#sambalhitampahang

26,347 posts tagged with #sambalhitampahang

Photos and Videos about #sambalhitampahang

Sambal hitam pahang warisan bonda ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ Sesuai di makan bersama๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Nasi panas-panas Roti canai Cekodok Nasi impik Lemang Pulut Roti buku Sup Dll ***Boleh bawak travel๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜ ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ Berminat boleh direct WhatsApp no Ni๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ http://www.wasap.my/+60172905541/sambalhitampahangwarisanbonda ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ Harga = RM15.00 BERAT = 150 GRAM/nett ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ Postage 1 BOTOL - RM8.00 2 BOTOL - RM10.00 3 BOTOL - 12.00 ๐ŸŽฅ Boleh stalk ig @dapur_berladoย  utk lihat feedback, #sambalhitampahang #warisanbonda #sambalmeletop #sambalpembukaselera #mahalberbaloi2 #produklakukeras #readytoeat #homemade #sedapgilerrr #hundredspices #sambalbelimbing #originalresepiulutembeling #belimbingbuluh #sambalmaksiti

Sambal hitam pahang warisan bonda ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ Sesuai di makan bersama๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Nasi panas-panas Roti canai Cekodok Nasi impik Lemang Pulut Roti buku Sup Dll ***Boleh bawak travel๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜ ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ Berminat boleh direct WhatsApp no Ni๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ http://www.wasap.my/+60172905541/sambalhitampahangwarisanbonda ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ Harga = RM15.00 BERAT = 150 GRAM/nett ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ Postage 1 BOTOL - RM8.00 2 BOTOL - RM10.00 3 BOTOL - 12.00 ๐ŸŽฅ Boleh stalk ig @dapur_berladoย  utk lihat feedback, #sambalhitampahang #warisanbonda #sambalmeletop #sambalpembukaselera #mahalberbaloi2 #produklakukeras #readytoeat #homemade #sedapgilerrr #hundredspices #sambalbelimbing #originalresepiulutembeling #belimbingbuluh #sambalmaksiti

3rd batch #sambalhitampahang baru sampaiii . Sapa nak boleh dm naaa . Makan dengan nasik panas2 apa nak kata๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . 100gm=RM10 . #codjitra #codalorsetar #sambalhitampahangsedap #sambalhijau #sambalbilis #sayajual

Menu simple tapi terangkatttt nau nau nau Senang jea nak buat. Bakar ikan simple-simple + sambal hitam pahang #cyecahcyecah + perah limau nipisss Paduuuuuu sangattt. Menjejes jejes air liurrrrr๐Ÿคญ www.wasap.my/60134326015/sambalhitampahang #iekarahim #sambalfemes #sambalhitampahang

Tunggu apa lagi tu ?? ๐Ÿค”๐Ÿค” mereka sudah, anda bila lagi ?? ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Kenapa beli yang mahal kalau boleh beli yang murah dengan rasa yang sama ?? ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . Sambal hitam yang aslinya dari pahang . Bahan-bahan ๐ŸŒถ Cili ๐ŸŒถ Ikan bilis ๐ŸŒถ Bawang ๐ŸŒถ Belimbing buluh โŒ Tiada MSG โŒTiada penambahan kicap atau perasa . RM10 (100gram) exclude postage ๐Ÿ“ฆ . Cash on delivery ๐Ÿš— -sekitar shah alam dan klang Postage ๐Ÿ“ฆ -seluruh negeri . Dapatkan segera โ—โ—โ—โ— . #sambalhitam #sambalpedas #sambalbelimbing #makanmakan #sambalpadu #sambalshahalam #sambalmurah #sambalhitampahang #sambalviral #resepioriginal #sambalberapi

Tunggu apa lagi tu ?? ๐Ÿค”๐Ÿค” mereka sudah, anda bila lagi ?? ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Kenapa beli yang mahal kalau boleh beli yang murah dengan rasa yang sama ?? ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . Sambal hitam yang aslinya dari pahang . Bahan-bahan ๐ŸŒถ Cili ๐ŸŒถ Ikan bilis ๐ŸŒถ Bawang ๐ŸŒถ Belimbing buluh โŒ Tiada MSG โŒTiada penambahan kicap atau perasa . RM10 (100gram) exclude postage ๐Ÿ“ฆ . Cash on delivery ๐Ÿš— -sekitar shah alam dan klang Postage ๐Ÿ“ฆ -seluruh negeri . Dapatkan segera โ—โ—โ—โ— . #sambalhitam #sambalpedas #sambalbelimbing #makanmakan #sambalpadu #sambalshahalam #sambalmurah #sambalhitampahang #sambalviral #resepioriginal #sambalberapi

Tunggu apa lagi tu ?? ๐Ÿค”๐Ÿค” mereka sudah, anda bila lagi ?? ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Kenapa beli yang mahal kalau boleh beli yang murah dengan rasa yang sama ?? ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . Sambal hitam yang aslinya dari pahang . Bahan-bahan ๐ŸŒถ Cili ๐ŸŒถ Ikan bilis ๐ŸŒถ Bawang ๐ŸŒถ Belimbing buluh โŒ Tiada MSG โŒTiada penambahan kicap atau perasa . RM10 (100gram) exclude postage ๐Ÿ“ฆ . Cash on delivery ๐Ÿš— -sekitar shah alam dan klang Postage ๐Ÿ“ฆ -seluruh negeri . Dapatkan segera โ—โ—โ—โ— . #sambalhitam #sambalpedas #sambalbelimbing #makanmakan #sambalpadu #sambalshahalam #sambalmurah #sambalhitampahang #sambalviral #resepioriginal #sambalberapi

PAYUDARA ANJAL TEGANG BOOLAT BESAR IDAMAN PARA SUAMI.. . . Seorang suami ni kalau dia tak cakap pun dia SUKA payudara besar, tapi kita sebagai seorang perempuan/isteri mesti nak baginyang terbaik untuk si dia tu.. . . Biasanya kalau dia tak komen tu tak bermakna dia tak kisah... . . Cuba hadiahkan dia PAYUDARA MANTOP, gerenti tak tidur malam dia.. Termimpi mimpi aje.. Tak habisยฒ memuji.. Dan nak sentuh selalu.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . So ISTERI kena peka tu semua untuk kebahagiaan rumahtangga kita juga . . Guna LOVE POTION 2 kali sehari.. Dalam 2 minggu dah boleh nampak hasil kebaboommm!! . . Whatsapp lelaju . . #lovepotionbyhushhush #minyaktelon #aydajebat #bajumenyusu#lemonexmurah #bajucouple #sambalhitampahang #bajubayi #bajumuslimahsedondon #jubahmenyusu #bajubabybranded #tudungfareeda #neelofarhijab #tudungaidijuma #chewnglow #tudungfareeda #milkboostermalaysia #kasutkanakkanak #bajukanakkanak #alifbysha #sitiaafiyahkhalid #hushxlovepotionsecret - #regrann - #regrann

