah penolakan yang menyakitkan hingga saat ini membawa kalian pada posisi lebih nyaman? Ngga usah jauh-jauh lagi, inget ngga putus sama mantan dan nemuin yang lebih sabar dari dia, lebih pengertian dari dia. Well,, sebenernya hidup ini ngga pernah GAGAL, yang ada adalah REDIRECTION to another way. Udah, buang jauh-jauh perasaan gagal itu, perasaan ngga berguna, perasaan minder, Tuhan sedang mengarahkan kita ke arah yang lebih baik. Percayalah! Selamat menikmati sore, good people! Btw, ada yang mau belajar edit foto kaya gini? Saya ambil foto saat lagi makan di KBRI bangkok pake hengpong samsung alakadarnya, liat taneman disamping kantin, masukin dalam imajinasi potograpi, masok, cekreeekk! Kalau like ada 1000 (artinya ada yg mau), saya bikin tutorialnya, biar postingan instagram klean makin cakeep. 👌 hehe (padahal punya kalian lebih oke). Gpp, masih lebih banyak yang belum oke wkwkwk #justgoshoot #instagood #instaphoto #picoftheday #photooftheday #photogram #capture #photographydaily #photographyislife #iphoneography #camera #composition #photoshop #instadaily #igers #cityscape #hdr #hdrspotters #instafocus #igworldclub #visuals #aesthetics #throughthelens #snapshot #exposure #moment #photographyaddict

"WHAT?? you never play tuber simulator?? Pfft... " . . This is my vector art for Felix @pewdiepie ... Is it look like him? Hopefully... because I was struggle to make his beard.... Anyway this is my art, wdyt? . #idnvector #instagram #illustrator #indonesia #adobe #photoshop #adobephotoshop #vectorindo #vectorarmy #artoftheday #artoftheweek #digital #graphicdesigner #digitaldesigner #designerindonesia #freedesign #vectorxvexel #vexel #shading #vectorart #vexelart #vxvina @vxvina #adobephotoshopindonesia #pewdiepie #felixkjellberg #marzia #melix #pewdiepieart #youtube

(@jurson.exe)

2 Minutes Ago

After a short break I come back with new skills. What do you thing about this effect, share your opinion in the commentary. 🐯 . . . . . #2k19 #adobe #photoshop #photoshop_art #graphic #graphicart #graphicdesigner #beginner #designer #photomanipulation #instagood #photooftheday #enter_imagination #photoshopcs6 #art #creative #tiger #glitch #vhs #animal #wildlife

Dernier partage de cette serie avec l'adoration du prince pour sa belle ! (Cette série à été Réalisée dans le cadre d'un projet de jeu vidéo avec @morganphlp & @melanie.trzc 😊) #sketch #illustration #dessin #art #drawing #photoshop #wacom #dailyart #doodle #dailydoodle #dailyillustration #dailypic #prince #colorful #digitalart #digitalpainting #girl #digitaldrawing #illustrator #artistofinstagram #frenchart

😎😎 #model #modeling #modelingagency #kotamodel #jannat #danish #danishzehen #bodybuilding #sexy #loveyourself #foryou #milan #faisusquad #addy #addylovers #kaint #mahool #photographer #photoshop #slove @jannatzubair29 @dishapatani @adnaan_07dz @riyaz.14 @instagram @luckydancer786 @emiway_bantai @raftaarmusic @mr_faisu_07 @saddu07dz @faizbaloch_07 @arishfakhan138 @lightroom @hasnaink07 @mehreenpirzadaa @princenarula @priyanksharmaaa @priyankachopra

My personal hell is a place full of adorable animals I cannot cuddle... I guess the zoo is hell. 😍

Как-то раз, мне приснился сон, Я попал в Мир, что стеной ограждён. Здесь все люди только молчат, Ведь пришлось им Богам голос отдать. И царит здесь с тех пор тишина, Никто не смеет что-то против сказать. Учат терпеть и Богам угождать, Чтобы потом в вечное рабство попасть. Шло время, вокруг всё менялось: Мир был назван странною великою, Рабов окрестили свободными гражданами, А Боги назвались вечною властью! . . . #red#redhair#redworld#instaphoto#newpost#rock#punkrock#rickeyf#revolutionary#bright#tattoo#mystic#mysterious#photographer#ph#photoshop#новости#ic3peak#russia#россия#россиясегодн#власть#стих#соколовский#путин#единаяроссия#навальный#ройзман#митинг#правда

(@blumyrose)

3 Hours Ago

regret @diedwomb