Juliana A Cordeiro
(@_juhanunciacaocordeiro_)

_juhanunciacaocordeiro_ hasn't posted photo and video on Instagram

People Also Viewed

😹😹😹😭 @malutrevejo

(@faafirds)

1 Day 15 Hours Ago

was at sg for like, a hot minute 💁🏻‍♀️

Jennifer Prado
(@jenniferpradox)

3 Days 19 Hours Ago

You wish

∞ fαnpage .
(@ourbabymalu)

3 Days 20 Hours Ago

queen slayed 🔥

MIRA MEERA
(@mirameera)

3 Days 3 Hours Ago

What can I say about this... tudung bawal ni ada satu and satu for every time I keluar rumah, why putih? Sebab time kokurikulum kena pakai warna putih so I beli putih je 🤣🤣 Time ni dah pandai pakai cc-cream Shurah and thanks to @liaazawawi sebab sponsor, dapat lah jadi putih HAHAHA #10yearschallenge #komenlebihlebihsiapkorang hahahahahaha confident tu penting 🤪

Como se mueve esa muchachita song by: @guaynaa

SHALMA AINAA
(@shalmaainaa)

2 Days 8 Hours Ago

NEW IN 💫 Kourtney bucket bags from @shals.kl #shals #bagsbyshals

Jennifer Prado
(@jenniferpradox)

2 Days 20 Hours Ago

Playful babygirl 😉🏖

On a date kinda nervous 💗💖

Cr:@workmalu♥️

You don’t have to depend on someone telling you who you are. (Wearing cute stripes dress from @nalstore check out their latest collections now girls!😍) Thank you❤️

Malu~مالو
(@maluterevejo)

4 Days 21 Hours Ago

What are ya doing?

Tina ♡
(@qstiena)

2 Days 6 Hours Ago

So in love with bawal “Wanitee hijab” from @bawalhouseofficial 😍 grab yours now! ❤️

Malu~مالو
(@maluterevejo)

3 Days 23 Hours Ago

Smilee💗

AN
(@cnan.94)

1 Day 8 Hours Ago

Thanks @wanamohamedd buat gambar anis jadi cantik dan meletop cenggini! 👍🏻 Jom grab harga promosi preset RM35 sahaja utk 135 filters. Dengan igshop lain korang takkan dapat harga camni tau 🤪 . . . Dress by @by_syafatajudin 🥰❤️

Undecided😍💜 @malutrevejo

AYUNI
(@_ayunihasan)

2 Days 6 Hours Ago

Goodnight peeps💞

MIRA MEERA
(@mirameera)

1 Day 7 Hours Ago

Mira rasa tak lengkap my day kalau keluar tak pakai jam! Tapi jam pun kena yang cantik juga baru sedap mata memandang 🤪 That’s why I choose this cutie, feminine design, water resistance and can stand from rough treatment called Baby-G Watch by @babyg_casio @babyg_cmy @casiotimepiecemalaysia 💞 #casiotimepiecemalaysia #babyg_cmy #babygmalaysia

AN
(@cnan.94)

1 Day 6 Hours Ago

Find someone who completes you 🤙🏻 . . . Dress By @by_syafatajudin 🥰❤️

🤣🤣🤣❤️

Follow @ainulnunanaa @lasensiastore untuk tahu rahsia kulit putih bersih tanpa cela 💪🌹

Candalepas Associates are very excited to welcome Vokes and Peters to present 'The Brisbane Project (and other short stories)'. Purchase TALKTALK tickets through Eventbrite 1 formal CPD point Vokes and Peters is an architectural practice based in Brisbane, Australia. The practice is directed by Stuart Vokes and Aaron Peters. The practice specialises in boutique residential, commercial and institutional projects, along with furniture design and teaching.