โš SEDAP,PEDAS,LIKAT,HALALโš  โœ… *Sambal Hitam Pahang* ( _Original Homemade_ ) โœ… *Sambal Tempoyak Goreng* ( _Original Homemade_) โœ… *Sambal Hitam Rossele Pahang* ( _Original Homemade_ ) Besar : ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พRM 18.00 [180gram] Kecil : ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พRM 10.00 [100gram] Whatsapp : Alif - +60133337897 (Ara Damansara) Or DM me @khairulalifaizuddinka Free COD : ๐Ÿ“Ara Damansara ๐Ÿ“Kedai Kepcili Ayam RM1 Peramu Jaya Pekan Pahang (Belakang Secret Recipe & Nasi Kukus My Mama) ๐Ÿ“ช Postage & Penghantaran Jauh dikenakan charge dan ditanggung pembeli!! Pm now!!! "Anda ada bran"๐Ÿ˜ #sambalhitam #sambalhitampahang #sambaltempoyakgoreng #sambalbilis #sayajualsambal

Orang Puncak Alam dah tak payah pening2 nak dapatkan produk kami sebab sekarang product kami dah boleh dibeli di Petronas Puncak Alam ๐Ÿค— Jangan lupa dapat Sambal Hitam Ikan Talang kami yang viral tu ๐Ÿ˜‡ #minzsambalhitampahang #minzsambalhitamikantalang #sambalhitampahang #sambalhitam #hargasetandingrasa

Hey oluss ! ๐Ÿ™Œ๐Ÿ˜ Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok MEMBER semua makin TINGGI? - Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja๐Ÿ˜Š - FEEDBACK terkini boleh cek disini ๐Ÿ‘‰@membertinggi ------------------------------------------------------------- #bajukurungpahang #tourismpahang #temerlohpahang #pahangfc #pahangfood #pahangfa #pahangfa2019 #hogohpahanghogoh #kurungpahang #pahangpride #kurungpahangmurah #photographerpahang #vapepahang #pahangbangkit #pekanpahang #pahangdarulmakmur #pahangfa2018 #pahang #visitpahang #pahangroyalfamily #prilaga #kuantanpahang #pahangpower #pahangtourism #teamrayapahang #pahangnese #pahangfans #sambalhitampahang #kurungpahangcotton #muapahang

Kisah kami dalam akhbar Selangorkini hari ini๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ #minzsambalhitampahang #sambalhitam #sambalhitampahang #hargasetandingrasa

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Open order utk Homemade Sambal Hitam Pahang. Hanya RM 15 utk 150 gm sahaja ๐Ÿ˜‰ Boleh dipos ke seluruh Malaysia. Postage akan dibuat pada setiap hari RABU ๐Ÿค—!! Pembelian 2 bungkus dan ke atas akan mendapat free postage ๐Ÿ˜‰ Sesiapa ingin join postage Rabu (24/4/2019),minggu hadapan,boleh lah cepatยฒ dm saya atau call/whatsapp di 0143926897 (KAK ITA) ๐Ÿ˜Š!!!! RASA SEKALI,PASTI NAK LAGI!! . . #sambalhitampahang #sambalhitamviral #produkmuslim #homemade #sambalhitamterlajaksedap

Sambal Hitam Pahang Berapi , hanya Rm15 shaja sepaket. Saya boleh hantar ke rumah anda ( area kl shaja ) dan pos kalau jauh. Rasa secukup rasa dan tak terlalu pedas sangat. Jangan risau spe yg takut makan pedas tu , pedas dia tak de la sampai tak boleh makan. Boleh rasa dulu sepaket kalau sedap boleh repeat lagi. Stock dah tak banyak ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™Œ๐Ÿป #gengsambalhitam #malaysiafood #sambal #pahangfoodfest #foodfestivalamalaysia #ikanbilis #sambalikanbilis #sambalhitam #sambalhitampahang #kualalumpur #sayajual #sayajualmakanan #viral #makananviral #fooddeliverykl #foodpornmalaysia #pahang #pahangdarulmakmur

Serunding halia + ikan bilis + bawang putih goreng dan bawang putih goreng+bwng merah+ikan bilis peria garing pedas ๐Ÿค—sesuai untuk ibu2 dalam pantang ๐Ÿค—Membaiki aliran darah kita ๐Ÿค—mencegah perut buncit ๐Ÿค—mengurangkan kolestrol dalam darah ๐Ÿค—mengurangkan angin ๐Ÿค—dan banyak lagi Enak makan dengan:- ๐Ÿ˜nasi panas2 ๐Ÿ˜bubur nasi ๐Ÿ˜roti ๐Ÿ˜dimakan bergitu sahaja Yang dalam pantang nak cari makanan sampingan boleh la cuba 100% halal dan tiada bahan pengawet dan bahan asli. www.wasap.my/60142397267 #shopee #shop #shopeemalaysia #shopeebrandfestival #lazada #carousellmy #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #tepungkeksegera #serbukcheesepowder #sambalhitampahang #pekasamdaging #kuaciketawa

Cod hari ni , so hari ni siapa nk order boleh order sekarang. Whatsapp saya 0111-7989909 ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Selagi stock masih ada ni. Siapa yang teringgin nak makan sambal hitam saya, saya boleh hantar ke rumah anda ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹ Rm15 sahaja sepaket !! Yeyyyyyyy . . #gengsambalhitam #malaysiafood #sambal #pahangfoodfest #foodfestivalamalaysia #ikanbilis #sambalikanbilis #sambalhitam #sambalhitampahang #kualalumpur #sayajual #sayajualmakanan #viral #makananviral #fooddeliverykl #foodpornmalaysia #pahang #pahangdarulmakmur #uitmdihatiku #uitmshahalam

ุงูŽู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏูู„ูู„ู‘ู‡ู Sambal hitam kami diiktiraf HALAL oleh JABATAN AGAMA ISLAM. Sesiapa yang nak order boleh pm whatsapp +6013 333 7897 or DM me at @khairulalifaizuddinka ! โš SEDAP,PEDAS,LIKATโš  โœ… *Sambal Hitam Pahang* ( _Original Homemade_ ) โœ… *Sambal Tempoyak Goreng* ( _Original Homemade_) Besar : ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พRM 18.00 Kecil : ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พRM 10.00 Whatsapp : Alif - +60133337897 (Ara Damansara) Or DM me @khairulalifaizuddinka Free COD : ๐Ÿ“Ara Damansara ๐Ÿ“Kedai Kepcili Ayam RM1 Peramu Jaya Pekan Pahang (Belakang Secret Recipe & Nasi Kukus My Mama) ๐Ÿ“ช Postage & Penghantaran Jauh dikenakan charge dan ditanggung pembeli!! Pm now!!! "Anda ada bran"๐Ÿ˜ #sambalhitam #sambalhitampahang #sambaltempoyakgoreng #sambalbilis #sayajualsambal

SET COMBO SAMBAL HITAM TOKTHEVAINI KEMBALI LAGI!!!!! Lekaih mai borong bt stock utk bulan posa nak mai nie... ๐Ÿ“ฆCod alor setar klik www.wasap.my/+60174484229/naksambal/ untuk fast response. . #sambalhitamtokthevaini #sambalhitamviral #sambalhitampahang #sambalhitamraub #sambalhitamsedap #sambalhitammurah #sambalhitamalorstar #sambalhitamkedah #sambalhitamsgpetani #sambalhitamutara

Dh nak bulan puasa nih guysss๐Ÿ™‹โ€โ™‚๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™‚๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™‚๏ธ . . Abam katang Kita order sekilo Sambal Hitam DIBU buat stok๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ . . Mostly customer dibu order sekilo terus lg jimat order 200g sekali hadap je๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . . Even 100g pun yg customer order dibu tetap akan terima dgn senyuman yg manis so jgn risau utk hello2 dibu tawโœŒ๏ธโœŒ๏ธ . Untuk tempahan sambal hitam boleh DM @ wasap dibu. . . #sambalhitamdibu #sambalbelimbinghitam #sambalbelimbingbuluh #sambalhitamhomemade #sambalpadu #sambalmeleleh #sambalpilihanramai #sambalterbaik #sambalpalinglaris #sambal #sambalhitampahang #sambalhitamoriginal #resepi #masak

Pedas masam ada KICK๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ . . Pastikan Sambal Hitam DIBU baru beli๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ . . . . . Untuk tempahan sambal hitam boleh DM @ wasap dibu. . . #sambalhitamdibu #sambalbelimbinghitam #sambalbelimbingbuluh #sambalhitamhomemade #sambalpadu #sambalmeleleh #sambalpilihanramai #sambalterbaik #sambalpalinglaris #sambal #sambalhitampahang #sambalhitamoriginal #resepi #masak

Kalau ada yang teringin nak makan sambal hitam pahang time puasa nanti, cecepat whatsapp keknid okay. Keknid nak kutip order dulu ni ๐Ÿ˜‡ . #sambalhitampahang #sambalhitam #sambalhitamjuwies

Penangan sambal hitam chemomoi. Baru buka dah abis separuh botol๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Peminat setia sambal hitam chemomoi ni. #sayamasak #sayajual #tumisan #sambalhitampahang #sambal #mahn #menusimple #makan #masakanmelayu #viral #masakanrumahan #food #foodpornmalaysia #foodie #malaysianfoods

Happy lunch everyone ๐ŸŒธ . Lapar & tak tahu nak makan apa ? Tak payah runsing gais, makan jer #sambalhitammenangis dengan nasi panas ( tambah telur goreng ๐Ÿณ) peh confirm padu ! Kalau tak percaya order dengan saya #sambalhitammenangis ๐ŸŒŸ . โœ”Ready to eat โœ”RM16 ONLY โœ”COD Balakong, Selangor . Untuk order boleh wasap ๐Ÿ“ฒ 0162110164 atau click link di bio untuk fast respond ๐Ÿš€๐Ÿ˜˜ . #sambalofpahang #tersedap #hundredspices #sambalhitammenangis #sambalhitampahang #sambalhitam #sambalbelimbing #sambaltempoyakikanbilis #sambalijoterasi #sambalado #sambalove #sambalsedap #sedapsampainangis #sambalgesek #sambalbelacan #sambalhipstur #mrmelting #pahangitewithlove #weserveyoubettertaste #mahalberbaloi #sambalmurah #balakong #selangor #fooddeliverybalakong #sambalhitammenangisbalakong #sambalhitambalakong #sambalhitamserikembangan

Sudah lunch ke tu? . Lapar & tak tahu nak makan apa ? Tak payah runsing gais, makan jer #sambalhitammenangis dengan nasi panas ( tambah telur goreng ๐Ÿณ) peh confirm padu ! Kalau tak percaya order dengan saya #sambalhitammenangis ๐ŸŒŸ . โœ”Ready to eat โœ”RM16 ONLY โœ”COD Balakong, Selangor . Untuk order boleh wasap ๐Ÿ“ฒ 0162110164 atau click link di bio untuk fast respond ๐Ÿš€๐Ÿ˜˜ . #sambalofpahang #tersedap #hundredspices #sambalhitammenangis #sambalhitampahang #sambalhitam #sambalbelimbing #sambaltempoyakikanbilis #sambalijoterasi #sambalado #sambalove #sambalsedap #sedapsampainangis #sambalgesek #sambalbelacan #sambalhipstur #mrmelting #pahangitewithlove #weserveyoubettertaste #mahalberbaloi #sambalmurah #balakong #selangor #fooddeliverybalakong #sambalhitammenangisbalakong #sambalhitambalakong #sambalhitamserikembangan

Alhamdulillah. . Hari ni open order terus ada org grab 4 bekas sekali gus. . Korang tunggu apoo lagi?? Meh beli buat tambah selera makan nasi.. . Nasi panas2 makan dgn sambal.. pergghhh merecik hawau.. ha ha๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . #sambalhitam #sambalhitampahang #sambalhitammarvelouss #iklanmurah #iklanselangor #iklaninstagram #iklankualalumpur #iklanselangor #rotikaya

Sambal Hitam Pahang Berapi ๐Ÿ”ฅ Hai, kepada yang teringgin nak makan sambal hitam boleh cuba yang ni. Terbaik dari ladang ๐Ÿ‘๐Ÿป saya jamin 100% takkan menyesal. Sekali makan nak lagi ๐Ÿ˜‹ Original from pahang โ€ผ๏ธ Tiada bahan pengawet ๐Ÿšซ Tidak mengunakan mesin atau pengisar buat sambal ni. Kita tumbuk sahaja supaya ikan bilis tak hancur ๐Ÿ“ขโ€ผ๏ธ Rasa dari yang lain daripada Sambal lain ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Homemade ๐Ÿ’ฏ Di jamin sedap dan puas hati ๐Ÿ‘๐Ÿป Boleh tahan lebih dari sebulan โœ”๏ธ Boleh makan bersama Nasi, bubur, Roti dan Cucur ikan bilis atau pun lain2 ๐Ÿคค Cod dekat area kl yg terdekat ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป Whatsapp saya 0111-7989909 ๐Ÿ˜Ž Bahan2 : cili merah, bawang, ikan bilis, belimbing buluh, garam dan perasa #gengsambalhitam #malaysiafood #sambal #pahangfoodfest #foodfestivalamalaysia #ikanbilis #sambalikanbilis #sambalhitam #sambalhitampahang #kualalumpur #sayajual #sayajualmakanan #viral #makananviral #fooddeliverykl #foodpornmalaysia #pahang #pahangdarulmakmur #uitmdihatiku #uitmshahalam

Ni je stock yang available. Baru restock. Tapi semua dah orang punya. Weekend ni stock masul lagi. So cepat cepat. Stock terhad. Nanti tak sempat nak rasa. Puasa pening kepala nak masak apa. . . Nak order : whatsapp 0193290685 . . #nisambal #sambal #sambalhitampahang #sambalhitam #sambalsedap #ramadan #puasa #sahur #ramadhan #raya #aidilfitri #travelfood #travel #makanan #makan #makansedap

Okey hari ni saya nak pergi cod 2 tempat hari ni , klang dgn kuchai lama. So sesiapa nak selit order dan teringgin nak rasa SAMBAL HITAM PAHANG BERAPI saya ni, rasa dia tak sama macam sambal lain. Ni secukup rasa dan ikan bilis tak hancur ye. Pedass dan sedap menjilat jari.Teringgin nak rasa sambal ni saya boleh hantar ke rumah anda. Cepat2 order ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข stock pun dah tak banyak. Boleh whatsapp saya segera 0111-7989909 okey !! ๐Ÿ˜‡โœŒ๐Ÿป . . #gengsambalhitam #malaysiafood #sambal #pahangfoodfest #foodfestivalamalaysia #ikanbilis #sambalikanbilis #sambalhitam #sambalhitampahang #kualalumpur #sayajual #sayajualmakanan #viral #makananviral #fooddeliverykl #foodpornmalaysia #pahang #pahangdarulmakmur #uitmdihatiku #uitmshahalam

๐Ÿ’ARSYA WHITENING SERUM๐Ÿ„ ๐Ÿ’™ Kulit wajah menjd halus & lebih gebu ๐Ÿ’ Menghilangkan jerawat ๐Ÿ’™ Merawat parut ๐Ÿ’ Mengecilkan pores ๐Ÿ’œ Menghilangkan blackhead & bintik putih ๐Ÿ„ Menghasilkan tona kulit muka yg sekata ๐Ÿ“ Anti penuaan . ๐Ÿ’˜ARSYA WHITENING SOAP๐Ÿ“ ๐Ÿ… Kulit lebih cerah & lebih sihat ๐Ÿ’™ Menghasilkan kulit lebih licin dan lebih gebu ๐Ÿ’ Menggantikan sel kulit yg lama kepada sel kulit yg baru ๐Ÿ’™ Menjadikan kulit lebih lembap ๐ŸŒธ Membersihkan blackhead dan bintik putih ๐ŸŒท Mampu menjadikan kulit semakin sekata dlm masatempoh tujuh hari/dgn penggunaan yg konsisten . utk sebarang pertanyaan/info/order/details bolehlah wasap kak sya o.k Clicks wassap link di BIO okey . #sabahtourism#sabak#sabakbernam#sabakbernamkuindah#sabrinabakerycyberjaya#sabrinapeplum#sabunjenamasendiri#sabunjerawat#sabunkopi#sabunviral#sahabatselamanya#saiapeplum#sajat#salemalaysia#saleraya2019#salonmuslimah#samarindatv3#sambalhitampahang#sambalpahang#sampinkahwin#sandakan#sandakanagent#sandakanairport#sandakanblogger#sandakanbundlefest#sandakancity#sandakandesign#sandakandesigner#sandakaneats#sandakanflorist

Close up NiSambal hitam ni . Tak basah. Tak hanyir. Ikan bilis seketul seketul Pedas sesedap rasa Tak payah simpan dalam fridge pon. Tahan up to 6 month. Sbb sambal hitam i ni betul2 kering. Buat memang khas untuk bawa travel. Senang boleh makan kat mana2 tak payah risau basi ke rosak ke. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . #nisambal #sambal #sambalhitampahang #sambalhitam #sambalsedap #ramadan #puasa #sahur #ramadhan #raya #aidilfitri #travelfood #travel #makanan #makan #makansedap

Meehoon goreng simple kosong campak apa ada dlm fridge pon sedapppp je bila ada NiSambal ni. Seriously makan tambah tak tipu. Heheh. . . Simple menu idea untuk bulan puasa nanti. Sahur ke buka ke. Tak de masalah pening nak masak apa ok. Semua jadi sedap bila makan dgn NiSambal hitam ni. . . Order whatsapp me 0193290685 . . #nisambal #sambal #sambalhitampahang #sambalhitam #sambalsedap #ramadan #puasa #sahur #ramadhan #raya #aidilfitri #travelfood #travel #makanan #makan #makansedap

DiBAWAKAN khas kepada anda oleh @jutavans! . this is for BRAND AWARENESS! . pasni, kite akan lebih agresif untuk PENJENAMAAN. Weh! Tak senang nk naik. Tapi kayuh perlahan2. InsyaAllah. allah akan bantu kite. . Kite ni orang baru berbisnes. Harap ada ruang utk stay lama dalam ni. Heheh . 1000pcs flyers akan di edarkan esok โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ . Jom jadi ejenโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ๐Ÿ’ฐ Www.wasap.my/60102024740/nakjadiejenlah . #sambalhitamtokthevaini #sambalhitamtokthevaini #sambalhitamsedap #sambalhitampahang #sambalbilistempoyakjutavans #sambalbilistempoyak #jutavans #pantaikempadang #ppdkuantan #kempadang #edufunrun2019

DiBAWAKAN khas kepada anda oleh @jutavans! . this is for BRAND AWARENESS! . pasni, kite akan lebih agresif untuk PENJENAMAAN. Weh! Tak senang nk naik. Tapi kayuh perlahan2. InsyaAllah. allah akan bantu kite. . Kite ni orang baru berbisnes. Harap ada ruang utk stay lama dalam ni. Heheh . 1000pcs flyers akan di edarkan esok โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ . Jom jadi ejenโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ๐Ÿ’ฐ Www.wasap.my/60102024740/nakjadiejenlah . #sambalhitamtokthevaini #sambalhitamtokthevaini #sambalhitamsedap #sambalhitampahang #sambalbilistempoyakjutavans #sambalbilistempoyak #jutavans #pantaikempadang #ppdkuantan #kempadang #edufunrun2019

Sedap sgt makan sambal hitam pahang dengan nasi putih dan ikan goreng. Simple tp memang berselera. Sesuai sgt untuk bersahur. Kami juga mencari agent dropship kpd sesiapa yg berminat. Jom wassap www.wassap.my/0134056051/sambalhitammentua #sambalhitam #sambalhitampahang #sambalbitambelimbingbuluh #sambalhitammentua

Assalamualaikum , morning uolls . . Haa dah masuk ๐ŸŒ˜SYAABAN ni.. Tak lama lagi ๐ŸŒ˜RAMADAN.. Dah GANTI puasa ke belum??? . . Ni haa, kami bawakan pelbagai variasi sambal viral letop FZE *BUKA & MAKAN* Bole juga untuk persediaan ๐ŸŒ˜ RAMADHAN. . . Jadi mana yang nak *QHADA* puasa tu elok sangat2 dapatkan sambal2 kami ni tau. Bangun sahur dah tak perlu bersusah payah nak masak beriya. . . BUKA je terus MAKAN dengan nasi panas panas๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ . . JOM DAPATKAN SEGERA.. SELAGI STOK MASIH ADA.. . . #sambalhitampahang #sambalviral #sambalsedap #sambaldelivery #sekalirasajatuhcinta #agentdandropshipwanted

#feedbacksambalhitampahangcyecah2 dari Encik Shahrul.. Alhamdulillah.. Terima kasih membeli dengan kami @sambalhitampahangcyecah_2 #iekarahim #sambalfemes #sambalhitampahang

Jalan2 pusing tasik . Darulaman parkโžก๏ธsuasana damai cod #sambalhitampahang โžก๏ธTts makan nasik lemak #bilanakkurus๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ

Morning guys โค๏ธ . Lapar & tak tahu nak makan apa ? Tak payah runsing gais, makan jer #sambalhitammenangis dengan nasi panas ( tambah telur goreng ๐Ÿณ) peh confirm padu ! Kalau tak percaya order dengan saya #sambalhitammenangis ๐ŸŒŸ . โœ”Ready to eat โœ”RM16 ONLY โœ”COD Balakong, Selangor . Untuk order boleh wasap ๐Ÿ“ฒ 0162110164 atau click link di bio untuk fast respond ๐Ÿš€๐Ÿ˜˜ . #sambalofpahang #tersedap #hundredspices #sambalhitammenangis #sambalhitampahang #sambalhitam #sambalbelimbing #sambaltempoyakikanbilis #sambalijoterasi #sambalado #sambalove #sambalsedap #sedapsampainangis #sambalgesek #sambalbelacan #sambalhipstur #mrmelting #pahangitewithlove #weserveyoubettertaste #mahalberbaloi #sambalmurah #balakong #selangor #fooddeliverybalakong #sambalhitammenangisbalakong #sambalhitambalakong #sambalhitamserikembangan

TAHUKAH ANDA FZEs bukan hanya sekadar sambal..??? Bukan hanya menjual Sambal Belimbing Hitam sahaja. Malah ada beberapa lagi jenis sambal yang enak dan sedap keluaran FZE๐Ÿคค Antaranya... 1.๐ŸŒนSambal Belimbing Hitam Pahang๐ŸŒน - Rasa yang tidak masam. Ada pedas dan Extra Pedas. Ada campuran Ikan Bilis dan buah belimbing buluh. Resepi Asli dari Pahang. 2. ๐ŸŒนSambal Ikan Masin Cili Api๐ŸŒน - Rasa masin dari Ikan Masin yang dipotong halus. Pedas yang sederhana. Sesuai yang tidak minat terlalu pedas. 3. ๐ŸŒนSambal Lodek Tempoyak Petai๐ŸŒน - Ada rasa tempoyak dan petai yang di potong halus. Sesuai bagi peminat tempoyak dan petai. Sambal ini sesuai dengan orang yang suka dan kuat pedas. EXTRA HOT. 4.๐ŸŒนSambal Daging Pekasam salai๐ŸŒน - Rasa ala2 daging dendeng Tapi daging disalai terlebih dahulu sebelum dijadikan sambal. Rasanya yang pedas2 manis , amat sesuai utk dihidang dgn apa saja. Semua sambal boleh dimakan terus. Tidak perlu masak semula. Kecuali untuk dijadikan bahan memasak dengan ikan gorang dan sebagainya.Boleh tahan sehingga 5 - 6 bulan jika tidak dibuka dan simpan di tempat yang betul dan bersuhu bilik yang biasa. Masuk freezer boleh tahan lebih lama. Apabila nak makan, boleh panaskan beberapa minit sehingga minyak cair semula/Celup shj paket ke dlm air panas selama 5 minit & terus makan Sesuai dimakan dengan Nasi Putih Panas, Roti, Kuih dan macam-macam lagi ikut selera sgt memudahkan kerja-kerja memasak di dapur. Mai try cube test.. gerenti x menyesal dgn sambal ni. Berminat boleh hubungi saya ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60134984154/nakbelisambalfze ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60134984154/nakbelisambalfze ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60134984154/nakbelisambalfze #sekalirasajatuhcinta #sambalhitampahang #hantusambal #sambalsegerafze #semudah_123 #mudahcepatenak

Assalamuallaikum. Selamat pagi. Salam menjemput rezeki ๐Ÿ˜‡ . . ๐Ÿ“ฃ RM10 RM10 RM10 ๐Ÿ“ฃ Sambal Hitam Acik Ana Padu Oi Open For Order ๐Ÿ˜Š Resipi Asli Ibunda ๐Ÿค— Homemade ๐ŸŒถ Pedas, Pekat, Padu! ๐Ÿ”ฅ 100% Menggunakan Lesung Batu โณ ๐Ÿ’ฏ Halal ๐Ÿ’ฏ Keluaran Bumiputera DM for order ๐Ÿ“ญ #sambalhitamcikana #shca #sambal #sambalhitam #sambalhitamasli #sambalhitampahang #sambalhitamaslipahang #resepiibunda #100ditumbuk #sambalsedap #sambalpedas #sambalpekat #kajang #cheras #ampang #putrajaya #cyberjaya #kl #selangor

Pack yang mudah dibawa. ๐Ÿ‘ Tengok ni gais, selamber je tau dia bawak sambal hitam ni pergi jalan2 luar negara. Pack tak mudah rosak, mudah dibawa, dan senang dikoyak kalau nak makan. โค Nak bawak naik flight boleh, naik ferry, naik bas semua boleh. Jangan risau, x tumpah punya. Mesti percutian korang kali ni lebih seronok kalau bawak sambal ni. Tak cuba taktau gaiss. ๐Ÿ˜€ #cabaran14hari #sekalirasajatuhcinta #sambalhitampahang #sambasedap #semudahabc #sepantas123

Pack yang mudah dibawa. ๐Ÿ‘ Tengok ni gais, selamber je tau dia bawak sambal hitam ni pergi jalan2 luar negara. Pack tak mudah rosak, mudah dibawa, dan senang dikoyak kalau nak makan. โค Nak bawak naik flight boleh, naik ferry, naik bas semua boleh. Jangan risau, x tumpah punya. Mesti percutian korang kali ni lebih seronok kalau bawak sambal ni. Tak cuba taktau gaiss. ๐Ÿ˜€ Nak cuba? Jom lah wassap. Korang klik je no ni: www.wasap.my/60193937629/nakordersambal #cabaran14hari #sekalirasajatuhcinta #sambalhitampahang #sambasedap #semudahabc #sepantas123

Memperkenalkan produk terbaru SAMBAL BELIMBING BERAPI ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Sambal hitam yang aslinya dari Pahang. Bahan-bahan: ๐ŸŒถ Ikan bilis ๐ŸŒถ Cili padi ๐ŸŒถ Bawang ๐ŸŒถ Belimbing buluh ๐Ÿ™…๐Ÿปโ€โ™€No MSG ๐Ÿ™…๐Ÿปโ€โ™‚ Tiada tambahan kicap ataupun perasa โ€ข ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต Harga? Jangan risau! 100gram - RM10 โ€ข ๐Ÿšš๐Ÿš—Cara penghantaran? ๐Ÿš— COD - Klang & Shah Alam ๐Ÿšš POS- SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ โ€ข Harga exclude postage! โ€ข Jom dapatkan segera !!! Follow ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป @sambalbelimbingberapi_agent @sambalbelimbingberapi_agent @sambalbelimbingberapi_agent @sambalbelimbingberapi_agent . Atau whatsapp ke no 0183604993 (Link di bio) . . #sambalhitam #makanmakanringan #sambalhitamsedap #sambalhitammurah #sambalhitampahang #sambalhitamaradamsara #sambalhitamracun #sambalhitamkuketagih #sambalhitam #makanmakanringan #sambalhitamsedap #sambalhitammurah #sambalhitampahang #sambalhitamaradamsara #sambalhitamracun #sambalhitamkuketagih #sambalsedap #sambalpedas #sambalpadu #sambalhitam #sambalhitamkualalumpur #sambalhitampahang

Memperkenalkan produk terbaru SAMBAL BELIMBING BERAPI ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Sambal hitam yang aslinya dari Pahang. Bahan-bahan: ๐ŸŒถ Ikan bilis ๐ŸŒถ Cili padi ๐ŸŒถ Bawang ๐ŸŒถ Belimbing buluh ๐Ÿ™…๐Ÿปโ€โ™€No MSG ๐Ÿ™…๐Ÿปโ€โ™‚ Tiada tambahan kicap ataupun perasa โ€ข ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต Harga? Jangan risau! 100gram - RM10 โ€ข ๐Ÿšš๐Ÿš—Cara penghantaran? ๐Ÿš— COD - Klang & Shah Alam ๐Ÿšš POS- SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ โ€ข Harga exclude postage! โ€ข Jom dapatkan segera !!! Follow ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป @sambalbelimbingberapi_agent @sambalbelimbingberapi_agent @sambalbelimbingberapi_agent @sambalbelimbingberapi_agent . Atau whatsapp ke no 0183604993 (Link di bio) . . #sambalhitam #makanmakanringan #sambalhitamsedap #sambalhitammurah #sambalhitampahang #sambalhitamaradamsara #sambalhitamracun #sambalhitamkuketagih #sambalhitam #makanmakanringan #sambalhitamsedap #sambalhitammurah #sambalhitampahang #sambalhitamaradamsara #sambalhitamracun #sambalhitamkuketagih #sambalsedap #sambalpedas #sambalpadu #sambalhitam #sambalhitamkualalumpur #sambalhitampahang

Memperkenalkan produk terbaru SAMBAL BELIMBING BERAPI ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Sambal hitam yang aslinya dari Pahang. Bahan-bahan: ๐ŸŒถ Ikan bilis ๐ŸŒถ Cili padi ๐ŸŒถ Bawang ๐ŸŒถ Belimbing buluh ๐Ÿ™…๐Ÿปโ€โ™€No MSG ๐Ÿ™…๐Ÿปโ€โ™‚ Tiada tambahan kicap ataupun perasa โ€ข ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต Harga? Jangan risau! 100gram - RM10 โ€ข ๐Ÿšš๐Ÿš—Cara penghantaran? ๐Ÿš— COD - Klang & Shah Alam ๐Ÿšš POS- SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ โ€ข Harga exclude postage! โ€ข Jom dapatkan segera !!! Follow ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป @sambalbelimbingberapi_agent @sambalbelimbingberapi_agent @sambalbelimbingberapi_agent @sambalbelimbingberapi_agent . Atau whatsapp ke no 0183604993 (Link di bio) . . #sambalhitam #makanmakanringan #sambalhitamsedap #sambalhitammurah #sambalhitampahang #sambalhitamaradamsara #sambalhitamracun #sambalhitamkuketagih #sambalhitam #makanmakanringan #sambalhitamsedap #sambalhitammurah #sambalhitampahang #sambalhitamaradamsara #sambalhitamracun #sambalhitamkuketagih #sambalsedap #sambalpedas #sambalpadu #sambalhitam #sambalhitamkualalumpur #sambalhitampahang

Pack yang mudah dibawa. ๐Ÿ‘ Tengok ni gais, selamber je tau dia bawak sambal hitam ni pergi jalan2 luar negara. Pack tak mudah rosak, mudah dibawa, dan senang dikoyak kalau nak makan. โค Nak bawak naik flight boleh, naik ferry, naik bas semua boleh. Jangan risau, x tumpah punya. Mesti percutian korang kali ni lebih seronok kalau bawak sambal ni. Tak cuba taktau gaiss. ๐Ÿ˜€ Nak cuba? Jom lah wassap. Korang klik je no ni: www.wasap.my/60173399548/nakordersambal #fze_agent_pontian #sekalirasajatuhcinta #sambalhitampahang #sambasedap #semudahabc #sepantas123

O Meu #tbt de hoje รฉ com o professor @almirguineto o sambista completo...Foram alguns Anos de muito Aprendizado, foi uma honra ter feito parte da sua banda de apoio " Banda Clinica Geral " ...Esse show foi na Cidade de Presidente prudente ...Arraste pro lado e confira outros registros de shows .

kak_long91
(@fizz_rid)

1 Day 9 Hours Ago

[ PERHATIAN UNTUK PENGGEMAR SAMBAL PEDAS!! ] ๐ŸŒถ๐ŸŒถ๐ŸŒถ๐ŸŒถ๐ŸŒถ๐ŸŒถ๐ŸŒถ . WAJIB CUBA SAMBAL HITAM FIZA tau...โœŒ๏ธ๐Ÿ˜Ž. Rasa PEDAS, masam2, masin, manis semua ada ni... Tak percaya try la dulu... pasti repeat order!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . WASAP FIZA SEKARANG!! ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60136738908 100g Rm10 250g Rm20 500g Rm30 Pos add Rm8/Rm13 #sambalhitamfiza #sambalhitam #belisambilbantufiza #bantufizabelisambalhitam #sambalhitampahang #sambalhitambelimbing #sambalpedas #sambalhitamsedappepaleh

Hakakkkkk lai lai lai kak๐Ÿคญ hidup perlu diteruskan walaupun hakak terasa penat nak menyediakan sebekas sambal Ini kak hanya buka penutup jea kak terus sedia dimakan bersama apa sahaja menu yang bermain di fikiran akak ketika itu Bak erti kata bukan sekadar nasi putih jea tau. Lai lai lai kak lagi 18 hari lagi nak pose Hehehe www.wasap.my/60134326015/sambalhitampahang #iekarahim #sambalfemes #sambalhitampahang

Lepas dpt gaji mesti repeat orderโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ . . Sambal Hitam DIBU dh buat customer dibu tak boleh move on๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ . . . . . Untuk tempahan sambal hitam boleh DM @ wasap dibu. . . #sambalhitamdibu #sambalbelimbinghitam #sambalbelimbingbuluh #sambalhitamhomemade #sambalpadu #sambalmeleleh #sambalpilihanramai #sambalterbaik #sambalpalinglaris #sambal #sambalhitampahang #sambalhitamoriginal #resepi #masak

Sambal hitam belimbing buluh TokTheVaini๐Ÿ˜ƒHome made dari PAHANG. Kini awak boleh nikmati sambal ni. TAHAN LAMA. Sangat sangat SEDAP di makan dengan NASI PANAS dan macam2 lagi. Untuk oder wasap.my/60162401463 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #sambalhitamtokthevaini #sambalhitamtokthevainibyny #sambalhitamviralsimpangrenggam #sambalhitampahang #sambalhitamtokthevainiviral

Sape sini team mkn mcm ni. makanan simple tp sedap ye boleh tambah 2 kali kan๐Ÿ˜‚. Dinner malam ni just nasi, tumis sawi๐Ÿฅฌ n ikan goreng๐ŸŸ. yg paling yummy mesti lah sekali w sambal hitam โค๏ธhomemade ni. Sambal ni, adalah kid-friendly๐Ÿ‘ถ๐Ÿป bermaksud anak2 anda or sape2 yg xtahan pedas ๐Ÿ™…๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐ŸŒถ pon boleh makan. senang cerita satu keluarga๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฆโ€๐Ÿ‘ฆ. Jom order Sambal Hitam, place ur order today ye.. #sambalhitampahang #uitmshahalam #sambalhitamsedap #sambalhitamsubang #sambalhitambangi #sambalhitamviral #sambalhitamaradamsara #sambalhitampj #sambalhitamshahalam #sambalhitamuitmsgbuloh

omar.f
(@fauzan.o)

1 Day 12 Hours Ago

Terima kasih jiran ST1 , yang order Sambal Hitam Pahang,Sambal Ikan Masin Cilipadi, Daging Pekasam dan Daging Salai...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Sebarang pertanyaan dan tempahan bolehlah hubungi saya di www.wasap.my/60126625002/SayaNakTanya www.wasap.my/60126625002/SayaNakOrder #seleradesa #pembukaseleraanda #sambalhitampahang #sambalhitamsedap #dagingpekasam #dagingsalai #sambalikanmasincilipadi

Waaa baru try terus up 15mini packs + 15 double packs, petang stok smpai malam tinggal banyak tu ja ๐Ÿ’ช siap nak restock utk minggu depan ๐Ÿ’ฐ . . tak nak ambik banyak, ambik sikit dulu pon takpe..tak try xtau ๐Ÿค— . . www.wasap.my/60174830014/SHBCL โœ…Tasek Gelugor โœ…Sg Dua Butterworth โœ…Kepala Batas โœ…Seberang Jaya,Perai โœ…Penanti โœ…Mengkuang โœ…Bukit Mertajam . #sambalhitam #sambalbelimbinghitam #sambalbelimbing #sambalbelimbingbuluh #sambalhitampahang #sambalhitamcyberjaya #sambalhitampuchong #sambalhitamdelivery #sambalhitamdengkil #sambalhitamputrajaya #foodlover #sambalsedap #sambalpedas #sambalhitammurah #sambalmurah #sambalhitambyciklin #sambalhitampuncakalam #sambalhitamsaujanautama #sambalhitampenang #sambalhitamseberangjaya #sambalhitampenang

received 18packs pagi td..skrg xtau la ade lg ke ๐Ÿคญ . senang kan nk buat duit, benda da ready, promote n jual je.modal rendah untung boleh tahan la๐Ÿ˜†banyak usaha banyak la dapat๐Ÿ’ฐ . . www.wasap.my/60145232421/SHBCL โœ…Puncak Alam โœ…Saujana Utama update pukul 7pm: tinggal 6packs, 12 SOLD โ€ผ๏ธ mana nk dapat kan tu boleh whatsapp cpt #sambalhitam #sambalbelimbinghitam #sambalbelimbing #sambalbelimbingbuluh #sambalhitampahang #sambalhitamcyberjaya #sambalhitampuchong #sambalhitamdelivery #sambalhitamdengkil #sambalhitamputrajaya #foodlover #sambalsedap #sambalpedas #sambalhitammurah #sambalmurah #bazarpaknil #sambalhitambyciklin #sambalhitampuncakalam #sambalhitamsaujanautama

Bulan Ramadhan bakal menjelma. Dah ada stok sambal daging pekasam salai untuk lauk bersahur ? . Sambal daging pekasam salai ni tak perlu dimasak dulu atau re-heat tau. Buka je pek terus boleh makan. Sesuai sangat dijadikan juadah bersahur. Cepat dan mudah disediakan . Sepaket sambal daging pekasam salai hanya RM14 tak termasuk postage . Boleh whatsapp admin 0135744606 atau klik link whatsapp di bio ig untuk pilihan sambal, harga dan cara order . . . #sambal #sambalbelacan #sambalbelimbing #sambalbelimbinghitam #sambalbelimbingbuluh #sambalhitam #sambalhitampahang #sambalhitamfze #sambalhitamsedap #samballovers #sambaldaging #sambaltempoyak #sambaltempoyakpetai #foodreview #sambalikanbilis #sambalikan #sambalmalaysia #sambalpetai #resepimalaysia #sambalikanmasin #jalanjalancarimakan #bawallover #sambaldagingsalai #sambalijo #makananorangpahang

Haii..โ€ผ Tak selera nak makan ke.? Jangan risau. Korang boleh cuba Sambal Hitam HOT #fze yang dah viral ni. . . Rasa sambal yang cukup pedas, masam, manis & masin. Tak terlalu masam. . . Boleh makan dengan nasi, mee, mee hoon, roti dan pelbagai menu lain. . . Sambal tahan lama. Tak perlu susah2 nak panaskan semula. . . Korang cuma perlu buka pek dan dah boleh terus ngaapp.. ๐Ÿ˜ . . Terdapat 2 tahap kepedasan ikut kemampuan lidah anda. - Biasa pedas ๐Ÿ”ฅ - Extra Hot ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . RM13/pkt Pos Isnin - Jumaat Tunggu apalagi. Tekan link wssp dibio untuk oder #teamafviral0534 #stokisrawang #sekalirasajatuhcinta #cepatmudahsedap #sepantas123 #ingatsambalingatkaknorfze #pos1malaysia #hakaksambal #sambalhitam #sambalhitamhot #sambalhitampahang #sambalsedap #sambalhot #sambalhitamsedap #sambalbelimbing #sambalbelimbinghitam #sambalbelimbinghitampahang #rawang #uitm #bandarcoaldfield #countryhomes #sambal #sambaldagingpekasamsalai #sambalikanmasin #sambalikanmasinciliapi #sambalhitampetai #sambal_hitam_fzes

3rd batch #sambalhitampahang baru sampaiii . Sapa nak boleh dm naaa . Makan dengan nasik panas2 apa nak kata๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . 100gm=RM10 . #codjitra #codalorsetar #sambalhitampahangsedap #sambalhijau #sambalbilis #sayajual

Sambal Hitam Pahang Berapi ๐Ÿ”ฅ Hai, kepada yang teringgin nak makan sambal hitam boleh cuba yang ni. Terbaik dari ladang ๐Ÿ‘๐Ÿป saya jamin 100% takkan menyesal. Sekali makan nak lagi ๐Ÿ˜‹ Original from pahang โ€ผ๏ธ Tiada bahan pengawet ๐Ÿšซ Tidak mengunakan mesin atau pengisar buat sambal ni. Kita tumbuk sahaja supaya ikan bilis tak hancur ๐Ÿ“ขโ€ผ๏ธ Rasa dari yang lain daripada Sambal lain ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Homemade ๐Ÿ’ฏ Di jamin sedap dan puas hati ๐Ÿ‘๐Ÿป Boleh tahan lebih dari sebulan โœ”๏ธ Boleh makan bersama Nasi, bubur, Roti dan Cucur ikan bilis atau pun lain2 ๐Ÿคค Cod dekat area kl yg terdekat ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป Whatsapp saya 0111-7989909 ๐Ÿ˜Ž Bahan2 : cili merah, bawang, ikan bilis, belimbing buluh, garam dan perasa #malaysiafood #sambal #pahangfoodfest #foodfestivalamalaysia #ikanbilis #sambalikanbilis #sambalhitam #sambalhitampahang #kualalumpur #pandanjaya #sayajual #sayajualmakanan #viral #makananviral #fooddeliverykl #foodpornmalaysia #pahang #pahangdarulmakmur

Makan nasi telur dgn sambal hitam pun dah sedap dah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹ asal kan pedas dan secukup rasa. Comfirm bertambah nasi makan. Boleh try sepaket dulu , hanya rm15 sahaja. Kita boleh cod dan pos โœŒ๐Ÿป . . #gengsambalhitam #malaysiafood #sambal #pahangfoodfest #foodfestivalamalaysia #ikanbilis #sambalikanbilis #sambalhitam #sambalhitampahang #kualalumpur #sayajual #sayajualmakanan #viral #makananviral #fooddeliverykl #foodpornmalaysia #pahang #pahangdarulmakmur

Tq customer.. banyak kali repeat order ๐Ÿ‘๐Ÿป tq for support.. #sambalhitam #sambalhitambasah #sambalbelimbing #sambalhitampahang #keramat #setiawangsa #hulukelang #melawati

Wan Mohd Khairi
(@vnkery)

1 Day 13 Hours Ago

Favourite papa untuk makan di @nasikukusdapurmama . Dan impian papa suatu hari nanti, papa boleh supply @sambalhitam_jutavans di sini. . . Setiap kali papa ke sini. Papa akan bawak sambal dan makan bersama nasi kukuanya yang sedap. . OMG! โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ . #sambalhitamtoktehvaini #sambalhitamraub #sambalhitamsedap #sambalhitampahang #wanumarzayyan #dapurmama #nasikukusdapurmama

Favourite papa untuk makan di @nasikukusdapurmama . Dan impian papa suatu hari nanti, papa boleh supply @sambalhitam_jutavans di sini. . Setiap kali papa ke sini. Papa akan bawak sambal dan makan bersama nasi kukuanya yang sedap. . OMG! โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ . #sambalhitamtoktehvaini #sambalhitamraub #sambalhitamsedap #sambalhitampahang #wanumarzayyan #dapurmama #nasikukusdapurmama

Rusnani Hassan
(@naninaen)

1 Day 14 Hours Ago

Petang ni si bongsu request nak makan awal. Lapo katanye. Nak nasik goreng telur plus sambal hitam @sambalhitammokkoy . Jadi goreng telur + sambal hitam + nasi. X sampai 5 minit dah siap. . . . #earlydinner #makanmalam #foodlover #foodhunter #nasigoreng #sambalhitampahang #sambalhitam #bilateachernanimasukdapur

Yey dah dapat hehe seronok tengok customer kesayangan CG suka dengan Sambal Segera CG Delicacies. Sampai berkeping keping roti makan tu Terima kasih kerana support CG sampai sekarang โค๏ธโค๏ธ โ€” @katalog_cgdelicacies . ๐Ÿ“ฒ 0196647769 Http://cgsambal.wasap.my #cgsambalfeedback #sambalhitampahang #sambalhitam #sambalhitambelimbingbuluh #sambalhitamviral #sambalnenas #sambalhitamnenas #sambalbilis #sambalgaring #sambalgaringudanggodang #sambaludangxxl #sambalbilisdanbawang #cgdelicacies #makcikbawang

Sambal Hitam Pahang Berapi ๐Ÿ”ฅ Hai, kepada yang teringgin nak makan sambal hitam boleh cuba yang ni. Terbaik dari ladang ๐Ÿ‘๐Ÿป saya jamin 100% takkan menyesal. Sekali makan nak lagi ๐Ÿ˜‹ Original from pahang โ€ผ๏ธ Tiada bahan pengawet ๐Ÿšซ Tidak mengunakan mesin atau pengisar buat sambal ni. Kita tumbuk sahaja supaya ikan bilis tak hancur ๐Ÿ“ขโ€ผ๏ธ Rasa dari yang lain daripada Sambal lain ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Homemade ๐Ÿ’ฏ Di jamin sedap dan puas hati ๐Ÿ‘๐Ÿป Boleh tahan lebih dari sebulan โœ”๏ธ Boleh makan bersama Nasi, bubur, Roti dan Cucur ikan bilis atau pun lain2 ๐Ÿคค Cod dekat area kl yg terdekat ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป Whatsapp saya 0111-7989909 ๐Ÿ˜Ž Bahan2 : cili merah, bawang, ikan bilis, belimbing buluh, garam dan perasa #gengsambalhitam #malaysiafood #sambal #pahangfoodfest #foodfestivalamalaysia #ikanbilis #sambalikanbilis #sambalhitam #sambalhitampahang #kualalumpur #sayajual #sayajualmakanan #viral #makananviral #fooddeliverykl #foodpornmalaysia #pahang #pahangdarulmakmur #uitmdihatiku #uitmshahalam

Siapa belum cuba sambal hitam pahang atau teringgin nak makan. Saya boleh cod area kl yg terdekat. Pedassss dan sedap gerenti anda akan puas hati ๐Ÿคค๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ original dari pahang. Tiada bahan pengawet. Boleh cuba dulu kalau sedap boleh repeat ๐Ÿ‘๐Ÿป whatsapp saya boleh tgok dkat bio โœŒ๐Ÿป . . #gengsambalhitam #malaysiafood #sambal #pahangfoodfest #foodfestivalamalaysia #ikanbilis #sambalikanbilis #sambalhitam #sambalhitampahang #kualalumpur #sayajual #sayajualmakanan #viral #makananviral #fooddeliverykl #foodpornmalaysia #pahang #pahangdarulmakmur #uitmdihatiku #uitmshahalam

Okey abang ni dah amik terus 10 paket nak bawak ke ipoh. So Sambal Hitam dah tak banyak dah boleh order skrg sebelum habis. Hari ni boleh cod dekat Kl yg terdekat dan pos kalau jauh. Cepat2 order SAMBAL HITAM PAHANG BERAPI ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . #gengsambalhitam #malaysiafood #sambal #pahangfoodfest #foodfestivalamalaysia #ikanbilis #sambalikanbilis #sambalhitam #sambalhitampahang #kualalumpur #sayajual #sayajualmakanan #viral #makananviral #fooddeliverykl #foodpornmalaysia #pahang #pahangdarulmakmu

Ramadhan bersama sambal istimewa ๐Ÿ˜Š . Tak berselera ketika sahur ? Atau tak tahu nak masak apa ketika sahur ? . Jangan risau...kami sedia membantu...dengan adanya SAMBAL BELIMBING BERAPI, anda tidak perlu risau lagi ๐Ÿ˜‰ . Kelebihan sambal kami ๐Ÿ’ฏ Halal ๐Ÿ’ฏ Produk islam โœ” Tidak perlu dimasak โœ” Sedia dinikmati dengan pelbagai hidangan โœ” Paket yang tidak mudah pecah atau koyak . Jom dapatkannya segera โ—โ—โ— #sambalhitam #makanmakanringan #sambalhitamsedap #sambalhitammurah #sambalhitampahang #sambalhitamaradamsara #sambalhitamracun #sambalhitamkuketagih #sambalhitam #makanmakanringan #sambalhitamsedap #sambalhitammurah #sambalhitampahang #sambalhitamaradamsara #sambalhitamracun #sambalhitamkuketagih #sambalsedap #sambalpedas #sambalpadu #sambalhitam #sambalhitamkualalumpur #sambalhitampahang

Mais um? SIM! ADONIRAN BARBOSA Adoniran Barbosa, nome artรญstico deย Joรฃo Rubinato, nasceu no dia 6 de agosto de 1910, em Valinhos, foi um compositor, cantor, humorista e ator. Rubinato representava em programas de rรกdio diversas personagens, entre as quais,ย Adoniran Barbosa, que acabou por se confundir com seu criador dada a sua grande popularidade. Adoniran ficou conhecido nacionalmente como o pai doย samba paulista. #historiadosamba #delirio #samba #pagode #sambando #sambal #rodadesamba #sambaderaiz #sambaderoda #sambalpur #sambabrasil #sambanopรฉ #sambas #sambao #pagodinho #sambaepagode #sambalhitampahang #sambar #brasil #sambalado #musica #todospelosamba #sambinha #euamosamba #pagodeira #repost #amosamba #pagodao #pagodje #juntospelosamba